3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی خوک ایزی لایفی ادعا میکنه تنگه هرمز باز است
🔻انتشار ویدئویی از روحانی ربوده شده در ایرانشهر پس از یک سال
🔹حجت الاسلام مجید فلاح پور، روحانی اهل بزمان، از توابع شهرستان ایرانشهر، که نزدیک به یک سال پیش ربوده شد، در ویدئویی تازه از سلامتی خود خبر داده است.
🔹این روحانی که یکسال پیش توسط افراد مسلح ناشناس دزدیده شده بود، در فیلمی کوتاه ضمن اعلام سلامت جسمانی، از خانوادهاش خواسته است برای پیگیری آزادی وی اقدام کنند.
🔹تاکنون هیچ گزارشی دربارهٔ محل نگهداری یا جزئیات وضعیت کنونی او، همچنین انگیزه گروگانگیر، منتشر نشده است. آقای فلاحپور شامگاه ۳۱ مرداد ۱۴۰۴، پس از جمع آوری ایستگاه صلواتی در بزمان، توسط سرنشینان مسلح یک دستگاه پژو ۴۰۵ ربوده شد.
#سرو_قامت
#حریم_عشق
هدایت شده از کانال سید سجادی / سیدسجادی / زمین تخت
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آخرالزمان یعنی اینکه این خانوم بی حجاب در هلند جواب یه #آخوند_انگلیسی #حجتیه بی سواد تو انگلیس رو بده!
#ریزش_و_رویش
#آخوندانگلیسی
#شبکه_امام_حسین
@Zamint
جنگ کسری بودجهٔ قطر را ۲۰ برابر کرد
🔹حملات به تأسیسات گازی راسلفان و توقف عملی صادرات از مسیر تنگهٔ هرمز، اقتصاد قطر را با بحران جدی مواجه کرده است.
🔹کسری بودجهٔ این کشور در ۳ ماههٔ نخست ۲۰۲۶ با بیشاز ۲۰ برابر افزایش نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۱۰.۳ میلیارد ریال رسید و صادرات الانجی نیز ۵۴ درصد کاهش یافته است.
🔹آسیب به بخشی از تأسیسات راسلفان، توقف صادرات و کاهش درآمدهای نفتی، دولت قطر را به کاهش شدید هزینههای داخلی و سرمایهگذاریهای خارجی وادار کرده است.
سرلشکر محسن رضایی:
با ادامه محاصره دریایی، ممکن است از پیمان منع سلاح های هستهای خارج شویم
سلطان عالی مینوازی🔥
🟤سرلشکر رحیم صفوی، مشاور عالی فرمانده کل قوا:
در لحظه وقوع هر تهدیدی، واکنش ایران باید پیشدستانه و محاسبه شده باشد تا دشمن را از هر گونه تصور تعرض، حتی در خیال خود، بازدارد.
🟤رسانه های خارجی:
پاکستان برای میانجیگری بین ایران و امریکا ۱۰ میلیارد دلار میخواهد!!