۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
⚫️ بسم رب الشهداء و الصدیقین
انالله و انا الیه راجعون
خادم الرضا، سیدالشهدای خدمت، سید محرومان، بی پیرایه و بی تکلف، جا به جای این سرزمین مقدس را چه آنگاه که در جوار حریم ملائک پاسبان امام رئوف علی بن موسی الرضا علیه آلاف التحیه و الثنا، خدمتگزار زائران بود و چه آنگاه که در جايگاه ریاست قوه قضاییه، علمدار مبارزه با فساد و اجرای عدالت بود و چه آنگاه که به انتخاب جمهور ایرانیان، کسوت ریاست جمهوری بر تن کرد، درنوردید تا شاهد آبادانی و رونق کشور عزیزمان و سربلندی ايران اسلامی در عرصه های ملی و بین المللی و احیای ارزشهای متعالی انقلابی باشیم.
اینک که در حادثه ای ناگوار، مشیت الهی بر عروج آسمانی و شهادت سید محبوب و مردم دار، آیت الله رئیسی و تنی چند از مسئولان خدمتگزار نظام جمهوری اسلامی قرار گرفته است، بدینوسیله ضمن عرض تسلیت و تعزیت به محضر امام زمان (عج) و نائب برحق ایشان مقام معظم رهبری و آرزوی سلامتی و صبر جهت دل داغدیده ايشان و همچنین عرض تسلیت به همه ملت شهیدپرور ایران بویژه خانواده های معزز شهدا و ایثارگران گرامی بدینوسیله اعلام میداریم همانطور که امام حکیم مان فرمودند این ملت شهادت را فوز عظیم میداند و ملتی که شهادت برای او سعادت است پیروز است لذا ضمن تاکید بیش از پیش بر وحدت ملی، و همدلی مومنانه، برای ادامه راه دولت مردمی بعنوان بخشی از جامعه ولایتمدار ایران اسلامی با لبیک گویی به فرامین رهبری آمادگی کامل خود را برای تلاشی بیش از گذشته جهت اعتلاء و پيشرفت و آبادانی ایران اسلامی اعلام میداریم.
مجمع هیئات و حسینیه رهروان روح الله(ره) - خانواده شهدای مشهد مقدس
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
🔴 یکی از آخرین تصاویر رییس جمهور قبل از سوار بالگرد شدن...
☑️ کانال صابرین نیوز👇
https://eitaa.com/joinchat/4034331211C5aef0cd257
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
🔴 لبنان سه روز عزای عمومی اعلام کرد
🔹در پی شهادت دکتر سید ابراهیم رئیسی و دکتر حسین امیرعبداللهیان دولت لبنان ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد.
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
🔴 جلسه فوق العاده سران قوا به میزبانی مخبر برگزار شد
🔹در جلسه فوق العاده سران قوا به میزبانی دکتر محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور بر ادامه خدمت رسانی دولت مردمی و همراهی سران قوا تاکید شد .
🔹این جلسه صبح امروز (دوشنبه) و درپی اعلام عروج آیت الله رئیسی رئیس جمهور محبوب و مردمی و هیئت همراه ؛ به میزبانی دکتر مخبر معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.
🔹قالیباف و حجت الاسلام محسنی اژه ای ، روسای دو قوه مقننه و قضاییه ضمن تسلیت به رهبری معظم انقلاب ،مردم شریف ایران و معاون اول رئیس جمهور و اعضای دولت بر همکاری کامل با دکتر مخبر برای انجام وظایف قوه مجریه تاکید کردند .
🔹مخبر در این نشست با اعلام تاثر عمیق و حزن غیر قابل وصف خود و اعضای دولت ،تصریح کرد: راه خادم الرضا و دوستدار ملت ایران ، آیت الله رئیسی در انجام وظایف محوله را بدون هیچ خللی دنبال خواهیم کرد و امام خامنه ای و ملت شریف ایران مطمن باشند راه ما راه رئیس جمهور مردمی است و خدمت توقف نخواهد داشت.
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
هدایت شده از جهان خبر
📹 اسحاق جهانگیری: آقای رئیسی، منظم، قدرشناس و مبادی آداب بودند
🔺 معاون اول رئیس جمهور در دولتهای یازدهم و دوازدهم: من در سه دوره با آقای رئیسی همکاری نزدیک داشتم. زمانی که وزیر بودم و ایشان رئیس سازمان بازرسی بودند. در دوره معاون اولی من در دولت که ایشان معاون اول قوه قضائیه بودند. و همچنین در دورهای که رئیس قوه قضائیه بودند.
🔺 در دوره ریاست جمهوری ایشان، ارتباطات ما به درخواست ایشان همچنان محفوظ ماند. از ویژگیهای ایشان این بود که هر نامه و تذکر یا مسألهای که با ایشان طرح میکردیم، تشکر و تمجید میکردند.
🔺 آقای رئیسی خیلی مبادی آداب بودند. رأس ساعت در جلسات حاضر میشدند و منظم بودند. در همه جلسات تا آخر فعالانه مشارکت داشتند.
🔺 مردم ایران اثبات کردند مردم مقاوم و صبوری هستند که حوادث را با مدیریت و انسجام پشت سر میگذرانند و همچنان که رهبر انقلاب دیروز گفتند اختلالی در کشور اتفاق نخواهد افتاد.
♨️ کانال جهان خبر
📡 @jahan_khabar
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 توصیف جالب شهید رئیسی از زبان سفیر اسبق انگلیس در ایران؛ علیرغم فشار تحریمها به اقتصاد ایران، او ناامید نشد!
🔺 «ریچارد دالتون» سفیر اسبق انگلیس در ایران: در حال حاضر همه چیز از لحاظ امنیتی در داخل ایران آرام است؛ ایران نخبگانی قدرتمند دارد و در دولت مقاماتی وجود دارند که هر کدام در مدیریت، افراد برجستهای هستند.
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
📸خبر شهادت آیت الله رئیسی تیتر یک رسانه های بینالمللی
🔺در فاصله کمی پس از تایید شهادت آیت الله رئیسی رئیس جمهور فقید ایران اسلامی و هیات همراه ایشان این خبر به تیتر یک رسانه های بین المللی تبدیل شده است.
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳