📍آخرین نقطهای که تحریم و جنگ اثر میکند باید سفره و سلامت مردم باشد
🔖محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس در نشست با ظفرقندی وزیر بهداشت:
📌در جریان جنگ ۴۰ روزه، کادر پزشکی در بخشهای مختلف سلامت و درمان نقشی بیبدیل ایفا کردند.
📌نکته مهم این است که همه ما باید توجه کنیم که تحریم و جنگ باید آخرین نقطه ای که بر آن اثر می گذارد، سفره و سلامت مردم باشد.
📌از سوی دیگر، اولین اثر مثبت مدیریت مجموعه دولت و مجلس باید در سفره و سلامت مردم دیده شود و نباید بهگونهای عمل کنیم که این موضوع برعکس شود.
📌اگر تلاش و همت جدی وجود داشته باشد از همین شرایط خاص و جنگی می توان به عنوان بزرگترین فرصت برای اصلاح دراین حوزه و رفع مشکلات بخش سلامت استفاده کرد.
📌در حوزه سلامت مسائل مرتبط با قیمت حملونقل، زمان، گمرکات و ارز و سایر مسائل مرتبط نیازمند توجه، بررسی و تصمیم گیری است.
سردار محبی: دکترین دفاع ایران به سمتی خواهد رفت که بازدارندگی دائم و مطلق ایجاد کنیم.
ارتش یمن: ادعای سعودی درباره حمله به مدینه کذب محض است
🔹یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن، با انتشار بیانیهای اعلام کرد که نیروهای مسلح یمن امروز هیچ عملیات نظامی علیه خاک عربستان انجام نداده است.
🔹او ادعای عربستان سعودی مبنی بر هدف قرار گرفتن منطقه مدینه منوره را «ادعای کاذب و بهتانی بزرگ» علیه ملت یمن و نیروهای مسلح آن توصیف کرد.