نقدی بر نقد پرفسور پاپلی در نقد ادعاهای حکیم تبریزیان
جناب پرفسور پاپلی سلام علیکم
متن انتقادی جنابعالی در نقد اقدامات و ادعاهای حکیم تبریزیان را مطالعه کردم، برخی از نقدهای شما را وارد و بیشتر نقدهایتان را دارای اشکالات مبنایی دیدم و لذا لازم دیدم مواردی را متذکر شوم.
اولا؛ گذشته از اینکه جغرافیا چه ارتباطی به پزشکی و حتی تاریخ تمدن دارد، جنابعالی اگر در رشته جغرافیا پرفسور هم باشید، قطعا در بسیاری از رشته های علمی از جمله طب فرقی با کسانی که تحصیلات علمی ندارند، ندارید!
ثانیا؛ متاسفانه ادبیات انتقادی جنابعالی بیشتر از آنکه به نقد علمی تشابهی داشته باشد به "هجو" شبیه است و این ادبیات زیبنده کسی که خود را پرفسور معرفی می کند نیست.
با وجود این، جهت اطلاع جنابعالی:
۱. پزشکی مدرن از زمان فتحعلی شاه، یعنی حدود چند دهه قبل از این که بیشتر جمعیت مشهد بخاطر وبا بمیرند، کم و بیش وارد ایران شده بود، بنابراین مشابه انتقاد شما به حکما، به پزشکان آن دوره نیز وارد است که چرا به مردم وبا زده مشهد نگفتند که آب را بجوشانند تا وبا نگیرند؟
۲. چه کسانی طب ابن سینایی را در این کشور نابود کردند، امثال آقای تبریزیان یا غرب گرایان؟
بر اساس شواهد تاریخی، طب ابن سینا در ایران هرگز به دلیل ناکار آمدی کنار گذاشته نشد، بلکه با دسیسه انگلیسی ها و مزدوران غربگرا منزوی شد!
بر اساس اعترافات صریح در کتاب «تاریخ طب در ایران» نوشته ی «دکتر سیریل الگود» پزشک سفارت انگلیس در دربار قاجار، طب سنتی در ایران با یک برنامه مدون بلند مدت، ریشه کن شد!
وی اظهار می دارد: «بدیهی است که اکنون دور نمای طب به نحو محسوسی تغییر یافته بود. ۵۰ سال آموزش بوسیله ی اساتید خارجی، نسلی را پدید آورده بود که دید آنها کاملا با پدرانشان متفاوت بود. این نفوذ فرهنگ غربی به وسیله ی هیات های پزشکی در مراکز مختلف کشور تقویت شده بود و بزرگترین افتخار و اعتبار را در این مورد باید به این هیات ها داد.»
سیریل الگود آن گاه وضع قانون منع طبابت سنتی را به عنوان آخرین میخ تابوت ابن سینا معرفی کرده و می گوید: “در سال ۱۹۱۱ وضع قانون طبابت بر اساس دیپلم و مدرک صورت گرفت که می گفت: هیچکس در هیچ نقطه از ایران حق اشتغال به هیچ یک از فنون طبابت را ندارد، مگر اینکه از وزارت معارف اجازه نامه گرفته یا تصدیق نامه از ممالک خارجه داشته باشد.
*بدین ترتیب آخرین میخ تابوتی که حاوی جسد مرده ی طب سنتی بود کوبیده شد*. سِمت معلمی طب ابن سینا نیز منسوخ شد!
۳. از جناب پرفسور سوال می کنم اگر الان خود ابن سینا یا زکریای رازی سر از قبر بیرون آورند، آیا وزارت محترم بهداشت به آنها اجازه طبابت می دهد؟ قطعا نه!!!
۴. از جناب پرفسور دعوت می کنم نظریه پارادیم های علمی کوهن را مطالعه کند تا بداند در دنیای مدرن امروز نظریات علمی همچون مقاصد احزاب سیاسی، تابع منافع نظام های سیاسی و اقتصادی است، *همچنین از ایشان می خواهم کتاب ناتوی فرهنگی خانم ساندرز را مطالعه کند تا بفهمد که امروزه وزارت فرهنگ بلوک غرب سازمان سیا است* و این سازمان امنیتی جریان های علمی را کنترل می کند.
۵. آقای دکتر عزیز حتما شما روش تحقیق خوانده اید و می دانید فرضیه علمی از هر کجا که به دست آمده باشد فرقی نمی کند، چه در خواب الهام شده باشد چه از روایات دینی یا از افتادن سیب، همین که در مقام عمل کارآمدی خود را اثبات کند گزاره علمی محسوب می شود، بنابراین بنده هم همچون شما پیشنهاد می کنم که در این بحران بیماری کرونا، وزارت بهداشت بیمارستانی را در اختیار حکمای طب اسلامی و سنتی قرار دهد تا آنها بتوانند یافته ها و تجربیات علمی خود را بر روی داوطلبان کرونایی پیاده و آنها را درمان کنند، ولی به یقین می گویم وزارت بهداشت هرگز چنین فرصتی را در اختیار هیچ حکیمی نخواهد گذاشت، وزارت بهداشت ثابت کرده فقط و فقط تابع پروتکل های سازمان بهداشت جهانی است، سازمانی جهانی که فراتر از شعارهایش، تابع سیاست های استعماری نظام سلطه است، عجیب تر اینکه در نظام بهداشت ایران از تعرفه گذاری تا نظارت و قضاوت، از آموزش تا قانون گذاری تمام اختیارات حاکمیت به دست یک صنف خاص سپرده شده است و آنها اجازه ورود به هیچ احد الناسی بغیر از صنف محترم پزشکان طب مولکولی را به کسی نمی دهند، در حالی که در کشورهای توسعه یافته که شما سنگ آنها را به سینه می زنید، دانشگاه های پزشکی زیر مجموعه وزارت آموزش عالی است نه وزارت بهداشت و در اغلب آنها وزرای بهداشت از صنف پزشکان انتخاب نمی شود، چرا که این کار باعث ایجاد تعارض منافع در جامعه می شود.
اما در پایان ذکر این نکته را لازم می دانم که آقای تبریزیان نیز مانند هر عالمی قابل نقد است، *اینجانب ماجرای کتابسوزی ایشان و سبک طبابت ایشان با تصلب بر روایات را تائید نمی کنم* و معتقدم عقل نیز یکی از منابع اصلی استباط احکام شرعی است و بین گزاره های علم و دین اگر گزاره
ای واقعا علمی و یا باوری قطعا دینی باشد، هرگز نمی توانند تضاد واقعی وجود داشته باشد، خدایی که جهان را بر اساس علم، حکمت و قدرت آفریده همان خدایی است که انبیای عظام را برای هدایت انسان ها ارسال فرموده است.
✍حجت الاسلام علی ارجمند عین الدین عضو هئیت رئیسه انجمن ارگانیک ایران
۱۳۹۸/۱۲/۱۸
🍎آنتی بیوتروریشم
@antibioterorism
نامه یک استاد دانشگاه به آیتالله تبریزیان
-----
خبر فوری: دکتر محمد حسین پاپلی یزدی، استاد برجسته جغرافیا، در نامهای به آیتالله تبریزیان به اقدامات وی در مواجهه با بیماری کرونا واکنش نشان داد.
متن نامه دکتر پاپلی به شرح زیر است:
جناب آقای آیت الله تبریزیان
سلام
این روز ها حضرت عالی ادعاهایی می کنید که سابقه هزار ساله دارد.
امیدوارم اندکی طرف دار یتفکرون و یتعقلون قرآنی باشید.
چند نکته را باید بدانید:
۱. در طول تاریخ بارها طاعون، وبا، حصبه، سل، سرخک، مالاریا، جذام و.. آمد.
پیشینیان همفکر شما حرفهای شما را زدند، نتیجه آن بود که هزار هزار مسلمان مومن و غیر مسلمان می مردند.
۲. وبا در سال ۱۳۰۸ قمری در مشهد مقدس از ۸۰ هزار جمعیت شهر ۲۰ هزار نفر را کشت. از هر ۴ نفر یک نفر مردند. امثال شما حتی علم آن را نداشتند که به مردم بگویند آب را بجوشانند و بخورند.
وقتی آفات گیاهی هم آمد همین حرفها را زدید.
شما با زکریای رازی و ابوعلی سینا هم مخالفت کردید.
تفکر امثال شما به قیمت مرگ میلیون ها انسان در سراسر جهان تمام شد.
از همه مهمتر تفکر غیر قرآنی امثال شما افتخار واکسن را نصیب پاستور و کخ و ده ها آدم غیر مسلمان کرد.
پاستور، کخ و سازندگان واکسن آبله و داروی مالاریا و ... به بشریت، به انسانیت، به دین، به توحید خدمت کردند.
شما اگر طرفدار قرآن هستید الان میلیاردها پول جمع می کردید در اختیار انستیتو پاستور می گذاشتید تا عالمان مسلمان افتخار ساخت واکسن کرونا را داشته باشند.
بهتر است حالا هم با طرفدارانتان
بیمارستانی را در اختیار بگیرید و اگر وزارت بهداشت به شما بیمارستان نمی دهد، بیمارستان صحرایی درست کنید و بیماران کرونایی را که به طب شما اعتقاد دارند به آنجا ببرید و درمانشان کنید.
شماها مانع توسعه جهان اسلام و جوانان مسلمان در کل جهان هستید.
حضرت عالی افتخار می کنید که کتاب آتش می زنید. این چه نوع افتخاری است؟
کسی که علم را قبول ندارد دشمن خداوند است. چون خداوند علم الاول و علم الآخر است.
والسلام.
پرفسور محمد حسین پاپلی یزدی، استاد بازنشسته دانشگاه تربیت مدرس تهران.
۱۳۹۸/۱۲/۱۶
🍎آنتی بیوتروریستم
@antibioterorism
آیا واژه پرکاربرد"ذهن" یک واژه حقیقی است یا جعلی؟
قبل از پاسخ به این سوال مثالی می زنم، فرض کنید دست شما آسیب دیده به پزشک متخصص مراجعه می کنید به شما می گوید: مچ دست شما در رفته است، بلافاصله می گویید: پس لطفا آنرا جا بینداز، یا می گوید: دست شما شکسته است، از او می خواهید پس دست شما را گچ بگیرد، اما اگر به شما بگوید: مچ دست شما "لیز خورده" است! در این صورت از واژه لیز خوردن چه می فهمید و در آن صورت چه انتظاری می توانید از آن دکتر متخصص داشته باشید؟!
امروزه بکار بردن واژه های گنگ و مبهم در علوم بسیار شایع است، مثلا در ایران حدود ۱میلیون و ۷۰۰ نفر علوم انسانی می خوانند، ولی شاید با کمی احتیاط می توان گفت: در هیچ رشته ای از رشته های علوم انسانی، "انسان" تعریف نمی شود تا روشن شود علوم انسانی، علوم مربوط به چه نوع انسانی است!
حال به این نکته توجه کنید، این روزها به دلیل شیوع استرس و ترس از کرونا عده ای از روان شناسان یا علاقمندان به روان شناسی، درصددند با توصیه روش هایی، مردم را آرام کنند که البته جای تقدیر دارد، عمده توصیه های آنها تمرکز بر روی آرامش "ذهن" است!
بی تعارف از این دوستان سوال می کنم اصلا "ذهن" یعنی چه؟
به عبارت دیگر آیا شما "ذهن" را یک اصطلاح جسمیِ داری طول و عرض و ارتفاع می دانید یا یک واژه و متافیزیکی و مجرد؟
اگر واژه ذهنِ در نظر شما، اشاره به بخشی از جسم و اندام های انسان دارد اولا؛ دقیقا محدوده جغرافیایی آن کجاست؟ ثانیا؛ معادل های آن در فارسی چه واژه هایی هستند؟
اگر آنرا یک امر مجرد و متافیزیکی و یا کارکردی از کارکردهای روح می دانید، شما پیرو کدام یک از مکاتب روان شناسی شناخته شده هستید؟
واقعیت این است که کلمه "ذهن" یک اصطلاح مبهم، لغزنده و جعلی است، برای این که نامی از روح و نفس و کارکردهای آن به میان نیاید، چرا که هیچ کدام از روانشناسان مطرح و سکولار، تعریف دینیِ انسان را بر نمی تابند.
فراتر اینکه تقریبا تمام علوم انسانی ما وارداتی و تقلیدی است! بنده پس از سالها در دانشگاه بودن آخر نفهمیدم فرق بین استاد و مترجم چیست! چون بهترین اساتید کسانی هستند که ترجمه های بهتر و بیشتری داشته باشند!
خلاصه این که، تاریخچه عمده علوم انسانی موجود به بعد از قرون وسطی باز می گردد دوره ای که در سایه قهر با دین مسیحیت پایه گذاری شد و به مرور زمان نرم افزار و ویندوز اداره جوامع را به دست گرفت و روان شناسی یکی از این پیده های ذاتا سکولار است!
ممکن است کسی جواب دهد که میان گرایش های روان شناسی، روان شناسی دین و روان شناسی دینی هم داریم!
بله روان شناسی دین، تنها سوژه هایش را از جوامع دینی می گیرد ولی مبانی و شاکله آن، همان روان شناسی سکولار است و روان شناسی دینی یک آرزو و ایده شیرین در میان روان شناسان معتقد به دین است که فعلا در ابتدای راه است و امیدواریم روزی نتیجه برسد. ان شاءالله
✍حجت الاسلام علی ارجمند عین الدین
🍎أنتي بيوتروريسم
http://eitaa.com/joinchat/1459093504C7dc62f0fda
نامه یکی از پرستاران بخش کرونا راجع به چالش رقص برخی از سلبریتی ها
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
👈🏻بیاندیشیم چرا
۱.چرا در این شرایط حساس هنوز سازمان هلال احمر رئیس ندارد؟!
۲. چرا رئیس سازمان پدافند غیر عامل در ستاد مبارزه با کرونا دعوت نمی شود؟
🍎 آنتی بیوتروریستم
@antibioterorism
🔴 پیام سرگشاده کارمند اورژانس قم از #آخوند_های_نفوذی در بیمارستان!
◽ ...وقتی بمب خبری گسترش شدید #کرونا در قم منفجر شد، خانواده، دوستان و نزدیکان، همه واکنش نشان دادند و نگران حال من شدند.
خیلی ها بهم گفتن جانت مهمتر است از شغلت! و میخواستند که ترک پست کنم!
از بس نگرانم بودند یادشان رفت که من نه تنها منبع درآمد و امرار معاش خانوادهام، دریافتی از این شغل درمانی است، بلکه متعهد هستم به حضور!
◽ اما در این روزها افرادی رو دیدم، که بدون نصب اتیکت و نام و نشان، بدون هیچ تظاهر و ریا و منت، کار و خانواده خودرا ترک کردند...
اما بجای گریز از مهلکه و پناه بردن به فضای امن تر، به خط مقدم درگیری با بیماری کرونای بیمارستانهای سانتر کرونا آمدند...
هرکاری که از دستشان برمیآمد،
از جابجایی بیماران کرونایی در تخت... تا بردن آنان برای انجام تصویربرداری ها و سی تی اسکن ها و جابجایی نمونه های آزمایشگاهی... تا گندزدایی تخت ها و فضا عمومی اتاق ها و تهیه ویلچر و جابجایی بیماران و کمک به حراست و انتظامات بیمارستان و کمک به خدمات و دستگیری از بیماران نیازمند کرونایی و ایجاد ارتباط بین خانواده های نگران خارج از بخش قرنطینه بابیمار...( چون حضور همراه کنار بیمار ممنوع شده بود)
تا رساندن وسایل و لوازم مورد نیاز برای بیماران در فضای قرنطینه...
◽ این #مجاهدان که همگی طلبههای حوزههای علمیه قم بودند، گاه که بیماران متوجه می شدند اینها که درسکوت و آرامش و با محبت، فقط دارند خدمت میکنند؛ کمک پرستار، نیروی خدماتی یا همراه بیمار...نیستند
بلکه طلبه هستند، دست به دعا بر میداشتند...
◽ دلداری این روحانیون، هم به بیمار وهم به خانواده ها، واقعا تاثیر شگرفی در اون لحضه بحرانی داشت.
◽ بدور از همه تملقها و اغراقها، اصلا قصد چاپلوسی ندارم، اما در خدمت دکتر عاملی -متخصص طب اورژانس- بودم که میگفت درسهای زیادی از این عزیزان گرفتم، چقدر بی منت، ایثار رو به تصویر کشیدند.
◽ حاضرم قسم بخورم که مواردی از خدمتگزاری این عزیزان شاهدبودم که اگر کسی جایی برایم تعریف میکرد که گروهی آخوند، اینچنین فداکاری میکردند، شاید تمام و کمال، حرفش را باورنمیکردم!
◽ این دوستان که اکثرا" متاهل و صاحب فرزند هستند، شب تا صبح را بدون استراحت، در کنار بیماران کرونایی سپری کردند.
◽ آقای بشارتی -از کارشناسان اتاق عمل- میگفت اینقدر از آخوندها برایم بدگفتهاند و در ذهنم تصویر بدی ازشون ساخته شده که وقتی این افراد که حتی از نصب اتیکت و انداختن عکس هم خودداری میکردن را دیدم، به شدت حیرت کردم و تصویری از نهایت سادگی و #بیریایی یک طلبه در ذهنم نقش بست.
◽ کاش این فرهنگ احساس وظیفه و خدمت رسانی در دیگر اقشار هم به همین اندازه تقویت میشد.
◽ زیرا مطمئن هستم این حس و حال #جهادی از روی جوگیری و یا تظاهر، بوجود نیامده بلکه حاصل فرهنگ حوزوی و کار فرهنگی عزیزانی در آن محیط معنوی بوده است.
◽ من بعنوان یکی از عوامل کادر درمان، از گروه جهادی طلاب جوان و امدادگران جهادی که در این ایام کنار ماهستند کمال تشکر رو دارم و بهشون دستمریزاد میگم.
✍ حمیدشیرانی از اورژانس بیمارستان شهید بهشتی قم
🍎أنتي بيوتروريسم
@antibioterorism
🤔آمار فوتی های تهران با شروع کرونا کمتر شده است!
😉جالب تر اینکه به مدد پزشکی مدرن و تغذیه صنعتی!
فقط ۲ درصد از فوت شدگان تهرانی به مرگ طبیعی و کهولت سن می میرند!!!!
🍎آنتي بيوتروريسم
@antibioterorism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسجمهور آمریکا که شیوع ویروس «کرونا» را امری کماهمیت و تحت کنترل میداند، بیتوجه به توصیههای بهداشتی، با گروهی از هوادارانش در روز دوشنبه در فوریدا دست داد./فارس
💰اهداف پنهان هراس افکنی از کرونا در جهان چیست؟
🍎آنتی بیوتروریستم
@antibioterorism
آنتی بیوتروریسم
🤔آمار فوتی های تهران با شروع کرونا کمتر شده است! 😉جالب تر اینکه به مدد پزشکی مدرن و تغذیه صنعتی! فق
سالها پیش دکتر جلال کاشانی مصطفوی با نگارش کتاب «دارو مسئله پزشکی قرن» پرده از چهره استعماری پزشکی مدرن برداشت وی ضمن بیان مخاطرات پزشکی مدرن نوشت: در اسرائیل دو هفته پزشکان اعتصاب کردند در عین ناباوری آمار نشان داد که در آن دو هفته آمار فوتی ها به شدت کاهش پیدا کرده است!!!
👌دکتر محمودی متخصص و رییس اورژانس و عضو هیئت علمی دانشگاه بقیه الله :
فضایی که در جهان درباره کرونا ویروس ایجاد شده است ممکن است پشت پرده سیاسی و اقتصادی داشته و منتج به کشف واکسن و ... شود
https://www.rokna.net/fa/tiny/news-550156
کامل این مصاحبه رو از سایت رکنا بخوانید 👆
امام خمینی (ره) :
"دسیسه ها موجب شد بجای علوم شرق، علوم غرب را آوردند. در همین طب قدیم همه ی این دردهایی که الان هست با دواهای گیاهی معالجه می کردند و معالجه شان یک معالجه اساسی بود."
🍎آنتی بیوتروریستم
@antibioterorism