⛔️⛔️ حقیقت تلخ (بخش دوم)
"مروری بر نگاه مسیحیت بر زنان"
👈 جریان مسیحیت صهیونیستی تلاش بسیاری می کند تا به بهانه مسئله زنان، اسلام را تخریب نموده و این گروه را به واسطه تبلیغات هدفمند و مغرضانه به سمت خود متمایل کند. هرچند تاکنون این تلاشهای مذبوحانه به نتایج چندان مهمی نرسیده است اما برای آگاهی مخاطبین مروری خواهیم داشت بر نگاه مسیحیت و کتاب مقدس بر زنان، تا مشخص شود نگاه حقیقی جریان مذکور بر زنان چگونه است.
#مسیحیت_تبشیری #مسیحیت_صهیونیستی #زن_در_مسیحیت
.
📸 گزارش تصویری مراسم بزرگداشت رئیسجمهور شهید و همراهان گرامی ایشان با حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره). ۱۴۰۳/۳/۵
#رئیسی_عزیز
#انقلاب_اسلامی
#شهید_جمهوری
#ایران
.
21.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب در دیدار خانوادههای شهدای خدمت: قیام ملت ایران در تشییع شهدای خدمت نشان داد ملت ایران زنده و به شعارهای انقلاب وفادار است. ۱۴۰۳/۳/۵
🖤 #رئیسی_عزیز
⛔️⛔️ چاپلوسی عبدبها از قاتلان مردم ایران
👈 وابستگی سردمداران بهائیت به دولت های معاند ایران چیزی نیست که قابل کتمان باشد. قابل توجه است در همان برهه ای که به دلیل خباثت های انگلیسی ها در ایران، قحطی بزرگ موجب مرگ میلیون ها ایرانی شد، عبدبها در کمال خضوع و خشوع به چاپلوسی از دولت خبیثه انگلیس مبادرت کرده است.
#بهائیت #نقد_بهائیت
.
⛔️⛔️ چاپلوسی عبدبها از قاتلان مردم ایران
👈 وابستگی سردمداران بهائیت به دولت های معاند ایران چیزی نیست که قابل کتمان باشد. قابل توجه است در همان برهه ای که به دلیل خباثت های انگلیسی ها در ایران، قحطی بزرگ موجب مرگ میلیون ها ایرانی شد، عبدبها در کمال خضوع و خشوع به چاپلوسی از دولت خبیثه انگلیس مبادرت کرده است.
🔻 عبدبها طی نطقی در کلیسای کلبگ زوی هوکس لندن (مورخ 30 دسامبر 1913 م) گفت: «لهذا چون ملّت انگلیس نجیب است و دولت انگلیس دولت عادله است! امید چنان است که سبب شود تا علَم صلح در جمیع عالم بلند گردد و وحدت عالم انسانی مشاهده گردد...» (عباس افندی، خطابات، ج 3، ص 90)
➕ امروزه نیز این رویه توسط مهره های خبیث فرقه ضاله بهائیت دنبال می شود و افرادی مانند سیمین فهندژ در مجامع خارجی برای جلب رضایت دولت های ضدایرانی به سیاه نمایی علیه کشور می پردازد. مهره های بهائی ساکن ایران نیز به هر نحو ممکن در صدد هستند تا تصویری آرمانی و جعلی از غرب ارائه دهند تا به واسطه آن ایران را تخریب و تحقیر نمایند.
⚠️ با این وصف، تمجید از دشمنان ایران، یک خصوصیت نهادینه شده در عناصر بهائی است که این کار را با ابزارهای گوناگونی مانند مظلوم نمایی و امثالهم انجام می دهند.
#بهائیت #نقد_بهائیت
.