eitaa logo
آنتی سگدون
69 دنبال‌کننده
26.3هزار عکس
12.8هزار ویدیو
51 فایل
کانال بصیرتی برای آگاه سازی ازشایعات در مورد بیماری کرونا وخبرهای برخط روز ثواب بصیرتی این کانال وقف امام شهدا ،شهدا دفاع مقدس ، مفقودین و شهدای گمنام ،شهیدسردار سلیمانی و شهید ابوالمهدی و تمامی شهداء مدافع حرم و امنیت میباشد. لطفا در ثواب آن شریک باشید
مشاهده در ایتا
دانلود
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 چهارم تیر؛ سالروز شهادت « شهید سپهبد علی هاشمی »
🇮🇷متن حکم حضرت امام خامنه ای فرمانده معظم کل قوا در مورد حکم درجه سرلشکری شهید علی هاشمی: نکته قابل توجه اینکه حضرت آقا فرمودند: ایشان از تاریخ ۶۷/۴/۳ یعنی یک روز قبل از شهادت، سرلشکر بوده اند. و با شهادت هر شهیدی یک درجه به یاد رشادت ایشان اعطاء می گردد. علی هاشمی تنها سرداری بود که در لحظه شهادت فرمانده ارشد شش مجموعه عظیم شامل: چندین لشکر و تیپ بوده است: فرمانده قرارگاه بکلی سری نصرت فرمانده سپاه ششم امام صادق(ع) و... ایشان فرماندهی با افق های دور برد بود که یکی از تربیت یافتگان اصول فرماندهی و مدیریتیشان، سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی می باشد. چرا عده ای در کشور نمی خواهند شهید علی هاشمی برای نسل ها گفته شود؟؟؟
آنتی سگدون
🚨#تکمیلی 🔺نوار مرزی ایران و محل تحرک عناصر تروریستی در منطقه صومای برداوست ارومیه - روستای کوران، از
♦️اصابت خمپاره‌ای به داخل خاک ایران در جریان یک درگیری! سخنگوی وزارت خارجه: 🔹در جریان درگیری نیروهای ترکیه با گروهک‌های تروریستی، یک گلوله خمپاره به داخل خاک ایران اصابت کرده که خوشبختانه تلفات انسانی نداشته، ابعاد این حادثه توسط مسئولین مرزی دو کشور در دست بررسی است.
🔴اینگونه کودکان را فریب میدهند و آینده فکری آنها را تسخیر میکنند 🔸کارتون نوستالژیک مهاجران که تصویری شیک و اتوکشیده از اشغال استرالیا توسط سفیدپوستان انگلیسی ارایه می کرد را یادتان هست؟ آن پدر پرکار و پرتلاش خانواده و آن مادر مهربان و زحمتکش.. این بازآرایی تصویری از دهه ها خون ریزی و کشتار بومیان و سلب زمینها برای کودکان جهان بهت آور است. ثانیه ۵۵ فیلم چه پیام روشنی دارد. مرد پایش را بر روی خاک استرالیا می کوبد و می گوید این همان زمینی است که ما تا وقت مردن در آن زندگی می کنیم. این همان پیام معروف است که می گوید «در این زمین یا می میریم یا (برای زنده ماندن) می کشیم» 🔹تصویر واقعی از مهاجرت میخواهید؟ اینجاست. بومیان به غل و زنجیر کشیده شده، زمین های غصب شده، میلیون ها در‌ خاک و خون تنیده، و بردگان وارد شده از آفریقا بر روی کشتی های مرگ.. 🔸این واقعیت استعماری جهان چند قرن اخیر است. با کارتون هایشان گولمان زده بودند.
♻️ راه حل ریشه‌کنی کرونا ‏راه حل قطعی برای ریشه‌کنی ‎ در ایران/ کافی است نهادهای رسمی به مردم اعلام کنند که اگر پروتکل‌های بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی‌، استفاده ازماسک را رعایت نکنند، سال۱۴۰۰ برای جلوگیری ازشیوع بیماری، انتخابات ریاست جمهوری برگزار نمی‌شود و روحانی همچنان رییس جمهور باقی خواهد ماند. ‎ 😱🤕🤧😷😢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً