♦️هشدار مینو محرز درباره 'موج دوم شیوع کرونا در تهران': آمار مراجعان به بیمارستان بیشتر شده است
🔹مینو محرز متخصص بیماریهای عفونی و عضو کمیته کشوری ستاد مبارزه با کرونا گفت: آمار مراجعان به مراکز درمانی نسبت به گذشته به خصوص در بیمارستان امام(ره) که معیار سنجش ما بوده، بیشتر شده است و با باز شدن اماکن عمومی مانند رستورانها انتظار افزایش تعداد مبتلایان را داریم.
🔰در بهشت زهرای تهران قطعه ۵۰، شهیدی خوابیده است که قول داده برای #زائرانش دعا کند🤲 سنگ قبر ساده او
حرفهای صمیمانه اش و قولی که به زائرانش می دهد دل آدم را #امیدوار میکند.
📜بخشی از وصیتنامه:
📝شما چهل روز #دائم_الوضو باشید خواهید دید که درهای رحمت خداوند چگونه یک به یک در مقابل شما باز خواهد شد.
📝نمازهای واجب خود را دقیق و #اول_وقت بخوانید، خواهید دید درهای اجابت به روی شما باز میشود👌
📝سوره #واقعه را هر شب یک مرتبه بخوانید، خواهید دید که چگونه فقر از شما روی برمی گرداند. از شما بزرگواران خواهشی دارم، بعد از نمازهای یومیه #دعای_فرج فراموش نشود و تا قرائت نکردید از جای خود بلند نشوید🚷 زیرا امام منتظر دعای خیر شما است.
📝اگر درد دل داشتید و یا خواستید #مشورت بگیرید بیایید سر مزارم🌷 به لطف خداوند حاضر هستم. من منتظر همه شما هستم. دعا می کنم تا هرکسی لیاقت داشته باشد #شهید شود. خداوند سریع الاجابه است✅ پس اگر می خواهید این دعا را برای شما انجام دهم شما هم من را با خوشی یاد کنید.
خواندن #فاتحه و یاد شما بسیار موثر است برای من، پس فراموش نکنید🙏
#شهید_سجاد_زبرجدی
🔴🔴🔴تفاوت بوسیدن دست امام خمینی و شاه:
دانه فلفل سیاه و خال مه رویان سیاه
هر دو جانسوزند اما این کجا و آن کجا
بر این اساس به نظر می رسد که در یک جمع بندی می توان گفت سنّت دست بوسی به تناسب افراد و شخصیت های مختلف تفاوت دارد، به عبارتی سنّت دست بوسی اگر نسبت به شخصیتی که ویژگی خاصی همچون علم، معرفت، رهبری دینی، وارستگی، ارزش های اخلاقی و … داشته و صرفاً ناشی از احترام و عشق و ارادت به وی بوده و در عین حال باعث ذلّت دست بوسنده و غرور و تکبر طرف مقابل نشود ایرادی ندارد. امّا اگر این کار با هدف و انگیزه تملّق و چاپلوسی صورت گیرد و یا منجر به ذلّت فرد دست بوسنده و غرور و تکبّر طرف مقابل شود قطعاً ایراد دارد .
در این میان ماهیت دست بوسی حضرت امام خمینی (ره) با دست بوسی شاه ، تفاوت دارد ، چرا که حضرت امام خمینی (ره) ، انسان وارسته ای بودند که شخصیتی کاملاً متواضع در برابر همگان داشتند و هرگز گَرد عُجب و خود پسندی و یا تکبر و غرور دامن ایشان را نگرفت به گونه ای که وضع زندگی و نوع برخورد ایشان با مردم ، چه پیش و چه پس از رهبری نظام جمهوری اسلامی هیچ تفاوتی با هم نداشت و هیچ کس امکان انکار این موضوع را ندارد و با توجه به چنین روحیاتی ، دست بوسی هیچ مقام مسئولی هم در حالات درونی ایشان ، هیچ تغییری ایجاد نمی کرد ، کما اینکه مردم و مسئولانی هم که به دست بوسی ایشان شرفیاب می شدند ، صرفاً بر اساس احترام به جایگاه ایشان به عنوان عالم عامل دینی ، نواده پیغمبر و رهبردینی این کار را صورت می دادند و می دانستند که هیچ گونه نیت غیر خالصانه ای از نگاه هوشمندانه حضرت امام (ره) به دور نبوده و ایشان را تحت تاثیر قرار نمی دهد که شواهد فراوانی راجع به این روحیه والای حضرت امام در مطالعه زندگانی حضرت امام (ره) و سیره عملی ایشان می توان دید .
این در حالی است که شاه به لحاظ شخصیتی ، انسانی مغرور و متکبر و دوستدار چاپلوسی و تملّق بود و دست بوسی نسبت به وی نیز از سر چنین صفات رذیله ای صورت می گرفت که شواهد تاریخی نیز اثبات کننده همین روحیه می باشد . به عبارتی “محمدرضا خیلی لذّت میبرد که گروهی از فرماندهان عالیرتبهی ارتش با آن لباسهای پرزرق و برق جلوی او صف میکشیدند و به ترتیب دست او را میبوسیدند.” گاهی «در مراسم رسمی یا میهمانیها… افسران عالیرتبهای ارتش دست و یا حتی کفش محمدرضا را میبوسیدند.» شاه چنان به دست بوسی معتاد شده بود که خودش “دستش را دراز میکرد” که اطرافیان ببوسند. پابوسی شاه بعد از جشنهای 2500 ساله در دربار به اوج رسیده بود. عبدالعظیم ولیان – استاندار خراسان و نایبالتولیه – هر گاه به حضور شاه میرسید، روی زمین میافتاد و پای شاه را میبوسید.
اردشیر زاهدی بعد از انتصاب به وزارت امور خارجه، همهی معاونین و سفرا را مجبور کرد تا هنگام “شرفیابی” در مقابل شاه زانو بزنند. زانو زدن وزیر و به خاک افتادن وی در برابر شاه موجب اعتراض یک خبرنگار فرانسوی به علم شد. علم اعتراض خبرنگار را به اطلاع شاه رساند و شاه پاسخ داد: “حق بود به او میگفتی که اردشیر رعایت سنّتهای ملی مملکت را می کند.”
سفرا موظف بودند در گزارشهایشان به شاه، جمله “پای مبارک را میبوسم” بنویسند. پرویز راجی از این که امیرخسرو افشار، آخرین وزیر امور خارجه ایران دوران شاه به جای کلمه “پای مبارک را میبوسم” ، نوشته بود “دست مبارک را میبوسم” اظهار شگفتی میکند. هرمز قریب یکی از مدیرکل های وزارت دربار در نامه مینوسد:
مراتب پرستش چاکرانه مرا به خاک پای مبارک بندگان اعلیحضرت همایون شاهنشاه تقدیم [میکنم.] پای مبارک علیاحضرت ملکه و والاحضرت شاهدخت شهناز را با کمال احترام میبوسم.
گاهی وقتها چاپلوسی چنان شدت میگرفت که هر کدام از اطرافیان سعی میکردند از رقیب سبقت بگیرند.»
(روح الله حسینیان ، فساد دربار ، منبع : سایت – باشگاه اندیشه – تاریخ شمسی نشر 26/11/1385 – به نقل از مجموعه مقالات نخستین همایش بررسی علل فروپاشی سلطنت پهلوی)
بنابر این دست بوسی شاه با دست بوسی امام خمینی (ره) به دلیل تفاوت های ماهوی در خصلت های شخصیتی این دو رهبر قبل و بعد از انقلاب ایران ، اساساً قابل مقایسه نیست.
پلیس راهور ناجا:
🔹فردا (جمعه 16 خرداد) از ساعت 6 صبح تا اطلاع بعدی محور آزادراه تهران ـ شمال مسدود خواهد شد.
۹۳/۹/۲۳؛ شبکه الفرات
آقای ابوالحسن،رئیس یکی از قبایل عراق و فرمانده نیروی مردمی می گوید:
_مطلع شدیم که ۳۷۰نفراز نیروهای داعش آرایش نظامی گرفته اند. برنامه عملیاتشان گروگان گرفتن زائران ایرانی بود.
نزدیک اربعین بود و حفاظت از زوار را #حاج_قاسم_سلیمانی فرماندهی می کرد.
موضوع را به حاج قاسم اطلاع دادیم ...
نگرانی در میان برادران عراقی موج می زد و منتظر دستور و تصمیم #سردار بودیم.
اما حاجی تنها با ۲۰ نفر از نیروهایش راهی شد.
مسیر نیروهای داعش مشخص بود.
لشکر اندک سردار کمین کرد.
درگیری بین دو جبهه فقط ۳۰ دقیقه طول کشید وتمام!
فقط یک نفر داعشی ها زنده مانده بود که اسیر شد.
حاج قاسم باهمان کت وشلواری که تنش بود مقابل اسیر عراقی ایستاد،کت وشلوارش را نشان داد و گفت می بینی،لباس من برای جنگ نیست!
وای برشما...اگر #رهبرم سید علی دستور بدهد که لباس نظامی بپوشم!
❇️خیلی ها می گویند حاج قاسم را قبول داریم ،
🌷سردار سلیمانی،#سردار_دلها این بود.
دلمان آتش گرفت از کار آمریکا
اما...ما کاری با نظام و #رهبری نداریم.
جمله اخر داستان را بخوانید.
✨او#سردار سیدعلی حسینی الخامنه ای بود.
#سرداری که عمرش را در جنگ های برون مرزی ،دور از خانه وخانواده گذراند!
#سرداری که با اشاره#رهبرش امنیت کشورش را تامین کرد...
🔅امنیت من و شما را !
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
📚منبع کتاب:حاج قاسم