هدایت شده از 🚩سربازانقلاب| سیدفخرالدین موسوی
به همین راحتی دروغ را در فضا میچرخانند و با اینگونه اکاذیب، #عمق_راهبردی جبهه انقلاب را نشانه میروند.
👈سوال و جواب در تصویر یک و دو
#مهم
🔺اگر تلگرام دارید در این نظرسنجی شرکت کنید
https://t.me/ostan24/34505
هدایت شده از «کمــی کــافــر...»
هرچند معتقدم جدل این روزها بر سر موضوعاتی مثل دوگانهی «برنامه» و «کارنامه» به دلیل امکان منطقی جمعِ این دو نگاه، نه تنها بیفایده، بلکه اتلاف وقت و منابع است؛ لکن گمان میکنم بد نیست اگر برخی از هوادارهای متعصب «برنامه» در این مساله تأمل و تدقیق کنند.
پوشیده نیست که برای برخی از حامیان دوآتشهی طیف «برنامه»، وحید جلیلی شناخته شدهتر از سعید جلیلی است و یا لااقل شناختشان از جناب وحید اگر بیشتر نباشد، دستکم بر شناخت سعید تقدم دارد. یعنی به نوعی میشود گفت که وحید جلیلی، نقدهای تند و تیز و ایدههای فرهنگیاش، علیالخصوص بر طیف دانشجو و جوان و گرایش آنها به سعید جلیلی و مدل سیاستورزی او در دههی نود، بسیار موثر بوده است.
حال که این جریان، منبعث از معرفتِ فرهنگیِ آموخته از وحید جلیلی، هوادار سعید جلیلی و برنامههایش هستند، بهتر است به «کارنامه»ی جناب وحید به عنوان یک وزنهی برنامهریزِ فرهنگی که از قضا پیش از این امکان اجرا و تبدیل «برنامه» به «کارنامه» را در سازمان صدا و سیما کسب کرده است، نگاهی بیاندازیم.
وحید جلیلی از سال ۱۴۰۰ به عنوان «قائم مقام رییس سازمان صدا و سیما در امور فرهنگی و دبیر ستاد تحول» این رسانه منصوب شده است و به زعم من این زمان برای نقد عملکرد او و برنامههایش و نیز سنجش میزان تحول ایجاد شده به عنوان «کارنامهی مبتنی بر برنامه» کافیست.
البته من به هیچ وجه منکر تلاشهای وحید جلیلی و نگاه انقلابی او نیستم، ولی اگر قرار باشد به عنوان نمونه برخی از اقدامات تحولی و البته موثر «دبیر ستاد تحول رسانهی ملی» را بیان کنیم، باید دقیقاً به کدام مورد اشاره کرد؟
در ساخت فیلم به سریالهای تصنعی و شعارزدهای مثل «هفت سر اژدها» برمیخوریم که تنها با انتخاب لوکیشنهای لوکس و پرداخت اغراقآمیز به عالم سیاست و روابط اقتصادی سیاسیون، سعی در جذب مخاطب دارد. برنامههای اجتماعی و -مثلاً- خانوادهمحوری همچون «خودمانی» یا «کودکشو» به محلی برای تزریق ترس به شرکتکنندگان -علیالخصوص بانوان- بدل شده که با تحقیر و تمسخر افراد، خنده را به لب مخاطب مینشاند. میزهای مهمانپذیر در ایام عید و مناسبتها در اختیار سلبیریتیهای دست چندم و مجازیبازهایی مثل «کیک یا واگعی» قرار گرفته است. گل سرسبد برنامههای طنز «سیدخندان»یست که هرچند برنامهی خوبی به نظر میآید، ولی باید پذیرفت که یک کپی ناقص با روکش مذهبی از «خنداونه» است؛ نه یک ایدهی نو و تحولی در طنز و اجتماع. و البته باید اضافه کرد که همین کارهای به نسبت ضعیف، چنان در لابلای آگهیهای بازرگانی محصور شدهاند که اساساً انگار تلویزیون بنگاه اختصاصی تبلیغات «شهر فرش»، «شهر لوازم خانگی» و «سرای ایرانی»ست، نه رسانهی ملی!
غرض ابداً نیش و کنایه به حضرات جلیلی نیست؛ بلکه تنها طرح یک سوال و نقد به «برنامه»هاییست که گمان میرود میان ایدهپردازی و اجرای آن فرسنگها فاصله وجود دارد. واضحتر میپرسم: نسبت نقد وضعیت، ایدهپردازی و برنامهنویسی سعید جلیلی و امکان تحقق برنامههایش با «برنامه و کارنامه»ی وحید جلیلی چیست و چه تضمینی برای اجرای برنامههایی که تنها ایدههایی بر روی کاغذ هستند وجود دارد؟ و چرا همین رویکرد تاکنون در مقیاس کوچکتری مانند سازمان صدا و سیما کارگر نبوده است؟!
#مصعب_یحیایی
عضو شوید:
(کمی کافر.../ شعر و گاهنوشتهای مصعب یحیایی)
🔴@yahyaei_m
عبدالرحیم انصاری | تحلیلگر سیاسی
هرچند معتقدم جدل این روزها بر سر موضوعاتی مثل دوگانهی «برنامه» و «کارنامه» به دلیل امکان منطقی جمع
🔺ولی من گفته بودم آسیب تفرقه ها در ظاهر متوجه قالیباف است، اما انتخابات ریاست جمهوری را میزند و ممکن است به نفع اصلاح طلبان تمام شود. گرفتید یا بیشتر توضیح بدهم؟!
✅ @Ansari_rahim
پورمحمدی شعارهای اصلاح طلبان رو بهتر از پزشکیان از بر کرده. رقابت این دو نفر میتونه جالب باشه :))
واقعا لحظات سختی داره بر پزشکیان میگذره. کلا نمیدونه چی به چیه :))
جلیلی: نکاتی که دوستان عرض کردند :))
مناظره تا اینجا اخلاق مدارانگی خودشو تقریبا حفظ کرده
همینطور پیش بره اصلاح طلبان ممکنه پزشکیان رو رها کنن بیان سمت پورمحمدی :)
خب تا اینجا مشخص شد تانک انقلاب داره #راهبردی جلو میره :))
قالیباف خیلی محترمانه و بدون توجه به حواشی و با بهره گیری از سابقه عملیاتی تا الان عالی ظاهر شده
واقعی ترین حرفها و شدنی ترین حرفها تا این لحظه متعلق به قالیباف هست
پورمحمدی انصافا نشون داد استاد مغلطه های شبیه به واقعیت هست؛ اما خیلی زود از کوره در میره!
🔺انصافا هم جلیلی و هم قالیباف بسیار مسلط و خونسرد ظاهر شدند. اما قالیباف دو مزیت داره که جلیلی نداره؛ یکی تجربیات مدیریت اجرایی که توضیحاتش رو برای مخاطب عینی تر میکنه؛ و دیگری اشرافش بر قانون برنامه و طرح ها و لوایح مجلس؛ درحالی که صحبت های جلیلی بیشتر آکادمیک و غیر قابل تشخیص برای عامه مردمه!
✅ @Ansari_rahim
🔺به نظرم در کنار قالیباف، تنها کسی که موفق شد به اهدافش در مناظره اول دست پیدا کند قاضی زاده هاشمی بود. او قاطعانه خودش را نماینده دولت شهید رئیسی معرفی کرد و آگاهانه اجازه نداد کاندیدای دیگری خود را ادامه دهنده راه او جا بزند!
✅ @Ansari_rahim
🔺بعضی ها فکر میکنند "انضباط مالی" عبارتی است که توسط دکتر سعید جلیلی، اختصاصا برای انتخابات ۱۴۰۳ خلق شده است. "انضباط مالی" سالها است نقل محافل کارشناسی در دولت، مجلس، کمیته ها و کمیسیون های تخصصی است. یکی از جاهایی که از این عبارت خیلی استفاده میشود مجلس شورای اسلامی است که وظیفه نظارت، و تصویب بودجه مملکت را بر عهده دارد.
✅ @Ansari_rahim
🔺میگویند قالیباف و پزشکیان به همدیگر حمله نکردند، پس احتمالا همسو هستند!
🔹سوال اول: آیا عدم درگیری جلیلی و پزشکیان هم نشانه یکی بودن مسیر و تفکر آنها است؟
🔹سوال دوم: آیا انتظار داشتید فارغ از نگاه های سیاسی، دو نفر که در مجلس همکار هستند اینجا به جان هم بیفتند؟
🔹سوال سوم: مگر قرار نیست بنا به توصیه های رهبر معظم انقلاب هر کسی برنامه های خودش را بگوید و بی اخلاقی نکند؟
🔹سوال چهارم: پس تکلیف اتقوالله چه میشود؟
🔸واقعیت را بخواهید به جز قالیباف، جلیلی و تا حدودی قاضی زاده آن سه نفر دیگر تقریبا حرفی برای گفتن نداشتند. اساسا کسی که حرف برای گفتن دارد نیازی به درگیری ندارد. دلتان درگیری میخواهد به #تانک_راهبردی مناظرات رجوع کنید، چکار به قالیبافی دارید که دغدغه اش اساسا این چیزها نیست و برای حل مشکلات مردم آمده است؟!
✅ @Ansari_rahim
هدایت شده از عبدالرحیم انصاری | تحلیلگر سیاسی
🔺این کانال گلچینی از تحلیل ها و توییت های خوب فعالان سیاسی و رسانه ای رو منتشر میکنه. 👇
https://eitaa.com/joinchat/3271426652C11822671b8
هدایت شده از ایران سرافراز من 🇮🇷
اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری درباره برخی نقل قولهای غیر مستند از رهبر انقلاب و مسئولان دفتر ایشان
▪️نقل قولهای غیر مستند و یا برداشتهای شخصی فاقد اعتبار است
متن اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری:
🔹در روزهای اخیر مشاهده شده است که برخی از نامزدهای محترم انتخابات ریاست جمهوری و یا اعضای ستاد و افراد منتسب به آنها در اظهارنظرها و موضع گیریها، نقل قول هایی ناقص و یا نادرست از رهبر انقلاب اسلامی و یا مسئولان دفتر معظم له بیان کرده اند.اعلام میدارد هرگونه نقل قولِ غیرمستند به اسناد موجود و مکتوب از بیانات و اظهار نظرهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و اکتفا به برداشت های شخصی و دریافتهای شفاهی از بیانات ایشان و یا مسئولان دفتر معظم له فاقد اعتبار و استناد است. انتظار میرود همگان نسبت به این موضوع توجه لازم را داشته باشند و از تکرار آن پرهیز شود.
#ایران_سرافراز_من_🇮🇷👇
@iransarafrazman
#ارسالی_کاربران
🔺چرا دکتر جلیلی باید انصراف دهد؟
🔹وقتی انتخابات ریاست جمهوری در سال 96 به مراحل حساس خود نزدیک شده بود، در نظرسنجی های معتبر شهید آیت الله رئیسی و دکتر قالیباف با اختلاف کم نسبت به یکدیگر قرار گرفته بودند. برخی نظرسنجی ها رئیسی و برخی قالیباف را محبوب تر عنوان می کردند.
🔹بزرگان جریان انقلابی در بحث اجماع جمعبندیشان این بود نامزد نهایی آقای رئیسی باشد و آقای قالیباف به نفع وی کنار رود البته آن زمان برخی تحلیلگران نظر متفاوتی داشتند مبنی بر اینکه رئیسی به نفع قالیباف کنار برود. چرا که برحسب سابقه و کارنامه قالیباف و توانمندی وی در جذب آرای خاکستری و حتی جذب رای از سبد جریان رقیب بیشتر است.
🔹تحلیل کارشناسان این بود که با کنار کشیدن قالیباف بخشی از آرای او به سبد روحانی ریخته خواهد شد. تحلیل دیگر نیز بر آن تاکید داشت که اگر رئیسی به نفع قالیباف کنار نمی رود، هر دو همزمان در انتخابات حاضر باشند تا آرای رقیب شکسته شود و همچنین جریان اعتدال و اصلاحات در ایجاد فضای رادیکال ناکام بمانند و نتوانند در افکار عمومی هراسافکنی کنند. در این حالت احتمال دو مرحلهای شدن انتخابات و پیروزی جریان انقلابی بیشتر بود. در نهایت اما قالیباف به اجماع بزرگان جریان احترام گذاشت.
🔹چنین فضایی اکنون نیز شکل گرفته است، اغلب نظرسنجی های معتبر از آرای بیشتر قالیباف حکایت دارند و با توجه پراکندگی بالای آرا در طیف انقلابی، پیروزی یک نامزد از این جریان سخت به نظر می رسد. البته که شهید آیت الله رئیسی بنا به ویژگی های شخصی و سوابق، ظرفیت بسیار بیشتری نسبت به دکتر جلیلی برای جذب آرا داشت؛ اما آنچه که برخی تحلیلگران بدان اعتقاد دارند این است که کنار رفتن قالیباف تاثیر چندانی در تقویت سبد آرای جلیلی نخواهد داشت.
🔹با این شرایط غالب کارشناسان بر این باورند که باید هرچه سریع تر جریان انقلاب به سمت اجماع بر گزینه واحد حرکت کند و در صورت انصراف جلیلی به نفع قالیباف، حتی امکان پیروزی یک انقلابی در دور اول نیز وجود خواهد داشت.
[این تحلیل صرفا جهت آگاهی مخاطب منتشر شده و تایید یا رد نمیشود]
✅ @Ansari_rahim
سلام علیکم. این روزها به دلیل شور انتخاباتی دوستان زیاد به ما پیام میدن که حقیقتا فرصت پیدا نمیکنیم به تک تک اونها پاسخ بدیم و متاسفانه غالب اونها هم توسط ما دیده نمیشه. لذا اگر پیام هاتون دیده و یا پاسخ داده نشد حمل بر بی اعتنایی نشه و صد البته که بابتش از شما عزیزان پوزش میطلبیم.
#مهم
🔺اگر تلگرام دارید این نظرسنجی ها رو از دست ندید!
https://t.me/ostan24/34525