eitaa logo
رهپویان هدایت
264 دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
307 ویدیو
4 فایل
متفاوت ترین کانال در حوزه رصد و تبیین انحرافات کلیه فرق ضاله / تلگرام: t.me/antisect
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️توهین های بی شرمانه اسلام صوفیانه به ساحت پیامبر اکرم (ص) ⭕️ 👈در اسلام صوفیانه ، توهین و جسارت به ساحت پیامبر اکرم(ص) و ائمه معصومین علیهم السلام یک امر رایج و کتمان نشدنی است. در مکتوبات مشهور فرق تصوف به کرات نظرات توهین آمیز و بی شرمانه اقطاب و مشایخ صوفیه درباره اهل بیت عصمت و طهارت مشاهده می شود. .
⭕️توهین های بی شرمانه اسلام صوفیانه به ساحت پیامبر اکرم(ص)⭕️ 🔺در اسلام صوفیانه ، توهین و جسارت به ساحت پیامبر اکرم(ص) و ائمه معصومین علیهم السلام یک امر رایج و کتمان نشدنی است. در مکتوبات مشهور فرق تصوف به کرات نظرات توهین آمیز و بی شرمانه اقطاب و مشایخ صوفیه درباره اهل بیت عصمت و طهارت مشاهده می شود. 🔺به عنوان نمونه، احمد غزالی ازمشاهیر صوفیه در قرن پنجم است . دراویش وابسته به فرق صوفیه ذهبیه ، نعمت الهیه، نوربخشیه افتخار می کنند که نام احمد غزالی در شجره فرقه ای آنان وجود دارد و از سیره و مسلک او تبعیت می کنند!! حال چنین فرد معلوم الحالی به ساحت مادر پیامبر اکرم (ص) اینگونه توهین و جسارت می کند: اگر امر به بزرگی و کوچکی باشد، هر آینه ابلیس مقدم بر محمد[ص] است. بسا صدیقی که صدف زندیقی است. و بسا زندیقی که صدف صدیقی است! باکی نیست که [حضرت] آمنه مادر محمد[ص] باشد و داخل آتش شود. وقتی مغز را برای پادشاهان می برند پوست را دور می اندازند! می بینی که محمد[ص] از [حضرت] آمنه متولد شده است و آمنه بدبخت ابدی است! 👈اسلام صوفیانه برگرفته از باورهای انحرافی همچون افرادی مانند غزالی است که اینگونه بی شرمانه به ساحت پیامبر اسلام توهین می کند. دراویش صوفیه از چنین شخصیتی به نیکی و تقدس یاد می کنند که وی بر خلاف نص صریح کلام پیامبر اعظم (ص) و امام سجاد (ع) ، لعن یزید را حرام می داند و او را در واقعه عاشورا مبرا از خطا و اشتباه می داند. آیا می توان گفت دراویش صوفیه، به عنوان مسلمانان واقعی اسلام ناب محمدی(ص) محسوب می شوند ؟ هرگز، زهی خیال باطل . .
❌جمع نواقص/ شبه معنویت ها❌ 👈شبه معنویت ها معمولاً به باورها و مکاتب جدید، یا بازتفسیری ناقص و تحریف‌شده از عرفان‌ها و ادیان سنتی اشاره دارند که اغلب توسط افرادی بدون صلاحیت عرفانی یا علمی به وجود آمده‌اند. .
❌جمع نواقص/ شبه معنویت ها❌ 🔸شبه معنویت ها معمولاً به باورها و مکاتب جدید، یا بازتفسیری ناقص و تحریف‌شده از عرفان‌ها و ادیان سنتی اشاره دارند که اغلب توسط افرادی بدون صلاحیت عرفانی یا علمی به وجود آمده‌اند در نگاهی کلی می توان گفت این معنویت های ضد معنویت چند ویژگی شاخص دارند: 🔸فردمحوری و نفی حقیقت مطلق: عرفان نوظهور معمولاً بر محور انسان و تمایلات او بنا می‌شود و الوهیت یا حقیقت متعالی را در سطح انسان فرو می‌کاهد. مثلاً به‌جای تأکید بر خداوند متعال و تلاش برای نزدیکی به او، بر «خود» یا «نیروی درونی فرد» تمرکز می‌کند. این خودمحوری، به دوری انسان از تعالی واقعی و گرفتار شدن او در چرخه‌ای از نادانی می‌انجامد. 🔸وعده‌های آسان و سطحی: چنین مکاتبی اغلب مسیرهای دشوار و حقیقی معنویت را رها کرده و وعده‌هایی فریبنده، همچون دست‌یابی سریع به آرامش یا کشف حقایق هستی بدون هیچ تلاشی را ارائه می‌دهند. این نوع نگاه، انسان را از حقیقت وجودی‌اش دور کرده و به سطحی‌نگری هدایت می‌کند. 🔸فقدان پشتوانه معرفتی: عرفان‌های نوظهور معمولاً یا فاقد ریشه‌های فلسفی و معرفتی عمیق هستند یا از اندیشه‌های دینی و الهی سوء‌استفاده کرده و آن‌ها را مطابق اغراض خود تفسیر می‌کنند. واژگان فریبنده و اصطلاحات عوام‌پسند جای علوم و معارف دقیق عرفانی را می‌گیرند.
🔻 سینما ابزار گسترش صهیونیسم (نگاهی بر فیلم فهرست شیندلر) 👈 یکی از محورهای مهم تولیدات سینمایی در آمریکا برجسته نمایی ظلم به یهودیان و دروغ بزرگی به نام هولوکاست است که تاکنون تولیدات گوناگونی با این رویه تولید شده اند. از جمله می توان به فیلم‌های سینمایی فهرست شیندلر، پیانیست و بروتالیست اشاره کرد.
🔻 سینما ابزار گسترش صهیونیسم (نگاهی بر فیلم فهرست شیندلر) ➕ سینما و رسانه های تصویری این روزها به اولویت اصلی جریان سرمایه دار یهودی صهیونیست برای ایجاد بسترهای فکری در حمایت از صهیونیسم و کشور جعلی اسرائیل تبدیل شده است. اوج این روند را می توان در اهدای جایزه اسکار به فیلم "بروتالیست" با محوریت یهودیان مهاجر به آمریکا دانست. ▫️ یکی از محورهای مهم تولیدات سینمایی در آمریکا برجسته نمایی ظلم به یهودیان و دروغ بزرگی به نام هولوکاست است که تاکنون تولیدات گوناگونی با این رویه تولید شده اند. از جمله می توان به فیلم‌های سینمایی فهرست شیندلر، پیانیست و بروتالیست اشاره کرد. ▫️ تا سال 1993 میلادی هولوکاست تنها جز تاریخ نوشتاری بوده و تاثیر چندانی بر افکار عمومی نداشت که بتواند افکار عمومی را جذب حمایت از یهودیان کند. در این سال هالیوود با حضور معروفترین کارگردان یهودی جهان یعنی استیون اسپیلبرگ ساخت فیلم فهرست شیندلر را آغاز کرد. داستان فیلم در لهستان اتفاق می افتد، زمانیکه نیروهای نازی در حال جمع آوری یهودیان سراسر لهستان در اردوگاهی به نام آشویتس هستند. جاییکه در آن ژنرال آلمانی فرمانده اردوگاه آشویتس، تفریح روزانه اش هدفگیری و شکار یهودیان است و تفریح شبانه اش اذیت و آزار یهودی. ▫️ در ادامه در نهایت کارخانه دارِ خیّر آلمانی یعنی «اسکار شیندلر» به نجات تعدادی از اسرای یهودی می پردازد و تعدادی از آنها را به کمک حسابدار یهودیش، برای کار در کارخانه اش جدا کرده و به ازای هر یک از آنها مبلغی به ژنرال آلمانی می پردازد و بدینوسیله بیشترین نجات یافتگانِ از مهلکه آشویتس را همان افرادی تشکیل می دهند که در فهرست شیندلر نامشان آورده شده است. 🔘 اسپیلبرگ برای تاثیرگذارتر کردن اثرش از هیچ تلاشی فروگذار نکرده است، حتی فیلم را بصورت سیاه و سفید ساخته است تا هم تاریخی بودن و واقعی بودن این رخداد را بیشتر به بیننده القا کند و هم اوج مصیبت یهودیان را با رنگهای مرده ی سیاه و سفید بیشتر به بیننده بفهماند. ▫️ او حتی در پایان فیلم تصاویری مستند و واقعی از بازماندگان فهرست شیندلر پخش می کند که در خاک اسرائیل کنونی بر سر مزار «اسکار شیندلر» رفته اند و به آرامگاه او با اهدای گل، ادای دین و احترام می کنند. تصاویر مستندی که این داستان را هرچه بیشتر باورپذیرتر کرده است. ▫️ این فیلم تأثیر بسیار زیادی در جذب احساسات به نفع یهودیان داشت و پس از پخش گسترده خود از سوی آکادمیهای متفاوت هالیوود رها نشد و در رکوردی خیره کننده 86 بار نامزد دریافت جایزه های رنگارنگ شد که توانست 65 جایزه را از آن خود کند و حتی به عنوان بهترین فیلم سال انتخاب شود. ⚠️ در واقع این فیلم تولید شد تا مسئله موهوم مظلومیت تاریخی یهود را به تصویر بکشد و تقدس هولوکاست را در افکار عمومی تثبیت کند. رژیم صهیونیستی که ماهیت خود را در شانتاژ و جوسازی نظامی-رسانه ای یافته بود می خواست باز هم حس همزادپنداری مردم دنیا را به سمت خود بکشاند تا از این به بعد هر جای دنیا صدایی بر علیه یهود در بیاید با به تصویر کشیدن تصاویر فهرست شیندلر آن صدا را همصدای نازیها و هیتلر جلوه دهد و افکار عمومی جهان را بر ضد آن بشوراند. . https://eitaa.com/antisect
44.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚙️ سال ۱۴۰۴، «سرمایه‌گذاری برای تولید» 🎥 ببینید | فیلم کامل پیام نوروزی رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۴ ⚙⚙
💢 میراث شوم ملاسلطان گنابادیه 💢 📌ملاسلطان گنابادی از موسسین فرقه نعمت الهیه در شهر بیدخت گناباد است. وی برای کسب وجهه و مقبولیت نزد مردم بیدخت، همانند سایر فرقه های انحرافی به کارهای عام المنفع پرداخت تا از طریق آن بتواند افراد را با جرگه ضلالت بار صوفیه نعمت الهیه آشنا سازد. .
💢 میراث شوم ملاسلطان گنابادیه 💢 🔺ملاسلطان گنابادی از موسسین فرقه نعمت الهیه در شهر بیدخت گناباد است. وی برای کسب وجهه و مقبولیت نزد مردم بیدخت، همانند سایر فرقه های انحرافی به کارهای عام المنفع پرداخت تا از طریق آن بتواند افراد را با جرگه ضلالت بار صوفیه نعمت الهیه آشنا سازد. 🔺نامبرده پس از ترک درس ملاهادی سبزواری به اصفهان رفت و در آنجا براثر معاشرت و مجالست با سعادت علیشاه اصفهانی به شهر بیدخت برگشت و کار خود را طبابت آغاز کرد. وی با سوء استفاده از نیاز مردم شهر بیدخت ، مدرسه علمیه را به یک مطب شخصی خود تبدیل کرد. به نقل از آیت الله مدنی گنابادی ، هدف وی از این کار ، ایجاد مکانی مناسب برای طبابت بود و حجره مدرسه را برای مداوا و نگهداری بیماران قرار داد. خالی کردن مدرسه علمیه از تحصیل و تربیت طلاب باعث شد شاگردان و مریدان فرقه ای خود را آموزش دهد. 🔺اطعام به فقرا و مساکین به منظور جلب توجه و تشویق آنان برای پیوستن به فرقه نعمت الهیه بود. با کسب درآمد از موقوفات ، توانست نیازهای مالی و شخصی خود را برآورده نماید. سلطان محمد به این حقیقت اعتراف داشت که مردم شهر بیدخت شیعه اثنا عشری و ذاتا علاقه مند به قشر روحانیت هستند لذا برای بایستی همانند روحانیت ، در مجالس و مناسبت های مذهبی، انحرافات و جعلیات فرقه را به عنوان معارف اسلامی به مریدان و میهمانان خود تفهیم کند. 🔺امروز هم قطب فعلی قطب فرقه نعمت الهیه با تأسی از اقطاب و مشایخ شان، با اطعام و کمک رسانی به محرومین و نیازمندان، سعی می کنند حلقه مریدان را بزرگتر کنند. سران فرقه نعمت الهیه در زمانی که قطب فرقه به آنجا مسافرت می کند ، برنامه های مفصلی با تشریفات غیر ضروری برگزار می کنند. مزار ااقطاب و مشایخ فرقه نعمت الهیه در بیدخت ، مرکز مهم وحیاتی برای آنان محسوب می شود. درآمد های ناشی از عشریه های مریدان بیچاره ، باید صرف این میراث شوم به جا مانده از ملا سلطان بشود. . https://eitaa.com/antisect
هدایت شده از انجمن حجتیه
✍شیخ عبدالحسین لاری و نگاه انجمنی‌ها به حکومت 📌روز گذشته هنگام سخنرانی رهبر معظم انقلاب در پس زمینه تصویری از شیخ عبدالحسین لاری در کنار تصویر امام دیده شد. 📍سید عبدالحسین لاری را می‌توان از نخستین علمای معاصر معتقد به برقراری حکومت اسلامی دانست که برای برقراری این نوع حکومت دست به تلاش‌هایی زد. ↩️حالا اگر او هم همانند انجمنی‌ها اعتقاد داشت مبارزه با بهائیان و مناظره با آن‌ها برای اجرای اسلام کفایت می‌کند دیگر سالها نیاز نمی دید در خطه جنوب با انگلیسی ها مبارزه کند. 🔹اما او به خوبی و درستی تشخیص داد که اسلام تنها مقابله با بهائیت نیست و همزمان باید با بهائی ساز یعنی استعمار انگلیس مقابله کرد.
✍وفاداری حلقه گمشده انجمن حجتیه 📌انجمن هر گاه اعضایش در خطر قرار گرفتند آن‌ها را رها کرده است که این اقدام را می‌توان در همان فضای روابط متقابل انجمن حجتیه و سردمدارانش با دستگاه اطلاعاتی امنیتی رژیم شاه تبیین کرد. 📍در واقع انجمنی‌ها نه تنها عضو خود را در برابر تهدید ساواک تنها می‌گذاشتند بلکه برای اقدامات ضد رژیمِ اعضای خود نیز مانع تراشی می‌کردند. 🔹در همین خصوص سید عباس نبوی می گوید: «بچه های صادقیه شروع کرده بودند به اجرای نمایشنامه های انقلابی اولین جایی که به آنها اجازه اجرا ندادند، همین مکتب صادقی بود که بعداً رفتند مسجد صفاری نمایشنامه حجر بن عدی را اجرا کردند و به مشکلات و مضیقه هایی دچار شدند و عده ای هم به زندان افتادند که مجموعه انجمن حجتیه این بچه ها را بی پناه گذاشت. ↩️احمد احمد عضو سابق حزب ملل اسلامی نیز در این باره بیان می دارد: «هنگامی که به خاطر فعالیت در حزب ملل اسلامی دستگیر و روانه زندان شدم، ساواک به انجمن مراجعه و توضیح خواسته بود انجمن ضمن ادای توضیحات تعهد نامه مرا به عنوان سندی مبنی بر پرهیز از فعالیتهای سیاسی ارائه و خود را از این جریان دور کرده بود.
✍وفاداری حلقه گمشده انجمن حجتیه 📌انجمن هر گاه اعضایش در خطر قرار گرفتند آن‌ها را رها کرده است که این اقدام را می‌توان در همان فضای روابط متقابل انجمن حجتیه و سردمدارانش با دستگاه اطلاعاتی امنیتی رژیم شاه تبیین کرد. 📍در واقع انجمنی‌ها نه تنها عضو خود را در برابر تهدید ساواک تنها می‌گذاشتند بلکه برای اقدامات ضد رژیمِ اعضای خود نیز مانع تراشی می‌کردند. 🔹در همین خصوص سید عباس نبوی می گوید: «بچه های صادقیه شروع کرده بودند به اجرای نمایشنامه های انقلابی اولین جایی که به آنها اجازه اجرا ندادند، همین مکتب صادقی بود که بعداً رفتند مسجد صفاری نمایشنامه حجر بن عدی را اجرا کردند و به مشکلات و مضیقه هایی دچار شدند و عده ای هم به زندان افتادند که مجموعه انجمن حجتیه این بچه ها را بی پناه گذاشت. ↩️احمد احمد عضو سابق حزب ملل اسلامی نیز در این باره بیان می دارد: «هنگامی که به خاطر فعالیت در حزب ملل اسلامی دستگیر و روانه زندان شدم، ساواک به انجمن مراجعه و توضیح خواسته بود انجمن ضمن ادای توضیحات تعهد نامه مرا به عنوان سندی مبنی بر پرهیز از فعالیتهای سیاسی ارائه و خود را از این جریان دور کرده بود.