✅عزیمت ۳،۶۰۰ میلیون زائر به عراق/ ۲ میلیون نفر بازگشتهاند
ستاد اربعین
🔹تا دیشب تعداد زائرین عازم شده به کشور عراق ۳.۵۶۰.۰۰۰ نفر و تعداد زائران برگشتی از پنجم ماه صفر تاکنون ۲.۳۳۹.۹۷۳ نفر میباشد.
🔹زائرین عزیز که فاقد وسیله شخصی میباشند در برگشت به کشور به دلیل کثرت جمعیت زائرین برگشتی در روز اربعین و کمبود احتمالی اتوبوس در صورت امکان برگشت خود را به روز بعد از اربعین موکول نمایند.
🔹با وجود اوجگیری زائرین شرایط مطلوبی در پایانههای مرزی و مسافربری کشورمان حاکم است و هیچگونه مشکلی در هیچ یک از پایانههای مرزی گزارش نشده است.
#اربعین
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
26.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅عامل امنیتی سازمان سیا در لباس روحانیت.
🔹️فیلم کوتاه برای بالا بردن سواد امنیتی که
بر اساس یک پرونده واقعی تهیه شده است. آمریکا توسط این فرد قصد داشته به صنایع نظامی ایران در وزارت دفاع نفوذ کند
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
✅منظور از راهکار قیمتی رفع ناترازی بنزین چیست؟
پیرو اظهارات وزیر نفت دولت آقای پزشکیان مبنی بر اینکه «راهکارهای قیمتی برای رفع ناترازی بنزین، در دستور کار نیست»، چند اقتصادخوانده که از افراد تاثیرگذار در سیاستهای اقتصادی دولت شهید رئیسی بودند و این اواخر، دولت سیزدهم را به گرانسازی بنزین نیز راضی کرده بودند، فریاد اعتراض سردادهاند که چرا میخواهید راهکار قیمتی برای رفع ناترازی را کنار بگذارید.
اما منظور از عبارت زیبای «راهکار قیمتی برای رفع ناترازی» که اینها دنبالش هستند، چیست؟
ناترازی، یعنی میزان مصرف بنزین کشور بیش از تولید است. این موضوع، دلایل متعددی دارد. یکی پرمصرف بودن خودروها، دیگری جهانیسازی قیمتها که باعث شده تمایل پالایشگاهها به تولید بنزین کم شود، دیگری سیاست آقای زنگنه وزیر نفت دولتهای هفتم، هشتم، یازدهم و دوازدهم که پالایشگاهسازی را کثافتکاری میدانست، دیگری اضافه شدن سالانه بیش از یک میلیون خودرو به ناوگان حمل و نقل کشور که با هوا کار نمیکنند و بنزین میخواهند...
برای حل این معضل، دو راهکار وجود دارد: ۱- راهکار غیرقیمتی ۲- راهکار قیمتی.
راهکار غیرقیمتی، یعنی کممصرف کردن خودروها، سهمیهبندی بنزین تا زمان تراز شدن تولید و مصرف، ساخت پالایشگاه برای افزایش تولید و...
اما راهکار قیمتی، یعنی افزایش قیمت بنزین. سوالی که پیش میآید این است که افزایش قیمت چگونه میخواهد معضل ناترازی را حل کند؟
پاسخ این است که وقتی بنزین گران شد، بخشی از مردم قدرت خرید بنزین را از دست میدهند و در نتیجه، مصرف کل کشور کم میشود و صورت مسئله پاک میشود.
اما سوال اینجاست که با گرانی بنزین، کدام قشر از مردم دیگر نمیتوانند بنزین مصرف کنند؟ چه کسانی از سفر کردن محروم میشوند؟ سرمایهداران یا مستضعفان؟!
سیاست گرانسازی بنزین، دقیقا مانند سیاست گرانسازی ارز است. میگویند اجازه دهید دلار به اندازهای گران شود که یک عده از مردم توان خرید کالای وارداتی را نداشته باشند. در نتیجه، تقاضا برای ارز کم شود و ناترازی ارزی رفع شود.
اما آن کالای وارداتی که باید مردم نتوانند تهیه کنند چیست؟ متاسفانه بخش قابل توجهی از واردات ما، غذای دام و طیور است. حرفشان این است که اجازه دهید دلار به قدری گران شود تا قیمت غذای دام و طیور برای دامداران و مرغداران سر به فلک بکشد و در نتیجه، قیمت گوشت و مرغ و لبنیات و... نجومی شود. وقتی چنین شد، مستضعفان دیگر توان خرید گوشت و مرغ را از دست میدهند و نیاز دامدار و مرغدار به خوراک وارداتی دام و طیور کم میشود و در نتیجه، تقاضای ارز کاهش مییابد و معضل ناترازی رفع میشود!
اما نکته اینجاست که هرگز، موضوع را با این ادبیات بیان نمیکنند که مردم متوجه شوند چه بلایی قرار است سرشان بیاید. میگویند «راهکار قیمتی حل ناترازی».
البته این سیاست قیمتی، چه درباره بنزین و چه درباره ارز و چه سایر کالاها، بدون ذینفع نیست. هم گرانسازی بنزین ذینفع دارد، هم گرانسازی ارز. شرکتی که سالانه یک میلیارد دلار صادرات دارد، اگر نرخ ارز از ۴۰ هزار تومان به ۶۰ هزار تومان افزایش یابد، بدون کمترین زحمتی ناقابل ۲۰ هزار میلیارد تومان کاسب میشود. این ذینفعان، باید هم دنبال اقتصاددانهایی باشند که گرانیها را تئوریزه کنند.
انگس استوارت دیتون برنده جایزه نوبل اقتصاد و استاد اقتصاد دانشگاه پرینستون که دچار عذاب وجدان شده و کتاب افشاگرانه «اقتصاد در آمریکا» را نوشته است، میگوید: «بر خواننده این کتاب حرجی نیست اگر فکر کند که ما [اقتصاددانان نئوکلاسیک] انسانهای رذلی هستیم که صرفا منافع مادی خودمان برایمان اهمیت دارد. اینکه ما لابیگر و توجیهگر سرمایهدارانی هستیم که سخاوتمندانه بابت کارهایمان به ما پاداش میدهند».
✍سید یاسر جبرائیلی
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
✅ میزان نسبت و ارتباط فهرست کابینه پیشنهادی پزشکیان با رهبر انقلاب
🔹در بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی پزشکیان به مجلس، برخی نطقها و حواشی پیشآمده خواسته یا ناخواسته، نسبت و میزان ارتباط کابینه دولت جدید با رهبر انقلاب را محل بحث قرارداد.
1⃣ کابینه دولت خاتمی، احمدینژاد، روحانی، رئیسی و اینک مسعود پزشکیان با یکدیگر تفاوتهای جدی به لحاظ ترکیب و سلیقه سیاسی و ایدههای حکمرانی دارد. بررسیهای اجمالی همنشان میدهد که کابینه هر دوره به سلیقه رئیسجمهور منتخب، شعارها و گفتمان سیاسی آن شبیه بوده است. همین گزاره ساده گویا هست که در هر دوره با یکشکل جدید و گاه کاملاً متناقض با دوره قبل روبهرو بودیم و اساساً نمیتواند از یک مرکزیت مشخص همه این کابینههای گاه متضاد چینش دستوری شده باشد.
2⃣ باتوجهبه بند اول، پس نسبت رهبری با کابینههای پیشنهادی دولتهای مختلف چه بوده است؟ فهم این نکته مهم هست که با یک گزاره ثابت و مشخص از طرف رهبر انقلاب با کابینههای دولتهای مختلف روبهرو نبودیم. اما میتوان مجموع گزارههای را بیان کرد که تا حد زیادی به آنچه به واقعیت نزدیک بوده را توضیح بدهد. این گزارهها ترکیبی از توصیه، مشورت، راهنمایی، پیشنهادات کلی، ارائه ضوابط و مقتضیات دوران، کمککردن، حمایت، شاید موارد نادری مخالفتهای موردی و صدالبته عدم قطعی ورود به جزئیات و تعیین مصادیق بهصورت یکطرفه بوده است.
3⃣ نکته مهم برای فهم منطق رفتار رهبری این است که بدانیم گزارههای بالا در نسبت مشخص و دقیقی از طرف ایشان اعمال شده و حدود این گزارهها از دایره اختیارات قانونی اساسی و شرعی ولایتفقیه خارج نشده و یا متعرض دایره وظایف، مسئولیتهای قانونی و عرفی رئیسجمهور نبوده و حتی بهنوعی میتوان گفت که به رفتار و میزان خواستهها و مطالبات و سلایق رئیس جمهور منتخب وابسته بوده است. ضمن اینکه بسیار پذیرفته و قابلتحسین همگانی است که رئیسجمهور از بسیاری صاحبنظران برای ترکیب کابینه و مصادیق آن مشورت بگیرد و علاوه بر شخصیت باتجربه و قدرت کارشناسی کمنظیر رهبری، جایگاه قانونی و شرعی رهبری نیز بهگونهای است که کسب مشورت و راهنمایی از ایشان برای هر رئیسجمهوری غنیمت و کمک بزرگی بهحساب میآید.
4⃣ باتوجهبه موارد بالا اینگونه میتوان توضیح داد که عموماً در هر دوره این رئیسجمهور منتخب بوده است که به میزان درخواست شخصی و ظرفیت شخصیتی خود از رهبر انقلاب انتظاراتی برای تشکیل کابینه جدید داشته و طبیعتاً رهبری نیز متناسب با آن عمل و کمک کردند. مثلاً ممکن است یک رئیسجمهور علاقهمند بوده که در انتخاب چند وزارتخانه بیشتر از بقیه وزارتخانهها دیدگاه و نظرات کلی رهبر انقلاب مطلع بشوند که رهبری نیز به صلاحدید خود نکات بیشتری را مطرح کرده باشند و یا حتی بالعکس رئیسجمهوری تلاش کرده که بخش مهمی از کابینه خود را مطابق باسلیقه سیاسی و انتخاباتی و گفتمانی خود انتخاب کند و رهبری نیز به او کمک کرده که این مسئله نهتنها اتفاق بیفتد بلکه حمایت هم کرده است و چهبسا آن سلیقه و نوع تفکر مدیریتی را کمتر قبول داشتند. ممکن هست - تأکید میشود ممکن است اتفاق افتاده باشد - گاهی یک رئیسجمهور برای یک وزارتخانه سه گزینه مدنظر داشته و نتوانسته و یا نخواسته جمعبندی نهایی کند و از رهبری برای گزینه مطلوبتر مشورت یا راهنمایی خواسته باشند و قاعدتاً رهبری به این مورد خاص بنا به تشخیص و یا شرایط، پاسخ مشخص و یا منوال قبل توصیههای کلی ابراز کرده باشند. ازایندست موارد میتوان متعدد دیگری را هم حدس و گمانهزنی کرد. اما مقصود این است که این امور طبیعی هست و به معنای هماهنگی کامل و تعیین تکتک وزیران کابینه با رهبری نیست و اساساً با موارد غلط مطرح شده در روزهای اخیر فاصله زیادی دارد.
5⃣ همزمان ممکن است که مجلس نیز بنا به مقتضیات زمان هر دوره و در آستانه تشکیل کابینه جدید دولت انتظار داشته باشد که نظرات و توصیههای بهروزتر رهبری را مطلع بشود و بر اساس آن بخشی از تصمیمگیریهای قانونی خود را درباره کابینه بر اساس آن اعمال کند. کمااینکه رهبری برای کابینه دولت پزشکیان نیز توصیهها دوازدهگانهای را بهصورت علنی به دولت و مجلس بیان کردند. طبیعی است که انتظار میرود هم دولت و هم مجلس بهاندازه خود تلاش کرده باشند که به این موارد عمل شده باشد. اساساً آنها هستند که باید به جزئیات بیشتر و با حساسیت بالاتری از دیگران به این توصیهها ورود و از مرحله کلیات اولیه عبور کنند.
✍مهدی جهان تیغی
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
18.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅شرایط تردد زائران امسال در مرزها بسیار خوب بود
فرمانده کل سپاه در مرز خسروی:
🔹امسال شرایط تردد زائران اربعین نسبت به سال گذشته در پایانههای خسروی، مهران، چذابه، شلمچه و دیگر مرزها بسیار بهتر شده و نظم بسیار خوبی برقرار بود .
🔹امکان خدماترسانی از قبیل اسکان، تغذیه، حمل و نقل، پارکینگ بهداشت و سلامت، بیمارستانهای صحرایی و امنیت به خوبی انجام شده است.
#اربعین
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
✅تماس تلفنی وزیر امور خارجه ترکیه با «عراقچی»
🔹وزیر امور خارجه ترکیه در تماس با عراقچی از آمادگی کشورش برای تداوم رایزنیهای سیاسی با ایران با هدف تقویت و توسعه روابط دوجانبه و همچنین هم اندیشی و همکاری در خصوص مسائل مهم منطقهای و تحولات بینالمللی خبر داد.
🔸وزیر امور خارجه نیز آمادگی تهران برای تقویت گفت و گوهای سازنده در راستای گسترش همکاریها در همه عرصههای موجود را ابراز داشت.
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
✅ رسانههای غربی همچنان دروغ میگویند
اسیر آزادشده از غزه: «ارتش اسرائیل مرا زخمی کرد»
آرگامانی، اسیر سابق اسرائیل در غزه: برخی از اظهاراتم اشتباه نقل شده است
نمیتوانم آنچه را که اتفاق افتاد نادیده بگیرم
اعضای حماس زمانی که اسیر بودم مرا نزدند و موهایم را کوتاه نکردند
من بر اثر فروریختن دیواری که توسط خلبان نیروی هوایی [اسرائیلی] ایجاد شد مجروح شدم
پیشازاین نیز دروغهای دیگری همچون «ادعای تجاوز به گل عبدوش» و «حماس ۴۰ نوزاد را سر برید» توسط رسانههای جریان اصلی غرب مطرح شده بودند که پس از مدتی مشخص شد همه آنها ساختگی و جعلی بوده است.
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ شعار «الموت لإسرائيل» در حرم امام حسین طنینانداز شد
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ معاون امنیتی وزارت کشور: زائرانی که تا اربعین در عراق ماندند، روز اربعین به کشور بازنگردند و آمدن خود را به روزهای بعد موکول کنند
🔹برای حدود ۳۰۰ هزار زائر که با اتوبوس به عراق رفتند تامین ۱۰ هزار اتوبوس برای بازگشت به شهرشان ممکن نیست.
🔹موکبهای عراقی که در مسیر نجف به کربلا مستقر شدند، ظهر اربعین موکبهای خود را جمع میکنند و برای مراسم ۲۸ صفر به نجف میآیند.
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
✅ تغییر در نرخ اضافهکار پرستاران و استخدام نیروهای جدید
🔹چند روزی است که در برخی شهرها پرستاران نسبت به رسیدگی نکردن به خواستهها و مشکلاتشان دست به اعتراض زده و تجمع کردهاند.
🔹رئیس سازمان نظام پرستاری گفته: تقریبا تمام نهادهای کشور وارد این حوزه شدند تا مشکلات جامعه پرستاری که به حق هم است رسیدگی شود.
🔹بهطور کلی سطح حقوق و دستمزد پرستاران پایین است و نیروی پرستاری نیز کم است و اضافهکار اجباری داریم؛ اینها مسائلی است که باید بهصورت ریشهای حل شود.
🔹امیدواریم در یکی دو روز آینده قیمت مبلغ اضافهکار توسط سازمان اداری استخدامی و وزارت بهداشت اعلام شود؛ ضمن اینکه مجوز استخدام ۲۵ هزار نفر به دانشگاهها را بدهند.
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
فوری
✅حادثه امنیتی سخت برای صهیونیستها؛نعشکشها بار دیگر در غزه فرود آمدند
🔹المیادین به نقل از رسانههای صهیونیستی از یک حادثه امنیتی سخت در نوار غزه و فرود هلیکوپترهای صهیونیستی برای انتقال کشته و زخمیها خبر دادند.
🔹️پس از این خبر، قسام در بیانیهای اعلام کرد که با ورود یک گروه از واحد مهندسی ارتش اسرائیل به داخل یک تونل و تله انفجاری فعال شده و چندین نفر در این عملیات مورد هدف قرار گرفتهاند.
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ گزارش خبرنگاران صهیونیست تلویزیون فارسیزبان موساد از قدرتنمایی حزبالله و وحشت در سرزمینهای اشغالی!
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz