گناه خانمان سوزترین عملی است که خدا در جای جای قرآن و کلام انبیا و اولیای خود همه را از آن بر حذر داشته است گناه رزق و روزی را محو و بلا و بیماری و حوادث را نزدیک می کند و نیروهای شیطانی را وارد زندگی می کند و جهنمی می سازد که آرامشی نخواهد داشت
حلقه های بلا به واسطه ی گناه بیشتر می شود و فرصت توبه هم از گناهکاری که به گناه خود بازگشت کند و لذت گناه گذشته اش همراهش باشد گرفته خواهد شد و زندگی و مرگی سخت خواهد داشت از همه مهم تر عملی را که خدا وعده عذاب داده است مرتکب شده قاضی خداست و شاهد هم خداست پس بنگرید که هر عملی انجام میدهید در منظر و مرعای خدا هستید
گناه و لذت حرام ممکن است لحظه ای آرامش کاذب به شما القا کند اما پشیمانی و حسرتی طولانی به همراه خواهد داشت عوارض گناهان کبیره محدود به زمانی خاص نیست و تا سالها هم در صورت عدم توبه و به یاد داشتن لذت حرام بر زندگی و برزخ و قیامت انسان سایه خواهد انداخت و بدبختی طولانی در انتظار چنین کسانی خواهد بود
خود را به سپر استغفار و نمازشب و تضرع نیمه شب و روزه مجهز کنید تا در عذاب الهی معذب نگردید
✅خود را تبرئه نکنید!
اگر در انجام گناه خود را تبرئه کردید، سخت در اشتباهید! چراکه امیرالمؤمنین فرمودهاند:
«أَشَدُّ الذُّنُوبِ مَا اسْتَخَفَّ بِهَا صَاحِبُهُ»
«سختترینِ گناهان، گناهیست که گناهکار آن را سبک شمارد»
نهجالبلاغه، حکمت۴۷۷
•┈┈••✾••┈┈•
بسیاری از مردم برای گناهانشان توجیهاتی شیطانی دارند یکی می گوید دوستم باعث گناه شد یکی می گوید شرایط اقتصادی و فرهنگی باعث نافرمانیم از خدا شد یکی زیبایی طرف مقابل را دلیل گناهش میداند یکی دیگر از افسردگی پناه به شیطان می برد اما همه اینها توجیهی بدتر از گناه است چرا که خداوند هیچ گاه گناه و نافرمانی از خود را امر نفرمود و همه را از بدو خلقت انسان از دشمن آشکارشان بر حذر داشت و فرمود با یاد خدا دل را آرام کنیم و رزاق هم خداست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😔چهل روزه دارم گناه کبیره میکنم
✋❌ترک یک گناه میبره تو رو به آغوش امام زمان
آموزش دینداری لذتبخش ↶
⸾‣ @labeik_mahdyjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 مگه مومن گناه کبیره میکنه؟!
کلیپش عالیه💜👌
هرچه بر سر ما میآید از گناهان ماست. قرآن کریم در باره این موضوع میفرماید: وَ ما اَصابَکُم مِنْ مُصیبَةٍ فَبِها کَسَبَتْ اَیْدیکم؛ و هر مصیبتی که به شما برسد، به خاطر کارهایی است که میکنید.
حضرت علی (ع) در روایتی در ذیل این آیه میفرماید: از گناهان دوری کنید، زیرا هیچ بلیهای رخ ندهد و هیچ رزقی کم نشود؛ مگر به سبب گناهی؛ حتی خراش برداشتن [که بر اثر گناه بوده است].
برطبق روایات، کم شدن رزق، آمدن بلا، مرگ و غالب گرفتاریها بر اثر ارتکاب به معاصی است:
امام صادق (ع) فرمودند: همانا مؤمن گناه میکند و به سبب آن از روزی محروم میشود.
امام رضا (ع) در بیان نورانی خود فرمودند: هرگاه بندگان، مرتکب گناهانی شوند که قبلا انجام نمیدادهاند، خداوند نیز بلاهایی را برایشان پدید آورد که سابقه نداشته است.
امام صادق (ع) کثرت مرگ و میر بدلیل گناهان را این گونه شرح می دهند: شمار کسانی که بر اثر گناهان میمیرند، بیشتر از کسانی است که به اجل میمیرند.
امام محمد باقر(ع) نیز درباره کاهش نعمت های الهی بدلیل گناه این طور هشدار می دهند: هیچ سالی کم بارشتر از سال دیگر نیست، بلکه خداوند باران را هر جا که خواهد میباراند؛ اما هرگاه مردمی مرتکب گناهان شوند، خداوند عز و جل، بارانی را که برای آنان مقدر کرده بود از ایشان باز میدارد.
گناهانى که عذاب مىآورند و روزى انسان را می گیرند
ابو خالد کابلى می گوید: از امام سجاد علیه السلام شنیدم، فرمودند: گناهانى که موجب تغییر نعمت می شوند عبارت اند از: ظلم به مردم، ترک کارهاى نیک و احسان به مردم، کفر نعمت و ترک شکر و سپاس. خداوند متعال می فرماید: إِنَّ اللَّهَ لا یغَیرُ ما بِقَوْمٍ حَتَّى یغَیرُوا ما بِأَنْفُسِهِمْ"؛[5] پروردگار چیزى از قومى نمی گیرد، مگر این که آنها خود اوضاع و احوال خود را تغییر دهند. و گناهانى که عذاب مىآورند عبارت اند از ظلمى که ظالم نسبت به آن شناخت داشته باشد، و تجاوز و تعدى به مردم و ریشخند کردن آنها. گناهانى که روزى انسان را می گیرند؛ اظهار فقر، خوابیدن در هنگام نماز عشاء به گونه ای که نماز قضا شود، همچنین است نماز صبح، و کوچک شمردن نعمت ها و شکایت از خدا. اما گناهانى که پردهها را پاره می کنند عبارت اند از: خوردن شراب، بازى کردن قمار، شوخى و مزاح با مردم، سخنان لغو و بىفایده، عیب جویى از مردم و همنشینى با مردان آلوده.(همجنسگرایی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخاطر ِمحبت ِامامزمان گناه نکن ..
#پیشنهاددانلود .
چرا گناهانی هر چند کوچک، عذابهای سنگین دارند و عمر کوتاه، جهنم ابدی دارد؟ مگر خداوند ارحم الراحمین نیست؟!
نمیپرسند: «چرا خداوند سبحان، در جزای عمری کوتاه و اعمالی کم و گذرا، حیات ابدی در بهشتی پُر نعمت را نصیب میگرداند؟!»
چه اصراری بر ارتکاب گناه و رفتن به جهنم هست، در حالی که باب استغفار و توبه، حتی برای گناهان بزرگ نیز باز است؟!
در این پرسش یا شبهه که بسیار هم تکرار میشود، نکات بسیار مهمی نهفته است که حتماً ابتدا باید به آنها توجه شود؛ از جمله:
1- اگر چه خداوند سبحان، به صراحت فرموده که بسیاری از گناهان را حتی بدون استغفار و توبه میبخشم و بسیاری دیگر را به واسطۀ استغفار، توبه و عمل صالح میبخشم و به طور کلی تمامی گناهان نادم و مستغفر را میبخشم، چرا که من ارحم الرّاحمین، عَفوّ، غفور، ستار و توبه پذیرم، اما این بدان معنا نیست که گمان شود که پس دیگر نباید هیچ حساب و کتاب و پاداش و مکافاتی در کار باشد که با علم و حکمت و عدل الهی و نیز عقل انسان و وحی منافات دارد که اگر چنین بود که دیگر ارسال انبیاء و رسولان، نزول وحی، ابلاغ بایدها و نبایدها، قیامت، محشر، بهشت و جهنم، موضوعیتی نداشت.
*- بنابراین، رحمت و مغفرت واسعۀ الهی، نفی کنندۀ علم، حکمت، مشیّت و عدل او نمیباشد.
2- گناه، یعنی: تمرد از فرمان الهی و عصیان در برابر او - گناه یعنی جایگزینی بندگیِ هوای نفس خود و دیگران، به جای بندگی خداوند سبحان - گناه یعنی: ضرر رساندن به خود، دیگران و جامعه بشری؛ حال کدام گناهی کوچک است؟! لذا پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله فرمودند:
«لَا تَنْظُرُوا إِلَى صَغِيرِ الذَّنْبِ وَ لَكِنِ انْظُرُوا إِلَى مَنِ اجْتَرَأْتُم» (کنز الفؤاد ج 1 ، ص 55)
- به کوچکی گناه نگاه نکنید بلکه به چیزی [نافرمانی خدا] که برآن جرات یافتهاید بنگرید.
و امیرالمؤمنین علیه السلام فرمودند:
«أَعْظَمُ اَلذُّنُوبِ عِنْدَ اَللَّهِ سُبْحَانَهُ ذَنْبٌ صَغُرَ عِنْدَ صَاحِبِه» (غرر الحکم و درر الکلم، ج 1، ص 239)
- بزرگترین گناهان در پیشگاه خداوند سبحان، گناهى است که نزد صاحب آن کوچک شمرده شود.
نکته:
چرا آدمی به جای خداوند رحمان و رحیم، هوای نفس حیوانی را بندگی کند - راه راست، کجروی را برگزیزند - و بدی [سیئه] به خوبی [حسنه] ترجیح دهد و بعد نگران باشد و بپرسد که چرا عقوبتش سنگین است؟!
عقوبت سنگین [حتی در قوانین و حقوق دنیوی]، برای این است که کسی به گناه رغبت و جرأت نیابد و مرتکب ظلم به خود و دیگران نگردد؛ نه این که بگوید: «من میخواهم خطا و گناه کنم، اما چرا عقوبتش سنگین است؟!»
خطای شناختی در مقولۀ جزا
برخی گمان دارند که عمل چیزی است و جزای عمل چیز دیگری است که در جایی به آدمی میدهند؛ مانند: کار و کارمزد! در حالی که جزای عمل صالح، خود همان عمل است و جزای گناه، خود آن عمل است که در دنیا صورتی دارد و در آخرت که پردهها کنار میرود، صورت و حقیقت وجودیاش آشکار میشود. چنان که فرمود:
«إِنَّ الَّذِينَ يَكْتُمُونَ مَا أَنْزَلَ اللَّهُ مِنَ الْكِتَابِ وَيَشْتَرُونَ بِهِ ثَمَنًا قَلِيلًا أُولَئِكَ مَا يَأْكُلُونَ فِي بُطُونِهِمْ إِلَّا النَّارَ وَلَا يُكَلِّمُهُمُ اللَّهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَلَا يُزَكِّيهِمْ وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ» (البقره، 174)
- کسانی كه آنچه را خدا از كتاب نازل كرده کتمان میکنند و آنیرا به بهای كمی میفروشند، آنها جز آتش چيزی نمیخورند (و هدايا و اموالی كه از اين رهگذر به دست میآورند در حقيقت آتش سوزانی است) و خداوند روز قيامت با آنها سخن نمیگويد، و آنها را پاكيزه نمیكند، و برای آنها عذاب دردناكی است.
طبق صریح آیات قرآن کریم، آن چه اضافه بر اجری که در ذات عمل است افاضه میشود از فضل الهی و به عنوان جایزه اهدا میشود؛ اما در عذاب، بیش از نتیجۀ گناه، هیچ عذابی در کار نیست.
«لِيَجْزِيَهُمُ اللَّهُ أَحْسَنَ مَا عَمِلُوا وَيَزِيدَهُمْ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ» (النّور، 38)
- تا خداوند به بهتر از آنچه كردهاند پاداششان دهد و از فضل خويش بر پاداش آنان بيفزايد، و خداوند هر كه را بخواهد بىحساب روزى مىدهد.
بقای روح عمل و اثر
هر چیزی کالبدی و روحی دارد، خواه موجودات باشند و یا گفتارها و کردارها. به عنوان مثال: وقتی با جملۀ «دوستت دارم - دلم برایت تنگ شده بود - نگرانت شدم و ...» به کسی ابراز محبت مینمایید، کالبدش همین کلمات است که مفاهیمی را منتقل میکنند، اما روحش، همان محبّت قلبی شماست که در قالب کلمات ظهور و بروز مییابد.
کالبدها از بین میروند، اما ارواح باقی میمانند و هیچ گاه از بین نمیروند؛ چنان که بدن در خاک میپوسد، اما روح هیچگاه نمیمیرد -و- جمله تمام میشود، اما پیام قلب در قلب مخاطب اثر میگذارد و باقی میماند؛ و آن چه باقی میماند آثاری مدام دارد که هیچگاه منقطع نمیگردد. لذا عمل و آثارش تا قیامت باقی میماند و اجر یا مکافتش نیز همیشگی میشود؛ مگر آن که در دنیا با استغفار و توبه یا عذابی بخشوده شود و در آخرت نیز با رحمت الهی، شفاعت یا حتی عذاب، بخشوده شود.
*- ما، کوتاهی و کوچکی و سادگی عمل خوب یا بد را میبینیم، اما آثار اعمال را نمیبینیم، آثاری که تا آخرین روز زندگی بشر در زمین ادامه دارد و در قیامت پدیدار میشود.
به عنوان مثال: فرد نیکوکاری فقیری را میبیند و مقدار کمی به او کمک میکند؛ اثر روانی این کمک چقدر میباشد؟ این کمک اندک در خانه و خانوادۀ نیازمند چه اثری داشته است؟ این آثار در اطرافیان و نسلهای بعدی چه تأثیری داشته و دارد و ... .
همینطور است وقتی گناهی که صاحبش آن را کوچک شمرده واقع میشود، مثلاً دروغی میگوید، غیبتی میکند، در برابر اسلام، انقلاب اسلامی، ولایت، مردم مسلمان و ... یک موضع منفی میگیرد و با کلامش، ضربهای هر چند کوچک میزند! آیا از آثار آن و تداوم آن نیز مطلع میباشند؟!
بنابراین، ظاهر و کالبد عمل، از بین میرود، اما روح عمل و آثارش هرگز از بین نمیرود؛ لذا اجر آن بهشت ابدی میباشد و مکافات و عقوبتش نیز سنگین و چه بسا همیشگی میباشد.
از اینرو، در قرآن مجید تأکید نمود که نه فقط اعمال نوشته میشوند، بلکه آثار آنها نیز از نظر پنهان نمیماند، بلکه نزد امام عصر در هر زمانی احصاء میگردد. یعنی آن که در زمان امام سجاد یا امام باقر علیهما السلام، کار خوبی کرده برایش ثبت شده و آثار آن در دوران امامان بعدی علیهم السلام نیز ثبت و محاسبه میشود.
«إِنَّا نَحْنُ نُحْيِي الْمَوْتَى وَنَكْتُبُ مَا قَدَّمُوا وَآثَارَهُمْ وَكُلَّ شَيْءٍ أَحْصَيْنَاهُ فِي إِمَامٍ مُبِينٍ» (یس، 12)
- ما مردگان را زنده میكنيم، و آنچه را از پيش فرستادهاند و تمام آثار آنها را مینويسيم، و همه چيز را در «امام آشکار - لوح محفوظ» احصا كردهايم.
بنابراین، نه تنها عمل به ظاهرش نیست و نه تنها هیچ صواب و گناهی کوچک نیست، بلکه آثار مترتبه هم چنان ادامه دارد.
شاکله
همانگونه که بیان شد، چنین نیست که آدم چیزی باشد، گناهش چیز دیگری باشد و عذابی که در آخرت دچارش میگردد، چیزی دیگری باشد که از جای دیگری به او داده میشود؛ بلکه کفر، شرک، ظلم و معصیت، در حقیقتِ روح و شاکلۀ انسان اثر میگذارد و مستحق عذاب جهنم، خودش آتشی میشود که خودش را میسوزاند؛ روحش در آتش فراق (دوری از رحمت خدا)، غُبن (پشیمانی)، حسرت، قرار گرفتن در جوار فاسدان، دوری از محبّان خدا، محروم شدن از کلام خدا و لقاء الله و ... میسوزد، و جسمش در آتش مجسمی که خودش شعلهور نموده میسوزد:
«إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا لَنْ تُغْنِيَ عَنْهُمْ أَمْوَالُهُمْ وَلَا أَوْلَادُهُمْ مِنَ اللَّهِ شَيْئًا وَأُولَئِكَ هُمْ وَقُودُ النَّارِ» (آل عمران، 10)
- ثروتها و فرزندان كسانی كه كافر شدند، نمیتواند آنان را از (عذاب) خداوند باز دارد، (و از كيفر، رهايی بخشد). و آنان خود، آتشگيره (هیزم) دوزخند.
نتایج:
یک - رحمت و مغفرت واسعۀ الهی، به معنای پوچ کردن خلقت و هدایت و پوچ کردن اعمال نمیباشد.
دو - «اجر» یا همان پاداش و مکافات عمل، جدای از عمل نمیباشد، بلکه همان روح و ملکوت عمل است که به شکل بهشت و نعمتهایش یا جهنم و عذابهایش ظهور مییابد.
سه - هیچ صواب [کار خیر] و یا گناهی، کوچک نیست؛ چرا که در محضر خداوند سبحان انجام میدهیم.
چهار - هیچ گفتار یا کرداری، با انجامش به پایان نمیرسد، بلکه آثارش تا قیامت باقی میماند. بنابراین، کسی که کاری خوب را برای خداوند متعال به انجام میرساند و یا مرتکب گناه میشود، مسبب آثارش تا قیامت میباشد؛ لذا مستحق پاداش ابدی یا عذاب طولانی یا ابدی میگردد.
پنج - عمل نیکو (حسنه) یا عمل نادرست (سیئه)، یا به تعبیر دیگری صواب و گناه، شاکلۀ انسان را میسازد که یا «نور، روح و ریحان» میشود و یا «آتش و هیزم جهنم».
پیامبر گرامی اسلام (صلی الله و علیه وآله) فرمود :
کیفر سه گناه به قیامت نمی ماند و در همین دنیا مجازات می شود:
۱ - عاق پدر و مادر
۲- ظلم و تجاوز به مردم
۳ - ناسپاسی در مقابل احسان و نیکی. (بحارالانوار، ج ۷۴، ص ۷۴)
در ادامه به بررسی هر یک از این گناهان از نگاه قرآن می پردازیم تا انشالله با شناخت و دوری کردن از آنها، سعادت دنیا و آخرت را نصیب خود کنیم.
امام زمان همه ی منتظرانش را غربال می کند کسی که ذره ای محبت دنیا و گناه و لذت گناه را در دل بپرورد و از گناهان خود نادم و شرمسار نباشد و متوقع از امام زمان خود باشد در بدبختی و رنج تا قیامت به انواع بلا و مصیبت گرفتار خواهد شد چرا که قدر منعم را نداسته منعم همان کسی است که نعمت ولایت اهل بیت را به ما ارزانی داشته و بواسطه ایشان رزق و روزی ما را تضمین کرده است پس هر گونه نقصان در رزق و روزی ما به دلیل نقصان عمل ماست کسی که به هر بهانه ای گناه کند و حریم ولایت الله را بشکند و پرده دری کند و باز خود را محق بداند و طلبکار مولایش باشد بدون آنکه به عقبه اعمالش و الطاف مولایش نگاه کند و باز در گمراهی و غفلت خود را بیاندازد و با توجیه گناهانش خود را در مهلکه قرار دهد آیا چنن شخصی می تواند ادعا کند که محب اهل بیت است ؟ چه برسد که ادعای شیعه کند که خود این ادعا بهتانی عظیم است کسی که علاقه اش گناه باشد و دنیا را بخواهد با شیطان عقد اخوت بسته است و از ولایت الله خارج شده است مگر آنکه نسبت به اعمالش بازنگری جدی کند و توبه نصوح انجام دهد شاید مورد عفو قرار گیرد چه بسا توفیق توبه هم ممکن است از انسان سلب شود مگر آنکه خداوند علیم این توفیق را اختصاصی به بنده ای مرحمت فرماید پس همگی در منظر و نگاه خدا هستیم هیچ عملی از اعمال ما از دید خدا و موکلان ملک پنهان نیست وای بر ما که در نظر شاهدی بی همتا خطا می کنیم باز تکرار می کنیم و هنوز هم متوقع پاداش الهی هستیم همین که خداوند زمین را از فرو بردن ما در اعماق تاریک و دردناک درونش نگه داشته است و آسمان را از پرتاب سنگ های سجیل بر سرمان منع کرده است باید شاکرش باشیم وگرنه لایق هیچ یک از نعماتش نیستیم
استاد مظفری دانا
وقتی مزه به ظاهر شیرین گناه و در واقع متعفن و تلخ معصیت خدا را انسان به ظاهر مومن بچشد چند اثر در او ظاهر می شود اگر اهل نماز است نمازش را سبک می شمارد و بی توجه و بی روح نماز می خواند که آن هم در صورت ادامه دادن به گناه تبدیل به نفرت و خستگی از عبادت می شود و نور عبادت از درونش رخت می بندد چرا که محبت شیطان و خدا با هم جمع نمی شود دومین اثرش این است که خداوند محبت او را از دل مومنین میزداید و به واسطه آن روزیش را از دست خواهد داد بلکه به مرور زمان نفرت او در دل مومن قرار می گیرد و اوهم از مومنین بیزار می شود و با افراد آلوده دمخور خواهد شد سومین اثر آنکه در انواع مصیبت و سختی خانوادگی و .... قرار خواهد گرفت خداوند مرگ ناگهانی را برای عزیزانش رقم خواهد زد تا به کیفر نافرمانی از خداوند آگاه شود که اگر آگاه نگردد رشته ولایت الله از او قطع خواهد شد و به طرز فجیعی بیچاره و درمانده و آواره خواهد گشت و خداوند هر نعمتی که به او داده است از او خواهد گرفت مانند نعماتی که به قارون عطا کرد اما به واسطه نافرمانیش او را معذب به عذاب دنیا و آخرت کرد و هر چه داشت را از او گرفت و بسیاری آثار بی شمار که متنبه کننده و سخت است پس بیاندیشید از دایره ایمان خارج شدن چه تبعاتی دارد
سید مجتبی میر قائدی
💫🌺🍃
🌺
❇️ تعویذ روز دوشنبه
✍ چون کسی خواهد در روز دوشنبه،
امورات بر وفق مراد او باشد
و گرهها و گرفتاریها از او رفع گردد،
✔️ تعویذ امروز را بخواند
👌 ان شاءالله امور بر او آسان و گشایش در کار او پدید آید:
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
أُعِیذُ نَفْسِی بِرَبِّیَ الْأَکْبَرِ
مِمَّا یَخْفَی وَ مَا یَظْهَرُ
وَ مِنْ شَرِّ کُلِّ أُنْثَی وَ ذَکَرٍ
وَ مِنْ شَرِّ مَا وَارَتِ الشَّمْسُ وَ الْقَمَرُ
قُدُّوسٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلَائِکَةِ وَ الرُّوحِ
أَدْعُوکُمْ أَیُّهَا الْجِنُّ إِنْ کُنْتُمْ سَامِعِینَ مُطِیعِینَ
وَ أَدْعُوکُمْ أَیُّهَا الْإِنْسُ إِلَی اللَّطِیفِ الْخَبِیرِ
وَ أَدْعُوکُمْ أَیُّهَا الْجِنُّ وَ الْإِنْسُ إِلَی الَّذِی خَتَمْتُهُ
بِخَاتَمِ رَبِّ الْعَالَمِینَ
وَ خَاتَمِ جَبْرَئِیلَ وَ مِیکَائِیلَ وَ إِسْرَافِیلَ
وَ خَاتَمِ سُلَیْمَانَ بْنِ دَاوُدَ
وَ خَاتَمِ مُحَمَّدٍ سَیِّدِ الْمُرْسَلِینَ وَ النَّبِیِّینَ
وَ صَلَّی اللَّهُ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ
وَ عَلَیْهِمْ أَخِّرْ عَنْ فُلَانِ بْنِ فُلَانٍ
(نام خود و پدرش را بگوید)
کُلَّمَا یَغْدُو وَ یَرُوحُ مِنْ ذِی حَیٍّ أَوْ عَقْرَبٍ
أَوْ سَاحِرٍ أَوْ شَیْطَانٍ رَجِیمٍ أَوْ سُلْطَانٍ عَنِیدٍ
أَخَذْتُ عَنْهُ مَا یُرَی وَ مَا لَا یُرَی
وَ مَا رَأَتْ عَیْنُ نَائِمٍ
أَوْ یَقْظَانَ بِإِذْنِ اللَّهِ اللَّطِیفِ الْخَبِیرِ
لَا سُلْطَانَ لَکُمْ عَلَی اللَّهِ لَا شَرِیکَ لَهُ
وَ صَلَّی اللَّهُ عَلَی رَسُولِهِ
سَیِّدِنَا مُحَمَّدٍ النَّبِیِّ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ
وَ سَلَّمَ تَسْلِیماً...
به نام خداوند بخشندهی مهربان
پناه میدهم جانم را به پروردگار بزرگم
از آنچه پنهان بوده و از آنچه آشکار است
و از شر هر زن و مرد
و از شر آنچه خورشید و ماه آن را دیده است،
پاک و منزه است پروردگار فرشتگان و روح،
ای جن شما را میخوانم اگر شنونده و فرمانبرید،
و ای انسانها شما را میخوانم به سوی خدای مهربان و آگاه.
و ای جن و انسانها شما را میخوانم به کسی که همهٔ مخلوقات برای او خاضع است،
به مهر پروردگار جهانیان مهر نهادهام،
و به مهر جبرئیل و میکائیل و اسرافیل،
و مهر سلیمان بن داود،
و مهر محمد سرور پیامبران،
درود خدا بر او و خاندانش و تمامی آنان باد،
و پاسداری کن از فلان بن فلان
هر صبح و شام از حیوانات سمی،
از مار یا عقرب، یا ساحر یا شیطان رانده شده،
یا پادشاه کینهتوز.
گرفتم از او آنچه دیده شده، و آنچه دیده نمیشود،
و آنچه چشم خوابیده یا بیدار آن را میبیند،
به اجازهٔ خدای مهربان آگاه،
هیچ سلطهای بر خدا ندارید
و هرگز شریکی برای او نمیباشد،
و درود خدا بر پیامبرش
سرور ما محمد و خاندان پاکش باد.
🌺
💫🌺🍃
💫🌺🍃
🌺
❇️ دعای روز دوشنبه
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِى لَمْ يُشْهِدْ أَحَداً
حِينَ فَطَرَ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ
وَ لَا اتَّخَذَ مُعِيناً حِينَ بَرَأَ النَّسَمَات
لَمْ يُشَارَكْ فِى الْإِلٰهِيَّةِ
وَ لَمْ يُظاهَرْ فِى الْوَحْدَانِيَّةِ
كَلَّتِ الأَلْسُنُ عَنْ غَايَةِ صِفَتِهِ
وَ الْعُقُولُ عَنْ كُنْهِ مَعْرِفَتِهِ
وَ تَوَاضَعَتِ الْجَبابِرَةُ لِهَيْبَتِهِ
وَ عَنَتِ الْوُجُوهُ لِخَشْيَتِهِ
وَ انْقَادَ كُلُّ عَظِيمٍ لِعَظَمَتِهِ
فَلَكَ الْحَمْدُ مُتَواتِراً مُتَّسِقاً
وَ مُتَوالِياً مُسْتَوْسِقاً
وَ صَلَوَاتُهُ عَلَىٰ رَسُو لِهِ أَبَداً،
وَ سَلامُهُ دَائِماً سَرْمَداً
اللّٰهُمَّ اجْعَلْ أَوَّلَ يَوْمِى هٰذَا صَلاحاً
وَ أَوْسَطَهُ فَلاحاً، وَآخِرَهُ نَجَاحاً؛
وَ أَعُوذُ بِكَ مِنْ يَوْمٍ أَوَّلُهُ فَزَعٌ،
وَ أَوْسَطُهُ جَزَعٌ، وَآخِرُهُ وَجَعٌ
اللّٰهُمَّ إِنِّى أَسْتَغْفِرُكَ لِكُلِّ نَذْرٍ نَذَرْتُهُ
وَ كُلِّ وَعْدٍ وَعَدْتُهُ،
وَ كُلِّ عَهْدِ عَاهَدْتُهُ ثُمَّ لَمْ أَفِ بِهِ،
وَ أَسْأَلُكَ فِى مَظَالِمِ عِبَادِكَ عِنْدِى
فَأَيُّما عَبْدٍ مِنْ عَبِيدِكَ أَوْ أَمَةٍ مِنْ إِمَائِكَ
كَانَتْ لَهُ قِبَلِى مَظْلِمَةٌ ظَلَمْتُهَا إِيَّاهُ،
فِى نَفْسِهِ، أَوْ فِى عِرْضِهِ، أَوْ فِى مَالِهِ،
أَوْ فِى أَهْلِهِ وَ وَلَدِهِ، أَوْ غِيبَةٌ اغْتَبْتُهُ بِهَا،
أَوْ تَحَامُلٌ عَلَيْهِ بِمَيْلٍ أَوْ هَوَىً،
أَوْ أَنَفَةٍ أَوْ حَمِيَّةٍ أَوْ رِيَاءٍ أَوْ عَصَبِيَّةٍ،
غَائِباً كَانَ أَوْ شَاهِداً، وَ حَيّاً كَانَ أَوْ مَيِّتاً،
فَقَصُرَتْ يَدِى،
وَ ضَاقَ وُسْعِى عَنْ رَدِّهَا إِلَيْهِ وَالتَّحَلُّلِ مِنْهُ؛
فَأَسْأَلُكَ يَا مَنْ يَمْلِكُ الْحَاجَاتِ،
وَ هِىَ مُسْتَجِيبَةٌ لِمَشِيَّتِهِ،
وَ مُسْرِعَةٌ إِلَىٰ إِرادَتِهِ،
أَنْ تُصَلِّىَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ،
وَ أَنْ تُرْضِيَهُ عَنِّى بِمَا شِئْتَ،
وَ تَهَبَ لِى مِنْ عِنْدِكَ رَحْمَةً،
إِنَّهُ لَاتَنْقُصُكَ الْمَغْفِرَةُ،
وَ لَا تَضُرُّكَ الْمَوْهِبَةُ،
يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ،
اللّٰهُمَّ أَوْلِنِى فِى كُلِّ يَوْمِ اثْنَيْنِ
نِعْمَتَيْنِ مِنْكَ ثِنْتَيْنِ،
سَعادَةً فِى أَوَّ لِهِ بِطَاعَتِكَ،
وَ نِعْمَةً فِى آخِرِهِ بِمَغْفِرَتِكَ،
يَا مَنْ هُوَ الْإِلٰهُ،
وَ لَا يَغْفِرُ الذُّنُوبَ سِوَاهُ
✍ به نام خدا که رحمتش بسیار و مهربانیاش همیشگی است،
ستایش خدا را که هنگام آفرینش آسمانها و زمین احدی را گواه نگرفت و به گاه ایجاد جانداران یاوری انتخاب نکرد،
در معبود بودن انبازی ندارد و در یکتاییاش نیاز به پشتیبانی ندارد،
زبانها از بیان نهایت وصفش درمانده و خردها از ژرفای شناختش وامانده
و گردنکشان، در برابر عظمتش فروتن و چهرهها از بیم او در تنگنا افتاده و هر بزرگی در برابر بزرگیاش تسلیم گشته است.
ستایش پیاپی و پیوسته و دنبالهدار و پایدار فقط ویژه توست و رحمت همیشگی و درود جاودان و بیپایان او بر رسولش باد.
خدایا! ابتدای امروزم را خیر و صلاح و میانه امروزم را رستگاری و پایانش را کامیابی قرار ده؛
و به تو پناه میآورم از روزی که آغازش شیون و میانش بیتابی و پایانش دردمندی است،
خدایا! از تو آمرزش میخواهم برای هر نذری که کردم و هر وعدهای که دادم و هر پیمانی که بستم سپس به آن وفا نکردم
و پرداخت حقوق بندگانت را که بر عهده دارم از تو درخواست میکنم،
پس هر بندهای از بندگانت و هر کنیزی از کنیزانت که او را نزد من حقی پایمال شده باشد که در آن به جان یا آبرو یا مال یا خانوادهاش یا فرزندش ستم روا داشتهام یا غیبتی از او کردهام یا بر اثر میل خود یا خواهش دل یا تکبّر یا خشم یا خودنمایی یا تعصّب بر او باری نهادهام،
این بنده یا کنیزت غایب باشد یا حاضر، زنده باشد یا مرده و دستم کوتاه شده و توانائیام محدود از پرداخت آن حق یا طلب حلالیت از اوست؛
از تو میخواهم ای کسی که رفع نیازها در اختیار اوست و حاجات در برابر مشیت او اجابتپذیر و به سوی ارادهاش شتابانند، که بر محمّد و خاندان محمّد درود فرستی و آن بنده را که بر او ستمی کردم هرگونه که خواهی از من راضی گردانی
و از سوی خود مرا رحمت عطا کنی، چه آمرزیدن از تو نکاهد و بخشیدن به تو زیان نرساند،
ای مهربانترین مهربانان؛
خدایا! در هر دوشنبه از سوی خویش دو نعمت به من عطا کن،
خوشبختی به بندگیات را در آغازش
و نعمت آمرزشت را در پایانش،
ای آنکه تنها او شایسته پرستش است و جز او کسی گناهان را نیامرزد.
🌺
💫🌺🍃
💫🌺🍃
🌺
❇️ زیارت روز دوشنبه از
❣امام حسن (علیهالسلام)
❣امام حسين (عليهالسلام)
💠 در زيارت امام حسن عليهالسلام میگويى:
السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ رَسُولِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ
السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ فَاطِمَةَ الزَّهْرَاءِ
السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا حَبِيبَ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا صِفْوَةَ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا أَمِينَ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا نُورَ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا صِرَاطَ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا بَيَانَ حُكْمِ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا نَاصِرَ دِينِ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَاالسَّيِّدُ الزَّكِيُّ
السَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْبَرُّ الْوَفِيُ
السَّلاَمُ عَلَيْك َأَيُّهَاالْقَائِمُ الْأَمِينُ
السَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْعَالِمُ بِالتَّأْوِيلِ
السَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْهَادِي الْمَهْدِيُ
السَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الطَّاهِرُ الزَّكِيُ
السَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَا التَّقِيُّ النَّقِيُّ
السَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْحَقُّ الْحَقِيقُ
السَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الشَّهِيدُ الصِّدِّيقُ
السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا أَبَا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ
وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
💠 زيارت حضرت امام حسين عليهالسلام:
اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ
السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ سَيِّدَةِ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ
أَشْهَدُ أَنَّكَ أَقَمْتَ الصَّلاَةَ وَ آتَيْتَ الزَّكَاةَ
وَ أَمَرْتَ بِالْمَعْرُوفِ وَ نَهَيْتَ عَنِ الْمُنْكَرِ
وَ عَبَدْتَ اللَّهَ مُخْلِصاً
وَ جَاهَدْتَ فِي اللَّهِ حَقَّ جِهَادِهِ حَتَّى أَتَاكَ الْيَقِينُ
فَعَلَيْكَ السَّلاَمُ مِنِّي
مَا بَقِيتُ وَ بَقِيَ اللَّيْلُ وَ النَّهَارُ
وَ عَلَى آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ
أَنَا يَا مَوْلاَيَ مَوْلًى لَكَ وَ لِآلِ بَيْتِكَ
سِلْمٌ لِمَنْ سَالَمَكُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حَارَبَكُمْ
مُؤْمِنٌ بِسِرِّكُمْ وَ جَهْرِكُمْ وَ ظَاهِرِكُمْ وَ بَاطِنِكُمْ
لَعَنَ اللَّهُ أَعْدَاءَكُمْ مِنَ الْأَوَّلِينَ وَ الْآخِرِينَ
وَ أَنَا أَبْرَأُ إِلَى اللَّهِ تَعَالَى مِنْهُمْ
يَا مَوْلاَيَ يَا أَبَا مُحَمَّدٍ
يَا مَوْلاَيَ يَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ
هَذَا يَوْمُ الْإِثْنَيْنِ وَ هُوَ يَوْمُكُمَا وَ بِاسْمِكُمَا
وَ أَنَا فِيهِ ضَيْفُكُمَا فَأَضِيفَانِي
وَ أَحْسِنَا ضِيَافَتِي فَنِعْمَ مَنِ اسْتُضِيفَ بِهِ أَنْتُمَا
وَ أَنَا فِيهِ مِنْ جِوَارِكُمَا فَأَجِيرَانِي
فَإِنَّكُمَا مَأْمُورَانِ بِالضِّيَافَةِ وَ الْإِجَارَةِ
فَصَلَّى اللَّهُ عَلَيْكُمَا وَ آلِكُمَا الطَّيِّبِينَ.
🌺
💫🌺🍃
💫🌺🍃
🌺
❇️ نماز روز دوشنبه
💠 هرکس نمــاز روز دوشنبه را بخواند
ثواب ۱۰حج و ۱۰عمره برایش نوشته شود.
📿 دو رکعت
در هر رکعت بعد از حمد
یک آیةالکرسی، توحید، فلق و ناس
و بعد از سلام ۱۰ مرتبه ذکر استغفار
🌺
💫🌺🍃
💫🌺🍃
🌺
❇️ دعای حضرت زهرا سلام الله علیها
💠 در روز دوشنبه
اَللّهُمَّ إِنّی أَسْئَلُکَ قُوَةً فی عِبادَتِکَ
وَ تَبَصُّرَاً فی کِتابِکَ، وَ فَهْمَاً فِی حُکْمِکَ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
وَ لاتَجْعَلِ الْقُرآنَ بِنا ماحِلاً و الصِّراطَ زائِلاً
وَ مُحَمَّداً صَلّی اللهُ عَلیْهِ وَ آلِهِ عَنّا مُوَلِّیَاً
خداوندا، نیرویی برای بندگی در محضر تو، و دقت اندیشیدن در کتاب تو و شناخت صحیح برای فهم احکام الهی تو را خواستارم، خداوندا بر محمد و آل او درود بفرست، و ما را از معارف والای قرآن، محروم مگردان، و همیشه ما را در راه راست، ثابت قدم بدار، و روح مطهر پیامبر بزرگوارمان را، از ما راضی و خشنود گردان
📚 بحارالانوار، ج ۸۷، ص ۳۳۸
🌺
💫🌺🍃
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ زیاد شدن برکت و رزق و روزی
💠 میخوای تو کارت موفق بشی و پولدار شی
👈 هر روز صبح این کارو بکن😍
🎙 حجت الاسلام فرحزاد
🌺
💫🌺🍃
📖 تقویم شیعه
☀️ امروزدوشنبه:
شمسی: دوشنبه - ۳۰ مهر ۱۴۰۳
میلادی: Monday - 21 October 2024
قمری: الإثنين، 17 ربيع ثاني 1446
🌹 امروز متعلق است به:
🔸سبط النبي حضرت امام حسن مجتبی علیه السّلام
🔸سیدالشهدا و سفينة النجاة حضرت امام حسین علیهالسلام السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
🌺17 روز تا ولادت حضرت زینب سلام الله علیها
▪️25 روز تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها (روایت 75روز)
▪️45 روز تا شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها (روایت 95روز)
▪️55 روز تا وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها
🌺62 روز تا ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
شاهباز آسمان سلوک حضرت علامه حسن زاده آملی رضوان الله علیه:
هر صبح که برای کار بر می خیزید،
وضویی بگیرید، بعد از آن نوزده بار
«بسم الله الرحمن الرحیم»
را به عدد حروف این آیه مبارکه تلاوت کنید.
تا آن «وضو» تطهیرتان کند و آن «بسم الله»
آفات و بلیّات و شعله های اشتغالات
جهنمی دنیا را از شما دور نماید.