eitaa logo
آنتی‌ سالوسیون➋
132 دنبال‌کننده
200 عکس
207 ویدیو
7 فایل
کانال فعال @antisaloosion
مشاهده در ایتا
دانلود
آنتی‌ سالوسیون➋
‌ 📣قالیباف: قرار نیست یا جنگ کنیم و یا مذاکره بلکه قرار است به وقت خود جنگ کنیم و به وقت خود مذاکره
‌ 📣قالیباف: به فرموده رهبر انقلاب، راه مقابله با نقشه دشمن، ایستادگی، روشن بینی، انسجام، اعتماد متقابل و هم صدایی نکردن با دشمن است ◾ برخی به اسم تبعیت از رهبری در حال عمل کردن خلاف خط مشی ایشان هستند 🔸با انسجام ملی و دیپلماسی اقتدار و قدرت نظامی تحت فرمان رهبری معظم و نایب امام عصر(عج) دشمن را از تسلیم شدن مردم ایران ناامید خواهیم کرد. 🔹به برکت خون پاک شهدا و با بصیرت ملی و درایت رهبری، مجاهدت مسئولین، به سمت ایرانی مستقل، پیشرفته و قوی ان شاءالله حرکت خواهیم کرد. 🔸رهبر معظم انقلاب نقشه دشمن را افشا کردند که بر تاب آوری مردم و ایجاد خطا در دستگاه محاسباتی مسئولان کشور متمرکز شده است. 🔹رهبر انقلاب راه مقابله با نقشه دشمن را نیز در رعایت این موارد تعیین کردند؛ ایستادگی، روشن بینی، حفظ وحدت و انسجام، اعتماد متقابل و هم صدایی نکردن با دشمن. 🔸برخی این روزها با اسم تبعیت از رهبری در حال عمل کردن خلاف خط مشی هستند اما هرکس خارج از چارچوب «ایستادگی، روشن بینی، حفظ وحدت و انسجام، اعتماد متقابل و هم صدایی نکردن با دشمن» اقدام کند؛ چه مسئول باشد، چه نخبه سیاسی و چه فعال رسانه ای، با پاسخ سخت امت حزب الله روبرو است. 🔹«ایستادگی، روشن بینی، حفظ وحدت و انسجام، اعتماد متقابل و هم صدایی نکردن با دشمن» وظیفه ای است که رهبر معظم انقلاب اسلامی برای همه ما تعیین کردند که بتوانیم با برنامه دشمن مقابله کرده و چشم انداز روشنی برای ایران آینده و سربلند رقم بزنیم؛ ان شاءالله.
‌ 🔹 علمای مسلمان لبنان: ایران نشان داده که دوست وفاداری برای لبنان است 🔹«تجمع علمای مسلمان لبنان» با اشاره به پاسخ جمهوری اسلامی ایران به تجاوزات صهیونیست‌ها در ضاحیه بیروت اعلام کرد ایران با عملی کردن تهدیدات خود علیه رژیم صهیونیستی نشان داد که دوست صادق و وفاداری برای لبنان است.
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹کالاس از اتحادیه اروپا درباره مفهوم ارتش اروپایی: چرا من از ارتش اضافی حمایت نمی‌کنم: هر کشور عضو یک ارتش دارد. اگر این ارتش را به ناتو اختصاص دهید، دیگر نمی‌توانید از آن در جای دیگری استفاده کنید — همچنین نمی‌توانید ارتش دیگری ایجاد کنید، فقط یک ارتش موازی. خیلی مهم است که ساختارهایی ایجاد نکنیم که ممکن است باعث سردرگمی شوند.
🔻ایروانی: هنوز به متن نهایی دست نیافته‌ایم/ تبادل نظرات برای رسیدن به متن نهایی ادامه دارد سفیر و نماینده ایران در سازمان ملل: 🔹آتش‌بس «جامع» بوده و کل منطقه از جمله لبنان را در بر می‌گیرد.
📝 در مورد گشودن جبهه‌های دیگری که دشمن در آن تجربه ناچیزی دارد و به‌شدت در آن آسیب‌پذیر خواهد بود مطالعاتی صورت گرفته است و فعالسازی آن در صورت استمرار وضع جنگی و بنا بر رعایت مصالح صورت خواهد گرفت. ۲۱/اسفند/۱۴۰۴ پیام‌ معنی دار امام ما که دیشب در کانالشون منتشر شد😍
ضربه سنگین به زیرساخت نظامی دشمن کشف و جمع آوري تجهیزات فنی تسهیل گر و رادارهای زمین پایه توسط سازمان اطلاعات سپاه در ارتفاعات جنگلی شمال کشور
‌ یه چی میگم نخندین باش؟! چند روزه که تو کانالای اینترنشنالای ایتایی فراخوان تجمع عظیم جلوی مجلس واسه بازگشایی مجلس دادن. دیشب رفتن دیدن همینقد بیشتر نشدن تازه ۲ تا نماینده مجلسم توشونه. همینقد🤌
خسته نباشین✋ یه توپ میبردین دو تیم میشدین گل کوچیک‌ میزدین خب. درسته مردم حتی به عنوان تماشاگر هم باهاتون همراهی نمیکنن ولی ورزش برا سلامتی خوبه
اگه پرچم دستشون نمیبود فک میکردم صف نونواس. نونوایی که گفته دیگه کسی واینسه نون تمومه. برای بار چندم ثابت شد سروصدای ایتاییا با فضای واقعی کشور هزار درجه متفاوته؟
یه آمار بگیرین ببینیم دوباره کسی خودزنی نکرده بندازه گردن پلیس؟
وقتی مجلس بازه میگن مجلس در رأس امور نیست و نماینده‌ها مفت‌خورن و درشو گل بگیرین و ازین حرفا. وقتی هم بخاطر شرایط جنگی و مکافات زیاد در صورت زدن مجلس که خوارج عقلشون بهش نمیرسه جلسات حضوریش لغو میشه، دادبیداد میکنن که چرا مجلس بسته‌س! مگه خودتون نمیگفتین باید درشو گل بگیرن؟ چتونه😁😂