⛔️پائولو کوءیلیو از دیدار با فرح تا تقبیح ربع پهلوی‼️
https://eitaa.com/antihalghe
"پرسش هایی درباره استاد سیر و سلوک"
🕊🍃حمیدرضا مظاهری سیف
⚪استاد سلوک چه کسی است؟
⚫چگونه شناخته می شود؟
🔵آیا اجتهاد و عرفان با هم نسبتی دارند؟
🔹استاد سلوک کسی است که بتواند طالب سیر الی الله را در مسیرش پیش ببرد.لازم نیست استاد سلوک خودش تا آخر راه رفته باشد، همین که قدم از ما جلوتر باشد میتواند،به همین اندازه نقش استادی را ایفا کند.شما باید ارزیابی کنید و ببینید که آیا چیزی بیش از شما می داند و آیا شاخص های تقوا و دانش در او بالاتر از شما هست یا نیست.
🔸اما اگر منظور استاد کامل است.اینجا موضوع تغییر میکند.استاد کامل کسی است که به نفس طالب اشراف دارد، ظرفیت او را می بیند و می فهمد و راه سلوک دادن او را می شناسد.در اینجا فقط راه رفته بودن کافی نیست،بلکه باید با علوم مختلف آشنا باشد.خیلی ها حقایق را می بینند،اما نمیتوانند بیان کنند،نمیتوانند به دیگران منتقل کنند.چون انتقال معارف از آسمان شهود به زمین ذهن و زبان،کار ساده ای نیست.شهود انوار جلال و جمال الهی و سبحات وجه رب العالمین را با چه مفهوم و ذهنیتی و با چه واژه و زبانی میتوان بیان کرد؟
🔺عرفای بزرگ قرن ها زحمت کشیدند به تدریج یکی پس از دیگری آمدند و مشاهداتشان را با عباراتی بیان کردند،این عبارات از سوی عارفان بعدی که همان کشف ها را داشتند اصلاح شد،تدقیق شد تا اینکه دانش عرفان نظری امروزه به دست ما رسیده است و ما میتوانیم بزرگ ترین تجربه های عرفانی و کشف های ربانی را هم موضوع گفتگو قرار دهیم.
▪️استاد کامل باید بتواند با سالک بر حسب درجه و مرتبه ای که دارد از تجربه های عارفانه سخن بگوید،تجربه های او را تعریف کند و سالک را از بهت و حیرت مشاهدات بیرون آورد.این کار نیازمند ذهنی لطیف و زبانی دقیق است.اصل برخورداری از قلبی وسیع است که حقایق را دریابد،اما داشتن ذهنی دقیق و داشتن دانش کافی هم از ضروریات یک استاد کارآمد و موثر است.
▫️دانستن علم فقه در حد اجتهاد بسیار ضروری است.استاد باید بتواند با برهانی روشن وسوسه های شیطانی را از الهامات رحمانی جدا کند.شیطان به شکل های مختلف پیش می آید و فقط براهین روشن شرعی و تسلط بر روش اجتهاد میتواند راهنمای سالک باشد.گاهی سالک از شوق و هیجان عبادت،ممکن است به این ورطه بیافتد که واجبات را بیش از حد و مکرر انجام دهد،مثلا نماز واجبش را بخواند و بسیار لذت ببرد،ولی برای بهره بیشتر آن را اعاده کند.بعد به تدریج عادت کند که نمازها را دوبار بخواند،سپس این انگیزه در او ایجاد شود که سه بار بخواند گاهی شیطان این طور حدود الهی را در هم می شکند،اعاده نمازهای واجب بنابر نظر فقها اشکال ندارد.
🔻اما یک استاد مجتهد در مواقعی با رجوع به ادله فقهی میتواندحکم حرمت را برای سالکی که تحت تربیت اوست،تشخیص دهد و بر او حکم کند و او را به خواندن نمازهای نافله توصیه نماید و یا اساسا او را در محدوده ای که ظرفیت و استعدادش کشش دارد،محدود کند.به هر حال اینجا اجتهاد و تشخیص حکم شرعی در مورد خاص بسیار ضروری است.
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
✅تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TXKisZ0dUm4fQ
✅ ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
📸اینجا سوئیس نیست؛ اینجا ایران است...
🔹مغازه بدون فروشندهای که صاحبش به پیاده روی اربعین رفته و هرکس هر چیزی که لازم دارد را برمیدارد و خودش کارت میکشد.
#حسین_یجمعنا #پدیده_اربعین
#ویژه
👆👆👆
در آستانۀ برگزاری #راهپیمایی_اربعین
انتشار برای اولین بار
تحلیل چهل و پنج سال پیش #آیت_الله_خامنه_ای از پیاده روی اربعین
⭕️ اربعین به مثابه یک کنگره جهانی
زیارت الاربعین؛ میدانید یکی از علائم ایمان #زیارت_اربعین است؟ بنده نمیدانم این روایت چقدر صحیح است. اصراری هم ندارم که بگویم معنای این روایت همینی است که من گمان کردم.
#شیعه یک جمع متفرقی بود. یک جامعهای بود که در یک جا، در یک مکان زندگی نمیکردند. در مدینه بودند، در کوفه بودند، در بصره بودند، در اهواز بودند، در قم بودند، در خراسان بودند، اطراف و اکناف بلاد. اما یک روح در این کالبد متفرق و در این اجزاءِ متشتّت در جریان بود مثل دانههای تسبیح یک رشته و یک نخ همه اینها را به هم وصل میکرد. چه بود آن رشته؟ رشته اطاعت و فرمانبری از مرکزیت تشیع، از رهبریِ عالی تشیع یعنی #امام. همه این رشتهها به آن جا متصل میشد. قلبی بود که به همه اعضاء فرمان میداد. و به این ترتیب تشیع یک سازمان و یک تشکیلاتی بود. ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند اما بودند کسانی که از حال همه با خبر بودند. اطاعت و فرمانبری آنها به حساب {بود}، فریاد زدنشان از روی دستور{بود}، سکوتشان بر طبق نقشه{بود}. همه چیزشان با حساب{بود}. فقط یک عیبی کار آنها داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند. اهل یک شهر، شیعیان یک منطقه البته یکدیگر را میدیدند. اما یک #کنگره_جهانی لازم بود برای شیعیانِ روزگار ائمه (علیهم السلام).
این کنگره جهانی را معین کردند. وقتش را هم معین کردند. گفتند در این موعِد معین در آن کنگره هر کس بتواند شرکت کند. آن موعِد روز #اربعین است و جای شرکت، سرزمین #کربلا است. چون روح شیعه روح کربلایی است، روح عاشورایی است. در کالبد شیعه تپشِ روز #عاشورا مشهود است. شیعه هر جا که هست دنبالهروی عاشورای #حسین است. این هم که میبینی همه جا این تپشهایی که در شیعه مشهود شده، از آن مرقدِ پاک ناشی شده. این شعلههایی بوده که از آن روح مقدس و پاک و از آن تربت عالی مقدار سرکشیده. به جانها و روحها رسیده. انسانها را به گلولههای داغی تبدیل کرده و آنها را به قلب دشمن فرو برده.
بنابراین مسئله اربعین یک مسئله مهمی است، اربعین یعنی میعاد شیعیان در یک کنگره بینالمللی و #جهانی برای سرزمینی که خودش خاطره انگیز است آن سرزمین. سرزمین خاطرهها است، خاطرههای باشکوه، خاطرههای عزیز، سرزمین #شهدا، مزار کشته شدگانِ راه خدا، این جا جمع بشوند تشیع، پیروانِ تشیع و #دست_برادری و #پیمان_وفاداریِ هر چه بیشتر بدهند.
اگر امروز هم بتوانند شیعیان آن سرزمین پاک و #مقدس را یک چنین میعادی قرار بدهند البته بسیار کار بجا و جالبی خواهد بود و همین دنبالهگیری از راهی است که از ائمه هدی (علیه السلام) به ما ارائه دادند.
● گزیده ای از سخنرانی در #مسجد_امام_حسن_مجتبی علیه السلام #مشهد در تاریخ 24 اسفند 1352 مصادف با جمعه بیستم صفر 1394 هجری قمری
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
✅تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TXKisZ0dUm4fQ
✅ ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
👈بسترهای جذب به فرقه؛ ضعف در پاسخگویی به نیازهای دینی
🔼یکی از عوامل بسترساز جذب به جریان های فرقه ای, ضعف و نا کارآمدی نهادها و متولیان حوزه دین در پاسخگویی به شبهات و نیازهای معنوی و دینی جامعه است.
🔼سکون و عدم به روزرسانی اطلاعات و تعامل با جامعه, کارکرد حوزه دین را مخدوش ساخته, مانع از اثرگذاری شایسته آن در میان اقشار مختلف جامعه به ویژه قشر جوان می گردد.
🔼محققی جوان را فرض کنید که حین مطالعات دینی دچار شبهه در خصوص خاتمیت اسلام و نبوت پیامبراکرم(ص) می شود. اگر نتواند پاسخ مناسب و قانع کننده ای از سوی منابع و مراجع دینی بیابد , جواب پرسش خود را در جای دیگری جستجو خواهد کرد و درست در همین شکاف و خلا است که جریان های فرقه ای کمین کرده, چنین طعمه هایی را به سمت خود جذب می کنند.
👈بنابراین, ناکارآمدی و ضعف نهاد دینی, بسترساز گرایش به جریان های فرقه ای بوده و تقویت آن, مانعی در برابر ایجاد رخنه های نفوذ و جولان جریان های مزبور.
📚بخش تحلیلی روشنگر
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
✅تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TXKisZ0dUm4fQ
✅ ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
🔴تکرار حرفهای شمرزاده پهلوی در گروه حلقه
یکی از این شمرزاده بپرسه شما اگر دلت برای مردم ایران میسوزد توضیح بده ثروت کلانی که پدرت از همین مردم دزدید و برد و تا حالا تو و خانواده ات داری باهاش خوش میگذرونی کجاست؟همون هارو پس بدی همه فقرای ایران ثروتمند میشن
👇👇👇
🎧بشنویم...
👆👆👆
🎤استاد رحیم پور تبیین می کند:
❇️ #اربعین، سیاسی ترین #راهپیمایی #جهان
🔴 اگر #سیاسی نبود، #بایکوت نمی شد.
https://eitaa.com/antihalghe