7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹وقتی حاج قاسم ، فرهنگ تشریفاتی امروز را به چالش میکشد!
روحت شاد مرد بزرگ 😭😭
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
🌹 شهیدان امیرحسین زاداحمدی و محمداحسان شفیعی؛ شهدای سرافراز فراجای اصفهان که روز گذشته در هنگام درگیری با قاتل فراری به شهادت رسیدند
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
✅ روایت خبرنگار همراه با وزیر امورخارجه در عربستان از تغییر رفتار این کشور
امیرعبداللهیان:
🔻در جریان این سفر عربستان تلاش داشت تا بر نگاه متفاوت این کشور نسبت به گذشته تاکید کند.
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅نیروهای حزبالله لبنان، عملیات تروریستی در جنوب بیروت را خنثی کردند
🔸در یورش شامگاه جمعه نیروهای امنیتی حزب الله به محل اختفای یک عنصر تروریستی در منطقه «حی السلام» در جنوب بیروت، عملیات انتحاری وی خنثی شد.
🔸طبق اعلام یک مقام امنیتی: بنابر اطلاعات کسب شده از سوی نیروهای حزب الله این فرد تروریست در جریان یورش نیروهای حزبالله به واحد آپارتمانیاش در منطقه حی السلام خود را از پنجره به بیرون پرت کرده و درجا به هلاکت رسیده است.
🔸برخی منابع، تروریست کشته شده را از عوامل انفجار تروریستی سه هفته قبل در منطقه سیده زینب دمشق معرفی کردهاند.
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
✅قضیه وقتی خنده دار می شود که به نام خط امام و انقلاب و اصلاحات و اعتدال، با کسانی نشستند و خندیدند و تلفنی صحبت کردند و از این ملاقات وگفتگو ها مشعوف و در پوست خود نمی گنجیدند که حضرت امام به صراحت آنها را #شیطان_بزرگ یاد کردند و فرمودند ؛هرچه فریاد دارید برسر #آمریکا بکشید!
و حالا همان ها ازدیدار وزیر خارجه با ولیعهد #عربستان زبان به کنایه گشوده اند و به روی خودشان هم نمی آورند که اولا؛ آل سعود تسلیم اراده جمهوری اسلامی شده است و در ثانی مگر روحانی نگفت؛ حاضرم با شیطان در جهنم هم ملاقات کنم برای منافع ملی! و ملاقات هم کرد اما منافع ملی ایرانیان را بر باد داد.
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz