eitaa logo
رهپویان هدایت
1.2هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
304 ویدیو
4 فایل
متفاوت ترین کانال در حوزه رصد و تبیین انحرافات کلیه فرق ضاله / تلگرام: t.me/antisect
مشاهده در ایتا
دانلود
⚠️⚠️ دراویش افراطی پیاده‌نظام رژیم صهیونیستی 👈 جریان دراویش افراطی فرقه نعمت الهیه گنابادیه از ابتدای شروع عملیات نظامی طوفان الاقصی در مناطق اشغالی، همراهی و حمایت خود را از رژِیم صهیونیستی نشان داد. باور این جماعت این است که مردم فلسطین همان یهودیان صهیونیستی هستند که امروز در برابر نیروهای نظامی حماس از خود دفاع می‌کنند. .
⚠️⚠️ دراویش افراطی پیاده‌نظام رژیم صهیونیستی 👈 جریان دراویش افراطی فرقه نعمت الهیه گنابادیه از ابتدای شروع عملیات نظامی طوفان الاقصی در مناطق اشغالی، همراهی و حمایت خود را از رژِیم صهیونیستی نشان داد. باور این جماعت این است که مردم فلسطین همان یهودیان صهیونیستی هستند که امروز در برابر نیروهای نظامی حماس از خود دفاع می‌کنند. ▪️ دراویش افراطی این فرقه، دفاع مشروع مردم مظلوم در برابر حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی کتمان کرده و به‌صورت کاملاً وارونه روایت می‌کنند. یکی از سرکرده‌های این دراویش تندرو خطاب به شبکه اینترنشنال اعلام کرد: جنگ اسرائیل با حماس جنگ همه ماست و منطقی‌ترین رفتار برای ما، ایستادن در کنار اسرائیل است!! ⚠️ یکی از دراویشی که سال‌ها مرید بود، با کتمان حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی غزه، مدعی شد بعد از هولوکاست، حمله نیروهای حماس به رژیم منحوس، وحشتناک‌ترین اتفاقی است که مردم شاهد آن هستند و اعلام کرد نیروهای حماس، بیمارستان المعمدانی را هدف قراردادند!! ▪️ این‌گونه اظهارات سخیف و بی‌اساس دراویش افراطی فرقه نعمت الهیه در مسئله دفاع مشروع ملت فلسطین در برابر تجاوز 70 ساله رژیم غاصب، حاصل زحمات یاوه‌گویی‌های مصطفی آزمایش به‌عنوان استاد معظم آنان است. ▫️ این دراویش که حاضرند خود را قربانی رژِیم اسرائیل بکنند، خط‌مشی خود را از گرفته‌اند. مسلک درویشی که خود از مداخله در امور منع می‌کند، این‌گونه حامی ظالمان و جنایتکاران شده است. 🔘 امروز فرقه نعمت الهیه چشمان خود به روی جنایات نسل‌کشی‌های وحشیانه رژیم صهیونیستی بسته‌اند و در عوض چشمان خود را در برابر ادعاهای دروغین مانند بی‌گناهی عاملان شهادت روح‌الله عجمیان باز نگه‌داشته و همچنان در فضای رسانه برای امثال این قبیل جلادان، اشک تمساح می‌ریزند. .
⛔️⛔️ بانیان اصلی کشتار امروز مردم غزه 👈 بانیان و حامیان این جنایت وحشیانه کسانی هستند که امروز اداره سازمان ملل را به دست گرفته‌اند و منافع و مقاصد شومشان را با ادامه دادن به تجاوز و کشتار وحشیانه رژیم صهیونیستی تأمین می‌کنند. .
⛔️⛔️ بانیان اصلی کشتار امروز مردم غزه ▪️ در خصوص حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به ملت مظلوم فلسطین ، مقامات بین‌المللی به وضعیت بحرانی صورت گرفته مکرر اعتراف می‌کنند. به‌عنوان نمونه، آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد گفت : بیمارستان‌های به دلیل افزایش تعداد بیماران و همچنین افراد آواره که به دنبال سرپناه هستند، بسیار فراتر از ظرفیت خودکار می‌کنند. این وضعیت در بحبوحه حملات هوایی و کمبود تجهیزات پزشکی، غذا، آب و سوخت در حال گسترش است. ▫️ وی در ادامه اظهاراتش بیان کرد، درمجموع، ۱.۴ میلیون نفر از مناطق سکونت خود خارج‌شده‌اند. آوارگی گسترده به پناهگاه‌هایی با منابع ناکافی منجر به شیوع بیماری خواهد شد .علاوه بر این، از زمان آغاز جنگ در۷ اکتبر ۱۷۱ حمله به مراقبت‌های بهداشتی در مناطق اشغالی صورت گرفته است که منجر به کشته شدن ۴۹۳ نفر و زخمی شدن ۳۸۷ نفر شده است. همچنین ۵۶ حمله‌بر تأسیسات بهداشتی و ۱۳۰ حمله‌بر پرسنل شاغل بر وضعیت این مناطق تأثیر گذاشته است. ▪️ این اخبار تلخ و ناراحت‌کننده را کسانی ایجاد کرده‌اند که مؤسسین واقعی سازمان ملل متحد هستند. بانیان و حامیان این جنایت وحشیانه کسانی هستند که امروز اداره سازمان ملل را به دست گرفته‌اند و منافع و مقاصد شوم شان را با ادامه دادن به تجاوز و کشتار وحشیانه تأمین می‌کنند. ⚠️ امروز ملت‌های جهان به این حقیقت رسیده‌اند که صلح و عدالتی که برای تحقق آن ، این‌چنین تشکیلاتی عریض و طویلی را ایجاد کردند ، جز یک ادعای دروغین و محقق نشدنی، چیز دیگری نیست. .
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسرائیل همون آمریکاست! نوام چامسکی، فیلسوف و اندیشمند آمریکایی، علت حمایت های گسترده‌ی آمریکا از اسرائیل را اشتراکات وجودی و تاریخی آن‌ها می‌داند! فیلم را ببینید تا متوجه شوید که چرا کمک های آمریکا به رژیم صهیونسیتی با جابجایی رئیس جمهورها هیچ تغییری نمیکنه!
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 رهبر انقلاب، صبح امروز: اگر کمک آمریکا نباشد، رژیم صهیونیستی ظرف چند روز فلج میشود 💻 Farsi.Khamenei.ir
رهپویان هدایت
📢 رهبر انقلاب، صبح امروز: اگر کمک آمریکا نباشد، رژیم صهیونیستی ظرف چند روز فلج میشود 💻 Farsi.Khamen
رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از دانش‌آموزان و دانشجویان، با ریشه‌یابی دشمنی دیرینه آمریکا با ملت ایران، فاجعه‌آفرینی صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها در غزه را در تاریخ بی‌سابقه خواندند و با اشاره به ضربات تحقیرکننده‌ای که صبر و ایستادگی مردم غزه به آبرو و حیثیت رژیم غاصب جعلی و حامیان مستکبرش وارد آورده، گفتند: اگر کمک‌‌های همه‌جانبه آمریکا نباشد، رژیم صهیونیستی در عرض چند روز فلج خواهد شد. دنیای اسلام هم باید با قطع همکاری اقتصادی با رژیم صهیونیستی، علیه این رژیم بسیج شود و با صدای رسا و پافشاری بر «قطع فوری بمباران و جنایت‌آفرینی در غزه»، به وظایف مهم خود در این رویارویی جبهه حق با جبهه باطل عمل کند.
⭕️⭕️ حماس، دشمن اصلی مسیحیت صهیونیستی است 👈 امروز تحرکات مسیحیان صهیونیستی نشان می‌دهد به‌شدت خطرناک‌تر از یهودیان و مسیحیان حامی اسرائیل هستند. روسای جریان مسیحیت صهیونیستی در فضای رسانه سعی می‌کند چهره واقعی و مظلومانه مردم فلسطین را به‌عنوان مردمی وحشی و تروریستی مطرح کنند. .