👆توی مملکت اسلامی یه انتشاراتی مثل نشر کولهپشتی میاد کتاب "کتابخانه نیمهشب" که آموزش همجنسبازی میده رو ترجمه و مثل آب خوردن از ممیزیهای وزارت ارشاد هم عبور میکنه و به چاپ هفتاد و چهارم میرسه و به هیچکس هم برنمیخوره
https://eitaa.com/antihalghe
️⚠️کودک درون کودکان!
🔻در واقع باید گفت یوگا بهعنوان یک ورزش ذهن – بدن است و معمولاً افکار عمومی، یوگا را صرفاً ورزش تصور میکنند. کسانی که با یوگا آشنا میشوند، در مراحل اولیه بهصورت حرکات جسمی با یوگا روبرو میشوند اما بهتدریج بهعنوان یک ورزش ذهنی و سپس بهعنوان یکراه معنوی از آن استفاده می کنند و به مسیری وارد میشوند که از ابتدا تصوری از آن نداشتهاند.
🔅یوگا به عنوان ابزاری در خدمت جهان سلطه از پیش شناخته شده بود و درباره این موضوع چندین مطلب در کانال قرارداده شده که میتوانید به آن رجوع کنید.
⚠️امروزه این ابزار در راستای تعلیم نسل نو به کار گرفته میشود و هدف آن تغییر دیدگاه کودکان است. به چند جمله در جزوات آموزش یوگا که در اختیار اساتید این فرقه قرار می گیرد دقت کنید: نور درون من، نور درون تو را میبیند. یوگا پذیرفتن دیگری و بردباری در برابر او را میآموزد...
▪️شاید ابتدا فرد خواننده بگوید، این که خوب است و ایرادی ندارد و اتفاقا اخلاقیات را در نظر گرفته است! اما باید گفت: سخن اولیه ما در مبحث یوگا این است که این فرقه اصلا ورزش نیست و یک سبک زندگی و یک روش برای پیاده سازی معنویت غربی است. اتفاقا جملات جزوه همین را نشان می دهد که اولا یوگا ورزش نیست.
▪️در جزوات و کتب آموزشی یوگا بهصراحت قیدشده است که ما باید آموزش را از همان کودکی شروع کنیم. کودک باید بتواند به کودک درون خود دست یابد و با آن آشنا شود!
▪️در متن یکی از جزوات آمده است؛ سرنوشت تمام دنیا وابسته به کودکان است، اگر میخواهید خط روشنی را در افق شاهد باشید این من و شما نیستیم، بلکه کودکانی هستند که با معنویت آشنا هستند!
🔻این جملات نیز به خوبی نشان میدهد که معنویت و مباحث روحی و روانی مفروض حتمی در یوگا است و در کلاسهای یوگا معنویت دارای جایگاه اصلی است و بعد از آن ورزش البته در سبکی مختلط، غیر اسلامی و سخیف ارائه می شود.
▫️در واقع باید گفت یوگا بهعنوان یک ورزش ذهن – بدن است و معمولاً افکار عمومی، یوگا را صرفاً ورزش تصور میکنند. کسانی که با یوگا آشنا میشوند، در مراحل اولیه بهصورت حرکات جسمی با یوگا روبرو میشوند اما بهتدریج بهعنوان یک ورزش ذهنی و سپس بهعنوان یکراه معنوی از آن استفاده می کنند و به مسیری وارد میشوند که از ابتدا تصوری از آن نداشتهاند.
🔘اثرات یوگا بر ذهن و رفتار کودک و نوجوان بیش از بزرگسالان است. یوگا علاوه بر تأثیرات ذهنی و بهظاهر معنوی با عادیسازی اختلاط، نوع لباس پوشیدن کاملاً تنگ و چسبان، حرکات بهظاهر ورزشی و در طرف دیگر با ادعای روشهای تمرکز و ذکرگویی خاص تمام ذهن کودک و نوجوان را درگیر مسائل ناهنجار اخلاقی و اعتقادی میکند.
✍️لازم به ذکر است که درباره مضرات یوگا و مخصوصاً یوگای کودکان در ایران و کشورهای دیگر مقالات متعددی نوشتهشده است که برای مقابله با ترویج یوگا نیازمند پیگیری این مسئله بهصورت علمی از جانب محافل متعدد ورزشی و پزشکی هستیم. در برخی از کشورهای اروپایی بسیاری از انجمنهای حمایت از کودکان و والدین کودکان، با آموزش یوگا به این قشر مبارزه میکنند.
▪️برخی از مضرات ذکرشده یوگا عبارتاند از: کمردردهای مزمن، عوارض تنفسی، آسیب به ستون فقرات، تشدید فشارخون، سرگیجه، گردن درد، کشیدگی عضلات، که این عوارض در کودکان میتواند اثرات نامطلوب و جدی داشته باشد.
#عرفان_کاذب
https://eitaa.com/antihalghe
صوت 22.mp3
11.39M
#نقد_جریان_مثبت_اندیشی
🎙فایل صوتی ۲۲
▫️ حجتالاسلام محسن شریعتی
🌿 عنوان : پیامد و لوازم جریان مثبت اندیشی
۱- ترویج کثرت گرایی و پلورالیسم
۲- ترویج تنبلی و تن آسایی
۳- ترویج فردگرایی و خودشیفتگی
جریان مثبت اندیشی نه تنها ناکار است و ما را به وعده هایی که داده بودند، نمی رسونند بلکه ما را دچار اختلالات روحی – روانی هم می کنند
یه ضرب المثل است که می گه: اومد ابروشو درست کنه زد و چشمشم کور کرد
https://eitaa.com/antihalghe
eitaa.com/shakhes
💠زمینه سازی ظهور در باور انجمن حجتیه
برخی بر این باورند که انجمن حجتیه معتقد به زمینه سازی برای ظهور نیست.
در اندیشه اعضای انجمن، زمینه سازی و تربیت نیروی یاری رسان به امام زمان علیه السلام یک اصل مهم بشمار میرود و چنین تصور میکنند که اگر این افراد به حد نصاب برسند، ظهور محقق می شود!
لذا به بهانه حفظ جان یاران تربیت شده، از جهاد در زمان غیبت خودداری میکنند!
🔘کتاب «انتظار بذر انقلاب» نوشته آقای تاجری(از اساتید انجمن حجتیه) آمده است:
«چون لازمه ظهور مهیا شدن گروه بسیاری از شیرمردان پارسا و کارآزموده برای یاری و نصرت حضرت مهدی(ع) است، پس ملت شیعه باید بیش از هر کار، به فراهم ساختن این جنگاوران پاک و دلاور همت گمارد و برای تربیت آنان تلاش و کوشش نماید و به هیچ بهانه نباید نیروی آنان را هدر دهد و تلف کند».
🗞انتظار بذر انقلاب، ص118.
🔸در حالی که در روایتی از امام صادق علیه السلام آمده است:
«وَلَدٌ وَاحِدٌ يُقَدِّمُهُ الرَّجُلُ أَفْضَلُ مِنْ سَبْعِينَ وَلَداً يَبْقَوْنَ بَعْدَهُ شَاكِينَ فِي السِّلَاحِ مَعَ الْقَائِمِ علیه السلام؛
اگر انسان، یکی از فرزندانش رادر زمان غیبت امام برای جهاد بفرستد، بهتر از آن است که هفتاد فرزند از خود به جای گذاشته و مسلح کند تا همراه امام زمان علیه السلام جهاد کنند».
📚سلوة الحزين، ص285.
🔸همچنین در روایتی دیگر می فرماید:
«وَلَدٌ وَاحِدٌ يُقَدِّمُهُ الرَّجُلُ أَفْضَلُ مِنْ سَبْعِينَ وَلَداً يَبْقَوْنَ بَعْدَهُ يُدْرِكُونَ الْقَائِمَ علیه السلام؛
اگر انسانی، یکی از فرزندانش را در زمان غیبت برای جهاد بفرستد، بهتر از آن است که هفتاد فرزند از خود به جای گذارد تا امام زمان علیه السلام را درک کنند».
📚ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ص196.
#انجمن_حجتیه
https://eitaa.com/antihalghe
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سالروز شهادت هشتمین امام شیعیان امام رضا علیهالسلام تسلیت باد
https://eitaa.com/antihalghe
♻️ شیوه های مبارزه امام رضا(ع) با گروه های منحرف
👈شناخت اوضاع فرهنگی دوران امام رضا(ع) اهمیت و حساسیت خاصی دارد و کمک می کند ضمن آگاهی از جوّ فکری و نوع تفکرات مطرح و قابل توجه در آن دوران، شیوه مبارزه حضرت رضا (ع)در مواجهه با افکار و عقاید منحرف را بشناسیم . به طور کلی حضرت رضا (ع) چهار رویکرد مهم داشتند:
✅ مناظره
🔸در زمان حکومت مأمون، آرا و نظریات مختلف از سوی گروه های گوناگون مطرح می شد و طبیعتاً نقش امام رضا(ع) در برابر این امواج فکری، بسیار خطیر و حساس بود. دو گروه «معتزله» و «اهل حدیث» در برپایی این جدال ها و جنجال های فکری، بیشترین سهم را دارا بودند. در برابر این دو گروه که یکی عقل را بر نقل ترجیح می داد و دیگری نقل را بر عقل امام(ع) می کوشید موضع خود را بیان فرماید، از این رو؛ بخش عمده روایاتی که از آن حضرت نقل شده در موضوعات کلامی آن هم در شکل پرسش و پاسخ و احیاناً مناظرات است.
🔸امام رضا(ع) در مناظراتی که مأمون به صورت تحمیلی تشکیل می داد، با پیروان مذاهب و مکاتب مختلف جهان گفت وگو و مناظره می کردند و هنگامی که مناظره کنندگان به مقام والای علمی حضرت رضا(ع) پی می بردند به آگاهی تمام و کمال ایشان اقرار می کردند و حتی خود مأمون چندین مرتبه بیان داشت: «هذا أعلم هاشمی». .
🔸امام رضا(ع) در مناظراتی که با سران ادیان و مکاتب داشتند، پاسخ خود را بر مبنای اعتقاد شخص مخاطب بیان می فرمودند؛ و این مظهر دیگری از توانمندی امام(ع) بود؛ آنچه در مناظرات امام(ع) با اهمیت می باشد، این است که این مناظرات در شناسایی مکتب تشیع نقش مهمی داشت؛ زیرا با توجه به این که رهبران ادیان ادعای برتری آیین خود را داشتند و هرکدام برای شکست امام(ع) آمده بودند.
🔸شکست آنان توسط امام رضا(ع) پیروزی بزرگی برای اسلام و مسلمانان تبدیل گشت و به پیروان آنان ثابت کرد با وجود اسلام، هیچ آیینی قابل پیروی نیست و در میان مسلمانان مکتبی برتر از تشیّع نیست؛ زیرا سایر عالمان مسلمان از پاسخ گویی به علمای ادیان دیگر عاجز می شدند؛ به گونه ای که عمران صابی متکلم بزرگ زمان امام(ع) ادعا داشت: کسی نتوانسته است در مناظره او را شکست دهد. وی بعد از مناظره با امام رضا(ع) مسلمان شد.
✅تربیت شاگردان
🔸یکی از شیوه هایی که امامان(ع) پرورش اصحاب و شاگردان مکتب اهل بیت(ع) بود تا در برابر جریانات منحرف جامعه و یا در مناظراتی که بین اصحاب و علمای سایر فرقه ها در مکتب خلفا روی می داد، با آمادگی کامل در مقابل این جریانات فکری مقابله نمایند.
🔸از مهم ترین اصحاب و شاگردان امام رضا(ع) می توان به احمد بن محمد بن ابی نصر بزنطی، محمد بن فضل ازدی کوفی، حسن بن علی خزاز معروف به «وشاء»، خلف بصری، محمد بن سنان، حماد بن عثمان الناب، حسن بن سعید اهوازی، محمد بن سلیمان دیلمی بصری و عبدالله بن مبارک نهاوندی اشاره نمودکه هر کدام از آنها شخصیت های والا و برجسته در تشیع محسوب می گردند .
✅ارسال نامه ها و دستورالعمل ها
🔸یکی از شیوه های دیگر مبارزه با انحرافات فکری و عملی امام رضا(ع)؛ نامه ها، دستورالعمل ها و پیغام های امام رضا(ع) بود که امام(ع) برای آنها ارسال می کردند. امام رضا (ع) در آن نامه ها وظایف آنان را در مقابل پیشامدهای سیاسی و اجتماعی روشن می ساختند. این نوشته های امام رضا(ع) که در زمینه های گوناگون فقهی، سیاسی، اعتقادی، فقهی و ... بود، توسط اصحاب و یاران آن حضرت نگارش شده است.
✅پاسخ به پرسش ها و شبهات دینی
🔸یکی از راه های مهم در بیان آموزه ها و بیان حقایق اسلام در قالب پاسخ به پرسش ها و شبهات دینی است. و پویایى «جامعه» و «فرهنگ»، در گرو پرسش هاى حقیقت طلبانه و پاسخ هاى خِردورزانه است بویژه برای مردمی که سال های سال عطش شنیدن آن را داشتند. یکی از جهات بارز سفر امام رضا(ع) توجه به تشنگان معارف الهی بود که مدت های زیادی از اهل بیت پیامبرشان دور نگه داشته شده بودند.
🔸چنین مردمی در مسیری که حدود پنج هزار کیلومتر طول آن بود، خود را با امام معصوم(ع) و دریای علم نبوی رو به رو می دیدند.استقبال و درخواست و مراجعه مردم با همه ترس و وحشت از دستگاه حکومتی به اندازه ای بود که راه هرگونه ممانعت را می بست.
https://eitaa.com/antihalghe
صوت 23.mp3
12.01M
#نقد_جریان_مثبت_اندیشی
🎙فایل صوتی ۲۳
▫️ حجتالاسلام محسن شریعتی
🌿 عنوان : جریان مثبت اندیشی ما را به وادی آروزهای طولانی و خیال پردازی می کشاند.
در سراسر دوره هایی که به نام مثبت اندیشی برگزار میشه، آنچه خیلی به چشم می آید آرزوهای دراز و طولانی است
خیال نزدیکترین حالت برای تسلط شیطان بر ما است
این طبیعیه که به دلیل محدودیت ها، ما به بسیاری از آن آرزوها دست نخواهیم رسید، در نتیجه حس شکست و آسیب های روحی برای فرد می ماند.
اما مومن باید همت بلند داشته باشد و برای رسیدن به اهداف دست یافتنی با توکل بر خدای مهربان، تلاش و کوشش و برنامه ریزی کند.
https://eitaa.com/antihalghe
eitaa.com/shakhes
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😡 انتقام شخصی رهبر انقلاب، از فردی به نام عباس خروس در بندر انزلی
#امام_خامنه_ای
https://eitaa.com/antihalghe
🔺سخنان مقام معظم در رابطه با فرقه هاي نوظهور
🔹البته مواظب باشید توی دام عنکبوت های دنیادار دکان دار(وارد) نشوید. الان این روزها از این چیزها زیاد است و دکان دارهایی که به اسم معنویت ادعا می کنند امام دیدیم، فلان دیدیم هیچ واقعیتی هم ندارد. حواستان باشد که اسیر آنها نشوید.
🔺مقام معظم رهبری (مد ظله)
🔹از پدیده هایی که از مدتها پیش در جامعه ما، قابل مشاهده است و شیوع و گسترش یافته است. فرقه های مختلف ادعایی و گرویدن گروه هایی از اقشار گوناگون خصوصا قشر جوان به سوی آنان است. این مساله که در ابعاد مختلف تاثیرهای مهم و فراوانی دارد، نمی تواند از نظر کاوشگران مختلف در عرصه اجتماع پنهان مانده و مورد بررسی قرار نگیرد.
🔹در این زمان فرقه ها و گروههای مختلف با نام ها و سخنان فریبنده و پر زرق و برق و با استفاده از دستگاههای اطلاع رسانی پیشرفته امروزی نظیر اینترنت و ماهواره به تبلیغ پرداخته و گروههایی از مردم بدون هیچ گونه تحقیق و بسیاری به انگیزه های مذهبی به این گونه فرقه ها مراجعه و متاسفانه برخی از آئین های من در آوردی را بی هیچ تردید به اسم اسلام از مدعیان این گروهها پذیرفته و انجام می دهند، این در حالی است که از سوی دیگر شبهه افکنان در مورد دستورات اصیل دینی و توصیه های عالمان دینی شبهه می کنند که در افراد تاثیر سوء می گذارد.
🔹این گروهها برخی وارداتی و سوغاتهای مخرب فرهنگ غرب و صهیونیست و برخی نیز با سوء استفاده از انگیزه های مذهبی خصوصا عشق و علاقه به اهل بیت علیهم السلام است. بدیهی است که راه جلوگیری از چنین پدیده های شوم و زیانباری افزایش آگاهی و رشد فرهنگی قشر جوان از طریق برنامه های عمیق فرهنگی و دینی است.
🔹امری که با وجود هشدارهای مکرر رهبر انقلاب مبنی بر خطر جدی هجوم فرهنگی و شبیخون خطرناک آن، هنوز جدی گرفته نشده است.
🔹عرفان یعنی شناخت خدا، اما نه غایبانه و از راه عقل و برهان، بلکه با قلب و دل ، و رویت حضور او در عمق روح و جان.
https://eitaa.com/antihalghe
📌آشنایی با فرقه های فعال در ایران
🌟آیینهای رویامحور
⛔️این جریان که یک مصداق مشهور دارد درصدد است با تکنیکهایی مانند سفر روح و رویابینی پیروان خود را به تجربه معنوی و عرفانی برساند. مصداق بارز این جریان، مکتب آمریکایی اکنکار است که به دلیل نظامیگری پایهگذارانش موضوع گفتوگو و چون و چراهای مختلفی در مجامع علمی شده است. این جریان ملغمهای از مکاتب هندی و ادیان الهی و روانشناسی جدید است.
⛔️پال توئیچل پایهگذار اکنکار، در سال ۱۹۲۲ در آمریکا متولد شد و در سال ۱۹۴۲ وارد نیروی دریایی آمریکا شد. چند سال بعد از جدایی از همسرش خود را به عنوان نهصد و هفتاد و یکمین پیامبر اکنکار معرفی کرد. در سال ۱۹۶۵ اکنکار به صورت یک سازمان غیرانتفاعی در کالیفرنیا به ثبت سید و فعالیت خود را آغاز کرد. شش سال بعد، توئیچل در سال ۱۹۷۱ در گذشت.
⛔️بعد از درگذشت پال، پیامبری اکنکار به داروین گراس رسید. وی بعداز انتخابش به پیامبری، با همسر پال ازدواج کرد. چند سال بعد در اکنکار دودستگی رخ داد؛ دستهای از گراس طرفداری کردند و تعدادی دیگر که خود را هواداران و شاگردان پال میخواندند با رهبری گراس مخالفت کردند. سرانجام بعد از آنکه گیل همسر سابق پال، از گراس جدا شد، شورای اکنکار به کنارهگذاری گراس از اکنکار رای داد و هارولد کلمپ رهبر فعلی این جریان را که افسر نیروی هوایی آمریکا بود به عنوان استاد حق در قید حیات انتخاب کردند.
⛔️مهمترین شعاری که اکنکار را از دیگر مکاتب عرفانی متمایز میکند، تأکید فراوان این مکتب بر سفر روح است. سفر روح که بنا به اذعان منابع اکنکار، تنها برای طرفداران اکنکار میسر است غایت سیر معنوی در اکنکار محسوب میشود. این سفر که انعکاس آگاهیهای باطنی است، جذبه، شوق، شعف صعود با استفاده از تمرینات معنوی اک است. پال توئیچل در کتابش «اکنکار، کلید جهانهای سری» سفر روح را به معنای جدا شدن روح از بدن تعریف کرده و مدعی میشود در این سفر هر یک از جهانهای خداوند تشریح شده که تاکنون تنها ۱۲ سیاره شناخته شده آن وجود دارد.
⛔️تنها از هارولد کلمپ رهبر در قید حیات اکنکار چند کتاب پیرامون رویابینی و سفر روح منتشر شده است؛ مانند کتابهای هنر رویابینی، استاد رویا، تمرینات معنوی اک، از استاد بپرسید و …
https://eitaa.com/antihalghe