هدایت شده از ابوقاسم
📌تی آرتی و دیپلماسی
رسانه ترکیه
رسانه هر چیزی که سیاستمدار بخواهد اون رو فرهنگ سازی کنه می تواند برعهده بگیرد و انجام دهد
در زمانه ارتباطات هستیم و هیچ قدرت سیاسی بدون طراحی و فهم ژئوپلیتیک رسانه و ذهن رسانه ای و حضور در افکار عمومی خود و کشورهای همجوار و رقبا نمی تواند به قدرت خودش بسط بده.
تی آر تی ترکیه اهداف و روند مشخصی را دنبال می کند.
نگاه تمدنی ترکیه و استفاده از گسل های قومی و شرایط شکننده خاورمیانه و تقریب میان ترک هایی که حوزه سرزمینی و فرهنگی و تاریخی با ترکیه دارند مهم ترین اولویت این شبکه است.
تی آر تی خروجی یک برنامه بلندمدتی است که ترکیه در حوزه سینما و فیلم سازی آغاز کرد
در دو دهه گذشته نفوذ فرهنگی و آموزشی و راهبرد هاب توریستی در آسیای مرکزی، آفریقا و بخش هایی از قفقاز و عراق و سوریه به مهم ترین استراتژی رسانه ای و دیپلماسی عمومی ترکیه تبدیل شد و الان نیز در حال پیمودن مسیر خود هست و در بخش های فرهنگی و الگوی خانواده،آموزش و توریست توفیقات خیره کننده ای را در آفریقا و قفقاز و آسیای مرکزی بدست آوردند
در دیپلماسی رسانه، از سوگیری ها و هیاهوی سیاسی و کنش گری های کوتاه مدت و بی هدف پرهیز کردند و بر یک استراتژی و روند پنهان متمرکز شدند تا اهداف بلندمدت فرهنگی و سیاسی خود مثل چنین روزهایی تامین کنند
نمونه آن دیپلماسی سینما و تلویزیون ترکیه یا موفقیت الجزیره قطر است که این روزها نقش مهمی را برای تامین منافع کلان ایفا می کند و رهبری روایت دست اول فلسطین را در جوامع عربی اسلامی و مناطق دیگر بدست گرفتند،شهروند ژاپنی یا آلمانی اگه بخواد اخبار فلسطین رو پیگیری کنه شبکه الجزیره تنها انتخاب او خواهد بود.
آن ها برای چنین روزهایی افکار عمومی بخش هایی از آسیای مرکزی و قفقاز و شمال غرب ایران و سوریه و عراق را برای طرح های امنیتی و ژئوپلیتیکی خود همراه کردند
عزیزان هم مثل همیشه بی برنامه بی سلیقه و بدون تخصص لازم به تصمیم گیری های خانوادگی و گعهده ای و جزیره ای بسنده کردند و هزاران میلیارد بودجه هزینه کردند و خروجی آن شد الکوثر و العالم با ده هزار مخاطب.
به بخش های خصوصی نیز که در حوزه رسانه و شبکه های ماهواره ای تمایل به سرمایه گذاری داشتند دست رد زدند تا همه چیز را برای خودشان نگه دارند.
رسانه ای که هدف و شخصیت کاریزماتیک نداشته باشد مشخصا نه نافذ خواهد بود و نه می تواند در خدمت سیاست ها و راهبردها قرار بگیرد و خیلی زود می میرد.
حوزه رسانه ایران هم مثل سایر مسائل از شکاف میان تحلیل،روایت و واقعیت رنج می برد و اعتماد پذیری مخاطب را به شکل قابل توجهی کاهش داده است
بازگشت باگ رسانه ای مثل سایر باگ های سیاسی و اقتصادی و امنیتی است که عرض کردم کوتوله های فکری زحمت ش را کشیدند
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
🎥 واکنش جالب وحید بهمن، فعال سیاسی اپوزیسیون به تأسیس شبکه فارسی TRT توسط ترکیه:
🔺اردوغان، این پیر خرفت فکر میکند با راهاندازی شبکه فارسیزبان میتواند بر مردم ایران تأثیر بگذارد؛ با وجود دهها هزار شیعه تبریزی و اردبیلی آن هم با فریاد "ابوالفضل گویان"، دولت ترکیه کاری نمیتواند پیش ببرد!
🔺راهاندازی شبکه فارسیزبان توسط دولت ترکیه، مشابه همان اقدامی است که انگلیس با بیبیسی و سعودی با اینترنشنال به دنبال آن بوده است؛ جنگ نرم و تسلط بر افکار عمومی مردم ایران!
سپاه سایبری پاسداران
☑️ @SEPAHCYBERY
هدایت شده از شبکه افسران انقلاب اسلامی
🔹ایشون یه آمریکاییه که در سن ۲۶ سالگی فوت کرد. اما چرا؟! چون نمیتونست هزینه #انسولین خودش رو تامین کنه.
🔸این آقا مدیر یه رستوران بود و سالانه ۳۵ هزار دلار درآمد داشت. اما نمیتونست ماهانه ۴۵۰ دلار بابت #بیمه_درمانی پرداخت کنه.
🔹هزینه انسولینی که برای دیابت نیاز داشت، ماهانه ۱۳۰۰ دلار بود. زمانیکه ۲۶ ساله شد، دیگه تحت پوشش بیمه مادرش نبود.
🔸بنابراین شروع کرد به سهمیهبندی انسولینی که برای زنده موندنش ضروری بود. یک ماه بعد درگذشت!
🔺همه اینها در ثروتمندترین کشور جهان اتفاق افتاد.
#سرمایهداری
🔶🔹شبکه افسران انقلاب اسلامی
🔶🔹 @shabakeafsaran
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«عمل صالح, زمینه را برای دیگر کارهای نیکو فراهم می کند، به گونه ای که در پرتو آن، انسان به آسانی اعمال خیر را انجام میدهد و از کارهای بد و ناپسند دوری میکند؛ وقتی روح آدمی بر اثر استمرار در کارهای نیکو لطیف شد، به سوی حسنات میگراید و در این حال، اگر انسان بخواهد نماز اول وقت، یا نماز شب بگزارد یا قرآن تلاوت کند یا هر کار خیر دیگری را انجام دهد یا فضایلی را تحصیل کند به آسانی کار خیر انجام میدهد:«فَأَمّا مَن
أعطى واتَّقى، وصَدَّقَ بِالحُسنى، فَسَنُيَسِّرُهُ لِليُسرى»[سوره لیل آیات ۵_٧]
📚تسنیم ج۶۶ ص۱۳۶
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به این میگن نذری بهتر از اینکه بری گوسفند بکشی بدی اقوام بخورن
#روز_مادر
چند سطری برای مادرانِ عَلَوی...
در آموزههای روایی ما بارها به رابطهی مادر و ولایتمداری فرزندان تأكید شده است. (به عنوان نمونه: معاني الأخبار للشيخ الصدوق، ص ١٦١ )
همچنین شعرای شیعه از دیرباز تاکنون به طیب مولد شیعیان و پاکدامنیِ مادران شیعی و در مقابل خُبث ولادت نواصب و بیعفّتی مادرانشان صدها بیت سرودهاند. (رک: مثالب النواصب، ج ۱، ص ۳۰۸_۳۱۶)
نقشی که مادران در تربیت فرزندان دارند را هیچ فرد و اجتماع دیگری نمیتواند ایفا کند.
ای کاش ما مردان بدانیم که تأمین آرامش روحی و جسمی بانوان در درون خانواده چه آثار و برکات بزرگی به همراه دارد! یکی از این برکات، رابطهی سراسر عاطفی میان مادر و فرزندان است که منجر به تربیت سالم آنها میگردد.
البته خداوند متعال در این اکسیر اعظم یعنی محبّت امیر المؤمنین آنقدر اثر قرار داده که مادری که عاشق مولاست این عشق و محبّت را با شیر به فرزند خود منتقل میکند.
و این حقیقتی است که فراوان در تراث مکتب اهلبیت علیهمالسلام بدان تصریح شده است؛
به عنوان نمونه شاعر قرن هشتم مرحوم فخر الدين محمد بن عبد الله السَّبُعي الحلّي پس از بیان اینکه در وانفسای روز قیامت، ما هیچ ملجأ و پناهی به جز امیر المؤمنین علیهالسلام نداریم، با یک ظرافتِ مثال زدنی این محبّت به مولا که همهی دار و ندار ما در دنیا و آخرت است را ثمرهی محبّت یک مادرِ علوی میداند که آن عشق و محبّت را از طریق شیرِ پاکش به فرزند منتقل کرده است:
وَاللهِ إن خِفتُ هَولاً مِن كَبائِرِها
لَأَهتِــفَـنَّ أنادِي يا أبَا الـحَـسَــنِ
مَـولايَ مَـولايَ لا عِلـمٌ وَلا عَـمَـلٌ
إلّا هَواكَ الَّذِي جُرِّعتُ في اللَّبَنِ
به خدا قسم فردای قیامت به سبب وحشت از عذاب برای گناهان سنگینم، صدا میزنم: یا ابا الحسن! یا امیر المؤمنین به فریادم برس!
مولای من! من که نه علمی دارم و نه عملی... تنها سرمایهی من عشق به توست که با شیرِ مادرم به من نوشانیده شده...