🔸🔹🔹🔸
❗️ تکلیف
🔰 در گذشته مردم مکلف به محافظت از اعضای بدن و حفظ آن ها از گناه بودند، مانند حفظ چشم، گوش، پوست وغیره ، همانطور که قرآن کریم می فرماید: (وَالَّذِينَ هُمْ لِفُرُوجِهِمْ حَافِظُونَ) .
🔸 امروز مردم مکلفند از ژن های شان در درجه اول محافظت کرده و در مرحله دوم از اعضایشان محافظت کنند .
🔺 اکنون بزرگترین گناه، گناه ژنتیکی است و در مورد ژن ها بشر مسئولیت و تکلیف دارد که آن وجوب محافظت از ژن است، که مبادا با واکسن، دارو یا غذایی دستکاری شود .
💢 اگر در گذشته انسان نسبت به شرف و نجابت خود مسئول بود، امروز نسبت به ژن شرافت، نجابت و ایمان مسئول است .
⚠️ آن هائی که واکسن زدند، باختند، مگر طب اسلامی بتواند برای آن ها کاری بکند .
💢 این دستکاری ژنتیکی در مرحله اول انجام شده و اثر خودش را گذاشته تا جایی که فساد و فحشا، همجنس بازی، ازدواج با محارم و روابط با حیوانات به شکل وسیعی گسترش پیدا کرده .
🔻 اکنون نیز نوبت به کشورهای جهان سوم رسیده، در این برهه حساس هم عموم مردم و هم مراجع عظام تقلید باید نسبت به این مسأله حساس شده و جلوی این دستکاری ها را بگیرند و روش مقاومت در برابر آنها را فرا بگیرند .
⭕️ امروزه مرجع تقلیدی که ژن (یا همان عرق که در روایات بدان اشاره شده) را نشناسد خیلی عقب است و عملاً بیرون از میدان واقع است .
⚠️ ژن شما ماهیت، حقیقت و شخصیت شماست و چیزی است که روز قیامت برای انسان مانده و برای شهادت می دهد و به وسیله آن انسان دوباره زنده خواهد شد .
🔸🔹🔸
فراماسونری(شیطانپرستی)☮
گلوبالیستها☯
ایلومیناتی♋️صهیونیسم✡
#هموطن_بیدار_شو
#نظم_نوین_جهانی
گروه آنتی ماسون(امام مهد عج)
https://eitaa.com/joinchat/2283798539C86750e05de
رستاخیز کرونایی
تظاهرات مردم کشورهای مختلف جهان (آلمان، اتریش، انگلستان، استرالیا، فنلاند، ژاپن و ...) علیه #کروناهراسی، ماسک و محدودیتهای احمقانه
🔴 با شعار: «رسانهها ویروس [واقعی] هستند».
«از دولتها بترسید، نه از ویروس!»
روز ۲۰ مارس - ۳۰ اسفند ۹۹
#نوروز
🆔 @eslamteb
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
@howzehenghelabi