eitaa logo
آنتی‌ سالوسیون➋
132 دنبال‌کننده
200 عکس
207 ویدیو
7 فایل
کانال فعال @antisaloosion
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 پیام فرمانده کل ارتش در پی نقض مکرر آتش بس توسط دشمن و صد روز مقاومت و ایستادگی ملت بزرگ ایران 🔹امیر سرلشکر حاتمی در پی نقض مکرر آتش بس توسط دشمن و صد روز مقاومت و ایستادگی ملت بزرگ ایران پیامی صادر کرد. 🔹متن پیام امیر سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش بدین شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم ملتِ کشوردوست و مبعوث شده ایران عزیز! دشمن در حالی که میانجی گفت‌و‌گوها در ایران حضور داشت بار دیگر با عهدشکنی و نقض تمامیت آتش‌بس ثابت کرد به هیچ وجه به آتش‌بس و توافق پای بند نیست. 🔹 حضور حماسی شما ملت رشید و مبعوث شده ایران در سنگر خیابان، موجب ارتقاء روحیه رزم و تراوش خونی تازه در شریان ارتش مردمی و آحاد نیروهای مسلح برای دفاع از وطن شریف اسلامی شده و فرزندان و برادران شما در صفوف مستحکم دفاعی آماده‌اند برای اعتزاز و استقلال ایران سربلند اسلامی، تا آخرین قطره خون بجنگند و جان خویش را نثار کنند. 🔹صد شبانه‌روز مقاومت و ایستادگی‌تان، تجلی اراده ملی، اتحاد یک ایران منسجم، فتح قله‌های تاب‌آوری و پیام روشن همدلی و اتحاد مقدس، تحت رهبری و فرماندهی امام خامنه ای ( مدظله العالی) و پاسخ قاطع ایران یکپارچه به دشمنان غداری است که استقلال و تمامیت ارضی این سرزمینِ پاک و عزت و امنیت مردم شریفمان را نشانه رفته‌اند. 🔹به پشتوانه شما مردم همیشه در صحنه ، بار دیگر با اعلام آمادگی کامل ارتش جمهوری اسلامی ایران ، هشدار می‌دهیم مسئولیت تجاوز رژیم صهیونیستی برعهده آمریکاست و در صورت تکرار شرارت‌های دشمن، اقدامات ما شدیدتر خواهد شد. سرباز اسلام؛ فدایی ایران،فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران سرلشکر امیر حاتمی ‌
♦️شریان‌های حیاتیِ در تیررس ایران! نگاهی به زیرساخت‌های انرژی رژیم صهیونیستی
🚨ادعای کانال ۱۲ به نقل از یک مقام ارشد صهیونیست: به درخواست ترامپ، عسرائیل حملات علیه ایران را متوقف می‌کند. حملات در جنوب لبنان در روزهای آینده با حداکثر قدرت ادامه خواهد یافت. اگر حملات به شهرک‌های ما ادامه یابد، ضاحیه (بیروت) را نیز بمباران خواهیم کرد 🚨ارتش رژیم در بیانیه‌ای رسمی: «پرتاب‌ها به سمت نیروهای ما در جنوب لبنان انجام شده است.» 🚨سی‌بی‌اس به نقل از یک منبع آمریکایی: واشنگتن در مقابله با حملهٔ ایران به عسرائیل کمک نکرده است. 🚨منبع عبری به i24NEWS: نبرد بزرگ با دولت ترامپ از این پس، ادامه جدا کردن مسیر مذاکرات تهران-واشنگتن از جبهه لبنان خواهد بود 🚨 رویترز به نقل از منابع: عسرائیل تصمیم گرفته است حملات خود به ایران را متوقف کند ™ @antisaloosion
بخش مهم بیانیه قرار گاه خاتم : بر این اساس، توقف عملیات نیروهای مسلح اعلام می‌گردد؛ اما تاکید می‌شود که در صورت تداوم تجاوزات و شرارت‌ها، از جمله در جنوب لبنان، اقدامات بسیار شدیدتر و کوبنده‌تر از قبل در راه خواهد بود.
به حملات در جنوب لبنان ادامه خواهیم داد. مقام ارشد اسرائیلی: به درخواست ترامپ عملیات نظامی علیه ایران را متوقف کردیم/ حملات به جنوب لبنان در روزهای آینده ادامه خواهد داشت و اگر حمله‌ای به اسرائیل صورت گیرد به بیروت حمله می‌کنیم.
آنتی‌ سالوسیون➋
🔴 باب‌المندب مهم است؛ اما هرمز حیاتی‌تر است 🔹باب‌المندب بیشتر گلوگاه تجارت و مسیر سوئز است. تنگه هر
🔴 چرا باب‌المندب برای اسرائیل مهم‌تر از چیزی است که فکر می‌کنید؟ 🔹بندر ایلات تنها بندر اسرائیل در دریای سرخ است. وقتی مسیر باب‌المندب و دریای سرخ ناامن شد، این بندر تقریباً از کار افتاد. رویترز در دسامبر ۲۰۲۳ به نقل از مدیر بندر ایلات گزارش داد که فعالیت بندر ۸۵٪ کاهش داشته است. 🔹گزارش واشنگتن‌پست در ۲۰۲۵ هم از بحران عمیق‌تر گفت: این بندر ماهانه حدود ۴ میلیون شکل، یعنی تقریباً ۱.۱۹ میلیون دلار، زیان می‌داده و برای بازگرداندن کشتی‌ها حتی پیشنهاد یارانه تا ۵۰۰ هزار دلار برای هر کشتی مطرح شده بود. 🔹 همان تحلیل بانک مرکزی اسرائیل می‌گوید واردات اسرائیل نسبت به صادرات، بیشتر در برابر بسته شدن مسیر دریای سرخ آسیب‌پذیر است. چون کالاهای وارداتی از آسیا، اگر از مسیر دریای سرخ نیایند، باید آفریقا را دور بزنند. در نهایت این افزایش هزینه می‌تواند روی قیمت کالاهای وارداتی در اسرائیل اثر بگذارد؛ مخصوصاً خودرو، قطعات، کالاهای مصرفی و برخی مواد اولیه.
🔻فوری / سی‌بی‌اس به نقل از مقام آمریکایی : دولت ترامپ دستور داده هیچ اقدام دفاعی برای محافظت از عسرائیل در برابر موشک‌های ایران انجام نشود 🔻فیدان: به تلاش‌ها برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ادامه می‌دهیم 🔻تامیر هیمان، رئیس سابق اطلاعات نظامی عسرائیل: «ایران در پی آن است که جنگ را نه‌فقط با این دستاورد که شکست نخورده به پایان. برساند، بلکه با پیروزی‌ای مبتنی بر دستاوردهای جدید خاتمه دهد؛ از جمله تثبیت حاکمیت بر تنگه هرمز و ایجاد بازدارندگی گسترده‌تر که لبنان را نیز در بر بگیرد.» 🔻نخست وزیر پاکستان: ما با شرکای خود سخت تلاش می‌کنیم تا یک راه حل دیپلماتیک صلح‌آمیز برای این درگیری پیدا کنیم، زیرا به هدف نهایی نزدیک می‌شویم. ما صمیمانه از همه طرف‌ها می‌خواهیم که خویشتنداری کنند و به صلح فرصت بهتری بدهند 🔻عسرائیل هیوم: شورای کوچک وزیران تصمیم به توقف حملات به ایران و ادامه عملیات نظامی در جنوب لبنان گرفت هیچ محدودیتی برای عملیات ارتش عسرائیل در حومه جنوبی بیروت وجود ندارد 🔻عیران کوخاف، سرتیپ ذخیره ارتش عسرائیل:«توانایی ایران در زمینه شلیک موشک‌های اخیر قابل توجه و چشمگیر است. با وجود حملات آمریکا و عسرائیل، ایران تنها طی دو ماه پس از توقف جنگ توانسته بخشی از توانمندی‌های خود را بازسازی کند. 🔻وزارت دفاع عربستان سعودی: آنچه درباره هدف قرار گرفتن پایگاه الأمير سلطان در الخرج منتشر شده است، «صحیح نیست» 🔻سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام آمریکایی: ادعای عسرائیل مبنی بر اینکه آمریکا موشک‌های بالستیک ایرانی شلیک‌شده به سمت عسرائیل را رهگیری کرده، صحت ندارد https://eitaa.com/joinchat/3384411667C5212e4d6a8
✅ رئیس مرکز رسانه مجلس: دست روی ماشه، همان دست مذاکره‌کننده و پرچم‌دار خیابان است شمسایی گفت: برای دوستداران انقلاب تکلیف روشن است. همان دست روی ماشه، دست کاغذ و خودکار و مذاکره است. همان دست پرچم دار خیابان است. وحدت و اعتماد به ارکان نظام، راه پیروزی نهایی است.
‌ 📣قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های اخیر بود / به مردم عزیز اطمینان می‌دهم که از این به بعد نیز با قدرت از حقوق مردم ایران دفاع می‌کنیم 🔸آنچه باعث تنش های اخیر شد این بود که آمریکایی ها هم با محاصره دریایی علیه ملت ایران و هم با نقض توافقی که درباره آتش بس لبنان شده بود، آتش بس را نقض فاحش کردند. 🔹صحبت های رئیس جمهور آمریکا درباره یادداشت تفاهم، مخالف بخش های توافق شده بود که نشان داد آنها نه دنبال آتش بس هستند و نه دنبال گفت وگو و باید برای دفاع از حقوق ملت ایران پاسخ قاطع می دادیم که به لطف الهی نیروهای مسلح ما با اقتدار به وظیفه خود عمل کردند. 🔸من به شما مردم عزیز اطمینان می دهم که از این به بعد نیز ما با قدرت از حقوق مردم ایران دفاع می کنیم و تحت رهبری و هدایت های ولی فقیه زمان خود و عنایت های الهی باعث پیروزی دیگری برای ایران سربلند خواهیم شد.
آنتی‌ سالوسیون➋
‌ 📣قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های اخیر بود / به مردم عزیز اطمینان می‌دهم که از این
‌ 📣قالیباف: ما نه می خواهیم با وادادگی پیش برویم و نه با شعارزدگی بلکه باید با اقتدار و عقلانیت ایرانی به دنبال یک پیروزی مهندسی شده باشیم 🔸پیشرفت مذاکرات در کنار انجام عملیات های نظامی در خلیج فارس و موشکباران دیشب رژیم صهیونیستی نشان داد که ما باید درک کاملی از هندسه میدان مبارزه داشته باشیم. 🔹اگر دیپلماسی را صرفا گفت و گو در اتاق های دربسته و لبخندهای دیپلماتیک بدانیم، از همان ابتدا شکست می خوریم و اگر صرفا به عملیات های نظامی و جنگ تکیه کنیم نمی توانیم از حقوق خود به طور کامل دفاع کنیم. 🔸ما در برابر دشمنان ایران ۴ میدان مبارزه داریم؛ میدان مبارزه نظامی، میدان مبارزه دیپلماسی، میدان حضور مقاومت مردم و میدان خدمت که ۳میدان اول از میدان چهارم پشتیبانی می کند. این ۴ میدان نه تنها در ۴ خط موازی نیستند بلکه تار و پود یک پیکره واحد هستند که باید مثل بافتن یک لباس با هماهنگی دقیق و لحظه ای لباس موفقیت پیروزی ملت ایران را ببافند. 🔹میدان مبارزه نظامی، موتور پیشران قدرت ساز است یعنی دشمن را از رویاپردازی برای حمله دور می کند و به همان میزان میدان مبارزه دیپلماسی باید بتواند در زمان مقتضی این اقتدار عینی را به دستاوردهای ملموس و تثبیت شده حقوقی، سیاسی و اقتصادی تبدیل کند نه اینکه با حرف های کلی، مسائل حل نشده باقی بماند. 🔸نکته کلیدی در این الگوی مبارزه مهم و اساسی، اقتدار و عقلانیت است. ما نه می خواهیم با وادادگی پیش برویم و نه با شعارزدگی. ما باید با اقتدار ایران و عقلانیت ایرانی به دنبال یک پیروزی مهندسی شده و کامل باشیم.
آنتی‌ سالوسیون➋
‌ 📣قالیباف: ما نه می خواهیم با وادادگی پیش برویم و نه با شعارزدگی بلکه باید با اقتدار و عقلانیت ایرا
‌ 📣قالیباف: ماجرای لبنان نشان داد که میدان دیپلماسی در کنار میدان نظامی می تواند دشمنان را کنار بزند ◾یک بار با تهدید به حمله و قطع مذاکره جلوی حمله به بیروت را می گیریم و بار دیگر با حمله 🔸ماجرای لبنان نشان می‌دهد میدان دیپلماسی کنار میدان نظامی می تواند اسرائیل و دشمنان را کنار بزند. 🔹نه دیپلماسی مانع عملیات نظامی است و نه عملیات نظامی مانع دیپلماسی است. یک بار با تهدید به حمله و قطع مذاکره جلوی حمله اسرائیل به بیروت را می گیریم و بار دیگر با حمله نشان می دهیم ترسی از قطع مذاکرات نداریم و نتیجه این می شود که آنها مجبور می شوند عقب نشینی کنند و ما حق خود را تثبیت می کنیم. 🔸حالا تصور کنید اگر ما در میدان نظامی پیروز نشده بودیم یا در میدان دیپلماسی جلو نرفته بودیم و یا میدان های نظامی و دیپلماسی با یکدیگر به درستی پاسکاری نکرده و پشتیبانِ هم نبودند و با هم هماهنگی نداشتند، آن وقت دست ما برای حمایت از لبنان و مقابله با محاصره دریایی بسته بود. 🔹در ماجرای درگیری های خلیج فارس نیز شما این را دیدید که با استفاده از همین الگو، ترتیبات ایران برای بازگشایی تنگه را تا اینجا تثبیت کردیم. 🔸موضوع فقط لبنان نیست بلکه موضوع رسیدن به حق مردم و ایجاد امنیت باثبات برای کشور است و باید هر ۴ میدان در کنار هم و هماهنگ با یکدیگر این اهداف را تأمین کنند.
آنتی‌ سالوسیون➋
‌ 📣قالیباف: ماجرای لبنان نشان داد که میدان دیپلماسی در کنار میدان نظامی می تواند دشمنان را کنار بزند
‌ 📣قالیباف: قرار نیست یا جنگ کنیم و یا مذاکره بلکه قرار است به وقت خود جنگ کنیم و به وقت خود مذاکره ◾هدف ما پایان جنگ و ایجاد امنیت پایدار است، نه عادی سازی روابط با آمریکا 🔸قرار نیست یا جنگ کنیم و یا مذاکره بلکه قرار است به وقت خود جنگ کنیم و به وقت خود مذاکره کنیم و اینگونه است که می توانیم دشمن را شکست دهیم و این که می گوییم مذاکره ادامه مبارزه است عینیت پیدا کند. 🔹همینجا لازم است روی یک برداشت غلط خط بطلان بکشم، برخلاف تصور برخی که فکر می کنند بین مسئولان هماهنگی نیست، هماهنگی کامل برای رسیدن به اهداف میان مسئولان وجود دارد. 🔸دست نیروهای مسلح برای اقدام همواره باز بوده و بر اساس تدبیر و برنامه ریزی درست و تصمیم تصویب شده عمل می کنند. 🔹هدف ما پایان جنگ و ایجاد امنیت پایدار است و نه عادی سازی روابط با آمریکا و اعتمادی هم به طرف مقابل نداریم. البته روش ما احساسی عملیات کردن یا صرفا اعلام حقوق ملت ایران یا محکوم کردن جنایات دشمن نیست. 🔸راه روشن است و میدان مشخص است و فقط اراده‌ای می خواهد که میان انقلابی گری و کنش دیپلماتیک بر بستر اقتدار عقلانی حرکت کنیم. 🔹محاصره دریایی را که یک جنایت جنگی و توطئه دشمن است را با یک برنامه ریزی همه جانبه به یک شکست دیگر برای آنها تبدیل خواهیم کرد.