⛔️ غوره نشده، مَویز گَشتی؟؟؟
جناب شهاب حائری با انتشار فیلمی از سخنرانیِ مقام معظم رهبری(مُد ظلّه العالی) که می فرمایند:"هم ظالم، هم ظلم پذیر، هم تماشاچیِ ظلم هر سه پیش خدا مسئول اند و..." مدعی شده که؛ چون سیاست های نظام اسلامی در تعامل با غرب را مصداق مُنکر می داند و نهی از منکر واجب است، پس باید نهی از منکر کند و ...!!!
شاید ایشان بخواهد مانند دیگر نزدیکانش از جمله جناب مهدی نصیری(خبرنگار اصلاح طلب) چشمش را بر خیانت ها و بدعهدی های غرب ببندد و از یک سوراخ هر روز و به صورت مُداوم گزیده شود، اما بر اساس کدام تجربه و سررشتۀ سیاسی و حکومتی چنین مباحث نخ نمایی را جهت تشویش افکار عمومی طرح می کند؟
کسی که تمام وجودش قائل به یک "نام خانوادگی" است و حتی به راه، مرام و مَنش مرحوم پدرش وفادار نمانده، بر اساس کدام استدلال، مشکلات اخلاقی و اجتماعی را نیز ناشی از نحوۀ تعامل با غرب می داند!
کشور ما تنش پُر از زخم های کینه توزانۀ همان کشورهای غربی است که امثال حائری و نصیری سنگشان را به سینه می زنند، اما آیا ایشان به غیر از آقازادگی، هُنر دیگری مانند سکوت در اموری که فاقد سررشته اند را نیاموخته است؟
✍🏻 محمد سرافراز
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
✅جزئیات اجرایی توافق برجام در ۱۲۰ روز
شنیدهها از كانالهای خبری حاکی است:
🔹خروج آنی ۱۷ بانک از تحریم
🔹پرداخت غرامت به ایران درصورت خروج مجدد آمریکا از برجام که بیشتر بصورت نمادین در توافق نهایی آورده شده است
🔹روز اول ، سه فرمان اجرایی ترامپ توسط بایدن ابطال خواهد شد
🔹قابلیت فروش ۵۰ میلیون بشکه نفت ذخیره شده طی ۱۲۰ روز اول و بعدا تا روزی ۲.۵ میلیون بشکه نفت و میعانات گازی توسط ایران
🔹لغو تحریم ۱۵۰ موسسه از جمله ستاد اجرایی طی چند مرحله
🔹آزادسازی ۷ میلیارد دلار بول ایران در کرهجنوبی بلافاصله با آغاز فرایند احیایی برجام
✅ نکته :
تجربه تلخ و خسارت بار بد عهدی آمریکا و اروپا در ادوار مذاکرات قبلی و تسلط آنها در عملیات روانی باید مد نظر تیم مذاکره کننده ایران باشد .
در دوره های قبل ، دولت روحانی بازنده مذاکرات بود چه در متن و محتوا وچه در عرصه عملیات روانی و تبلیغات غربی ها و جریان نفوذ و غربگرا ...
👈 اینکه دولت رییسی تا کنون در مذاکرات برای رسیدن به منافع ملی و حفظ حقوق مردم محکم و منطقی ایستادگی کرده است ، شکی نیست ، ولی ضعف رسانه ای دولت در اطلاع رسانی به موقع و خنثی کردن عملیات روانی دشمن و عناصر داخلی اش در روند مذاکرات در یک سال گذشته قابل قبول نیست .
دولت آقای رییسی بهتر است که بدون نگاه به نتیجه مذاکرات بیشتر به کارشناسان و روزنامه نگاران مسلط به موضوع در فضای جهاد تبیین میدان دهد تا بتوانند در رسانه های رسمی و غیر رسمی ضمن تشریح و تبیین روند مذاکرات و احیانا توافق احتمالی، نسبت به ایجاد اعتدال در سطح انتظارات افکار عمومی و جلوگیری از لانه گذاری و سو، استفاده جریان نفوذ در ضربه زدن به اعتماد ملی فعال شوند،
مهم این است نه توافق و نه شکست مذاکرات ، نباید موجب وارد شدن شوک به افکار عمومی شود .
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
⛔️«آوار دولت روحانی بر سر ملت» یعنی چه؟
🔻«سید نظامالدین موسوی» نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نوشت:
🔸وقتی درباره «آواربرداری» از عملکرد دولت روحانی حرف میزنیم، یعنی یک سال قبل در آستانه تغییر دولت:
۵۴هزارمیلیارد تومان (همت) تنخواه بانک مرکزی هزینه شده بود؛
۶۰ همت تخصیص بدون اعتبار صادر شده بود؛
۴۸۰ همت کسری بودجه وجود داشت؛
۸میلیارد دلار ارز ترجیحی تمام شده بود.
♦️ این یعنی آوار...
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
⛔️اصلاحات و باج خواهی در برجام
✍به قلم حسین شریعتمداری
در کانال آنتی نفوذ بخوانید👇
در تلگرام 👇
@antinofoozeqom
در ایتا👇
https://eitaa.com/antinofooz
کانال اول در واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/IhiyiyOke8D1DuNoBTHqY5
کانال دوم در واتساپ👇
https://chat.whatsapp.com/D7dbYoX9WBxCBIEk1j4qr2
کانال سوم در واتساپ👇
https://chat.whatsapp.com/Lp2LQn68m7I4xdDqd6eHRh
کانال چهارم در واتساپ👇
https://chat.whatsapp.com/La7aOzMHm7V82Nqyoqclfx
کانال پنجم در واتساپ👇
https://chat.whatsapp.com/GDYPYzK7zl3LElHcfv2C13
آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️اصلاحات و باج خواهی در برجام ✍به قلم حسین شریعتمداری در کانال آنتی نفوذ بخوانید👇 در تلگرام 👇
⛔️ اصلاحات و باج خواهی در برجام
👈قسمت اول
۱--نگاهی هرچند گذرا به اخبار و رویدادهای داخلی و خارجی درباره مذاکرات وین، به وضوح حکایت از آن دارد که آمریکا و متحدانش با هماهنگی جریان غربگرای مدعی اصلاحات در داخل کشور تلاش گسترده و مشترکی را برای وادار کردن ایران به پذیرش پیشنهاد فاجعهبار غرب و تن دادن به توافقی خسارتبار، سازماندهی کرده و دنبال میکنند. قبل از پرداختن به موضوع اصلی وجیزه پیش روی، اشاره به سه نکته درباره ساماندهی این حرکت هماهنگ بیرونی و داخلی ضروری به نظر میرسد؛
اول؛ تلاش مشترک طرف خارجی و جریان بدسابقه داخلی، نشانه قابل تقدیری از ایستادگی مقتدرانه تیم هستهای دولت سیزدهم در مقابل باجخواهی حریف بیرونی است و حاکی از آن که تیم جدید برخلاف تیم قبلی از هوشیاری و توان بالایی برای حفظ منافع ملی و پیشگیری از تحمیل خواستههای غیرقانونی حریف برخوردار است.
دوم این که؛ مدعیان اصلاحات و تحمیلکنندگان فاجعه برجام به مردم و نظام، بیمحابا درباره واقعیات تلخی که برجام نتیجه آن بوده است، وارونهنمایی میکنند! به عنوان نمونه -و فقط یک نمونه- آقای روحانی میفرمایند: « اگر ترامپ از برجام خارج نشده بود و روند ادامه داشت، ما علیرغم بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله و همهگیری کرونا، میتوانستیم به رشد اقتصادی برسیم و تورم تکرقمی را ادامه میدادیم»! و این درحالی است که جناب ایشان، خود با خروج ترامپ از برجام موافقت کرده بود! تعجبآور است؟! بله. ولی به اظهارات روز ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ [۲۲ مِی] خانم فدریکا موگرینی (مسئول وقت سیاست خارجی اتحادیه اروپا) در مصاحبه با نشریه «پولیتیکو» که هرگز از سوی آقای روحانی و تیم هستهای دولت ایشان تکذیب نشد، نگاهی بیندازید، موگرینی میگوید «من از روحانی تضمین گرفتم که حتی در صورت خروج آمریکا از توافق و برگرداندن تحریمها، ایران به برجام پایبند بماند و از آن خارج نشود»! ... و دهها نمونه دیگر از همین نوع وارونهنماییها که این روزها در تلاش مشترک غرب و غربگراهای داخلی برای تحمیل توافق مورد قبول دشمن به کشورمان از آن استفاده میشود!
سوم؛ باتوجه به فراوانی نمونههای خلافگویی آشکار جریان مورد اشاره و نیز خسارت جبران ناپذیری که به نظام و مردم تحمیل کردهاند، پیشنهاد میشود که افراد شاخص این جریان در یک مرکز مسئول، نظیر بازرسی کل کشور و یا دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم مدیران دولتی، مورد مؤاخذه علنی قرار گیرند تا خلافگویی و وارونهنمایی آنها با ارائه اسناد غیر قابل انکار موجود بر همگان آشکار شده و زمینه سوءاستفاده بیشتر آنان که در بسیاری از موارد همسو با دشمنان تابلودار نظام بوده است از میان برداشته شود. به عنوان مثال، از آنها بخواهند فقط به یکی از دستاوردهای برجام برای کشورمان اشاره بفرمایند!!
۲- و اما، برخلاف آنچه مقامات و رسانههای غربی اعلام میکنند و در داخل کشور توسط شماری از مدعیان اصلاحات و اعضای دولت قبلی تکرار میشود، تاکنون مذاکرات وین به هیچ نتیجهای که تضمینکننده منافع ملی کشورمان و مخصوصاً تامینکننده انتفاع اقتصادی ایران باشد، نرسیده است و مذاکرات درباره چهار محور اصلی، کماکان بینتیجه مانده است. پادمان، لغو تحریمها، تضمین آمریکا که تعهدات خود را نقض نمیکند و اجرای مرحلهای توافق که پیشنهاد - بخوانید حیله- آمریکاست و تیم هستهای ایران با شناخت هوشمندانهای که از حریف دارد، به شدت با آن مخالفت میورزد.
مقامات و رسانههای غربی با این هدف که ایران را مانع انجام توافق معرفی کنند، درباره خودداری آمریکا از تن دادن به خواستههای قانونی و منطقی ایران سخنی نمیگویند و پیدرپی مصاحبه کرده و مقاله مینویسند که پیشنویس توافق مورد قبولِ طرفین آماده است و اکنون نوبت ایران است که گام نهایی را برداشته و توافق هستهای رسمیت پیدا کند! انگیزه حریف از این بازی روانی، آن است که در افکار عمومی، ایران را مانع رفع تحریمها معرفی کند! و حال آن که حریف اصرار دارد تحریمهای اصلی باقی بماند و حتی حاضر نیست تضمین بدهد که بعد از انجام توافق به تعهدات برجامی خود وفادار باشد!
✍حسین شریعتمداری
👇ادامه دارد
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️ اصلاحات و باج خواهی در برجام 👈قسمت اول ۱--نگاهی هرچند گذرا به اخبار و رویدادهای داخلی و خارجی
⛔️اصلاحات و باج خواهی در برجام
👈قسمت دوم
این بازی رذیلانه از سوی دشمن دور از انتظار نیست ولی آنچه تعجبآور است اصرار برخی از مدعیان اصلاحات و مسئولان دولت قبلی است که عهدشکنی حریف را دیدهاند، خودداری آمریکا از ارائه تضمین را میدانند و از باقی ماندن تحریمهای اصلی نیز باخبرند ولی در همان حال دولت و تیم هستهای را به باد انتقاد گرفتهاند که چرا به توافق تن نمیدهد؟! این حرکت جریان یاد شده، غیر از همسویی با دشمن - اگر نگوئیم وطنفروشی- چه مفهوم دیگری میتواند داشته باشد؟!
چرا نسبت به ادعای آمریکا درباره تبعیت دولت آن کشور از کنگره لام تا کام سخن نمیگوئید و تلویحاً آن را منطقی میدانید ولی طرح راهبردی مجلس شورای اسلامی برای لغو
تحریمها که نجاتدهنده برنامه هستهای کشورمان از باجخواهی آمریکا بود را بر نمیتابید و علیه آن زبان و قلم میچرخانید؟!
۳- آمریکا میگوید از آنجاییکه توافق هستهای به تصویب کنگره نرسیده است، نمیتوان تضمین داد که رئیسجمهور بعدی آمریکا (و یا همین رئیسجمهور فعلی در مقاطع بعدی) آن را نقض نکند! خُب، چگونه میتوان به توافقی با این ویژگی تن داد؟ و مدعیان اصلاحات با حمله به دولت از منافع کدام طرف چالش حمایت میکنند؟! گفتنی است خانم «نیکی هیلی» نماینده دولت ترامپ در سازمان ملل در مصاحبه با شبکه فاکسنیوز (وابسته به پنتاگون) میگوید:
« جو بایدن هرگونه توافقی را امضا کند به شما قول میدهم که رئیسجمهور بعدی آن را در روز اول حضورش پاره خواهد کرد»!
آقای دکتر باقری مسئول تیم هستهای کشورمان به حریف گفته است، توافقی که هیچ تضمینی نداشته باشد قابل پذیرش نیست و روال تعریف شده میان دولت آمریکا و کنگره این دولت، مشکل شماست و هیچ الزامی نداریم که از قوانین شما پیروی کنیم! آیا این دیدگاه، میهندوستانه و هوشمندانه است یا اصرار مدعیان اصلاحات به امضای توافق به هر شکل؟!
۴- همین جا سخن دیگری نیز با غربگرایان و برخی از دستاندرکاران دولت سابق در میان است و آن اینکه، چرا نسبت به ادعای آمریکا درباره تبعیت دولت آن کشور از کنگره لام تا کام سخن نمیگوئید و تلویحاً آن را منطقی میدانید ولی طرح راهبردی مجلس شورای اسلامی برای لغو تحریمها که نجاتدهنده برنامه هستهای کشورمان از باجخواهی آمریکا بود را بر نمیتابید و علیه آن زبان و قلم میچرخانید؟!. بماند!
۵- یکی از اصلیترین موارد اختلاف به بخش پادمان (بازرسیها) و موضوع (ابعاد احتمالی نظامی) موسوم به PMD (POSSIBLY MILLITARY DIMENSION) باز میگردد. این اتهام به برنامه هستهای ایران که برای اولین بار (طبق ادعای آمریکاییها) از کامپیوتر شخصی یکی از کارمندان فراری سابق ایران بهدست آمده بود، سالها مورد مناقشه و بررسیهای گسترده آژانس قرار گرفته و نهایتاً آژانس با صدور بیانیهای، ایران را از تلاش برای تولید سلاح هستهای مبرا دانست و تاکید کرد که اگر در گذشته نیز اقداماتی در این خصوص صورت گرفته باشد اکنون هیچ دلیل و نشانهای حاکی از آن وجود ندارد.
این روزها اما، آژانس بینالمللی انرژی اتمی با استناد به اوراقی که از سوی رژیم صهیونیستی دریافت کرده است بار دیگر ماجرای تمام شده «پی ام دی» را به میان کشیده و ادعا میکند که برای اطمینان باید از چند مرکز نظامی حساس کشورمان بازرسی به عمل آورد! در این باره گفتنی است:
الف- رژیم صهیونیستی علاوهبر آن که یک رژیم جعلی است، عضو معاهده «عدم اشاعه سلاحهای هستهای NPT» هم نیست و در عین حال صدها بمب و موشک هستهای نیز در اختیار دارد! پرسش از آژانس این است که طرف مقابل ما در چالش هستهای آژانس است یا اسرائیل؟!
ب- آژانس به وضوح و آشکارا نشان داده است که در بازرسی از مراکز هستهای ایران با اسرائیل هماهنگ است. گروسی، مدیرکل آژانس قبل و بعد از سفر به ایران، به تلآویو سفر میکند و با مسئولان رژیم صهیونیستی درباره برنامه هستهای کشورمان به رایزنی مینشیند.
ج- اسرائیل پنهان نمیکند که اطلاعات لازم برای چند خرابکاری در تاسیسات هستهای ایران را از بازرسان آژانس دریافت کرده است!
د- مدیرکل آژانس در پاسخ به اعتراض ایران که چرا اطلاعات حاصل از بازرسی تاسیسات هستهای ایران را در اختیار دشمنان کشورمان قرار میدهید، به صراحت اعلام میکند که اولاً ما نمیتوانیم تضمین بدهیم در میان بازرسان آژانس جاسوس وجود ندارد! و دیگر آن که اطلاعات به دست آمده را در اختیار تمام اعضای NPT قرار میدهیم! و ...
✍حسین شریعتمداری
👇ادامه دارد
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️اصلاحات و باج خواهی در برجام 👈قسمت دوم این بازی رذیلانه از سوی دشمن دور از انتظار نیست ولی آنچه
⛔️اصلاحات و باج خواهی در برجام
👈قسمت سوم
حالا کلاه خود را قاضی کنید و به این چهار پرسش پاسخ بدهید؛
اول؛ آیا به تیم هستهای کشورمان حق نمیدهید که با صراحت اعلام میکند هرگز به بازرسان آژانس (بخوانید جاسوسان آمریکا و اسرائیل) اجازه بازرسی از مراکز نظامی حساس کشورمان را نمیدهیم؟
دوم؛ آیا اصرار برخی از مدعیان اصلاحات و مدیران دولت آقای روحانی درباره تن دادن به این خواسته آژانس را سؤالبرانگیز نمیدانید؟!
سوم؛ با توجه به دشمنان تابلودار کشورمان که طی ۴۳ سال گذشته از هیچ جنایتی علیه ایران اسلامی و مردم آن صرفنظر نکردهاند، اجازه میدهید اسرار نظامی کشورتان را در اختیار داشته باشند و...
چهارم؛ آیا ایستادگی تیم هستهای کشورمان در مقابل باجخواهی آمریکا و متحدانش به بهانه پادمانی را درخور تقدیر میدانید یا نظر برخی از مدعیان اصلاحات را که باجخواهی حریف را توافق ترجمه میکنند؟!
✍حسین شریعتمداری
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
🔴 به بهانه انتشار یک گزارش مشکوک در فضای مجازی/ آدرس غلط عجیب به فعالان فضای مجازی جریان انقلاب/ مراقب تحلیل های غلط و نا امیدکننده باشید
🔺برخی از رسانه ها و کانالهای غیررسمی طی روزهای اخیر اقدام به انتشار گزارشی با عنوان «ضعف جریان انقلابی در فضای مجازی» کرده اند که بیش از آنکه تحلیل نقاط ضعف باشد، آدرس دادن غلط و مشکوک و مخرب شبیه گزارش رسانههای ضد انقلاب است؛ اگرچه سطوح ارتباطی نگارنده یا نگارندهها قابل بررسی است.
🔹در این گزارش که به هیچ عنوان مدل نمونه گیری و تحلیل محتوای خود را توضیح نمیدهد و اساسا بر مبنای هیچ تحلیل یا گزاره فنی و علمی مطرح نشده به نظر می رسد که به جای تحلیل بیگدیتا در روزگار پایشگرهای هوشمند، اقدام به یک نمونه گیری جهتدار و اصطلاحا دستی برای القای تحلیل خود کرده است؛ این گزارش به جای بیان ضعفهای دقیق و واقعی که به اصلاح کمک کند، نقاط قوت را به عنوان نقاط ضعف نشان داده و نقاط ضعف را سانسور کرده است! موضوعی که جهت دار و مشکوک بودن این گزارش را تایید میکند.
🔹از سوی دیگر در حالی که اطلس جامع فضای مجازی که توسط مرکز تحقیقات فضای مجازی صدا و سیما به عنوان یکی از متولیان اصلی پایش در این حوزه، تدوین شده و نتیجه آن در تصویر این گزارش آمده است گویای این موضوع است که در سال ۱۴۰۰ بیشترین محتواهای مربوط به احساسات شاد در فضای مجازی به ترتیب در روزهای عید نوروز، ولادت حضرت معصومه سلامالله علیها (روز دختر) و عید فطر و بیشترین محتواهای غمگین به ترتیب در روزهای تاسوعا، شب قدر و عاشورای حسینی علیهالسلام تولید شده؛ این گزارش به صورت عامدانه و در آماری که با هیچ یک از گزارههای فنی و خروجی پایشگرها تطابق ندارد، تولید محتوای انقلابی را در اینستاگرام یک درصد! در توییتر ۲ درصد! و در تلگرام زیر یک درصد عنوان کرده است! دادههایی که به نظر میرسد بیشتر آدرس غلط برای باقی ماندن ضعفها و تخفیف نقاط قوت است! این موضوع از دیگر دلایلی است که خط ارتباط محتوایی این گزارش موهوم را با رسانههای صهیونیستی تثبیت میکند، یعنی القای خط نا امیدی و گزارههای غیر فنی برای سانسور توان داخلی در موضوعاتی که در تقابل با دشمن است.
🔹فضای مجازی یک محیط سیال و مبتنی بر شاخص هایی مانند دربرگیری پیام ها تولیدی و شاخص های مصرف محتواست است نه تعداد و حجم آنها با شاخص های کمی محدود و مبتدیانه. بدون شک در بسیاری از مواقع حجم و تعداد محتوای جریانهای معارض بسیار بیشتر است اما قطعا آمارهای یک درصدی برای حجم پستهای ارزشی یک آمار مغرضانه و با هدف تزریق نا امیدی است.
🔹جالب اینجاست این گزارش، راه حل ساده موفقیت برای فضاسازی در فضای مجازی را تلویحا «جریحه دار کردن احساسات مردم!!!» دانسته است و نوشته: دشمن از همین راه برای ترند کردن موضوعات خود استفاده می کند. همچنین در این گزارش آمده که جریان انقلاب به کامنت گذاری مشغول است و تلویحا کاربران را از این کار منع کرده است!
🔹این در حالی است که در کنار لزوم تولید محتوای موثر و جذاب یکی دیگر از اقدامات تاثیر گذار در فضای مجازی مباحثه و اعلام نظر عمومی یا اصطلاحا همان کامنت گذاری و در کنار آن ترندینگ در کنار تولید و انتشار محتوای موثر است که یکی از مهمترین نقاط قوت جریان انقلاب محسوب میشود.
🔹رصد اکانتهای ضد انقلاب مخصوصا وابسته به رژیم صهیونیستی نشان میدهد که از موج کامنتهای مخالف خود عصبانی هستند! و این موضوع باعث انفعال برخی از آنها شده است و جالب اینکه دقیقا هم جریان خارجی و برخی همسویان داخلی ضدانقلاب دقیقا با همین روش اقدام به ایجاد هزینه اظهار نظر برای موثرین جبهه انقلاب کرده و اصطلاحا تلاش میکنند افراد موثر را در لاک دفاعی ببرند؛ حالا استفاده از این تکنیک برای عقب راندن ضد انقلاب در این گزارش تلویحا تخفیف داده شده است.یعنی یک پالس دیگر برای تضعیف جبهه انقلاب به نفع دشمن!
🔹جالبتر اینکه در این گزارش هیچ خبری از ضعف های حقیقی جریان انقلاب در فضای مجازی و رسانهای، مانند عدم هماهنگی گروه ها و جریانهای مختلف انقلابی، شبکه های مجازی وابسته و مدیریت خارجی در فضای مجازی که دست به فیلترینگ و حذف وسیع زده و ضرورت مطالبه شبکه ملی اطلاعات توسط کاربران انقلابی را نشان می دهد، مشغول شدن برخی مجموعه ها و گروه هابه راحت ترین کار یعنی رصد صرف بدون طراحی و تولید! و عدم مشارکت در تولید محتوا، بی عملی عجیب برخی مجموعه های امنیتی در مواجهه با شبکههای عیان و نشان دار فساد و فحشا و ضد امنیتی و شایعه پراکن در فضای مجازی، کانالها و سکوهای تفرقه افکن به نام انقلابی مانند کانالهایی که اخیرا شناسایی و متلاشی شد و... دیده نمی شود.
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
✅ ناگفته هایی از مذاکرات وین
✅علی باقری کنی نماینده ارشد ایران در مذاکرات وین گزارش می دهد.
👈این گزارش دست اول را در کانال آنتی نفوذ بخوانید 👇
📡 در ایتا . عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
📡 در واتساپ/عضویت👇
https://chat.whatsapp.com/D7dbYoX9WBxCBIEk1j4qr2
📡در تلگرام/عضویت👇
@antinofoozeqom
آنتی نفوذ
@Mohsen5541
✅ ناگفته هایی از مذاکرات وین ✅علی باقری کنی نماینده ارشد ایران در مذاکرات وین گزارش می دهد. 👈این
✅گزارش جلسه علی باقری نماینده ارشد ایران در مذاکرات با اهالی رسانه
👈قسمت اول
اول مقدمه ای عرض میکنم بعدن به اصل بحث وارد می شوم. ما با یک واقعیت داخلی و بین المللی مواجه بودیم و هستیم. وقتی دولت جدید شکل گرفت یکی از اولین مسائلی که مطرح بود که باید در موردش تصمیم گیری می شد مذاکرات بود. دولت اما مذاکرات را به مسئله اصلی و اول تبدیل نکرد. البته به طور جدی دولت به مسئله توجه کرد و حتی خود رئیس جمهور به طور جدی درگیر ماجرا بود. آقای رئیسی خودش به من میگفت هر موقع شما کاری داشتید مستقیم به خود من زنگ بزنید. با این حال این موضوع به مسئله اصلی کشور به جهات اقتصادی و رسانه ای و سیاسی و ... تبدیل نشد. این معناش بی تاثیر بودن تحریم ها نیست اما یک مدیریت بود که انجام شد.
انصافا دولت اقدامات مهمی در حوزه سیاست خارجی انجام داد. شما وقتی تحت شدیدترین تحریم ها قراردادهای بلند مدت با روسیه و ونزوئلا و ... می بندید خیلی اتفاق مهمی است. قطعا می توانستیم بهره برداری بیشتری داشته باشیم.
دولت اعتماد به نفس بالایی هم دارد. در همین ماجرای ارز 4200 تومانی خیلی ها به ما گفتند که به دولت بگوییم اجرای این طرح به دلیل تبعات آن روی مذاکرات کنار بگذارد. ما که چنین چیزی نگفتیم، دولت هم با اقتدار این طرح را اجرا کرد و نتیجه اتفاقا این بود که اثر مثبت گذاشت روی مذاکرات. مورا در یکی از مکاتباتش اذعان کرد که ما متوجهیم که دولت شما در این شرایط طرح مهمی را اجرا کرد و هر کشور دیگری بود احتیاط می کرد. البته این حرف ادامه نداشت ولی یک اعتراف بود.
نکته دیگر اینکه هر کنش و واکنش ما می تواند بازخوردی داشته باشد. مثلا در دور قبل می گفتند موشک ها روی مذاکرات اثر گذاشت و ... در این دولت ما هیچ توصیه ای نکردیم که چنین اتفاقاتی نیافتد. هر زمان هم از ما پرسیدند ( مثلا در ماجرا پرتاب ماهواره خیام) ما پاسخ دادیم اتفاقا چنین مسائلی برای ما فضا باز می کند. لذا در این دوره موشک زدیم و سپاه رسما اطلاعیه داد و اعلام کرد ما زدیم.
مسئله بعدی ابتکار عمل های هوشمندانه در حوزه صنعت هسته ای بود. تارگت 60 درصد اتفاقی بود که بسیار موثر بود. در متن آمده که اورانیوم تارگت 60 درصد داخل ایران می ماند.
نکته دیگر مقابله به مثل هوشمند، به موقع و موثر است. در همین تحریم هایی که 6 یا 7 کشتی و تعدادی از اشخاص تحریم شدند مورا پیام داد که این تحریم ها در چارچوب برجام برداشته می شود اما ما گفتیم مسئله مهمی است و ما در نظر میگیریم. من زنگ زدم به آقای شمخانی و گفتم ماجرا را؛ ایشان هم با آقای اسلامی صحبت کرده بودند. وقتی تحریم ها اعلام شد کمتر از یک ساعت تزریق گاز به 500 سانترفیوژ انجام شد.
یک مسئله بعدی هم اینکه ما واقعا در مذاکرات به ضرب العجل های طرف مقابل بی اعتنا بودیم. من یک بار دقت کردم دیدم 11 بار ضرب العجل داده شد و ما اصلا اعتنا نکردیم و اتفاقی هم نیافتاد و کار پیش رفت. یک بار رابرت مالی ضرب العجل داده بود که یا این مورد را میپذیرید یا من از مذاکرات می روم. رفتن او هم واقعا معنای مذاکرات را از بین می برد اما اعتنایی نکردیم. مالی هم جایی نرفت.
مورد دیگر قانون مجلس بود که این قانون راهبردی برای ما یک ظرفیت باز کرد برای مذاکره و اتفاق خوبی بود.
موضوع دیگری که دوستان انتقاداتی داشتند مسئله رسانه ای شدن مسائل مذاکرات بود. من سرباز نظام بودم تا ماموریتی را پیش ببرم. مذاکرات مسئله کشور است و بعدن مسئله مردم. یعنی نتیجه اش برای مردم است. ما نباید این را مسئله مردم می کردیم. رسانه ای شدن لحظه به لحظه مذاکرات به دشمن فضا می داد. از طرفی به من هم انتقاد می شد و فشارها برای چیزی که هنوز قطعی نبود و در حال مذاکره است افزایش می یافت. پس دوتا مسئله است: اول اینکه موضوع مذاکره نباید موضوع جامعه بشود و دوم اینکه بده بستان در خود مذاکره بهم میخورد. نمونه این موضوع مسئله FTO بود که اسرائیلی ها خواستند یک حالی از بایدن بگیرند و علنی کردند. اتفاقی که افتاد این بود که وقتی ما در رسانه حرف نزدیم رابرت مالی هم دیگه حرف نزد. البته ما عرصه رسانه را ترک نکردیم. هر روز یک گزاره برگ توسط وزارت خارجه آماده می شد و باید در اختیار رسانه ها قرار میگرفت که اگر قرار نگرفته این مشکل به ما بر میگردد و انتقاد به جایی است.
اما کمی از محتوای مذاکرات بگوییم:
مذاکرات موشکی و نظامی و منطقه ای از مطالبات طرف مقابل بود. گفت و گوهای منطقه ای را به طور جدی تا اسفند سال قبل پیگیری می کردند. 3 کشور اروپایی به طرز عجیبی با هم هماهنگ عمل می کردند. انگلیس شروع می کرد و پاس می داد به فرانسه و او هم پاس می داد به آلمان. به طور بسیار سنگینی این را پیگیری میکردند.
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
آنتی نفوذ
@Mohsen5541
✅گزارش جلسه علی باقری نماینده ارشد ایران در مذاکرات با اهالی رسانه 👈قسمت اول اول مقدمه ای عرض میکن
✅گزارش جلسه علی باقری نماینده ارشد ایران در مذاکرات با اهالی رسانه
👈قسمت دوم
یک مسئله دیگر هم که بسیار برایشان اهمیت داشت مسئله گریز هسته ای بود. جالب بود که میگفتند آن مدت زمان هایی که در برجام گنجانده بودیم از این جهت بود. من بهشان گفتم شما از کجا این برآوردهای زمانی را تعیین کردید که گفتند محرمانه است.
یک نکته دیگر اینکه قرار بود 8 سال و نیم بعد از برجام قرار بود که IR6 را آغاز کنیم و بسازیم. اما الان نه تنها ساختیم بلکه تولید انبوه کردیم و به 20 درصد و 60 درصد هم رسانده ایم. در مذاکره ما گفتیم که نابودی این سانترفیوژها خط قرمز ماست. با کش و قوس های فراوان بنا شد که همه آنها حفظ شود. طرف مقابل پذیرفت که ما این ماشین ها را انبار کنیم و هر زمان لازم شد بتوانیم به سرعت آنها را دوباره نصب کنیم. آنها گفتند در نطنز نباید نگهداری شود. باز هم ما مخالفت کردیم. چون هم انتقال زمان بر بود و هم معلوم نبود در حین انتقال هزار و یک مشکل پیش بیاید. بالاخره آنها پذیرفتند حرف ما را. اینجا نقطه ثقل اصلی تضمین شد. یعنی برگشت پذیری به هنگام.
یک نکته در مورد تضمین عرض کنم. تضمین باید جوری باشد که اختیار استفاده از آن ابزار در اختیار ما باشد. وگرنه دیگر تضمین نیست. این اتفاق افتاد و الان برگرداندن این دستگاهها در اختیار ماست.
مسئله ای که وجود دارد آمریکایی ها زمانی این احساس را کرده بودند که نظام ایران کارش تمام است. با این تحلیل آمریکا خارج شد تا بتواند یک فشار سنگین بیاورد و کار یکسره شود اما این تحلیل غلط بود. به هر طریق اگر ما تشخیص دهیم آمریکایی ها از دوباره از برجام خارج شده اند اختیار استفاده از این دستگاهها در اختیار ماست و ما می توانیم به سرعت برگردیم. بند 26 برجام که ما همین الان هم به آن استناد می کنیم اینجا کارساز است.
در مسئله هسته ای ما 4 رکن اساسی داریم: اول ماشین ها که گفتیم شرایط حفظ و انبار شدنشان را. دوم زیرساخت ها: تا اوایل اسفند طرف مقابل به طور جدی دنبال این بود که سکوهای بتنی که ماشین ها روی آنها سوار می شوند باید جمع آوری شود( همان اتفاقی که طبق برجام در فردو جمع آوری کردیم). در نهایت جمع آوری زیر ساخت ها را ما نپذیرفتیم. سوم:اورانیوم طبیعی: بنا شد طبق آنچه در برجام بود اورانیوم غنی شده بالای 3.6 را از کشور خارج کنیم و ما به ازای آن 250 تن اورانیوم طبیعی بگیریم. در دور قبلی ما به ازای تحویلی به ما 130 تن بود. رکن چهارم: دانش و تحقیق و توسعه: که ادامه پیدا می کند.
در مسئله تحریم ها برجام به طور کامل محقق می شود با این ملاحظه که تحریم های بیشتری گنجانده شده و امتیازات بیشتری گرفته ایم. در برجام 5 فرمان اجرایی رئیس جمهور بود که برداشته می شود و این بار هم اتفاق می افتد. 5 فرمان اجرایی هم در دوره ترامپ بود که آنها هم برداشته می شود. یکی از فرامین اجرایی ترامپ که موسسات و نهادهای عمومی و اقتصادی را شامل می شود هم موضوع مهمی است که با فشار بالا به طرف مقابل تحمیل کردیم. طبق این فرمان اجرایی آستان قدس، ستاد اجرایی فرمان امام، ستاد مشترک، کمیته امداد، بنیاد مستضعفان و .... که 150 مجموعه اقتصادی و 17 بانک را شامل می شود و تحریم بود از تحریم خارج می شود.
تحریم تسلیحاتی هم که در سال 1400 آقای عراقچی می گفت آمریکایی ها گفتند بررسی می کنیم اما وقتی جنگ غزه پیش آمد گفتند بر نمیداریم ولی در نهایت پذیرفتند که برداشته می شود. اما مسئله این بود که اینها مدعی بودند که ریشه اینها هسته ای نیست و نباید در متن توافق بیاید. در توافق هم نباشد نمی توان از ساز و کار توافق برای شکایت و ... استفاده کرد.
مسئله FTO هم اینجور شد که اواخر بهمن و اسفند مالی به مورا گفت که من می خواهم مستقیم گفت و گو کنم. من نپذیرفتم و گفتم که کاغذ رد و بدل شود. همین شد. مالی نوشته بود که ما حاضریم FTO را برداریم ولی شما باید در مقابل سنتکام را از فهرست سازمان های تروریستی بردارید. پاسخ ما این بود که این مسئله در اختیار دولت نیست و مجلس باید تصمیم بگیرد. دوباره گفتند پس حداقل 60 نفر از مقاماتی که شما تحریم کرده اید ( از افرادی که در شهادت حاج قاسم درگیر بودند) از تحریم خارج کنید. ما باز پاسخ دادیم این هم در اختیار دولت نیست و مجلس باید انجام دهد. بار سوم گفتند ارتباطی ( خط سرخ) میان نیروی دریایی آمریکا و ایران در خلیج فارس شکل بگیرد. این مورد را هم نپذیرفتیم. بار چهارم گفتند سخنگوهای وزارت خارجه ایران و آمریکا یک متن مشترک بخوانند با این مضمون که در چارچوب برجام توافق شد تلاش کنیم تعامل داشته باشیم و از صدمه به شهروندان یکدیگر خودداری خواهیم کرد. معنای این حرف این بود که عملا انتقام حاج قاسم منتفی است. باز هم ما نپذیرفتیم.
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
آنتی نفوذ
@Mohsen5541
✅گزارش جلسه علی باقری نماینده ارشد ایران در مذاکرات با اهالی رسانه 👈قسمت دوم یک مسئله دیگر هم که
✅گزارش جلسه علی باقری نماینده ارشد ایران در مذاکرات با اهالی رسانه
👈قسمت سوم
در سفر اول مورا به تهران (اردیبهشت)، مورا گفت که انسداد ایجاد شده و شما بیاید ما به ازای حذف FTO را بگویید. یا حداقل بگذارید برای بعد از برجام. یعنی بعد از توافق روی آن بحث کنیم. ما گفتیم ما به ازای آن تضمین و تحریم ها را می خواهیم. و البته قبول میکنیم بعدن در موردش بحث کنیم. این 3 سال و عدم تسری تحریم های سپاه محصول همین شد. 2 و نیم سال بعلاوه 6 ماه را قبول کردند.
در مورد قوانین تحریمی آمریکا مثل آیسا و کاتسا و ... گفتیم باید بگونه ای عمل شود به تعهدات آمریکا ضربه نزند. عملا راهش ویو است. آمریکایی ها متعهد شدند که پاتریوت و کاتسا و ... به گونه اجرا شود که به تعهدات آمریکا ضربه نزند در غیر این صورت برجام نقض می شود.
زمان بندی توافق:
4 زمان اصلی در این توافق وجود خواهد داشت:
روز جمع بندی: وزرای خارجه نهایی می کنند و امضا می شود. از همین روز 3 فرمان اجرایی ترامپ ویو می شود و نه لغو. همان نهادهای اقتصادی و 17 بانک هم در این روز از تحریم خارج می شوند.
روز تایید: 60 روز بعد از روز جمع بندی می رسیم به روز تایید. این 60 روز برای آن است که مجلس در کشور ما و طرف های مقابل کارهای لازم را انجام دهد و هر آنچه لازم است تصویب کند. عملا به جهت تصویب مجلس این 60 روز به درخواست ما گنجانده شد.
روز باز اجرا: 60 روز بعد لحظه ای است که اجرای برجام به طور کامل آغاز می شود. 7 روز قبل از روز باز اجرا ما طی نامه ای اعلام می کنیم که ما موافق باز اجرا هستیم و آماده ایم که کار را شروع کنیم. این روز از این جهت روز باز اجرا نامیده شد که بناست همان برجام دوباره شروع به کار کند. در این روز آن فرامین اجرایی که ویو شده بود به طور کامل لغو می شود.( نکته دیگر اینکه مواد هسته ای ما قبل از روز باز اجرا در ایران است و خارج نمی شود)
روز تکمیل: 45 روز بعد از روز باز اجرا همه طرفین باید اجرای تعهدات خود را تکمیل کرده باشند.
راستی آزمایی:
منزمان راستی آزمایی ابتدا 24 ساعت بود. بعد شد 30 ساعت و وقتی ما تحویل گرفتیم شده بود 48 ساعت. ما با وزارت نفت و بانک مرکزی صحبت کردیم و گفتند واقعا شدنی نیست. طبق تدبیری که شد از روز جمع بندی که تحریم برخی نهادهای اقتصادی و 17 بانک برداشته می شود ما میتوانیم راستی آزمایی را تا 4 ماه بعد انجام دهیم. از طرفی از فردای روز تایید تا روز باز اجرا هم فرصت اصلی راستی آزمایی است.
اگر ما راضی نبودیم 7 روز قبل از باز اجرا نامه میزنیم و مثلا میگوییم فلان موضوع حل نشده و توسط هماهنگ کننده می رود در جلسه کمیسیون مشترک ( کمیسیونی که هنوز آمریکا عضو آن نیست) و تصمیم گیری می شود. نکته این است که کمیسیون همه چیز اجماعی است و اگر ما موافقت نکنیم عملا تصمیم اتخاذ نمی شود. 16 محدودیت وجود دارد که همه اجماعی است به جز یک مورد آنهم موردی است که آژانس اعلام می کند دسترسی داشته باشد و ما نمی دهیم و اینجا اجماعی نخواهد بود. لذا برگشت پذیری از روز باز اجراست.
در مورد آژانس یک اتفاقی افتاد. ما باید دو مسیر میرفتیم: یک مسیر فنی و یک مسیر سیاسی. مسیر فنی همان سازمان انرژی اتمی ما با آژانس گفت و گو می کرد و مسیر سیاسی هم همین مذاکرات ما با این اراذل و اوباش بود.
اما در حین مذاکره آژانس سوال پرسید و سازمان جواب داد و مدیر کل آژانس نامه نوشت به شورای حکام و قطعنامه علیه ما صادر شد. ما این موضوع را تبدیل به فرصت کردیم. به آنها گفتیم دیگر نمی شود به شما اعتماد کرد. به هر حال کار کشید به دوحه و در دوحه قرار شد تاریخ های عوض شود. یعنی تاریخ سوال و پاسخ و گزارش مدیرکل به شورای حکام تغییر کند. ابتدا مورا می گفت به ما ربطی ندارد و شما خودتان باید با آژانس این مسئله را حل کنید ولی در نهایت پذیرفعت که خودش میدان دار بشود و ارتباط بین این موضوعات برقرار شود. 3 عبارت گنجانده شد. یک عبارت در بخش تصمیم و دو عبارت در ترتیبات اجرایی.
در مورد اسنپ بک هم چون در برجام آمده است و هم در قطعنامه 2231 نمی شود که کلا حذف کنیم. فقط بنا شد کمی این ابزار رو معقول تر کنیم. قید و شرط آوردیم که این اتفاق زمانی ممکن است که مبتنی به گزارش آژانس باشد. اگر کشوری هم به طور نامعقول اسنپ بک کرد بقیه کشورها باید اقدام او را جبران کنند.
نکته مهم این است که طرف مقابل تا پایان دوره اول بایدن قطعا از برجام خارج نخواهد شد. از طرفی اگر فردای انتخابات آینده رئیس جمهور آینده بخواهد از برجام خارج بشود طبق توافق باید 3 سال بگذرد و این با 2 و نیم سال آینده دوره بایدن می شود 5 و نیم سال.
تبادل زندانی هم در زمان آقای عراقجی نهایی شده بود. یک سند هم در زمان ما نهایی شد و آماده ایم اجرا کنیم. خود آمریکایی تعلل کردند و موکول شد به آینده.
📡 #آنتی_نفوذ_قم / عضویت👇
https://eitaa.com/antinofoozeqom
✅بدهی دولت به بانک مرکزی برای سه ماه متوالی منفی شد
🔹با تدابیر دولت سیزدهم در عدم استقراض از بانک مرکزی، رشد بدهی دولت به بانک مرکزی در ماههای فروردین، اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۱ در سه ماه متوالی نزولی شد.
🔹در فروردین ۱۴۰۱ بدهی دولت به بانک مرکزی نسبت به ماه مشابه سال قبل ۳ درصد کمتر شد.
🔹 در اردیبهشت ۱۴۰۱ نیز بدهی دولت به بانک مرکزی نسبت به ماه مشابه سال قبل ۱۱ درصد کمتر شد و در خرداد نیز ۹ درصد کاهش یافت.
🔹این آمار نشان میدهد که دولت سیزدهم نه تنها از بانک مرکزی استقراض نکرده بلکه توانسته بخشی از استقراضهای دولت قبل را نیز به بانک مرکزی بازپرداخت کند.
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
✅نتیجه تحقیق و تفحص از شرکت ملی فولاد
فساد و سوء استفاده از اختیارات در شرکت ملی فولاد در دوره دولت روحانی موضوع این تحقیق است
در جریان تحقیق و تفحص از #فولاد_مبارکه
نمایندگان با 168 رأی موافق، 13 رأی مخالف و چهار رأی ممتنع از مجموع 212 آرای مأخوذه با ارجاع گزارش تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه اصفهان به قوه قضائیه موافقت کردند. اون ۱۳رای مخالف کیا بودن؟!
ممتنع ها و غایبین جلسه!
#شفافیت_آراء_نمایندگان
👈ولی در کل یه خدا قوت میگیم به مجلس و نمایندگان محترم مجلس
،
منتظر برخورد قوه قضائیه هستیم♨️
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
⛔️ماجرای سقوط زنی از ون پلیس در گیلان چه بود؟
🔹جانشین پلیس گیلان: در پی شکایت یکی از شهروندان به دلیل سوء استفاده طرف مقابل از سانحه تصادف رانندگی چند روز گذشته و قصد اخاذی از وی، رسیدگی به ماجرا در دستور کار عوامل گشت انتظامی کلانتری ۲۲ رشت قرار گرفت.
🔹متهم این ماجرا که حالت طبیعی نیز نداشت پس از رویارویی با پلیس با استفاده از الفاظ رکیک قصد درگیری و فرار از دست ماموران را داشت که عوامل انتظامی حاضر در صحنه پس از هماهنگی نسبت به دستگیری وی اقدام کردند.
🔹با توجه به محرز بودن تخلف متهم دستگیر شده و وجود شاکی خصوصی، پلیس ملزم به دستگیری و انتقال متهم به مقر انتظامی برای رسیدگی بیشتر بوده و مخالفت یا اصرار سایرین دلیلی بر عدم اجرای قانون نیست.
🔹با بررسی مستندات و تصاویر دوربینهای محل حادثه مشخص است این شهروند خانم پس از حرکت خودرو پلیس، از پنجره خودرو در حال حرکت آویزان شده و ادعای پرتاب کردنش از خودرو گشت امنیت اخلاقی، کذب محض است.
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
⛔️واسطه ضد انقلاب با ميرحسين چه كسي بوده است ؟
🔹روزنامه جام جم مدعي شد فردي به نام غ. ر با اخذ بيانيه از اردشير امير ارجمند ضد انقلاب فراری آن را جهت امضا به موسوي رسانده است.
🔹گفته می شود كه اين فرد واسط غلامعلي رجايي از نزديكان مرحوم هاشميرفسنجانی بوده است.
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
✅ خوانش فرااقتصادی از برجام!
🔻بدون تردید شروع برجام که متأثر از رأی ملت در سال ۱۳۹۲ بود یک هدف اساسی داشت و آن کمکردن آلام اقتصادی مردم درقبال کُند کردن توسعه هستهای ایران بود. هدف نظام جمهوری اسلامی از برجام، گشایش اقتصادی از طریق مذاکره بود ولاغیر. در خارج از پوسته قدرت و قدری هم در داخل حکومت ۳ نگاه به برجام شکل گرفت.
1⃣ دستهای میگفتند تلاش نماییم با برجام فشار اقتصادی دشمن را کم کنیم این دسته معتقد بودند که مشکل غرب با ما بر سر وجود (ماهیت) انقلاب اسلامی نیست بلکه سر حدود است بنابراین چیزی میدهیم و چیزی میگیریم و مشکل حل میشود.
2⃣ دسته دوم معتقد بودند با مذاکره مخالف نیستیم اما مشکل غرب با ما بر سر اساس و ماهیت جمهوری اسلامی است و هستهای و موشکی و غیره بهانه است.
3⃣ اما از سال دوم دولت روحانی دسته سومی بودهاند که تاکنون، بدون توجه به محتوا و دادهها و ستاندههای برجام بر توافق اصرار داشتهاند تا حدی که اصطلاح «بدهبره» هشتگ انتقاد نسبت به آنان شد. برخی تا همین اخیرا صریح میگفتند که مسئولیت عدم توافق بهعهده مقام معظم رهبری و سپاه است تا هر طور شده توافق امضا شود.
🔸 این دسته هدف از #برجام را «تبدیل ایران از یک کشور انقلابی به کشوری عادی» اعلام کردند. نام این عمل را نرمالیزاسیون گذاشتند و به روحانی نوشتند که وظیفه داری ایران را از حالت استثنایی به حالت عادی تبدیل کنید. روحانی گرچه گرایش اقتصادی را در برجام مد نظر داشت اما هنوز برجام امضا و اجرا نشده بود که از برجام ۲ و ۳ سخن میگفت و از «ایران جدید» نام می برد.!
🔹در همه این سالها مقام معظم رهبری بر گفتمان انقلابیگری تأکید میکردند و هوشمندانه متوجه صحنه بودند. تعابیری مانند «دولت انقلابی»، «مجلس انقلابی»، «حوزه انقلابی» و حتی استاد و معلم و کارگر انقلابی را گوشزد میکردند و...
🔺حال در آستانه توافق احتمالی باید یادمان باشد هدف مذاکره گشایش اقتصادی برای ملتی است که تحمل کرد و تسلیم نشد. برجام ربطی به ماهیت حقیقی نظام جمهوری اسلامی ندارد. این دولت برجام را فقط برای معیشت میخواهد اما آن دولت برای معیشت هم میخواست. ممکن است ما با غرب به زیست مسالمتآمیز راضی شویم. اما آنان هضم شدن ما در هاضمه خود را میخواهند که طبیعی است ما بر هویت تمدنی و ماهیت نظام خود اصرار داریم و خواهیم داشت.
✍عبدالله گنجی
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
⛔️سلام رحمانی
👈قسمت پنجم
↙️ مبانی اسلام رحمانی
۷. آزادی و اختیار؛ به نظر #کدیور؛ از مهمترین مولفه های اسلام رحمانی پاسداشت آزادی و اختیار انسان است و ارزش ایمان در انتخاب آزادانه آن است. این آزادی در انتخاب ابتدائی و یک بار برای همیشه نیست، استمراری و دائمی است. وی بر اساس آیه ٢٥٦ سوره بقره، قاعده آزادیِ ایمان و تدین، قاعده ممنوعیت اکراه و فشار و زور در حوزه دین و ایمان را مطرح می کند.
◀️ روشن است که ایمان به عنوان یک امر قلبی، ماهیتا اکراه بردار نیست ولی کدیور از آزادی ایمان داری و بی ایمانی، سخن می گوید و این آزادی را هم استمراری و دائمی می داند.
〽️این مطلب همان چیزی است که لیبرالیسم برای انسان قائل است و شخص را آزاد و مذبذب بین دین داری و بی دینی می خواهد در حالی که اسلام ارتداد را نمی پذیرد و برای آن مجازات سنگین در نظر گرفته است.
۸. علم و کارشناسی؛ مروج #اسلام_رحمانی علوم انسانی را دستاورد خرد جمعی انسانها در طول تاریخ معرفی می کند و مخالفت با علوم انسانی به بهانه غربی بودن آنها را مخالفتی جاهلانه می شمارد. وی چنین ادامه می دهد؛ حاکمان جاهل جمهوری اسلامی بزرگترین دشمنان خود را دانشگاه و استاد و دانشجو و علوم انسانی یافته اند.
اگر استالین در ایدئولوژیک کردن علوم در شوروی سابق راه بجائی برد، زمامداران کم دانش جمهوری اسلامی نیز در طرح خامِ اسلامی کردن علوم، توفیق خواهند یافت. سودای علوم انسانی اسلامی سودائی بی فرجام و جاهلانه است.
#آنتی_سکولار
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
✅ بهرهگیری از اطلاعات غیر مستند؛ آخرین حربه برای شرطیسازی جامعه نسبت به مذاکرات
🔹طی ده روز گذشته و پس از انتشار اخباری که از پیشرفت نسبی در مذاکرات رفع تحریمها خبر میدهد، مخالفین توافق نیز بیش از گذشته فعال شده و ظرفیتهای خود را برای متوقفسازی و یا ایجاد ابهام در روند موجود بهکار گرفتهاند.
🔹جبهه مخالفین در خارج از کشور را طیف گستردهای شامل رژیم صهیونیستی، تندروهای آمریکایی، جریان ضد انقلاب خارج از کشور و ... تشکیل دادهاند.
🔹در داخل نیز برخی افراطیون سیاسی با رویکردهای مختلف اما همجهت، تلاش وافری را برای جلوگیری از شکلگیری توافق و یا بیمحتوا جلوه دادن آن دنبال میکنند.
🔹روند افزایشی فعالیتها و اظهارنظرهای جریان مخالف که از پیش از نشست اخیر در وین کلید خورده بود، طی چند روز گذشته با انتشار یک متن و صوت غیر مستند در فضای مجازی که هیچ منبع رسمی یا رسانه معتبری صحت آن را تأیید ننموده پژواک بیشتری داشته است.
🔹در همین راستا؛ در حالی که «یائیر لاپید»، نخستوزیر رژیم صهیونیستی در این خصوص فعال شده، بیبیسی فارسی و تلویزیون اینترنشنال با پمپاژ مواضع تندروهای آمریکایی و جریانهای ضدانقلاب بدون وقفه در حال فضاسازی علیه توافق احتمالی در وین هستند.
🔹فعالیتهای رسانهای و دیپلماتیک مخالفین که به گوشههایی از آن اشاره شد برای معتبرنمایی این جریان از بازنشر اطلاعات غیر مستند با منابع خاکستری بهره میگیرد که رویکردی کاملاً غیر حرفهای و البته کمتأثیر بر مخاطبین است.
🔹در فضای داخلی نیز از ابتدای شروع دور جدید مذاکرات در دولت سیزدهم، تیم مذاکرهکننده به دلیل اتخاذ سیاستی متفاوت در حوزه اطلاعرسانی همواره در معرض برخی انتقادات بوده است.
🔹این انتقادات بیشتر برآمده از مقایسه شیوه اطلاعرسانی در مذاکرات برجام و پس از آن است.
🔹مذاکرات برجام بهدلیل شکلگیری در فضای انتخاباتی و سیاسی بهنوعی بستر تبلیغات دولتهای یازدهم و دوازدهم بود و از این رو از رئیس جمهور تا وزیر خارجه و سایر ارکان دولت بهصورت مستمر از آن برای پیشبرد اهداف سیاسی و حتی برخورد با مخالفین بهرهبرداری می کردند.
🔸در این چارچوب؛ سیاستهای اطلاعرسانی در جریان مذاکرات برجام و همچنین سالهای پس از امضاء آن با رنگ و بویی سیاسی و با حجم بسیار گسترده دنبال میشد.
🔸دولت سیزدهم از ابتدای فعالیت خود ضمن تأکید بر ضرورت نقد کردن چک برجام به عنوان یکی از پروندههای سیاست خارجی کشور بر این گزاره تأکید داشت که امورات کشور را به مذاکرات برجام گره نخواهد زد و هرگز اجازه نخواهد داد که با تبدیل شدن مجدد این پرونده به مسأله اول کشور، اقتصاد و معیشت مردم مشروط به نتیجه برجام شود.
🔸بر این اساس؛ سیاستهای اطلاعرسانی دور جدید مذاکرات نیز بر همین اساس تدوین و پیگیری شد که حاصل آن نیز ایجاد آرامش ذهنی و درگیر نکردن افکار عمومی با چالشهای غیر ضروری بود که ذات مذاکرات است.
🔹توجه به این نکته مهم است که تیم مذاکرهکننده پیگیریکننده سیاستهای نظام برای تأمین منافع ملی است و منافع ملی گاه با توافق و گاه با عدم توافق محقق میشود، لذا مذاکرهکننده اگر بخواهد مانند گذشته با استفاده سیاسی از پرونده مذاکرات رفع تحریمها و کار افراطی رسانهای افکار عمومی را شرطی کند، عملاً از خط منافع ملی دور افتاده و عملا نظام را در اتخاذ تصمیم نهایی تحت فشار میگذارد.
#نور_نیوز
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz