eitaa logo
رهپویان هدایت
1.2هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
305 ویدیو
4 فایل
متفاوت ترین کانال در حوزه رصد و تبیین انحرافات کلیه فرق ضاله / تلگرام: t.me/antisect
مشاهده در ایتا
دانلود
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 خانم زهرا تهرانی ، نوه شیخ علی اکبر تهرانی از منحرفین مشهور 🌀 شب های جمعه از استان های مختلف اتوبوس اتوبوس آدم می آمدند تهران پای درس این افراد 👈 آقایان پای درس پدربزرگ می رفتند ، خانم ها پای درس این خانم !!! 🌀 تصویر کمی مات است به جهت حفظ آبروی شرکت کنندگان ، اما جمعیت زیاد مشخص است ، ظاهر مذهبی بودن افراد مشخص است ، ‼️‼️ شما فقط توجه به حرفها و محتوای شعری که برای زهرا تهرانی خوانده می شود دقت کنید !!! به او میگوند پرورش دهنده 14 معصوم !!!!!!!!!!!!!!!! ‼️‼️ ⬅️ این پدربزرگ و نوه ، بالای 10 سال مردم را با این حرفها منحرف کردند ، به راستی چرا مردمی ظاهر مذهبی و اهل نماز و قرآن ، پای درس و حرفهای سراسر غلط این افراد نشستند ؟؟؟؟ بله ، دلیلش نداشتن " فهم دینی " است . 👈 دلیلش این است که این افراد مدام حرف از خواب و رویا می زدند ، مباحثی که برای ظاهر دینان ، بسیار جذاب است !!! مراقب باشیم ! 👌 در مباحث تخصصی دین و مهدویت ، تا سواد کسی را از طریق استعلام از چند نفر بزرگ تر به دست نیاوردید ، اعتماد نکنید . 👈 این را بدانیم جذاب حرف زدن ، دلیلی بر درست حرف زدن نیست 👉 https://eitaa.com/antihalghe
غرض بهائیان از طرح خلع سلاح عمومی منهای رژیم صهیونیستی زمانی که به مهره های بهائی گفته می شود چرا این دست قوانین(خلع سلاح عمومی) را در منطقه قرار گرفتن تشکیلات فرقه ابراز نمی کنید می گویند: ما اجازه تبلیغ در آن نواحی(فلسطین اشغالی و در میان صهیونیست ها) را نداریم.
✔️قواعد و قانون های وضع شده در فرقه های تشکیلاتی جملگی غرضمند هستند و اهداف خاصی را دنبال می کنند. اهداف و اغراض ذکر شده جملگی تهی از خداخواهی می باشند و در واقع، وضع کننده قاعده های فرقه به دنبال هدف هایی است که در آن هیچ مولفه الهی و انسانی وجود ندارد. 🔺نمود بارز این رویه در فرقه ضاله بهائیت قابل مشاهده است که در آن قاعده ها و محورهایی برای فعالیت اعضا تعریف شده که نتیجه آن صرفا تقویت رژیم غاصب صهیونیستی است. برای نمونه یکی از محورهای مورد تاکید بهائیان خلع سلاح عمومی است که آن را در خصوص کشورهای اسلامی مطرح می کنند. ♦️بها، خدای خودخوانده بهائیان در کتاب اقدس با صراحت جواز حمل اسلحه را رد می کند و مدعی می شود که حمل اسلحه را قبول ندارد.(قابل توجه است بها خود از بابی هایی بود که بر روی مردم ایران اسلحه کشیدند و حتی به اجساد نیز رحم نکرده آن ها را مثله کردند. بها در آخر به اتهام مشارکت در ترور شاه محبوس گردید و بعد توسط سفیران کشورهای بیگانه از کشور فراری داده شد. بر این مبنا انکار جواز حمل اسلحه توسط وی صرفا نقش سفیدسازی گذشته ای سیاه و وحشانه را دارد که البته این امر میسر نیست چراکه بها طریق ترور و کشتار پنهان را جایگزین نمود) ◼️سرکرده های بعدی فرقه ضاله بهائیت نیز سعی کردند حکم خلع سلاح عمومی را صرفا به کشورهای اسلامی محدود کنند و در واقع از این قاعده برای تضعیف قوای نظامی کشورهای اسلامی استفاده کنند. حال مسئله قابل توجه اینجاست، تشکیلات فرقه ضاله بهائیت که در مناطق تحت غصب فلسطین اشغالی قرار دارد هیچگاه چنین پیشنهادهایی را در خصوص رژیم آدم کش صهیونیستی ارائه نداده و اتفاقا زمانی که به مهره های بهائی گفته می شود چرا این دست قوانین را در منطقه قرار گرفتن تشکیلات فرقه ابراز نمی کنید می گویند: ما اجازه تبلیغ در آن نواحی(فلسطین اشغالی و در میان صهیونیست ها) را نداریم. جالب است که بهائیان حتی اجازه سکونت دائم در فلسطین اشغالی را ندارند و این امر را یک قاعده واجب التعظیم فرقه می دانند. ⬜️با توجه به آنچه گفته شد، حکم خلع سلاح عمومی و سایر شعارهای پوچ فرقه ضاله بهائیت با غرض تضعیف ملل اسلامی و تقویت فرقه ضاله بهائیت ابراز می شود.
📌📌بی احترامی به پدر و مادر در سبک شبه معنوی اوشو ✍🏻✍🏻او می گوید: همیشه در زندگی به شما گفته شده است که به حرف بزرگترها، به حرف پدر و مادر گوش بدهید ولی تا به حال کسی به شما نگفته است که به ندای قلب و دل خودتان گوش بدهید.
📌📌بی احترامی به پدر و مادر در سبک شبه معنوی اوشو 📌هرچه در میان مباحث مکتوب فرقه منحرف و عرفان بدلی و جعلی اوشو بیشتر سیر کنیم به مطالب سطحی و سبک اوشو، انحراف، سخیف و بی مبنا بودن گفته های او بیشتر پی می بریم. 🔸اوشو که خود را انسانی متمایز و فرهیخته می داند به مبحثی که به هیچ عنوان قابل استناد و پیمایش نیست به عنوان راه هدایت و سعادت اشاره نموده و از مقلدان و پیروان خود می خواهد فقط به ندای درون و صدای قلبشان توجه کنند. 🔸او می گوید: همیشه در زندگی به شما گفته شده است که به حرف بزرگترها، به حرف پدر و مادر گوش بدهید ولی تا به حال کسی به شما نگفته است که به ندای قلب و دل خودتان گوش بدهید!!! در واقع آنچه از صدای واقعیتان به گوش می رسد فقط ناله ضعیفی است که در لابلای صداهای اطرافیانتان گم شده است. برای شنیدن صدای خودتان باید اول از شر این صدای مزاحم خلاص شوید!!! در این دنیا مردمی که در سعادت و رحمت زندگی کردند کسانی بودند که به صدای واقعی درونشان توجه کردند و با این صدا حرف زدند!! 📖📖این مدعی عرفان و معنویت به صراحت صدای پدر و مادر را برای انسان صدای مزاحم میداند و توصیه می کند که باید از شر صدای پدر و مادرتان خلاص شوید تا به معنویت برسید!! در صورتی که دین مبین اسلام یکی از مهم ترین اعمال برای طی طریق و رشد و سعادت انسان را در توجه و احترام به والدین قرار داده است. آیات قرآن و روایات فراوان و همچنین سیره ائمه معصوین و انبیاء الهی همه بیانگر اهمیت جایگاه پدر و مادر است. 📌در زندگی اوشو آنچه عیان است و خود او هم معترف است این است که وی فراری از پدر و مادر بوده و بی نوعی بی پدر و مادر بزرگ شده است! عجیب نیست که این مدعی دروغین دیگران را ترغیب می کند که به صحبت های والدین خود توجه نکنید.
✍️ترکیه سر پل مسیحی سازی در ایران (2) 🔺در حال حاضر در 76 شهر ترکیه کلیساهای فارس زبان فعالیت دارند. این کلیساها عمدتا در خانه‌‌های استیجاری فعالیت دارند. مانند کلیسای وان که از سال 1990 به عنوان اولین کلیسای زیر مجموعه سازمان ایلام کار خود را در قالب کلیسای خانگی شروع کرد و فعالیت های آن از همان ابتدا با مخالفت نمایندگان مجلس ترکیه مواجه شد.
✍️ترکیه سر پل مسیحی سازی در ایران (2) 🔺چنانچه گفته شد بخشی از استراتژی تهاجمی جریان تبشیر طرح ریزی حضور منطقه‌ای فعال است. ترکیه به عنوان بستر تحقق این استراتژی در نظر گرفته شد و دولت ترکیه نیز با هدف جذب توریست بیشتر به این رویکرد چراغ سبز نشان داد. ☑️در حال حاضر در 76 شهر ترکیه کلیساهای فارس زبان فعالیت دارند. این کلیساها عمدتا در خانه‌‌های استیجاری فعالیت دارند. مانند کلیسای وان که از سال 1990 به عنوان اولین کلیسای زیر مجموعه سازمان ایلام کار خود را در قالب کلیسای خانگی شروع کرد و فعالیت های آن از همان ابتدا با مخالفت نمایندگان مجلس ترکیه مواجه شد. ↩️کلیساهای ایرانی در ترکیه عمدتا توسط سازمان‌های تبشیری شناخته شده مانند ایلام تاسیس شده است. به عبارتی برخی از این کلیساها با هدایت مستقیم سازمان ایلام در این کشور فعالیت دارند. در کنار این‌ها سازمان مسیونری کمتر شناخته شده‌تری نیز در این عرصه حضور دارند. 🔺این سازمان‌ها با گسیل میسیونرهای ایرانی به ترکیه کلیساهایی را در داخل خاک این کشور ایجاد کرده‌اند همچنین شبکه هایی مانند نجات با مدیریت رضا صفا و سون با نظارت مستقیم هرمز شریعت پناهی کلیساهایی در شهرهای استانبول، ازمیر، مانیسا و اوشاک راه اندازی کرده ‌اند. 😱این کلیساها توسط عناصری مدیریت می‌شوند که پیش از این سابقه اقدامات تبشیری در داخل کشور را داشته و مراحل هضم در جریان را طی کرده‌اند. برای بررسی هر چه بیشتر اهداف جریان تبشیر از این اقدام این یادداشت را با هشتگ دنبال کنید.
📛📛 قطب فراموش شده فرقه نعمت الهیه 📌 نورعلی تابنده قطب قبلی فرقه نعمت الهیه، در زمان حیاتش، باب مراد و حاجات دراویش بود. در برنامه های خانقاهی و خلوت های دورهمی، مریدان و مشایخ از وی درخواست های بی حدوحصری داشتند که از مرز کفریات عبور می کرد.
📛📛 قطب فراموش شده فرقه نعمت الهیه 🔻نورعلی تابنده قطب قبلی فرقه نعمت الهیه، در زمان حیاتش، باب مراد و حاجات دراویش بود. در برنامه های خانقاهی و خلوت های دورهمی، مریدان و مشایخ از وی درخواست های بی حدوحصری داشتند که از مرز کفریات عبور می کرد. یکی از مشایخ احساساتی فرقه نعمت الهیه در جمع دراویش به‌صراحت اعلام کرد، نفس کشیدن وزندگی کردن بدون رضایت و نظارت نورعلی تابنده برای دراویش محال است. 🔻حال بعد از گذشت 5 سال از فوت نورعلی تابنده، دراویش سنتی اظهارات غلوآمیز مشایخ و مأذونین فرقه خطاب به نورعلی تابنده را به‌طور کامل فراموش کرده‌اند. حالا خود را حامی و فدایی علیرضا جذبی می‌دانند. افراطیونی که در زمان حیات نورعلی تابنده، ساعت‌ها در مقابل درب منزل وی بیتوته می‌کردند امروز سرگرم دنیای خودشان شده و گویا چنین شخصی در زندگی آنان نبوده. 🔻دراویش سنتی به دستور قطب فعلی فرقه اجازه ندارند ذکر و یادی از نورعلی تابنده بکنند و سالگرد وی به تاریخ قمری موردتوجه قرار بگیرد. علیرضا جذبی علی‌رغم کسالت شدیدی که به خاطر کهولت سن بر وی عارض شده، در سالروز فوت نورعلی تابنده به‌منظور انحراف نمودن اذهان دراویش، به روخوانی بخشی از مکتوبات فرقه به مناسبت ولادت حضرت عیسی مسیح (ع) پرداخت. 👈نورعلی تابنده با فوتش، غلو گویی ها و کفریات مشایخ و مریدانش را با خود دفن کرد و امروز قطب نمای دراویش به سمت علیرضا جذبی نشانه گرفته است.
مسیحیت صهیونیستی و توهم نزدیکی به خدا مکاتب بشری و فرقه های منحرف شده از طریق حق اگرچه مدعی تقرب به خداوند می گردند لکن در عمل هیچ ابزار یا وسیله موجهی برای این منظور ارائه نمی دهند. به عبارتی آن ها فاقد شان و جایگاه هدایت بخشی هستند و تنها ادعای آن را با هدف نفسانی و مادی مطرح می نمایند.
✅مفهوم "تقرب به خداوند" یکی از اساسی ترین محورهای دعوت انبیاء بوده است و برای همین مبنا نیز رسولان الهی قواعد و دستوراتی را به بشر ابلاغ کرده اند. در واقع با تبیعت از قواعد و دستورات طهارت بخش الهی است که انسان از حیث پلیدی ها پاک می گردد و در نتیجه این پاکی در صف مقربین درگاه خداوند وارد می شود. 🔴در اسلام ابزارهای تقرب به الله متعال دقیقا همان چیزی است که عقل و وجدان آدمی آن را به درستی در می یابد و از این رو اسباب رشد معنوی کاملا هماهنگ با وجود باطنی انسان است. قرآن کریم، سوره ال عمران آیه 14 در همین خصوص پیرامون ویژگی صالحین می فرماید: يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ وَيَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَيَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَيُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَأُولَٰئِكَ مِنَ الصَّالِحِينَ. ایمان به خدا و روز قیامت می‌آورند و امر به نیکویی و نهی از بدکاری می‌کنند و در نکوکاری می‌شتابند و آنها خود مردمی نیکوکارند. 🔷حال نکته قابل توجه اینجاست، مکاتب بشری و فرقه های منحرف شده از طریق حق اگرچه مدعی تقرب به خداوند می گردند لکن در عمل هیچ ابزار یا وسیله موجهی برای این منظور ارائه نمی دهند. به عبارتی آن ها فاقد شان و جایگاه هدایت بخشی هستند و تنها ادعای آن را با هدف نفسانی و مادی مطرح می نمایند. برای نمونه در مسیحیت پنطیکاستی، ارزش عمل و ابزار تقرب از اساس انکار می شود(چنانچه مارتین لوتر با صراحت مدعی این امر می شود) و به این سبب است که جوامع پروتستان قواعد اخلاقی را به عنوان مجموعه ای از اصول فرهنگی-اجتماعی مراعت می کنند البته اگر مراعات نمایند.