eitaa logo
انصار الشهدا
91 دنبال‌کننده
933 عکس
305 ویدیو
23 فایل
بالهایم هوس با تو پریدن دارد بوسه بر خاک قدم های تو چیدن دارد من شنیدم سر عشاق به زانوی شماست و از آن روز سرم میل بریدن دارد ... تاریخ تأسیس ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ کانال انصارالشهدا در پیامرسانهای سروش وایتا sapp.ir/ansarshohadaa Eitaa.com/ansarshohadaa
مشاهده در ایتا
دانلود
بسم الله الرحمن الرحیم اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي مِنْ أَنْصَارِهِ وَ أَعْوَانِهِ وَ الذَّابِّينَ عَنْهُ وَ الْمُسَارِعِينَ إِلَيْهِ فِي قَضَاءِ حَوَائِجِهِ [وَ الْمُمْتَثِلِينَ لِأَوَامِرِهِ ] وَ الْمُحَامِينَ عَنْهُ وَ السَّابِقِينَ إِلَى إِرَادَتِهِ وَ الْمُسْتَشْهَدِينَ بَيْنَ يَدَيْهِ. خدايا مرا، از ياران و مددكاران و دفاع كنندگان از او قرار ده، و از شتابندگان به سويش، در برآوردن خواسته هايش، و اطاعت كنندگان اَوامرش، و مدافعان حضرتش، و پيش گيرندگان به جانب خواسته اش، و كشته شدگان در پيشگاهش. (عج)
« جنگ با ثقلین » تو #فتنه صفین مردم به کاغذهای قرآن بیش از ولایت اعتقاد داشتند، لذا فتنه گران همان را بر نیزه کردند و ولایت را ذبح (بی اثر) کردند. مردم ما به ولایت و قرآن اعتقاد راسخ دارند؛ قرآن به نیزه کردن شیوه ای منسوخ است، لکن ولایت به نیزه کردن امتحان نشده و باید در #فتنه۹۸ امتحان شود. ولایت در ۹۸ ذبح (بی اثر) شود، قرآن هم به حاشیه خواهد رفت. #ابراهیم_نژاداحمد
السلام علیک یا زینب کبری سلام الله علیها 🌺🌺🌺 به مناسبت ولادت باسعادت حضرت زینب سلام الله علیها،جشن مخصوص خواهران ازساعت14:45تا16:30درمسجدحضرت علی بن ابی طالب علیه السلام(قدمگاه)خ ولیعصر(مصلی سابق )برگزار میگردد.
219.7K
دعای فرج دسته جمعی ازحرم امام رضا علیه السلام پخش زنده
السَّلامُ عَلَيْكَ يا صاحِبَ التَّدْبيرِ... سلام بر تو ای تدبیرگر عالم هستی، ای مولایی که ظهورت چاره ی همه ی بیچارگان است.
ولایت یعنی بفهمیم به امام وصلیم. منتها خیلی از ما،این اتصال را قطع کرده ایم؛و گرنه هر چه او از خزانه ی کمال خدا می گرفت،به ما هم می رسید.
ساعت از تا وقت طلوع آفتاب - متعلق به (عليه السلام) است. يَا اَبَا الْحَسَنِ يا اَميرَ الْمُؤْمِنينَ يا عَلِىَّ بْنَ أَبيطالِبٍ يا حُجَّةَ اللّهِ عَلى خَلْقِهِ يا سَيِّدَنا وَمَوْلينا إِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللَهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَىْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللَهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللَهِ.
حضرت آیت الله کشمیری قدس سره اين سفارش را مي کردند که هر روز صبح به صبح تجديد عهد و بيعت با آقا اميرالمؤمنين بکنيد حالا يا زيارت امين الله بخوانید یا یکی دیگر از زیارات حضرت را. اگر بعد از هر نماز هر کسي زيارت امين الله را بخواند و رها نکند آرام آرام پيوندش با اميرالمؤمنين عليه السلام برقرار خواهد شد. حضرت والد(آیت الله ناصری) می فرمودند: حاج شيخ محمد باقر (پدر بزرگ ما) يک رفيقي داشت فاميلش آقاي اراکي بود. مي‌گفتند پيرمردي بود مال اراک و مرد خيلي صالحي بود و از رفقاي پدربزرگ ما بود. او گفته بود که من در ايام طلبگي در نجف سختي‌ هائي مي‌کشيدم و رياضاتي و توسلاتي داشتم. رياضات قهری هم براي ما بود مثل گرسنگي زياد و. . . این ریاضات قهری مصادف شد با ایامی که که من روزه هم مي‌گرفتم و عصرها که مي‌شد من را ضعف شديدي عارض مي‌ شد. اما حرم آقا اميرالمؤمنين عليه السلام مي‌ رفتم و يک زيارت امين الله مي‌ خواندم و به اين جمله که مي‌ رسيدم که «و ارزاقک الي الخلائق من لدنک نازله“ يک حالت قوت و نشاطی به من دست می داد مثل اينکه يک غذاي خوبي من خورده باشم و قوي می شدم؛ اين جمله براي من در محضر آقا اميرالمؤمنين عليه السلام، اين حال را ايجاد مي‌ کرد. ‌
این دنیا با تمام زیبایی ها و انسان‌های خوب مثل گذر است نه ماندن٬ و تمامی ما دیر یا زود باید برویم ، اما چه‌بهتر که زیبا برویم . در هیاهوی زندگی متوجه شدم که چه دویدن‌هایی که فقط پاهایم را از من گرفت درحالی‌که گویی ایستاده بودم ، چه غصه‌هایی که فقط باعث سپیدی مویم شد اما دریافتم که کسی هست که اگر بخواهد می‌شود وگرنه ، نمی‌شود . کاش نمی‌دویدم ، نه غصه می‌خوردم ، فقط او را می‌خواندم . قسمتی از وصیتنامه شهید
هدایت شده از محمدتقی اکبرنژاد
سید مجتبی  روحانی شیعه، بنیان‌گذار و رهبر جمعیت فدائیان اسلام. نواب صفوی دروس حوزوی مانند فقه واصول، تفسیر قرآن و اصول سیاسی و اعتقادی را در تهران و سپس در نجف فرا گرفت و از علامه امینی و سید حسین طباطبایی قمی به عنوان اساتید وی در حوزه علمیه نجف یاد شده است. نواب از پیشتازان مبارزات مسلحانه بر علیه رژیم پهلوی بود وی با ظهور احمد کسروی جهت مبارزه با تفکرات وی از نجف به ایران آمد. قتل کسروی، عبدالحسین هژیر، علی رزمآرا و حسین علاء از جمله فعالیتهای سیاسی و مبتنی بر عقاید مذهبی نواب صفوی و فدائیان اسلام به شمار میرود. برخی از نویسندگان تاریخ معاصر، تلاشهای نواب صفوی و یارانش را در پیروزی جنبش ایران موثر دانسته‌اند. مخالفت با اقدامات دولت دکتر به دلیل عدم عمل به احکام اسلامی از دیگر فعالیتهای وی بود که حبس را برای سید مجتبی در پی داشت. کتاب «جامعه و حکومت اسلامی» از آثار نواب صفوی است. رهبر و برخی از یارانش در ۲۷ دی ۱۳۳۴ش توسط رژیم پهلوی اعدام شدند.
انصار الشهدا
سید مجتبی #نواب_صفوی روحانی شیعه، بنیان‌گذار و رهبر جمعیت فدائیان اسلام. نواب صفوی دروس حوزوی مانند 
🔸قرار شد با شهید نواب برای ناهار و دیدن علامه امینی به منزل ایشان برویم. در آن دیدار علامه به نواب گفتند : من حیفم میاید شما در ایران بمانید ، شما را می کشند ، بیایید بروید نجف درس بخوانید با استعدادی که شما دارید مرجع خواهید شد و شهید نواب به علامه گفت: 🔺«اسلام درسخوان زیاد دارد، سگ ندارد که پای دشمنان را بگیرد.» 🔸علامه امينی چشمهايش پر از اشك شد، سرش را انداخت پايين و از اتاق بيرون رفت و ديگر صحبتي نشد.