🔻ثابتی در اجتماع مخالفان توافق ترامپ: پس از اظهارات شب گذشته عراقچی ، استیضاح عراقچی در سامانه مجلس ثبت خواهد شد / باید در تاریخ ثبت شود که فردی به عنوان عراقچی صلاحیت وزیری وزارت خارجه در زمان جنگ را ندارد!
#اللهاکبر
علی سر زعیم رئیس هیات مدیره سرمایه گذاری بانک سپه شد!!!
این فرد قبلا اینطور گفته بود :
*"من با خودم رو راست هستم و قصد فریب کسی را هم ندارم* و به همین دلیل آشکارا در اینجا مینویسم. من *دیگر هیچ علقهای به جمهوری اسلامی ندارم و از آن تبری میجویم.* اگر زمانی وظیفه خودم می دانستم که از معدود نکات برحق جمهوری اسلامی دفاع کنم اینک دیگر چنین کاری نخواهم کرد و کاری با آن ندارم. *هیچ پست و سمتی نخواهم گرفت (و البته هیچ پست و سمتی هم به من نخواهند داد* 😊 اگر لطف کنند و شایسته زندان تشخیصم ندهند). صرفا بر آنچه بلدم متمرکز خواهم بود عمدتا با کاربرد در بخش خصوصی. انشالله."
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
و اما در مورد جنگ:
انتزاع قلبی من اینه که طرفین در حال خریدن وقت برای جنگ اصلی هستن
نه ما کوتاه میایم
نه اونا
جنگ موجودیتی در پیش هست
و نتیجه میگیرم :
به لطف خدا و عنایت خاص حضرت حجت علیه السلام، فتنه ی دستکاری محاسباتی مسوولان نظام، خواهد خوابید
بشرط حضور مردم
مردمی که بصیرتشون از رجال سیاسی هم بیشتره
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🚨 #فوری | تجمع مقابل ساختمان وزارت خارجه در تهران عراقچی حیا کن آمریکا را رها کن
ترامپ تا انتقام هلی کوپترش رو نگرفت؛ حرف از ادامه مذاکرات نزد. بعد رهبر ما شهید شده، نایب امام زمان شهید شده؛ هنوز پیکرش تشییع نشده. ۴هزار شهید ما تکه تکه شدن؛ نزدیک ۱۷۰ فرشته میناب تکه بدنهاشون پیدا نشده ولی ما کلا ۴۰ روز مذاکرات رو معطل کردیم؟
یک سیاسی حامل علم "انتقام" دیدید؟
🔶🔹اسماعیل احمدی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ