@Maddahionlin2_144200951376229818.mp3
زمان:
حجم:
10.25M
⏰ #قرار_عاشقی
🤲قرائت #زیارت_جامعه_کبیره در شب #شهادت_امام_هادی
🎙با نوای حاج #محسن_فرهمند
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
هیات انصارالجواد ع
♨️ @ansaroljavad
#اللهاکبر
#بوقتحاجقاسم
سپاه پاسداران در اطلاعیهای از موشکباران و انهدام مقرهای جاسوسی و تجمع گروهکهای تروریستی ضدایرانی در منطقه خبر داد
متن اطلاعیه به این شرح است:
🔹به آگاهی ملت شریف و قهرمان ایران اسلامی میرساند با توکل به خداوند متعال و عنایات حضرت ولیعصر (عج) در پاسخ به جنایات اخیر تروریستی دشمنان ایران اسلامی مقرهای جاسوسی و تجمع گروهکهای تروریستی ضدایرانی در بخشهایی از منطقه در نیمهامشب با موشکهای بالستیک سپاه هدف قرار گرفت و منهدم شد.
جزئیات این عملیات متعاقباً اطلاعرسانی خواهد شد.
♦️تصاویری از لحظه شلیک موشکهای سپاه پاسداران به سمت اربیل عراق
♨️ @ansaroljavad📲
1.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑لحظه هدف قرار گرفتن منزل تروریست پیشرو دزه یی
ـــــــــــــــــــــــ
♨️ @ansaroljavad📲
♨️ هلاکت اصلی ترین مهره موساد در حمله موشکی سپاه به اقلیم کردستان
پیشرو دیزهیی بزرگترین رابط موساد در اقلیم کردستان و اصلی ترین منبع مالی جاسوسان آموزش دیده موساد جهت انجام ماموریت های اطلاعاتی و تروریستی در ایران بوده است.
وی همچنین نقش کلیدی در تامین انرژی رژیم صهیونسیتی ایفا می کرد که در حملات امشب سپاه پاسداران به اربیل به هلاکت رسید.
حمله موشکی ایران به تحریرالشام و طرکستانی در سوریه جالبترین قسمت برنامه آتش بازی امشب بود و باید منتظر نتایج آن ماند که حاوی پیامهای فراوانی هم هست. به احتمال زیاد از خیبرشکنها برای اولین بار استفاده شده و باید فعلا منتظر ماند و دید دقتها در همچین بردی (۱۲۰۰ کیلومتری) در شرایط جنگی چگونه بوده اند. طبق آنچه که بر اساس آزمایشها میدانیم دقت باید زیر ۵ متر باشد. به نظر میرسد که میخواستند پیام واضحی را به صهیونیستها و آمریکاییها با شلیک از نقطه دوری از ایران (خوزستان) بدهند. بخش بزرگی از جنگ، تبلیغ و ارسال پیامهای جدی است.
پ ن: بخشی از جنگ و درگیریهای فعلی محور مقاومت در یمن و لبنان و عراق و اینک ایران با امریکا و رژیم صهیونیستی هم به سنجش دو طرفه کیفیت و توان موشکها و پهپادها و پدافند دشمن و... میگذرد که هر دو طرف جنگ به نوعی در حال سنجش قدرت تهاجمی و دفاعی خود و طرف مقابل می باشند و موشکها و پدافند خود را در شرایط جنگی می آزمایند
#طوفان_الاقصی
11.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️اولین تصاویر از محل اصابت موشکهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مقر ترویستها در اقلیم کردستان عراق.
هیئت انصار الجواد🇵🇸
♨️ هلاکت اصلی ترین مهره موساد در حمله موشکی سپاه به اقلیم کردستان پیشرو دیزهیی بزرگترین رابط موسا
پیشرو دیزایی کیست؟
🔹پیشرو دیزایی، مسئولیت صادرات نفت از کردستان عراق به اسرائیل را به عهده داشت که در حملات امشب سپاه کشته شد.
🔹پیشرو دیزایی صاحب گروه ساختمانسازی فالکون بود.
🔹این تاجر کُرد از نزدیک با موساد و رهبری کردستان در ارتباط بود.
گفته می شود او تامین کننده منابع مالی عملیات های تروریستی در ایران از جمله حادثه کرمان بود
🔹او همچنین مالک مجموعه شرکتهای امپایر بود که در حوزه تجارت نفت فعال بود. این مجموعه در سال ۲۰۰۳ و پس از حوادث عراق تأسیس شد و به تولید نفت مشغول بود.
🔹طبق اخبار موثق، گروه SB Falcon، یک ارتش خصوصی کوچک نیز داشت که پرسنل نظامی سابق ایالات متحده را استخدام میکرد.
♨️ @ansaroljavad📲
〰〰〰〰〰〰