eitaa logo
ضد یهود آنتی دجال شرح سید
205 دنبال‌کننده
898 عکس
2.3هزار ویدیو
19 فایل
نجوم @zamint کتابخانه @ketabshi دانلود @danloa وهابیت @saghif صوفیه @naghdesofie شیعه12 @shie12e خانواده @ezdevaj70 صوتی ها @radiosh عربی @arabi70 اربعین @arbain70 طب @tebeseyed تفسیر @tafsirseyed حرمت غنا @mosighih
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴پاسخ شیرزن ایرانی به مجری معلوم‌الحال شبکه منوتو: خون بچه های ایران و غزه روی دستان شماست!
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کودک فلسطینی برادر نوزادش را که در بمباران‌های رژیم صهیونیستی کشته شده، در آغوش گرفته تا به محل خاکسپاری برساند…
حمله به پایگاه آمریکا در عین‌الاسد 🔹مقاومت اسلامی عراق در بیانیه ای اعلام کرد که پایگاه عین‌الاسد محل استقرار نظامیان اشغالگر آمریکایی را هدف قرار داده است.
سازمان ملل: هولوکاست واقعی در غزه جریان دارد 🔹دبیرکل سازمان ملل: آتش‌بس در نوار غزه به دلایل انسانی برای رساندن کمک‌ها و پایان نقض قوانین بین‌المللی باید برقرار شود. 🔹رئیس کمیته‌های حقوق بشر وابسته به سازمان ملل: آنچه امروز در نوار غزه جریان دارد یک هولوکاست واقعی است.
اسرائیل مدرسه پناهندگان فلسطینی را بمباران کرد 🔹شبکه خبری «الجزیره»: مقاومت فلسطین در تعدادی از محورهای شمال غزه با نظامیان رژیم صهیونیستی همچنان درگیر است. 🔹رژیم صهیونیستی مدرسه‌ای را در منطقه «الفالوجه» در غرب اردوگاه «جبالیا» در شمال نوار غزه که آورارگان فلسطینی در آن پناه گرفته بودند، هدف قرار داد. 🔹بر اساس گزارش‌های منتشر شده، بعد از بمباران دکل‌های مخابراتی، ارتباط در شهر غزه قطع شده است.
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باراک: اسرائیل تونل‌های زیر بیمارستان شفا را ساخته است 🔹نخست‌وزیر اسبق اسرائیل: تونل زیر بیمارستان الشفا، توسط سازندگان اسرائیلی و زمانی که غزه در سال ۱۹۷۲ زیر نظر اسرائیل بود برای افزایش فضای بیمارستان ساخته شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تحلیلگر اسرائیلی: ما توان ادامه دادن جنگ را نداریم 🔹‌خبرنگار و تحلیلگر صهیونیستی:باید هرچه سریع‌تر جنگ‌ را تمام کنیم؛ ما مثل کشور روسیه قدرتمند نیستیم که جنگ‌ طولانی را ادامه دهیم. 🔹‌ما یک دولت کوچک هستیم و با این ظرفیت محدود نمی‌توانیم یکسال به جنگ ادامه دهیم.
🔴آزادی بیان غربی ها رو ببینید و لذت ببرید! 🔹‌یون بلارای، وزیر اسپانیایی که در جریان حمایت از مردم فلسطین از وزارت برکنار شده بود، شب گذشته یک استوری در صفحه شخصی‌اش منتشر کرد که ساعاتی بعد و احتمالا در جریان فشار دولت اسپانیا، آن را حذف کرد و امروز از کار اخراج شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تعریفی که استاد سکویی از چاهزاده کرد از صد تا فحش ناموسی بدتر بود 😂
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نسل کشی زنان و کودکان تنها هنر صهیونیست‌های حرامیست
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیرک مصی علینژاد و تمسخر وی توسط محمد منظرپور سردبیر سابق BBC !