18.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺نماهنگ | نقشه حجاب ممنوع، فکر استعماری، سرنیزه رضاخانی
💠رهبر معظم انقلاب: شخصیتهای فرهنگی معروف زمان رضاشاه، مثلاً علی اصغر حکمت -اینها چهرهها هستند دیگر- در قضیهی کشف حجاب نقش ایفا کردند، نقش استعماری ایفا کردند، یعنی آن پشت جبههی حقیقی رضاشاه اینها بودند. رضا شاه تفنگ دستش بوده و اینها کسانی بودهاند که فکر میساختند و به رضاشاه جهتگیری میدادند که او تفنگ را کجا به کار ببرد. به نظر من این شخصیتهای فرهنگی خیلی مؤثرند، چهرههای اینها شناخته بشود. رضاخان فقط یک سفر خارجی رفت و آن هم به ترکیه بود در زمان آتاترک. آنجا زنهای بیحجاب را آوردند به او نشان دادند. ایدهی بیحجابی را به او تزریق کردند و بعد این دُور و بریهایش گفتند راه تمدن و اینها همین کاری است که آتاترک کرده و از آن وقت او به فکر فرو رفت و مقدماتش را شروع کرد. بعد ۱۳۱۴ دیگر اجباری شد اما قبلاً چیزهای دیگری بود.» ۱۳۹۶/۰۱/۰۸
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠کارشناس آمریکایی: فمینیسم، دروغ و ضد انسانی است
🔹متوالش: موقعیت فمینیسم از آنجهت که از اساس دروغ و غیر انسانی است، ناچار است خود را با نحوی فریب در فیلم باربی حاضر کند.
🔹بنابراین مخاطبان کودک و غیرکودکی که با علاقه صرف به پدیده باربی و کلیشههای آن در این فیلم حاضر شدهاند را ناچار با صحنههای منزجرکنندهای روبرو میکند.
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism
19.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠هدف فمینیستها چیست و توسط چه کسانی ایجاد شد؟
🔹 ارون روسو یکی از کارگردانان و تهیه کنندههای آمریکایی بود که نیک راکفلر ( از خانواده مشهور راکفلرها ) از دوستان نزدیکش بود، مصاحبه ای قبل از فوتش در سال ۲۰۰۶ ضبط کردن که سال ۲۰۰۹ توسط infowars منتشر شد.
🔹 بخشی از آن مصاحبه را ببینید و با اتفاقات چندماه اخیر مقایسه کنید.
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism
💠چرا اسلام آری، فمینیسم خیر؟
✅باید توجه کرد جنبش فمینیسم در مقایسه با اسلام در احقاق حقوق زنان، بسیار ناقص بوده و آسیبهای زیادی به جامعه غربی وارد کرده، اما به علت قدرت برتر رسانهای همواره خود را در جایگاه مدعی قرار داده و به احکام اسلامی هجمه وارد کرده و باعث ایجاد شبهه برای بانوان مسلمان شده است. در این یادداشت، به طور تیتروار برتری قوانین اسلام و نواقص فمینیسم آورده شده است:
🔻در اسلام اصالت با روح الهی انسان است و جسم، متعلق به دنیای مادی است. اما فمینیسم اصالت را به جسم داده و به دنبال برابری (بدون توجه به استعدادها و تفاوتهای ذاتی زن و مرد) بوده که این مسئله به جسم زنان آسیبهای جدی وارد کرده است.
🔻اسلام برای تعالی استعدادهای معنوی زن، برنامه مشخصی دارد اما فمینیسم به جنبه ملکوتی و الهی زن توجهی ندارد و هیچ تعریفی از حیات طیبه و عوالم ملکوتی و کرامت برای زنان ندارد.
🔻در اسلام زن تکلیف اقتصادی ندارد، ولی صاحب درآمد خود است و حقوق اقتصادی بسیاری مثل حقشیر، مهریه، اجرت کار در خانه دارد. اما در فمینیسم مرد شریک دارایی زن میشود و زن موظف به کار و پرداخت مالیات است.
🔻اسلام طرح کلی تعالی برای زن و مرد را باهم اجرا میکند و با حفظ زنانگی و مردانگی در کنار هم به دنبال تربیت انسان صالح و ساخت جامعه صالح است (قوامون: تامین امنیت مالی و بهداشتی و غذایی و... توسط مرد در خانواده و لتسکنو الیها: تامین آرامش و الفت و انس و عاطفه توسط زن در خانواده). در حالی که جامعه ایدهآل فمینیسم، فقط جامعه برابر بوده و زنان میبایست خود را شبیه مردان کنند و استعدادهای زنانه خود را لگدمال نمایند.
🔻احکام اسلامی در تمام زمانها تازه و کاربردی است، ولی ما شاهد تحولات اساسی در موجهای جدید فمینیسم بودهایم که گاهاََ حتی علیه موجهای اول فمینیسم قدعلم میکنند که این موضوع، ناکارآمدی و شکست فمینیسم را نشان میدهد.
🔻باید به کارنامه عملی اسلام و فمینیسم توجه کنیم. اسلام مانع زنده به گورکردن دختران شد، تحولات اساسی در حقوق زنان ایجاد کرد و زنانی چون حضرت خدیجه (س)، حضرت زهرا (س)، حضرت زینبکبری (س) را تربیت کرد در حالیکه فمینیسم با تنزل بنیان خانواده، باعث آسیبهای جدی به جغرافیای تمدنی خود شد.
🔻اسلام با تعریف میدان جهاد زنانه مجزا، جایگاه زن در محور خانواده را حفظ کرده و حقوق سیاسی، اجتماعی اقتصادی زن را تدوین و اجرا کرد، درحالیکه فمینیسم آنقدر کاریکاتورانه روی حقوق سیاسی، اجتماعی، اقتصادی زن تمرکز کرد که زن جایگاه محوری خود در خانه را نیز از دست داد.
🔻اسلام به تفاوتهای روانی و جسمی زن در تدوین حقوق و تکالیف توجه کرد اما فمینیسم برتری را به مرد داد و تلاش کرد زن را به برتریهای مردانه برساند لذا در این مسیر از زنانگی کاسته و بر مردانگی زن افزود.
🔻اسلام ظرافتهای زنانه را لحاظ کرده تاجاییکه او را در جایگاه گُل قرار داد و تکالیف سنگین را از او سلب کرد. به عنوان مثال حتی وجوب شرکت در تشییع جنازه را از عهده زن برداشت ولی فمینیسم زنان را به اسم برابری به کارهای سخت مثل کارگری در معادن و رانندگی کامیون و مشاغل سخت وادار کرد.
🔻در موجهای جدید فمینیسم با شعارهایی مثل بدنمن، انتخابمن و آزادی سقط جنین، امنیت نسل بشری با بحران مواجه شده است که در اسلام حتی جنین در شکم مادر حق حیات دارد و والدین و حاکمیت موظف به دفاع از حقوق جنین هستند.
🔻اسلام توانست الگوهای بسیار موفق و جامع مثل حضرت زهرا سلامالله علیها را تحویل جامعه دهد در حالی زنان مطرح فمینیسم مثل سیمون دوبووار، فالاچی و... با انواع مشکلات و شکستها مواجه بودهاند.
🔻جایگاه دختری در جنبش فمینیسم بسیار کمرنگ است طوریکه میشود گفت هیچ حقوق ویژهای برای دختران متصور نشده در حالیکه در اسلام دختران دارای حقوق و تکالیف و حمایتهای خاص والدین هستند.
❇️حال شما قضاوت کنید کدام کاملتر و به نفع زنان است، آیا رواست آن قوانینی که نقطه قوت اسلام است، به اسم حقوق زن مورد حمله و تهاجم جنبش فمینیسم قرار بگیرد؟ دنبالهروهای غرب در ایران، با قلب واقعیت، همواره سعی دارند تا فمینیسم پوشالی و شکستخورده را ترویج دهند که جایزه خیانت به اسلام و زنان ایرانی و بردگی و خوشخدمتی به اربابان غربی خود را به عنوان صلح نوبل دریافت میکنند. جایزه صلح نوبل، معمولاََ به جنایتکاران و خائنان اهدا میشود، چراکه شاهدیم این جایزه به صهیونیستهای آدمخوار، سوچی بودایی و سوزانندهی مسلمانان روهینگا و دو خائن ایرانی، یعنی شیرین عبادی و نرگس محمدی، اهدا شده است.
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism
💠وقتی الگو زینب(س) است
📝حضرت آیتالله خامنهای: «اگر الگوی زن، زینب و فاطمهی زهرا سلامالله علیها باشند، کارش عبارت است از فهم درست، هوشیاری در درک موقعیتها و انتخاب بهترین کارها؛ ولو با فداکاری و ایستادن پای همه چیز.» ۷۰/۰۸/۲۲
🌹 ولادت حضرت زینب (س) مبارک باد
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism
💠حضرت امام خامنهای مدظلهالعالی: زن و مرد در حقوق خانوادگی یکساناند
🔹️حضرت آیتالله خامنهای در دیدار جمعی از زنان و دختران: در وظایف مربوط به خانواده وظایف یکسان نیست هر کدامی یک نوع وظیفهای دارند. امکانات، ظرفیتهای جسمی، ظرفیتهای روحی و هرکدامی یک وظیفهای را محوّل میکند اینجا جنسیت نقش دارد. اینی که شعار برابری جنسیتی بهطور مطلق میدهند این غلط است.
🔸️برابری جنسیتی در همهجا نه؛ در یک جاهایی بله برابری هست اما در یک جاهایی هم برابری نیست. نمیتواند باشد. آن چه درست است عدالت جنسیتی است عدالت جنسیتی در همهجا معتبر است عدالت یعنی هرچیزی را در جای خود قرار دادن. ساخت روحی زن، ساخت جسمی زن، ساخت عواطفی زن اقتضای یک مسائلی را میکند. فرزندآوری، فرزندداری و دامان پرورش فرزند کار زن است.
🔹اما در حقوق خانوادگی یکسان است: همانقدر که مرد در خانواده حق دارد زن همان اندازه در خانواده حق دارد پس در حقوق خانوادگی یکسان اما در وظایف خانوادگی نه.۱۴۰۲/۱۰/۰۶
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism
💠حضرت امام خامنهای مدظلهالعالی: تمدن غرب در مسائل مربوط به زنان حاضر به بحث و پاسخ به سؤالها نیست/ مسئله را با جنجال و زور پیش میبرد، چون هیچ منطقی ندارد
🔹️حضرت آیتالله خامنهای در دیدار جمعی از زنان و دختران: امروز در دنیا دو رویکرد در همهی این زمینهها وجود دارد؛ یک رویکردی رویکرد رایج متداول غربی است که در کشورهای غیر غربی هم رواج پیدا کرده در همهی زمینههایی که ذکر کردم. یک رویکرد هم رویکرد اسلامی است، این دو در مقابل هم قرار دارند.
🔸️️منتها یک نکتهای وجود دارد که این نکته به نظر من نکتهی قابل توجهی است و آن، این است که نظام فرهنگی و تمدّنی غرب در این مسائل حاضر به مباحثه نیست، از ورود در بحث و تحقیق فرار میکند.
🔹️بسیاری از سؤالات در این زمینهها را فرهنگ غربی، نظام غربی، نظام تمدّنی و فرهنگی غربی جلو نمیآید که بحث بکند. مسأله را با جنجال و هوچیبازی و استفاده از هنر و سینما و زور و فضای مجازی و اینها پیش میبرد. بحث حاضر نیست بکند، جواب حاضر نیست به سؤالها بدهد. علت هم این است که غرب هیچ منطقی ندارد. ۱۴۰۲/۱۰/۰۶
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر معظم انقلاب اسلامی: مسئله زن در اسلام یکی از نقاط قوت اسلام است. اسلام منطق محکم و قوی و پشتوانه عقلانی در همه بخشهای مربوط به زن دارد.
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism
11.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رهبر معظم انقلاب اسلامی: در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران: رویکرد تمدن غربی در مبحث بسیار مهم و حیاتی زن در دو عامل سودجویی و لذتجویی خلاصه میشود.
✍ کانال نقد راهبردی فمینیسم♀️
@AntiFeminism