eitaa logo
آنتی سالوسیون
1.4هزار دنبال‌کننده
8هزار عکس
6.2هزار ویدیو
32 فایل
از سالهای آخر دهه‌ی اول انقلاب به بعد،دشمنان انقلاب و جبهه‌ی دشمن یک سیاستی را طراحی کردند و آن سیاست این بود که از قم آنتی‌تز انقلاب درست کنند. همان طور که انقلاب از قم جوشید، یک ضد انقلاب هم از قم به وجود بیاورند. امام خامنه ای راه ارتباطی @nooretabyin
مشاهده در ایتا
دانلود
آنتی سالوسیون
🎥 ثبت #رشد_اقتصادی شش و چهار دهم درصدی در سال ۱۴۰۲/ دولت‌سیزدهم در کاهش #نرخ_بیکاری در ده سال گذشته
💢 نرخ بیکاری ۸.۶ درصد شد 🔹 نتایج طرح آمارگیری نیروی‌کار زمستان ۱۴۰۲ از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد. بررسی نرخ بیکاری افراد ۱۵ ساله و بیش‌تر نشان می‌دهد که ۸.۶ درصد از جمعیت فعال (شاغل و بیکار)، بیکار بوده‌اند. بررسی روند تغییرات نرخ بیکاری حاکی از آن است که این شاخص، نسبت به فصل مشابه سال قبل (زمستان ۱۴۰۱)، ١.١ درصد کاهش یافته است.
✅ خبر خوب 💢 بورس در پایان سال سبزپوش شد 🔹شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (دوشنبه ۲۸ اسفند ماه) با ۳۴ هزار و ۶۸۶ واحد افزایش در ارتفاع ۲ میلیون و ۱۹۵ هزار و ۹۳ واحدی قرار گرفت.
آنتی سالوسیون
🚨 فیلم منتشر شده از برنامه(تیم) ثریا و محسن مقصودی که در حال تخریب دولت و مجلس و تبلیغ لیست خاص و من
✅ سمت چپ ادعای ، اما سمت راست اصل کلیپ و واقعیت ماجرا 👆👆👆 این کلیپ یکی از واضح ترین و بی شرمانه ترین دروغ های بوده ، در کلیپ می بینید که آقای در حال نقل قول از زبان یک بازنشسته است، اما اشتری با نامردی تمام آن را تقطیع کرد و طوری انتشار داد که گویا این حرف خود آقای قالیباف است !!! @antisaloosion
آنتی سالوسیون
✅ سمت چپ ادعای #وحید_اشتری ، اما سمت راست اصل کلیپ و واقعیت ماجرا 👆👆👆 این کلیپ یکی از واضح ترین و ب
پاسکاری اصلاح طلبان ؛ اشتری و استاد رائفی پور مسئله خیلی روشنه برای کسانیکه واقعا دنبال حقیقت هستند کانال کینو
🔴 به نکاتی که امروز عرض میکنم کمی بیشتر از مباحث قبلی توجه کنید 👇👇👇👇👇👇👇
🔴 نکته اول 🔻 وقتی به سیرِ حرکتِ رسانه ای کشور در دو ماهه گذشته نگاه میکنیم، در می یابیم که با یک روبرو هستیم. کلان پروژه ای که هدفش نفرت آفرینی و بی اعتماد سازی نسبت به مسئولین نظام و شخصیت های انقلابی و پمپاژ عصبانیت در افکار عمومی است. 🔹 چرا نفرت آفرینی و عصبیت در افکار عمومی رو دنبال میکنند؟!!! 🔸 معمولا نفرت آفرینی و خشم پیش درآمد ایجاد آشوب های اجتماعی هست. اگر به موقع اقدام مناسبی در جهت مقابله با این موج رسانه ایِ منفی انجام ندهیم باید رد بهار و تابستان منتظر حوادثی از جنس تحرکات پائیز 1401 باشیم.
🔴 نکته دوم 🔻 در اغتشاشات و ناآرامیهای اجتماعی-سیاسی چه مراجعی نقشِ محوری در خنثی سازی و مقابله به نفع کشور را انجام میدهند؟ ▪️ سران قوا و مسئولین ارشد نظام ▪️ شخصیت های برجسته مذهبی ▪️ نیروهای امنیتی و انتظامی ▪️ روحانیت ▪️ فعالان رسانه ایِ وفادار به انقلاب ▪️ عامه مردم بالاخص مذهبیون 🔹وقتی به سیرِ تحرکاتِ رسانه ای در دوماهه اخیر کشور نگاه میکنیم، میبینیم تمام مراجعِ طرفدارِ نظام در حال تضعیف و تخریبِ اعتبارِ اجتماعی هستند که در صورت ایجاد هرگونه آشوبی، اثرگذاری آنان به حداقل ممکن برسد. پ.ن: این ماهها چه کسانی زیر ضربه رفته اند؟! جایگاه و نقششان در حوادث مختلف چیست؟! از تضعیف و تخریب آنان چه کسانی نفع میبرند؟!!!
🔴 نکته سوم 🔻 فرض بگیرید گروهی برای برگزاری تجمعی از مراجع قانونی گرفته اند. در حین تجمع، نیروی انتظامی به آنها میگوید به دلیل به وجود آمدن هشدار امنیتی یا شکایت اهالی محلِ تجمع و یا هر دلیل دیگری تجمع را خاتمه داده و محل را ترک کنند. 🔹 خب؛ قانونا، شرعا، عقلا و ... آن گروه میبایست چه اقدامی انجام دهد؟! به دستور نیروهای حافظ امنیت و نظام عمومی تمکین و تبعیت کند؟ یا نسبت به دستور آنان تمرد و سرپیچی؟! 🔹 اگر این افراد از دستور پلیس تمرد و سرپیچی کردند، وظیفه نیروهای انتظامی چیست؟ کرنش نشان دادن یا برخورد سختِ فیزیکی و بازداشت مقصرین و مسببین تمرد کننده؟!! 🔸 عقلانیت میگه باید تمکین و تبعیت کنند، تجمع رو خاتمه دهند و محل رو ترک کنند. سپس مسئولین برگزاری تجمع به مراجع قانونی مراجعه کنند و پیگیر ماجرا شوند که آیا اقدام نیروی انتظامی خلاف قانون بوده یا خیر؟ اگر خلاف قانون بوده شکایت کنند و برای برگزاری مجدد تجمع در زمان و مکان معین دیگری درخواست مجوز کنند. 🔸 اینکه از دستور پلیس سرپیچی شود و با او وارد ضرب و شتم شوند یک اقدام کاملا اشتباه و غیر قابل توجیه هست. ضرب و شتم نیروهای حافظ امنیت و نظم عمومی یعنی شکستن اقتدار پلیس و فتح باب برای اقدامات غیر قانونی دیگر 👈 حواسمان باشد، اگر اقتدار نیروهای امنیتی و انتظامی نباشد، امنیت پایدار نخواهیم داشت. و اگر امنیت نداشته باشیم دیگر نداریم.
🔴 نکته چهارم 🔹 آیا تجمع و تحصن نیاز به اخذ مجوز دارد یا خیر؟! 1️⃣ طبق اصل 27 قانون اساسی "تشکیل اجتماعات و راهپیمایی ها بدون حمل سلاح,به شرط آن که مخل به مبانی اسلام نباشد ازاد است" تجمعات به رسمیت شناخته شده است. 2️⃣ به دلیل غلبه ی احساسات و هیجانات برخی از افراد داخل یا خارج از تجمع و همچنین حضور احتمالی افرادی که به دور از چارچوب قانون در پی ایجاد نا آرامی و بی نظمی هستند شاهد به خشونت کشیده شدن جریان تظاهرات، تجمعات و تحصنات هستیم.بر همین مبنا ضرورت نظارت توسط یک قدرت عمومی در تجمعات و راهپیمایی ها اجتناب ناپذیر است. 🔸 بر همین اساس و طبق اصل 26 قانون اساسی، قانون فعالیت احزاب، جمعیت ها و انجمن های سیاسی و صنفی و انجمنهای اسلامی یا اقلیت های دینی در تاریخ 1360/6/7 در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید. https://rc.majlis.ir/fa/law/show/90226 ▪️برخی میگویند این قانون، قانون فعالیت احزاب است در حالی که در مواد 1 الی 5 فصل اول به صراحت در کنار احزاب، به جمعیت ها، انجمن های سیاسی و صنفی، انجمن های اسلامی یا اقلیت های دینی و ... اشاره شده است که نشان دهنده در برگیرندگی گستره زیادی از مجموعه هاست. 3️⃣ بر همین اساس، کمیسیون ماده ۱۰ قانون فعالیت احزاب، جمعیت ها و انجمن های سیاسی و صنفی و انجمنهای اسلامی یا اقلیت های دینی مرجع صدور مجوز راهپیمایی در کشور محسوب می‌شود. و هر گروهی که تصمیم به برگزاری تجمع دارد میبایست مطابق با آیین‌نامه چگونگی تامین امنیت اجتماعات و راهپیمایی‌های تصویب شده در تاریخ 1381/07/07 اقدام به اخذ مجوز نماید. https://rc.majlis.ir/fa/law/show/122377 🔸 در بند ت ماده 1 این آیین نامه اجرایی به صراحت از جمله "هر گونه تجمع، تحصن، راهپیمایی و غیره" استفاده شده است که از تفسیر و تاویل های مختلف در خصوص استثناء کردن برخی از تجمعات توسط برگزار کنندگان جلوگیری کند. 4️⃣ فلسفه وجودی اخذ مجوز برای برگزاری تجمع، تحصن و راهپیمایی نیز یک منطقِ معقولانه و پذیرفته شده است. هر فعالیتی که در جامعه میخواهد انجام بگیرد باید فرد یا گروهی هم مسئولیت آن را بپذیرد و هم صلاحیت آن را داشته باشد تا حاکمیت بتواند بر این اساس نظم، امنیت و قوانین را در جامعه پیاده سازی کند. ▪️ اینکه برخی از افراد و گروهها حاضر به تبعیت از استانداردهای قانونی نیستند نشان از عدم مسئولیت پذیری و یا عدم صلاحیت آنان در انجام آن فعالیتِ اجتماعی دارد و الا چه کسی است که نداند و یا منطقا نپذیرد هر فعالیتی نیاز به مجوز و تاییدات قانونی دارد. ▪️ آیا میشود پذیرفت ایجاد یک واحد صنفی مانند آشپزخانه یا تاسیس یک درمانگاه عاری از نیاز به اخذ مجوز و تایید صلاحیت است؟!! چگونه میشود برگزاری تجمع و تحصن را که محتمل بر اخلال از نظم و امنیت عمومی هست را مستثنا از مجوز بدانیم؟ و در صورت هرگونه حادثه ای هیچ را مسئول و پاسخگو ندانیم؟! ✅ در نتیجه، برگزاری هرگونه تجمع، تحصن، راهپیمایی و غیره نیازمند اخذ مجوز توسط برگزار کنندگان از مرجع قانونی تعیین شده است.
🔴 نکته پنجم 🔻 طرح بحث افزایش حقوق کارگران به 15 میلیون تومان نیز یکی دیگر از قطعات این پازل است که بسیاری از فعالان رسانه ای نیز ناخواسته در زمین آن مشغول به نقش آفرینی شده اند. 🔹 کاملا مشخص است که افزایش حقوق کارگران تا این میزان: ▪️ هم منطقی و تخصصی نیست ▪️ هم تورم آفرین هست ▪️ هم موجب رشد نرخ بیکاری میشود ▪️ هم کاهش تولید را در پی دارد 🔹 اما، چرا در حال ضریب داده شدن هست؟! 🔸 با توجه به فشارهای اقتصادی ناشی از تورم بر خانوارها بخصوص جامعه کارگری، طرح این موضوع باعث ایجاد در میان بسیاری از افراد جامعه میشود و عدم تحقق آن باعث ایجاد سرخوردگی، ناراحتی، عصبانیت و ناامیدی میگردد که بستر را برای واکنش های هیجانی در جامعه فراهم میکند. از سوی دیگر نیز بخش قابل توجهی از افراد جامعه را تبدیل به منتقد و مطالبه گر از حاکمیت میسازد که در صورت بروز آشوب، یا با آشوبگران همراهی میکنند یا حداقل با حاکمیت حمایت نمیکنند. ✅ افزایش حقوق کارگران، یک حقِ مسلم است که در هر سال توسط مسئولین و نمایندگان کارفرمایان و کارگران جمع بندی و مصوب میشود. اما موج آفرینیِ افزایش حقوق بصورت نامتعارف و غیر تخصصی در رسانه جز هزینه برای کشور و مردم هیچ عایدی ندارد. ✅ مراقب باشیم ناخواسته تکمیل کننده پازل دشمن نشویم و اجازه ندهیم مطالبات حقِ مردم در مسیرهای انحرافی و هزینه ساز قرار گیرد.