eitaa logo
انصار الشهدا
91 دنبال‌کننده
932 عکس
301 ویدیو
23 فایل
بالهایم هوس با تو پریدن دارد بوسه بر خاک قدم های تو چیدن دارد من شنیدم سر عشاق به زانوی شماست و از آن روز سرم میل بریدن دارد ... تاریخ تأسیس ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ کانال انصارالشهدا در پیامرسانهای سروش وایتا sapp.ir/ansarshohadaa Eitaa.com/ansarshohadaa
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خواستم عاشقیم پیش خودم باشد و تو گریـه هایم چه کنم دسـت مـرا رو کردند خـادمـان تـو نگفـتـنـد بـرای تـو مگـر :)؟ چقدر اشـک که از صحن تـو جارو کردند ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خامنه ای: جاوید‌الاثر احمد متوسلیان یک فرمانده بود ولی مثل یک سپاهی و یک فرد عادی در میدان جنگ دوندگی می‌کرد. 🌷۱۴ تیرماه سالروز ربوده شدن سردار بزرگ اسلام حاج احمد متوسلیان. یاد ایشان را گرامی میداریم.
بعد از رفتنتان ، جنگ برای شما تمام شد...! اما...ما... همچنان داریم می جنگیم.. خسته می‌ شیم گاهی کم میاریم، ولی یادی دعایی نگاهی برای قوت قلبمان کافی است ...
امام جواد عليه‌السلام : 🥀 الْمُؤمِنُ يَحْتاجُ إلى ثَلاثِ خِصالٍ: تَوْفيقٍ مِنَ اللّهِ عَزَّوَجَلَّ، وَ واعِظٍ مِنْ نَفْسِهِ، وَقَبُولٍ مِمَّنْ يَنْصَحُهُ. 🥀 مؤمن در هر حال نيازمند به سه خصلت است: توفيق از طرف خداوند متعال، واعظى از درون خود، قبول و پذيرش نصيحت كسى كه او را نصيحت نمايد. شهادت حضرت جوادالائمه علیه السلام تسلیت باد
‏هر ‎ در جیب‌هایش در موهایش و لای دکمه‌های یونیفورمش زنی را به میدان ‎ می‌برد. آمار کشته‌های جنگ همیشه غلط بوده است، هر ‎ دونفر را از پا در می‌آورد؛ و دختری که در سینه‌اش می‌تپد... مریم نظریان .
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‏عاشق شوید؛ شبیه علی مثل فاطمه! ‏گاهی علی(ع) فاطمه(س) را اینگونه خطاب میکرد: ای‌همه‌آرزوی‌من زهرا...♥️
1001 fazilat.pdf
7.97M
سلام علیکم کتاب 1001 فضیلت امیرالمؤمنین علی علیه السلام تقدیم می گردد. امیدوارم ضمن مطالعه و آشنایی با فضایل ایشان نسبت به نشر حداکثری این کتاب از هیچ کوششی دریغ نفرمایید.
✔️«چریک پیر»، لقبی که سردار شهیدحاج قاسم به یک زن داد. 🔹مرحومه «حاجیه زهرا اسدی» معروف به «چریک پیر» از شیرزنان استان کرمان و شهر خانوک زرند است که مردم این شهر را تبدیل به یک گردان نانوایی کرد و تا آخر دفاع مقدس وظیفه پخت نان جبهه را با تمامی مردم خانوک برعهده گرفت،وبعد از مادر این گردان توسط فرزندان این شیر زن‌ پابرجاست که هرسال اربعین برای پخت نان برای زائران آقا ابا عبدالله کربلا فعالیت دارند این موکب بدستور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در عتبات سند خورد ((بنام موکب گردان نانوابانوان خانوک)) همچنین یک کارگاه خیاطی برای لباس رزمندگان راه‌اندازی کرد که در آن لباس برای رزمندگان می‌دوختند. این زن مادرشهید ،جانباز،آزاده،ورزمنده 🔹سردارشهیدحاج قاسم گفته بود زمانی که خواستید سنگ قبرش را سفارش بدهید، بر روی سنگ قبر بنویسید «چریک پیر» و طبق گفته شهید حاج قاسم بر روی قبر مادر «حاج زهرا چریک» حک شد.
14.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جبهه از توی خونه شروع میشه، شهادت باید عقبه داشته باشه، یه کاری کنید شهادت بیفته دنبالتون صحبت‌های یک آقازاده مدافع حرم که ۴۰ روز پیش به شهادت رسید. 🌷 فرزند فرمانده سابق حفاظت اطلاعات ناجا ۱۳ خرداد امسال ١۴٠٠ در تدمر سوریه به شهادت رسید.🌹 "شهید حسن عبدالله زاده"
4_5821288640231245790.mp3
660.4K
کربلا کربلا کربلا....