فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معنویت_بدون_دین #فرقه_فرزندان #فنگشویی
🎥 ترویج فنگشویی توسط بنیانگذار فرقه فرزندان
🔻 کمال الماسی جاف بنیانگذار فرقه فرزندان در اربیل عراق، در پاسخ به سؤال یکی از مخاطبان خود درباره فنگشویی، این سبک از بتپرستی چینی را تأیید کرده و آن را ترویج میکند.
👈 یکی از ویژگیهای بارز جنبشهای معنوی جدید تأیید ادعاهای یکدیگر است. علت این موضوع یکی بودن آبشخور فکری همه این جنبشها است.
#اکنکار
#فنگ_شویی
ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TW-9NYkmjpYUg
⚠️ هنگامي كه نامي از «تهاجم فرهنگي» برده ميشود، عدهاي بيجهت موضع ميگيرند؛ اما باور كنيم يك مجسمه ساده بودا، صدف مارپيج، وزغ سهپا بهشكل سربازان اين تهاجم در يونيفرم قدرت نرم فنگشويي باورهاي ما را هدف قرار دادهاند.
♻️شايد از هنگامي كه بشر در قرن 21 خود را از مباني اصيل الهي دور كرد و با پيشرفت روزافزون علم از معنويت فاصله گرفت و به مرز افسردگي رسيد؛ بر آن شد كه به دنبال معنويتي برود كه ساخته خود او باشد تا در پس آن، دنياي ايدهآل را جستوجو كرده و به خوشبختي مورد انتظار خود دست يابد. در محيط اطراف ما نيز گاهي شنيده ميشود كه برخي افراد به دنبال خوشبختي خيالي خود به سمت عرفانهاي خوشآب و رنگ اما پوچ كشيده ميشوند.‼️
«فنگشويي» نيز يكي از مواردي است كه در ايران طي چندين سال فعاليت، توانسته علاقهمندان را بهسوي خود جذب كند؛ اما اينكه صحت و سقم فنگشويي تا چه ميزان است در این مطلب بیان می شود:
👇👇👇
⛔️ فنگشويي؛ خرافه يا واقعيت؟
💠 فنگ شویی چیست؟
◀️ در تعريف فنگشويي آوردهاند: به معناي باد و آب است، يك فلسفه و فن باستاني در چين است و براي پيدا كردن دكوراسيون مناسب و چيدمان درست اشيا در ساختمانهاي مسكوني، تجاري، باغ و غيره استفاده ميشود تا بهترين اثر را بر سلامتي، شادي، موفقيت، هماهنگي و به طور كلي انرژي مثبت «چي» داشته باشد. مهمترين چيزهايي كه بايد رعايت كرد، پرهيز از بينظمي و هرگونه انباشتگي، استفاده از رنگهاي مناسب، خطوط منحني، در نظر گرفتن جهتهاي مناسب است، البته امروزه به طور رسمي در #چين آن را خرافات ميدانند .
◀️ در فنگشويي برای نشان دادن نحوه درست تقسيم #انرژي از اين #نمادها استفاده ميكنند كه عبارتند از: «اژدها» سمبل انرژي «ينگ» و نشانه عنصر چوب و فصل بهار است و انرژي آن در سمت شرق يا سمت راست بنا قرار ميگيرد. در مقابل اژدها، «ببر» داراي انرژي «يين» است و نشانه عنصر فلز. «لاكپشت» نيز نشان ثبات و استحكام قسمت پشتي زمين و بناست. «ققنوس سرخ» نيز در مقابل لاكپشت، حيواني افسانهاي بسيار فعال و هميشه در حال حركت و پرواز، به عنوان سمبل آسايش مادي در زندگي است.😐
⛔️ «فنگشويی»؛ بتپرستی مدرن قرن بيستويكم
💠 اما پناه بردن به مجسمه و طلسم و انتظار قدرت و تاثیر و انرژی از آنها داشتن، #خرافات و باورهای بی خردان است.
فنگشويي نوعی #بت پرستی با چهره ای مدرن و خرافه گرایی با شکلی جدید است و چيزي جز فاصله گرفتن انسان از مبدأ هستي و كمشدن #توكل در زندگي نیست. انساني كه از صبح تا شب خود را اسير چندين نماد فلزي و چوبي و سنگي كند، چه رهاوردي را براي خود به ارمغان خواهد آورد؟ 😕
💠 از نظر آسيبشناسي رفتاري نیز، استفاده از مجسمههاي زشت و بدشكل در ضمير ناخودآگاه افراد اثر منفي گذاشته و حتي ممكن است باعث شباهت جنين انسان به آنها شود، بنابراين استفاده از اينگونه اشيا يعني مجسمه «سر سگ»، «قورباغه» يا «موش» در محيط خانه فقط باعث اضطراب و دلهره كودكان ميشود و هيچ نفع ديگري ندارد.😱😱
💠ساده زیستی، مرتب و منظم بودن و نظیف و پاك نگه داشتن محيط زندگي و تغييرات چيدماني در آنها استفاده از ابزار و وسايلي كه نياز واقعي به آنها وجود دارد،🌷 خودداري از خريد و نگهداري از وسايلي كه مازاد و احتياج است، همگی دستوراتی اسلامی است که بیش از يكهزار سال پيش توسط ائمه عليهمالسلام مورد تاكيد قرار گرفته است. 👌
اما انرژی و شادی هر خانه به وسایل درون آن خانه نیست، بلکه به رفتار و اخلاق نیکو اعضای آن خانه نسبت به یکدیگر است.
بسیاری از خانه ها وجود دارد که دکوراسیون داخلی آن دقیقاً بر اساس اصول فنگ شویی طراحی شده است، اما از بیشترین میزان ناآرامی و پریشانی برخوردار است و اعضای آن خانه همواره از هم جدا و نامهربان هستند. 👈آنچه اعضای یک خانواده را دور هم جمع می کند و بین آنها الفت و مهربانی بر قرار می کند، عمل به دستورات دینی و پایبندی به آن است. به هر میزان که خداوند در زندگی کم رنگ شود به همان میزان اضطراب و پریشانی بیشتر خواهد بود. 🙏
دکتر سید کاظم موسوی عضو هيئت علمي دانشگاه شهيد بهشتي علت پناهآوردن برخي از مردم به فنگشويي را چنين بيان ميكند:
🔺 دور شدن از باورهاي اصيل باعث پناهبردن به اين گونه طلسمها و خرافهها ميشود، مثل مهره خوشبختي، مجسمه گشايش بخت و يا عروسك آورنده خواستگار! اين گونه باورها صدها سال است كه در جوامع منزوي شده است، نمي دانم چرا امروز عدهاي تلاش ميكنند، دوباره جوانان ما را با اين گونه ابزار مشغول كنند؟! اين بخشي از ناتوي فرهنگي است كه ميخواهد بين باورهاي اصيل اسلامي و جوانان فاصله ايجاد كنند. * فنگشويي نوعي از بتپرستي مدرن است.
ایشان با اشاره به اينكه فنگشويي از بطن اعتقادي بودا نشأت گرفته و نگاه الوهيتي ندارد، بيان ميدارد:
🔺در واقع فنگشويي بتپرستي مدرن است. در فنگشويي سادهزيستي تبليغ ميشود، در حالي كه اسلام به ساده زيستي به عنوان اصلي اساسي نگاه كرده است، به طوري كه سادهزيستي در سيره عملي رسول اكرم صليالله عليه وآله وسلم و ائمه عليهمالسلام، به طور نمونه در ساده غذا خوردن، ساده لباس پوشيدن، ساده معاشرت كردن با مردم به وضوح ديده ميشود.
وي فنگشويي را وصله ناچسب ميداند و ميگويد:
🔺 جريان فنگشويي يك نوع تضاد با اسلام دارد، بنابراين محققان و انديشمندان حوزوي و دانشگاهي بايد در خصوص عوامل انحرافي، آگاهي لازم را به مردم بدهند و در تعامل با مردم كوشا باشند و با بيان زيباييها همراه با آيات قرآن و روايات، اسلام ناب محمدي را به مردم بيشتر بشناسند و جامعه را در برابر ناتوي فرهنگي واكسينه كنند.
* ضرورت تقويت توكل به خدا و توسل به ائمه اطهار(ع) توجه به اين نكته كه فنگشويي آرام آرام در محيط اجتماعي و اعتقادي مردم دام ميگستراند و محققان ديني بايد با معرفي صحيح آن به مردم در پيشگيري هر چه بيشتر آن كوشا باشند، چرا كه فراروي فنگشويي چيزي جز فاصله گرفتن انسان از مبدأ هستي و كمشدن توكل در زندگي به چشم نميخورد. انساني كه از صبح تا شب خود را اسير چندين نماد فلزي و چوبي و سنگي كند، چه رهاوردي را براي خود به ارمغان خواهد آورد؟ به راستي انسان مسلمان، پرودگار عالم را در كجاي قلب خويش جاي داده است؟! بياييم با دوري از شرك ظاهري و خفي، با تقويت توكل و توسل خويش به خداوند متعال و ائمه معصومين عليهمالسلام ـكه رابطه فيض الهي هستندـ معناي صحيح زندگي را درك كنيم و با افزايش رابطه خود با خالق هستي، دنيا را به خاطر او به تسخير درآوريم.
#فنگ_شویی
ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TW-9NYkmjpYUg
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدعیان اخلاق و معنویت سکولار، هتاکان به سیدالشهدای خدمت
🔸نام مصطفی ملکیان را که جستجو میکنیم استادی فلسفه، ادعای اخلاق، معنویت و عرفان را مییابیم. هر چند آنچه او دنبال میکند اخلاق و معنویت سکولار است. اما او توانست با بیاخلاقی و بیتقوایی خود در اظهارنظر درباره خادم ملت، حقیقتِ اخلاقِ سکولار، که چیزی جز بیاخلاقی نیست را به نمایش بگذارد.
🔸آری! اخلاق و معنویت اسلامی را شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی با تقوا، سعه صدر در برابر بیاخلاقیها، تلاش و خستگیناپذیری برای مردم، کمک به مظلومان و... به نمایش گذاشت و مردم هم با حضور میلیونیِ خود در تشییع پیکر مطهر ایشان که برخواسته از فطرتهای پاک و خداجوی بود، نسبت خود را با پیروان معنویت سکولار مشخص کردند و محبوبیت اسلام ناب و معنویت اسلامی را به نمایش گذاشتند.
🔸امروز حقیقت آنچه مروجان اخلاق و معنویت سکولار دنبال میکنند با این سخنان مصطفی ملکیان بر همگان روشن است که این مدعا جز بیتقوایی و غربپرستی را در پی ندارد.
🔸زمانی که سیدالشهدای خدمت مشغول خدمت به مردم در خط مقدم مقابله با مشکلات مردم بود، امثال ملکیان با ادعای اخلاق و معنویت مشغول توهینهای غیر منصفانه به وی بودند!
🔸کسانی که از دولت قبل، با وجود وزیری که با استخاره سرکار آمده بود و معترف به عدم تخصص بود دفاع میکردند، شهید رئیسی را متهم به عدم تخصص میکردند و ملعون میخواندند!
✍ مهدی قیاسی کارگرمقدم
ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TW-9NYkmjpYUg
پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
مدعیان اخلاق و معنویت سکولار، هتاکان به سیدالشهدای خدمت 🔸نام مصطفی ملکیان را که جستجو میکنیم استاد
مصطفی ملکیان
روشنفکری که در همایش شمس تبریزی با استناد به کلمات شمس گفته بود:
هر انسانی باید یک رساله داشته باشد و قرآن رساله پیامبر [علیه السلام] بود!
این مطلب را هم ببینید:
👇👇👇
14.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غلامحسین ابراهیمی دینانی:
مصطفی ملکیان خ..!
ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TW-9NYkmjpYUg
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#معنویت_بدون_دین
🔴 ماهنامه معنویت فصلنامه شد
ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TW-9NYkmjpYUg
🔻 احمد حلت مدیرمسئول ماهنامه موفقیت از تغییر این مجله از ماهنامه به فصلنامه خبر داد. این مجله به ترویج روانشناسی زرد و تفکر نوین در کشور میپردازد. در فتنه زن، زندگی، آزادی این مجله یک شماره خود را به معرفی زنان هنجارشکن از جمله طاهره قره العین اختصاص داد. در توضیح محتوای اولین شماره آن آمده است:
۱. ایستگاه: شامل پرونده ویژهای راجع به یکی از موضوعات اجتماعی یا روانشناسی یا... است که در این فصل به موضوع «دوستی» میپردازد و شامل مطالب زیر است:
• یادداشت (تجربههای افراد مختلف درباره موضوع)
• فراخوان (استفاده از مطالب مخاطبان درباره موضوع پرونده)
• مقالات ترجمه شده درباره موضوع (که اکثرا قالب داستانی دارند)
• گزارش آماری
• معرفی فیلم و کتاب
• آسیبشناسی روانشناسی و جامعهشناسی
• گزارش داستانهای واقعی
• مصاحبه و گفتوگوهای مرتبط
• موردکاوی
• داستان طنز
• تست
۲. کرکره: گزارش داستانی از یک برند، شرکت یا فرد
۳. دو فنجان داغ: مصاحبههای متفاوت و روایت محور با افراد موفق حوزههای مختلف
۴. اتاق ۳۳۳: شامل موردکاویها و روایتهای داستانی در باره موضوعات روانشناسی، جامعهشناسی و...
۵. ذرهبین: در این بخش در هر شماره به آموزش کوچینگ سازمانی و فردی مرتبط با کسبوکارهای سازمانی و شخصی و ارائهٔ داستانی درباره فضای کسبوکارها، عوامل شکست و موفقیت و... پرداخته میشود.
۶. روایت اجنبیها: در این بخش از ترجمه مقالات روز دنیا درباره مطالبی با زمینههای روانشناسی، جامعهشناسی و... استفاده خواهد شد.
۷. منطقه ممنوعه: این همان نوار زردی است که در قالب داستان به موضوعات جنایی و ممنوعهای خواهد پرداخت که خواندنش خالیازلطف نیست.
ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TW-9NYkmjpYUg