eitaa logo
آنتی‌ سالوسیون➋
243 دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
1هزار ویدیو
10 فایل
کانال فعال @antisaloosion
مشاهده در ایتا
دانلود
📣 از توان ایران برای بستن تنگهٔ هرمز غافلگیر شدم مایکل آنتون، مدیر پیشین برنامه‌ریزی سیاست در وزارت امور خارجه آمریکا و رئیس هیئت فنی تیم ترامپ در مذاکرات هسته‌ای با ایران: 🔺️ چیزی که واقعاً من را غافلگیر کرد، این بود که نمی‌دانستم ناوگان پنجم آمریکا و مجموع توانمندی‌های نظامی این کشور قادر نیستند تنگهٔ هرمز را باز نگه دارند. 🔺️ پیش از این تصور می‌کردم اساساً یکی از دلایل حضور نظامی آمریکا در منطقه، تضمین بازماندن این تنگه است اما اکنون می‌بینیم که چنین کاری از عهدهٔ ما برنمی‌آید.
💢چرا تهدید جدید محسن رضایی، آمریکا را در شوک استراتژیک فرو برد؟! 🎙️سرلشکر محسن رضایی، در پاسخ به این سوال که پاسخ ایران در احتمالی بعدی چگونه خواهد بود، گفته: «نبض اقتصاد در منطقه غرب آسیا است؛ آمریکا امکانات بسیار گران‌قیمتی در منطقه دارد؛ ما هنوز این‌ها را جزو اهدافمان قرار نداده بودیم، ولی اگر جنگ شود بسیاری از کابل‌ها، دیتاسنترها و مراکز هوش مصنوعی با ارزش بیش از ۲ هزار میلیارد دلار، در تیررس قرار می‌گیرند. 🔹بنابراین از ابتدا کاری نکردیم که در همان هفته اول همه امکاناتمان را رو کنیم و برای بعد دستمان خالی باشد. امروز قطعاً اگر درگیری شود، با برنامه وسیع‌تری با دشمن مواجه می‌شویم.» ▪️امروزه اقتصاد آمریکا و اروپا با کاغذ و نیروی انسانی اداره نمی‌شود، بلکه مراکز داده و هوش مصنوعی نقش مغز و سیستم عصبی آن را بازی می‌کنند. اگر این مراکز از کار بیفتند، در یک لحظه کل چرخ دنده‌های زندگی روزمره و اقتصاد غرب قفل می‌شود: ۱. توقف پول و بانک: بورس وال‌استریت، کارت‌های بانکی و تمام تراکنش‌های مالی که با الگوریتم‌های هوش مصنوعی کار می‌کنند، از کار می‌افتند. ۲. فلج شدن حمل‌ونقل و کالا: سیستم هوشمند قطارها، پروازها، بنادر و زنجیره توزیع مواد غذایی و سوخت مختل شده و فروشگاه‌ها خالی می‌مانند. ۳. سقوط سهام غول‌های فناوری: بخش بزرگی از ثروت فعلی آمریکا بر پایه ارزش شرکت‌های هوش مصنوعی (مثل انویدیا، مایکروسافت و گوگل) بنا شده و ضربه به زیرساخت‌های آن‌ها، باعث سقوط آزاد بازار سرمایه و ورشکستگی زنجیره‌ای می‌شود. 🚨بله! جهان باید بداند کارت برنده ایران فقط تنگه هرمز نیست! ایران هنوز کارت های برنده دیگری دارد که به وقت خودش رو خواهد کرد!
17.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آخوندا برن ؟! آخوندا دارن مقاومت رو به بقیه ی کشورها هم صادر میکنن 😁 رجزخوانی یک روحانی به زبان اسپانیایی خطاب به مارکو روبیو و ترامپ
♨️سخنگوی وزارت کشور: وزارت کشور برای برگزاری انتخابات تمام الکترونیک آمادگی دارد. 🔹دلیل اینکه چرا تقویم را اعلام نمی‌کنیم به‌خاطر این است که کشور در حالت جنگ است. 🔹انتخابات ریاست‌جمهوری و مجلس پایان سال آینده برگزار خواهد شد. 🔹هرگونه اطلاع‌رسانی در مورد انتخابات شورای اسلامی شهر تهران از طریق ستاد انتخابات وزارت کشور است.
سرلشکر ایزدی: هدف اصلی دشمن، براندازی نظام متکی بر اراده و پشتیبانی مردم است جانشین فرمانده کل سپاه در رزمایش جان‌فدایان اراک: 🔹تاریخ انقلاب اسلامی گواهی می‌دهد که ملت ایران با اتکا به خویشتن‌خیش، ایمان الهی و رهبری داهیانه امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، توانسته است در برابر تمامی توطئه‌های استکبار جهانی، ارتجاع منطقه و رژیم بعثی ایستادگی کند. 🔹این مسیر عزت و اقتدار در تقابل با دشمنان در رویدادهای اخیر از جمله جنگ‌های ۱۲ روزه و رمضان نیز با موفقیت استمرار یافته است. 🔹هدف غلبه‌ناپذیر دشمن، براندازی نظامی است که ریشه در اراده مردمی داشته و برای مردم مجاهدت می‌کند؛ نظامی که به برکت ساده‌زیستی و رهبری الهی‌گونه ولی امر مسلمین، مسیر استقلال و اقتدار را با قدرت تمام طی می‌کند.