eitaa logo
آنتی‌ سالوسیون➋
240 دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
942 ویدیو
10 فایل
کانال فعال @antisaloosion
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴می‌گویند زاکانی برای مقاصد انتخاباتی مترو را رایگان کرده و قیمت تره‌بار را ثابت نگه داشته 🔹دمش گرم. شما هم برای مقاصد انتخاباتی به جای رفتن دنبال گوگوش همین کار را بکنید.
ببینید آقامحسن چقدر قشنگ جنگ تبلیغاتی دشمن رو خنثی می کنه / اینجوری باید عمل کنیم👌🇮🇷 🔸دبیر شورای عالی امنیت ملی: واقعیت را ایران رقم می‌زند نه تخیلات بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا 🔹پس از شکست‌های پی‌درپی، بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا همچنان بی‌وقفه حرف می‌زند؛ و حالا حرف‌هایش حتی از خیال‌پردازی‌های خودش هم فراتر رفته است. 🔹می‌توانی هر روز در عالم خیال خود پیروز باشی؛ اما واقعیت را ایران رقم می‌زند؛ با مردمش، سربازانش و موشک‌هایش.
ایران به فناوری موشک بالستیک برای زدن کشتی های متحرک دست یافت یکی از دلایلی که ایران در ۶ ماه گذشته نتوانسته بود محاصره دریایی را بردارد، نداشتن سلاح مناسب برای زدن کشتی ها در فواصل بالای ۵۰۰ کیلومتر بود.
💠 پیام تبریک سرلشکر عبداللهی به مناسبت افتخارآفرینی ورزشکاران جمهوری اسلامی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا 🔹رئیس ستادکل نیروهای مسلح و فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: درخشش و افتخارآفرینی ورزشکاران غیور و شایسته جمهوری اسلامی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶، جلوه‌ای ارزشمند از توانمندی، اراده، همت و روحیه پهلوانی جوانان ایران اسلامی را به نمایش گذاشت. 🔹اینجانب این موفقیت‌های ارزشمند را به ملت غیور ایران، به‌ویژه جوانان قهرمان و مدال‌آوران عزیز، مربیان و کادرهای فنی، خانواده‌های گران‌قدر آنان و جامعه ورزش کشور تبریک می‌گویم و از تلاش‌های خالصانه و مجاهدت‌های ورزشی تمامی اعضای کاروان جمهوری اسلامی ایران قدردانی می‌نمایم. 🔹بی‌تردید، اهتزاز پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران و طنین سرود پرافتخار کشورمان در میادین بین‌المللی، جلوه‌ای از عزت، اقتدار و سربلندی ملت بزرگ ایران است. 🔹توفیق روزافزون قهرمانان و جوانان برومند ایران اسلامی را در تمامی عرصه‌های ورزشی و ملی، از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم. ‌
قالیباف: هم می‌جنگیم و هم مذاکره می‌کنیم رئیس مجلس در نطق امروز جلسه علنی: 🔹 آمریکایی‌ها که در رسانه‌ها حرف دیگری می‌زنند، اخیراً از طریق میانجی، پیشنهادهایی مطرح کرده‌اند. اما باید متوجه باشند که دوران فرسایش زمان و دیکته‌ کردن مطالبات یک‌طرفه گذشته است و موضع جمهوری اسلامی ایران کاملاً شفاف و قطعیست و تا زمانی که هفت شرط ما بر اساس تفاهم نامه اسلام آباد، محقق نشود تنگه‌ی هرمز باز نخواهد شد. 🔹 ما براساس راهبرد اقتدار و عقلانیت، نه هیجان‌زده می‌شویم، و نه مرعوب؛ هم می‌جنگیم و هم مذاکره می‌کنیم؛ هم با تمام توان در میدان نبرد نظامی حضور داریم و او را با شگفتی‌های جدید مواجه خواهیم کرد، و هم از ابزار دیپلماسی و برای تثبیت برتری خود در میدان نظامی و تحمیل حقوق ملت ایران، استفاده می‌کنیم، بارها گفته‌ام کسی در میدان مذاکره پیروز است که خود را برای جنگ آماده کرده باشد .
📣 ۹۸ درصد روستاهای دارای جمعیت به زیرساخت‌های اصلی مجهز شده‌اند رئیس بنیاد مستضعفان: 🔺️ امروز بیش از ۹۸ درصد روستاهای دارای جمعیت از عناصر و زیرساخت‌های اصلی برخوردارند. 🔺️ در بسیاری از این مناطق ظرفیت‌های فراوانی وجود دارد که اگر درست مورد استفاده قرار گیرد، می‌تواند به بهبود شرایط زندگی مردم کمک کند.
4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️مهرانه مهین‌ترابی بازیگر: ایرانی جماعت همیشه فکر می‌کنه مرغ همسایه غازه 🔷[ایرانی‌ها] میرن اونور ۱۶ ساعت کار میکنن ولی غر نمیزنن؛ ولی تو ایران که هستن به راحتی غر میزنن
🏅 ۵۲ مدال برای ایران، آن هم در دل جنگ! 🔹 عربستان، قطر، امارات و کویت روی‌هم ۵۱ مدال گرفتند. ایران تنها ۵۲ مدال که ۱۹ تا فقط طلاست و رتبهٔ ششم آسیا را تثبیت کرد 🔺 وسط این جنگ و این همه فشار، این ظرفیت را ببین. خداقوت به ورزشکارانمان که این افتخار را ساختند 👏
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥جدال در استودیوی الجزیره| ایران یا آمریکا؛ کدام یک زیر میز تفاهم زد؟ 🔷 پاسخ سردبیر روزنامه العربی الجدید به لفاظی استاد علوم سیاسی کویتی علیه ایران.. 🔺 دستاوردهای ایران در تفاهم‌نامه بسیار زیاد بود، چطور می‌توانست آن را خراب کند؟ طفره رفتن، فرار از تعهد، تفسیرهای پیچیده، ابهام و.. همه اینها کار آمریکایی‌ها بود.
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبرشهید: ‌رئیس‌جمهور یک کشور به من گفت همه از آمریکا می‌ترسند، جز شما!
♦️بقایی: حتی کودکان پیش‌دبستانی هم متوجه شده‌اند که ماجرای پایگاه هوایی «فیرفورد» یا پرواز فلای‌دبی خیلی ناشیانه برای اتهام‌زنی به ایران طراحی شده است
✅ هکرهای یمنی: به اطلاعات ۵۰۰ افسر اطلاعاتی عربستان دست یافتیم