آنتی روباه
هر چه فکر کردم دیدم از وقتی که جنگ تحمیلی شروع شد تا به حال هرچه شهید آوردند دلها را لرزاند و خون ر
تاریخ ثبت کند!
امروز جنس تیر بر پیکر فرق میکند. اصلاح طلبها میتازند و منافقین در لباس خودی بر پیکر حزبالله زخم میزنند.
امروز جنس زخمها فرق میکند. هنوز هم ارزش بیدینها از دیندارانی که جانشان را در راه دینشان دادند در نظر عوام بیشتر است. آنها که با بیدینیشان جیب خود را پر کردند امروز مراسم تشییع جنازهشان، میشود عملیات فریب دشمن.
اما مخلصانی که نه بخاطر نتیجه بلکه برای تکلیفی که بر دوششان بود، جانشان را در این راه دادند، امروز با آمدنشان معادلات به هم میخورد و حزباللهیها جان تازهای میگیرند.
تلنگر!
اگر دفعهی بعدی به همین شکل، شهدای ما به میهن بازگردند باید خودمان فاتحهی خودمان را بخوانیم.
شجریان تشییع شد
شهدا تشییع نشدند
تشییع نمیخواهیم! ما مطیع ستاد ملی هستیم؛ چون رهبرمان فرمود. اوضاع بیماری در کشور بسیار وخیم است؛ اما مردانه پای شهدایمان ایستادیم. روی شهدا غیرت داریم. نمیگذاریم خون شهدا را به همین راحتی زیر پاهایشان بگذارند.
روی معنای غربت کمی فکر کنیم...
رفقا! بیاییم کمی از شهدا برای مردم بگوییم.
🦊 @antirobah
دشمنان انقلاب بدانند
وقتی ما از جانمان گذشتیم
دیگر هیچ راه تسلطی بر ما ندارند...
🦊 @antirobah
رسول جعفریان روی نقطهی حساسی دست گذاشته. اینکه «قم باید مثل نجف شود» از کجا آب میخورد؟
رسول جعفریان چرا پشت علوی بروجردی در آمده؟
🦊 @antirobah
آنتی روباه
رسول جعفریان روی نقطهی حساسی دست گذاشته. اینکه «قم باید مثل نجف شود» از کجا آب میخورد؟ رسول جعفری
پاسخ استاد احمدحسين شريفي:
جناب آقاي #رسول_جعفريان، با اشاره به نقدهايي که در روزهاي اخير به ديدگاههاي جناب آقاي #علوي_بروجردي در موضوع انکار ابعاد اجتماعي، اقتصادي، سياسي و علمي اسلام و منحصر کردن رسالت رسول خدا(ص) به #ارشاد_معنوي! صورت گرفته است، امروز (21 مهر 1399) توئيت بالا را منتشر کردهاند.
از ايشان سؤال ميکنم: آيا به نظر شما، طرح سخناني بيمبنا و بيدليل و ژورناليستي شهامت علمي است؟ آيا وقتي برخلاف صريح دعوت خود که از مدافعان ايدة #علوم_انساني_اسلامي درخواست ميکني «#بايد_مرا_قانع_کنند» حاضر به گفتگو با مدافعان نشوي و در عوض لشکري از افراد ناشناخته و شناخته عليه کساني که آمادگي خود را براي گفتگوي علمي اعلام کردهاند، روانه شوند، از مصاديق شهامت علمي و روحية علمي است؟
خوب اگر، با پذيرش توهمات عدهاي از مقدسمآبان مردمفريب، قبول کنيم که شأن جناب علوي بروجردي اجل و اعلي و ... از گفتگو با بنده بود، آيا جناب جعفريان هم چنان شأني براي خود قائلاند؟ يا اينکه حاضرند در يک گفتگوي عالمانه در اين موضوع شرکت کنند؟ هوچيگري و کنايه زدن که نشانة شهامت علمي نيست! بسمالله اين گوي و اين ميدان.
اگر جنابعالي حقيقتاً دنبال جلوگيري از کاستن ارزش عقل در مراکز علمي ما هستيد (چنانکه در توئيت قبل از اين گفتهايد) و ميخواهيد با «پشتوانه بحث علمي و بدون همراهي با جو تبليغاتي و فضاي ژورناليستي» به يک گفتگوي علمي و عقلمحور و صريح تن دهيد، بسمالله.
🦊 @antirobah
آنتی روباه
رسول جعفریان روی نقطهی حساسی دست گذاشته. اینکه «قم باید مثل نجف شود» از کجا آب میخورد؟ رسول جعفری
22.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در همین راستا این کلیپ را حتماً ببینید.
از دیدگاه اسکات مادل، حوزهی نجف باید در مقابل حوزهی قم تقویت شود یا اینکه حوزهی قم تبدیل به حوزهی نجف شود.
🦊 @antirobah
هدایت شده از فقه و معارف
🏴امام حسن(علیهالسّلام) دنبال ایجاد حکومت اسلامی در آینده کوتاه مدت بود
🔰رهبر انقلاب: ائمّه از لحظهی وفات رسولالله تا سال ۲۶۰ درصدد بودند که حکومت الهی را به وجود بیاورند؛ البتّه برای آیندههای میانمدّت و بلندمدّت و در مواردی نزدیکمدّت. مثلاً در زمان امام مجتبی (علیه السّلام)، به نظر ما تلاش برای ایجاد حکومت اسلامی در آیندهی کوتاهمدّت بود؛ امام مجتبی در جواب مسیّببننجبه و دیگران که میگفتند چرا شما سکوت کردهاید فرمود: وَ اِن اَدری لَعَلَّهُ فِتنَةٌ لَکُم وَ مَتاعٌ اِلیٰ حِین.
۱۳۶۵/۰۴/۲۸
🔎مطالعه متن کامل بیانات:
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=45992
💻 @khamenei_maaref
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 شعر زیبایی به نام نگران از حامدعسگری
🦊 @antirobah
🔅 نکاتی پیرامون ایام محسنیه
۱.سقیفه، تاریکی وظلمتی را رقم زد که امیرمؤمنان درمورد آن فرمود «طخیة عمیا» یعنی ظلمتی که حتی شبح نیز درآن دیده نمیشود(درنهایت ظلمت)
خطبه ۳ نهجالبلاغه
۲.شهادت حضرت محسن، نشانهای برانحراف بزرگ درجامعه اسلامی است. لذاتوسل به ایشان گرهگشا خواهدبود
۳.بایدتفکیک کرد بین محب ومغرض؛ هر محبی را شیعه انگلیسی نخوانیم!
۴.طبق قرائن تاریخی هجوم به بیت امیرالمؤمنین برای بیعت، چندینبار صورت گرفته اما آن هجومی که منجر به جراحت شده، احتمالا چند هفته بعدازرحلت پیامبر بوده که بعدازآن هجوم، امالائمه دربستر افتادند وقرینه این قول، کلام امام صادق علیهالسلام دراصول کافی ج۳، ص۲۲۸ است که فرمودند: مادر ما هرهفته دوبار به منطقه احد میرفتند، که حدودا پنج کیلومتر فاصله دارد. طی کردن این مسیر برای خانمی که آنطور جراحت دیده، بعید به نظر میآید
۵.غصب فدک ده روز پس ازرحلت پیامبر بوده وحضرت فاطمه سلاماللهعلیه درماجرای سخنرانی فدک درحال سلامت وصلابت بودهاند، درحالیکه طبق قول حضرت سلمان«فلم تزل صاحبة فراش حتى ماتت صلیاللهعليها من ذلك شهيدة».كتاب سليم بن قيس
حضرت صدیقه طاهره بعدازصدمات دائما دربستر بیماری بودند، پس قاعدتا ایام شهادت حضرت محسن علیهالسلام اوایل ربیعالاول نبوده است
۶.دههسازی درجامعه، همانطور که برخی ازمراجع چون آیتالله شبیری زنجانی فرمودهاند، منجر به تضعیف عاشورا وفاطمیه خواهدشد چون مردم(غیر هیأتی) ظرفیت فضای عزا را درکل سال ندارند، لذا ازفضای عزا وهیأت بهصورت کلی دورخواهندشد
۷.درعصرحاضر مدیریت ایام عزا دردست رسانه است وبه مرور زمان وبا جریانسازی رسانهای جریانات خاص، دهه محسنیه درطراز دهه محرم ودهه آخرصفر قرارمیگیرد و درآنحال، دیگرکسی نمیتواندبگوید محسنیه یک برنامه محدود است وعلاوه برآن زمینه برای دههسازی جدید فراهم خواهدشد
۸.قیاس دهه عزاداری باجلسات هفتگی، قیاسمعالفارق است چون وقتی ایامی ازسال به موضوعی اختصاص پیداکند، احکامی برآن بار میشود که برجلسات هفتگی بار نمیشود. مثلا دیگر درآن ایام، مراسم عقد وعروسی، هتک حرمت محسوب خواهدشد
۹.همانطور که کاستن ازشعائر وتفریط درآن موجب تضعیف شیعه میشود، زیادهروی درشعائرنیز موجب تضعیف خواهدشد
۱۰.آیامخالفت بانظر عدهای ازشیعیان برسر مسئلهای که تاریخ دقیق آن ازمسلمات شیعه نیست، مجوزی برای توهین وتکفیر ونسبت حرامزادگی خواهدبود؟
۱۱.درزمانه بغض روزافزون دشمنان اهلبیت، ستیزهجویی وتکفیر درخانواده شیعه، موردرضای حضرت حجت نخواهدبود
#حضرت_محسن
#ایام_محسنیه
#دهه_سازی
💠 جامعه ایمانی مشعر
🦊 @antirobah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ چطوری عاشق خدا بشیم؟
🦊 @antirobah
▪️ داستانهای کوتاه و قهرمانهایی کوتاهتر
◾️ داستانها، نمایشی از جلوههای جهانی هستند که راوی در آن زندگی میکند، تنها زمانی داستان برای شما جذابیت دارد تا بتوانید جهان داستان نویسنده را درک کنید و با او همذات پنداری کنید.
❇️ سه داستان فوقِ کوتاه وجود دارد که در تاریخ به ثبت رسیده است:
1️⃣ ارنست همینگوی داستانی هفت کلمهای را مینویسد: «برای فروش؛ کفش بچه هرگز پوشیده نشده»
2️⃣ داستین دانیل رکود همینگوی را میشکند و در شش کلمه داستان میگوید: «هیچ حواسم نبود، دو فنجان ریختم»
3️⃣ اما همیشه ما ایرانیها در همه جا قهرمان بلامنازع بودیم، نیما یوشیج با داستانی در چهار کلمه همه را بهت زده میکند: «گفتم منم، نشناخت او»
❎ داستانها مجموعه دروغهای کوچکی هستند که یک ماجرا را تعریف میکنند، اما قصهها واقعی هستند. خداوند در سوره یوسف خود را بهترین قصهگو خطاب میکند.
✳️ حالا در میان همه اینها یک قصه وحشتناک نوشته شده است که دردهای وجود آدمی را تنها در سه کلمه روایت میکند: «علی برکت الله»
🦊 @antirobah