eitaa logo
خبر فوری ضد یهود
758 دنبال‌کننده
7.9هزار عکس
12.2هزار ویدیو
58 فایل
شبکه خبر فوری @antida نجوم @zamint کتابخانه @ketabshi دانلود @danloa وهابیت @saghif شیعه @shie12e خانواده @ezdevaj70 صوتی ها @radiosh صوفیه @naghdesofie اربعین @arbain70 طب @tebeseyed تفسیر @tafsirseyed حرمت غنا @mosighih
مشاهده در ایتا
دانلود
دیگ دشمن وقتی دید بعد شهادت رهبرمونم رفتیم پا میز مذاکره معلومه ک اینجوری یقمونو ول نمیکنه
🔴عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی از احتمال حمله زمینی آمریکا بعد از ۲۸ تیر امسال خبر میدهند
با ورود آخرین کاروان حجاج ، سازمان حج پایان پرونده حج امسال رو اعلام کرد.
کانال 13 عبری: معاون ترامپ از نتانیاهو خواست تا حضور اسرائیل در لبنان را کاهش دهد، اما نتانیاهو این درخواست را رد کرد!
⭕️نتانیاهو: ❌ما در لبنان خواهیم ماند. کار با ایران ممکن است همچنان تمام نشده باشد
❌نتانیاهو: هر زمان لازم باشد اقدام می‌کنیم
یابو: «آنچه در غزه انجام دادیم، در لبنان نیز انجام خواهیم داد. همانطور که جنوب را امن کردیم، شمال را نیز امن خواهیم کرد.» «گاهی اوقات، من با ترامپ موافق نیستم. بنابراین، اسرائیل هر کاری که لازم باشد برای حفظ امنیت خود انجام می‌دهد.»
‌ 📣 بقائی: همیشه خونخواه همه شهدا هستیم / تفاهم به معنای فراموشی جنایات نیست سخنگوی وزارت امور خارجه : 🔸️ موضوع خونخواهی از شهدای ملت ایران موضوعی دائمی است و هیچ‌کس نمی‌تواند از جنایت بزرگی که در حق این ملت انجام شده بگذرد یا فراموش کند. بنابراین این مطالبه‌ای دائمی و مستمر خواهد بود. 🔸️ ما به‌عنوان وزارت خارجه از هر ابزاری برای مستندسازی و تبیین جنایات شنیع علیه مردم ایران استفاده خواهیم کرد. این کار دائمی و مستمر است و از هر نهاد بین‌المللی برای ثبت و تبیین این جنایات و دادخواهی بهره خواهیم برد. 🔸️ شکی نیست که دیپلماسی و رسیدن به تفاهم با طرف مقابل برای خاتمه جنگ و کاهش تنش به معنای فراموش کردن یا بخشیدن جنایات صورت‌گرفته در حق مردم ایران نخواهد بود.
4.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بقائی: ما به رژیم صهیونیستی هیچ اعتمادی نداریم کما اینکه به آمریکا هم نداریم 🔸 این امر ثابت شده‌ای است که این ۲ در اجرای تعهداتشان هیچ وقت صداقت نداشتند. 🔸 در عین حال ما ابزارهای خودمان را داریم. آمریکا باید تعهداتش را انجام دهد و باید اطمینان حاصل کند این رژیم هم تعهدات مربوط به توقف جنگ در لبنان را اجرا می‌کند. 🔸 تعهدات متناظر و متقابل است. کسی نمی‌تواند انتظار داشته باشد ایران تعهداتش را اجرا و طرف مقابل از ایفای تعهدات سرباز زند.
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خوش‌چشم: مردم حتی اگر توافق هم امضا شد، خیابان را ترک نکنند؛ با لالایی توافق نخوابید، ترامپ برای ایران برنامه دارد
🔴رسانه فلسطینی: از ایران انتظار داریم غزه را هم به مفاد توافق خود اضافه کند.