10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍀صلوات برای تعجیل درفرج امام زمان فراموش نشه🍀
📚 حکم سجده کردن برای غیر خداوند
✅️ سجده کردن برای غیر خداوند متعال حرام است و بعضی از مردم که در آستانه حرم امامان علیهم السّلام پیشانی بر زمین می گذارند، اگر به قصد سجده شکر خدای متعال باشد، اشکال ندارد و در غیر این صورت حرام است.
🏷 پینوشت:
رساله نماز و روزه آیت الله خامنه ای، مسأله 281
#احکام_سجده
⚜️ @Ahkaam ⚜️
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 ظریف را بهتر بشناسید؛
دیدگاه هوشنگ امیراحمدی اپوزیسیون خارج نشین درباره ویژگی برجسته ظریف و دیدگاهش درباره مردم ایران
هدایت شده از قرارگاه سایبری عمار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢پزشکیان اعلام کرد؛وزیر خارجه من محمد جواد ظریف خواهد بود
♦️کسانی که تجربه،علم و آگاهی دارند منتشان را میکشم تا در دولت من حضور داشته باشند،
♦️ظریف وزیر خارجه دولت من خواهد بود.
♦️اگر از توانمندان و نخبگان استفاده کنیم به اهدافی که رهبری تعیین کرده میرسیم.
♦️انتصابات ما جناحی و طیفی بوده است که وضعیت کشور اینچنین شده.
♦️در این ۴۵ سال کار را بدست کسانی دادیم که مهارت،علم و توانمندی لازم را نداشتند.
♦️باید در منطقه از هر لحاظ اول میشدیم نه اینکه با مشکلات شدید اقتصادی و آسیبهای اجتماعی مواجه باشیم.
🆔 @amarha
هدایت شده از قرارگاه سایبری عمار
💢ادامه بیاخلاقی های یک گروه خاص/ یاشار سلطانی و صبا آذرپیک با شکایت چه کسانی روانه زندان شدند؟
🔹🔸به گزارش روزپلاس، پس از انتشار خبر بازداشت یاشار سلطانی و صبا اذرپیک برای اجرای حکمی قطعی از پیش صادر شده، در ادامه بداخلاقی های انتخاباتی، جریان رسانهای خاصی مدعی شد بازداشت این افراد با فشار محمدباقر قالیباف و بر اساس شکایت وی صورت گرفته است.
♦️پیگیری های روزپلاس اما نشان میدهد در پرونده آذرپیک ۷شاکی و در پرونده سلطانی ۱۷شاکی وجود دارد که قالیاف جز شاکیان هیچ یک از این دو پرونده نیست.
♦️شاکیان پرونده آذرپیک: زهرا شیخی مبارکه، سیدمحسن دهنوی، سیدمحمد مهدی احمدی، بانک شهر، معصومه حسن پور، علی رضا رزم حسینی، مصطفی سالاری
♦️در پرونده مرتبط با یاشار سلطانی که ۶متهم دارد، ۱۷شاکی دارد از جمله: -مصطفی منتظرالمهدی -سیدمحمد احمدی -سیدهادی میرمحمدعلی-فروشگاههای زنجیرهای رفاه-معاونت حقوقی ریاست جمهوری- سازمان صدا و سیما-سازمان بسیج شهرداری تهران-سید حسن میرمحمد علی-امیراسلام-سجاد کاظمی-اشکان طرخورانی-سازمان توسعه تجارت ایران
🆔 @amarha
هدایت شده از قرارگاه سایبری عمار
💢کاهش فقر در دولت شهید رئیسی طبق اعلام بانک جهانی
🔹🔸برخلاف ادعای برخی از نامزدهای انتخابات، به گزارش #بانک_جهانی، نرخ فقر در دوران شهید رئیسی به صورت قابل توجهی کاهش یافته است.
♦️در ۸ سال دولت روحانی، ۸ میلیون نفر به زیر خط فقر رفتند. یعنی به طور متوسط سالی ۱ میلیون ایرانی به زیر خط فقر رفتند.
♦️اما در ۳ سال دولت شهید رئیسی حدود ۶ میلیون نفر و بطور متوسط سالی بیش از ۲ میلیون ایرانی از زیر خط فقر خارج شدند.
♦️روند کاهشی نرخ فقر در سه سال اخیر در مقایسه با روند افزایشی آن در ۸ سال گذشته در گزارش های بین المللی کاملا مشهود و غیر قابل انکار است!
♦️نرخ #فقر در ایران از ۲۹.۳ درصد در سال ۲۰۲۰ به ۲۱.۹ در سال ۲۰۲۳ رسیده است. یعنی فقر در دوران دولت شهید رئیسی، ۷.۴ درصد کاهش یافته است.
🆔 @amarha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیروز ظریف در میزگرد سیاست خارجه دروغهای زیادی گفت که کارشناسان چون فرصت پاسخ نداشتن نتونستن پاسخ بدن
بخشی تو این کلیپ پاسخ داده شده
⭕️ مسئلهی شخصی در کار نبود
دکتر شهاب اسفندیاری نوشت:
🔹۱- مسئلهی آقای فاضلی مسئلهی شخصی نبود. مسئلهی عمومی شده بود. ماجرای او را روزنامههای اصلاحطلب تیتر یک کرده بود. او را نماد «استادان اخراجی» کرده بودند. به دروغ، قطع همکاری با او را به دولت فعلی نسبت میدادند، در حالیکه در دولت قبل انجام شده بود.
🔹۲- رییس وقت دانشگاه شهید بهشتی - منصوب دولت روحانی - دربارهی قطع همکاری با ایشان در همان سال توضیحات عمومی داده بود. آیا دکتر فاضلی همان زمان سخنان رییس دانشگاه را تکذیب کرده بود؟ چرا او در این سه سال اسناد مؤید ادعای خود را منتشر نکرده است؟
🔹۳- سوال در مورد «اخراج استادان» را من مطرح نکردم. دکتر پزشکیان به این سؤال پاسخی کلی داد که سوءتفاهم ایجاد میکرد. انگار که هزاران استاد اخراج شدهاند. من از اخراج ناحق هیچ استادی دفاع نمیکنم. اما میدانستم که با تعدادی از استادان به دلیل تخلف یا فقدان شرایط قطع همکاری شده.
🔹۴- این که مشاوران یا اعضای ستاد یک نامزد انتخاباتی که شعار قانونگرایی و عدالت میدهد قانونشکنی کرده باشند مسئلهای شخصی نیست. مسئلهی عمومی است. اشاره به آن یا پرسش از آن به شکل صریح و رو در رو هم کاملا اخلاقی است. این که بجای پاسخ مستند و مستدل تهمت میزنند، کاملا گویا است.
🔹۵- عجیب است که وقتی دکتر انتظامی در میزگرد فرهنگی با حضور آقای دکتر قالیباف به پرونده دو نفر از فعالان رسانهای اشاره کرد، بسیاری کف و سوت زدند و تشویق کردند. کسی نگفت چرا به مسائل شخصی افراد در میزگرد فرهنگی اشاره میشود. مشخص است که دوستان معیار دوگانه دارند.
🔹۶- این که آقای فاضلی در این متن توضیحی مفصل، هیچ مستندی در خصوص مجوز هیأت امناء دانشگاه شهید بهشتی برای تصدی سمتهای مختلف در ریاستجمهوری و وزارت نیرو در دوران عضویت پیمانی منتشر نکرده به قدر کافی گویا است. با مظلومنمایی نمیتوان حقیقت را پوشاند.
🔹۷- من از آقای دکتر جبلی درخواست میکنم فرصتی فراهم کنند تا در برنامهای زنده آقای دکتر فاضلی و نمایندگانی از دانشگاه شهید بهشتی و وزارت علوم تمام مدارک و مستندات در خصوص نحوهی جذب ایشان و نیز دلایل عدم موفقیت ایشان در تبدیل وضعیت از پیمانی پس از ۸ سال را ارائه کنند.
🔹۸- اعضای هیات علمی پیمانی، حداکثر ظرف ۵ سال باید با احراز شرایط علمی لازم از وضعیت پیمانی به رسمی آزمایشی تبدیل وضعیت شوند. اگر نتوانند با مصوبه هیات رییسه برای سال ششم و هفتم به آنها فرصت داده میشود. اگر باز نتوانند با مصوبه هیات امنا برای سال هشتم به آنها فرصت داده میشود.
🔹۹- این که یک عضو هیات علمی بعد از ۸ سال هم نتواند شرایط لازم برای تبدیل وضعیت را به دست آورد بدین معنی است که یا پروندهی علمی ضعیفی دارد، یا حضور فعالی در دانشگاه ندارد. تصدی سمت و ماموریت اعضای هیئت علمی پیمانی هم بدون مصوبه هیات امنا مجاز نیست.
🔹۱۰- تصور این که در ۸ سال دولت روحانی که آقای فاضلی روابط نزدیکی با مقامات ارشد دولت داشته و در مرکز بررسیهای استراتژیک و وزارت نیرو سمت داشته، دانشگاه شهید بهشتی با او برخورد سیاسی کرده و مانع تبدیل وضعیت او شده دور از انتظار است. اگر بود که ایشان معترض میشد.
🔹۱۱- برخلاف ادعای کذب آقای دکتر فاضلی، من هیچ خصومت شخصی با او نداشته و ندارم. اصلا تاکنون جز در یک برنامه عمومی نمایش فیلم، او را از نزدیک ندیده بودم. با نگاه استعمارزده او، ادبیات ژانر فلاکت و فروپاشیاش، تئوریزه کردن تسلیم و ستیز با خودکفایی توسط او البته موافق نبودم.
🔹۱۲- از خدمات دکتر فاضلی همین بس که عیناً سند تهیه شده توسط برنامه «ایران ۲۰۴۰» دانشگاه استنفورد را در مرکز بررسیهای استراتژیک ترجمه کردند تا با حمایت برخیها به عنوان «سند سازمان برنامه و بودجه» منتشر شود و با مصوبه دولت یک کارگروه برای اجرای آن با حضور ۶ عضو دولت تشکیل شود.
🔹۱۳- خط محوری این برنامهی آمریکایی مقابله با شعار خودکفایی در محصولات کشاورزی بود. برای اجرای این برنامه دکتر فاضلی از مرکز بررسیهای استراتژیک به وزارت نیرو نقل مکان کرد و ریاست یک مرکز جدید را برعهده گرفت. در همهی این مدت او عضو هیات علمی پیمانی بود و موظف به خدمت در دانشگاه.
🔹۱۴- بدیهی است هر دانشگاهی انتظار دارد در دورهی خدمت پیمانی، استادان تعهد و مسئولیتشناسی نسبت به انجام وظایف هیات علمی را اثبات کنند. اگر یک عضو - بنا به تصریح رئیس وقت دانشگاه شهید بهشتی - در دو سال حتی دو ماه هم در دانشگاه حضور نداشته، طبعا دلیلی برای تمدید قرارداد او نیست.
هدایت شده از مجتمع فرهنگی اقامتی ارغوان
آقایان دکتر جلیلی و دکتر قالیباف هر دو نور چشم نظام، سربازان انقلاب و گوش به فرمان ولایتاند لذا هر کدومشون النهایه ماندند ما با سربلندی و افتخار بهش رای میدیم و با فرض بسیار ضعیف اگر هردوشون ماندند باز هم رای به هر کدومشون رای به نظام ولاییست...
ضمناً تجربهی این دهها سال نشون داده که خداوند بهتربن مصالح و مقدرات رو برای نظام رقم میزنه ولو اینکه ما گاهی حکمتش رو یا هیچوقت و یا گاهی سالها بعد متوجه میشیم...
الخیر فی ما وقع....💐
هدایت شده از مسجد میثم
❌ #پزشکیان نموداری را نشان میدهد که بگوید بر اساس این نمودار سفره مردم در دولت آقای رئیسی هر روز کوچکتر میشود
🔶اما خوب نگاه کنید این نمودار از سال ١٣٩٠ تا سال ١۴٠١ است یعنی دقیقا ثابت کرد سفره مردم در دولت بنفش کوچک شده بود
🔷وبالاخره در دو سال آخر دولت رئیسی که روند تغییر کرده بود در نمودار سانسور میشود.
هدایت شده از جوانان انقلابی | J_Enghelabi
بیانیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مورد اظهارات دکتر مسعود پزشکیان، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ 1403/3/30
بسمه تعالی
جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان کاندیدای محترم انتخابات ریاست جمهوری؛
ضمن عرض سلام و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و آرزوی سلامتی برای مقام معظم رهبری و تمام خدمتگزاران نظام جمهوری اسلامی؛
اظهارات حضرتعالی در برنامه میزگرد فرهنگی مورخ 1403/3/30 حاوی نکاتی بود که دانشگاه علوم پزشکی تبریز را بر آن داشت که جهت روشنگری و رفع ابهامات، جوابیهای خدمت مردم شریف ایران ارائه نماید.
💠۱- حضرتعالی در سخنان خود از بکارگیری افراد تازه کار در مسئولیتها انتقاد نمودید و فرمودید مگر میشود یک نفر دانشیار را مسئول استاد قرار داد. بایستی بگوییم، در انتصابات روسای دانشگاهها، قوانین و مقررات شورای عالی انقلاب فرهنگی مراعات می شود و اگر مغایرتی باشد، انتصاب صورت نمی گیرد. گفتنی است وقتی در سال ۱۳۷۳ بر مسند ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز منصوب شدید، یک استادیار ۴۰ ساله تازه کار بودید و حال آنکه در آن زمان، اعضای محترم هیات علمی، در سابقه و سن و رتبه علمی بالاتر از جنابعالی بودند و در انتصاب های جنابعالی در مسئولیت های سنگین و حساس نیز، سابقه، تجربه و صلاحیت علمی مهم نبودند
💠۲- حضرتعالی یکی از اعضای جذب هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بودید و می دانید که در این دانشگاه، در طی دولت شهید رییسی، نهایت دقت برای رعایت قانون در جذب هیات علمی شده است و حتی یک مورد جذب سلیقه ای اتفاق نیفتاده است.
شایان ذکر است در دوران تصدی ریاست دانشگاه توسط جنابعالی و
معاونت آموزش وقت دانشگاه، با گزینش سلیقهای، تعداد زیادی از قبول شدگان در آزمون دستیاری رد صلاحیت شدند و به جای آنها نفرات دیگر با نمرات بسیار پایین که همفکر جنابعالی بودند جایگزین شدند، که این افراد به « قبول شدگان با سهمیه پزشکیان » معروفند.
آیا این اقدام را در جهت اجرای عدالت انجام دادید؟ یکی از این قبول شدگان از هموطنان ارمنی بود که با وجود چند نوبت قبولی در آزمون دستیاری قربانی گزینش سلیقهای سیستم آموزشی جنابعالی شده و چند سال از ادامه تحصیل بازماند. (افراد مذکور و مستندات، حاضر و آماده ارائه هستند)
💠۳- فرمودید که رئیس و برخی معاونین دانشگاه علوم پزشکی تبریز فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی هستند و اساتید زمان تحصیل جنابعالی از آمریکا و اروپا آمده بودند. از نظر شما تحصیل در آمریکا خوب است یا بد؟ نوسان های شدید و تندروی های غیرمنطقی در اعلام موضع جنابعالی جای تامل دارد چرا که در مواضع تان در دهه ۷۰ بسیاری از همین اساتید تحصیل کرده در آمریکا و اروپا را ضد انقلاب خطاب کرده و همین جریان افراطی منجر به فرار بخشی از نخبگان از کشور شد .
آیا منظور شما این است که هر کس در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل نموده حق انتصاب در مسئولیتی را ندارد و یا مشکلی از بابت صلاحیت علمی و یا اخلاقی دارد، در صورتی که دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، امتحان علوم پایه و پرانترنی و آزمونهای تخصص و فوق تخصص را با دانشجویان دانشگاههای دولتی میگذرانند و تعدادی از آنها حائز رتبههای برتر در این آزمونها هستند و رئیس و معاونینی که شما از ایشان صحبت به میان آورده اید، فارغ التحصیلان پزشکی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بوده و مدارج تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ خود را در بهترین دانشگاههای وزارت بهداشت سپری نموده اند، که مسئولین و اساتید دانشگاهها شاهد کیفیت تحصیلی و کاری شان می باشند.
آیا این موضوع که شما فارغ التحصیلی از کشورهای امریکا و اروپا را نشانه ارزش و باسوادی میدانید، نشان از خودتحقیری ندارد؟ چرا که بسیاری از متخصصین و اساتید دانشگاههای کشور عزیزمان ایران بویژه دانشگاه بزرگی همچون دانشگاه علوم پزشکی تبریز از نظر دانش و رتبه علمی، بالاتر از فارغ التحصیلان کشورهای غربی میباشند و این شایستگی خود را در مجامع علمی بین المللی به اثبات رساندهاند. بی تردید کسی که میخواهد سکان دار نظام مدیرتی کشور شود، باید بیش از همه به استعدادها و بنیه علمی درون کشور اعتماد و اتکا داشته باشد.
در پایان، ضمن دعوت خود و همه به تقوای الهی و حق گویی و حق طلبی و تاسی عملی از سیره امیر مومنان حضرت علی (ع)؛ علو درجات روح امام راحل و شهدای جنگ تحمیلی و مدافع حرم، سلامت و امنیت و بهترین روزها را برای ملت شریف ایران از خداوند متعال مسالت می نماییم.
🔴 روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز - 1403/3/31
#ستاد_انتخاباتی_شهید_جمهور
#انتخابات #مشارکت
#به_عقب_بر_نمی_گردیم
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
#جمعیت_جوانان_انقلابی | عضو شوید👇
https://eitaa.com/j_enghelabi