eitaa logo
رهپویان هدایت
264 دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
307 ویدیو
4 فایل
متفاوت ترین کانال در حوزه رصد و تبیین انحرافات کلیه فرق ضاله / تلگرام: t.me/antisect
مشاهده در ایتا
دانلود
🛑واژه هو، نماد اسلام صوفیانه است🛑 ⭕️چندی پیش ، با تفسیر اشتباه و شخصی یک نفر از واژه هو ، توجه مخاطبین فضای مجازی به بازنشر این فیلم جلب شد. از آنجایی که این واژه در میان فرقه های صوفیه خیلی رواج دارد ، صفحات مجازی وابسته به دراویش صوفیه ، به شرح و تفسیر های جعلی از این واژه پرداختند. مکتوبات فرق تصوف درباره این واژه نشان می دهد استفاده از واژه هو در اسلام صوفیانه ، معنایی جز شرک و بدعت ندارد. ⭕️ فرقه های تصوف برای بیان عقایدانحرافی خود از شیوه های رمز آلود استفاده می کنند . یکی از ابداعات گمراه کننده آنان ، از واژه هو همراه با اعداد 110 و 121 در آغاز مطالب و سخنرانی های شان استفاده می کنند. این واژه ساختگی برای آنان خیلی مقدس بوده و با بکار بردن آن در حضور اقطاب و مشایخ شان ، افتخار می کنند. در گذشته دراویش صوفیه قصد داشتند این واژه را بر محصولات کارخانه ای و نمایشگر های اماکن تجاری درج کنند که خوشبختانه متوقف شد. ⭕️ از انحرافات آشکار آنان این است که که به جای استفاده از عبارت بسم الله الرحمن الرحیم در مکاتبات و بیانات خود ، واژه هو را همراه با عدد به کار می برند . عبارت هو 121 بیشتر در میان فرقه گنابادی بسیار استفاده می شود ومعنای آن این است که به حساب ابجد، عدد ۱۲۱ « یا علی» است. حرف ی=۱۰ + الف=۱ + ع=۷۰ + ل=۳۰ + ی=۱۰ پس مجموع آنها عدد «یا علی» می شود. از این رو عدد ۱۲۱ در میان گروه هایی از دراویش صوفیّه که باورهای ویژه ای برای حضرت علی علیه السلام قائل می باشند، مقدس می باشد. عبارت هو 110 در میان فرقه خاکساریه رواج دارد و مدعی هستند طلسم های پیچیده و سختی در این کلمه وجود دارد. ⭕️ به کار بردن این کلمه به عنوان جایگزین نام خداوند متعال، نشانه انحرافات بارز و شرک آمیز فرق صوفیه است. در مکاتبات فرق صوفیه در شرح این کلمه (هو) اباطیل و جعلیاتی مطرح می کنند که مرز های غلو گویی را رد می کند. علی رغم پاسخگویی و روشنگری های عالمان دینی در خصوص استفاده و به کار گیری کلمه هو ، همچنان دراویش صوفیه با کج فهمی عامدانه از منابع و کتب معتبر اسلام ناب محمدی ، بر اثبات جعلیات و مطالب ساختگی شان اصرار می ورزند. .
⛔️⛔️ جمهوری آذربایجان، میزبان دشمنان ایران ➕ رژیم صهیونیستی با توجه به قرارگیری در میان کشورهای عربی و وجود نفرت گسترده در جوامع عربی نسبت به این کشور، همواره تلاش می کند تا با کشورهای دیگر جهان به خصوص در منطقه خاورمیانه ارتباط گسترده ای ایجاد کند. 🔻 در این میان کشورهای ضعیفی که استقلال چندانی در امور سیاسی خود ندارند گزینه بسیار مناسبی برای این مسئله محسوب می شوند. از جمله این کشورها می توان به جمهوری آذربایجان اشاره کرد که روابط گسترده و متنوعی با رژیم صهیونیستی دارد. ⚠️ این مسئله از چند منظر قابل اهمیت است: 1- همسایگی جمهوری آذربایجان با کشور ایران و امکان حضور مستقیم نظامیان صهیونیست در خاک جمهوری آذربایجان 2- ایجاد یک مکان استقرار در منطقه قفقاز و گستردگی تدریجی تحرکات در این منطقه 3- تلاش برای تحریک آذری زبانان ایرانی و شعله ور نمودن آتش اختلافات قومی – قبیله‌ای با هدف تضعیف و تجزیه ایران 👈 برهمین اساس این ارتباط می تواند خطرات گوناگونی برای ایران و امنیت آن داشته باشد، اما همواره مردم ایران نشان داده اند که تحرکات بیگانگان اثری در وفاق و همدلی آنان برای ساخت ایرانی بزرگ ندارد. 🔘 همچنان که شاهد هستیم اقوام مختلف ایران اعم از ترک، لر، بلوچ و عرب همگی برای حفظ این آب و خاک از فدا نمودن جان خود نیز ابایی ندارند. ❗️ اما لازم است جامعه اقوام نسبت به فتنه انگیزی دشمنان از جمله رژیم صهیونیستی در قالب بسترهای قومیتی آگاه شده تا مکر آنان نتواند خللی بر ایران وارد کند. .
💢تقابل پاپ لئوچهاردهم آمریکایی با دولت ترامپ💢 📌با انتخاب پاب لئو چهاردهم به عنوان رهبر کاتولیک های جهان ، رسانه های آمریکایی مدعی شدند امروز دوآمریکایی به نام دونالد ترامپ و پاپ لئو چهاردهم ، از قدرتمندترین افراد روی زمین هستند. رسانه های آمریکایی در مقالات خبری و مصاحبه تلویزیونی به اختلاف نظر های این دو شخصیت پرداختند. .
💢تقابل پاپ لئوچهاردهم آمریکایی با دولت ترامپ💢 🔘با انتخاب پاب لئو چهاردهم به عنوان رهبر کاتولیک های جهان ، رسانه های آمریکایی مدعی شدند امروز دوآمریکایی به نام دونالد ترامپ و پاپ لئو چهاردهم ، از قدرتمندترین افراد روی زمین هستند. رسانه های آمریکایی در مقالات خبری و مصاحبه تلویزیونی به اختلاف نظر های این دو شخصیت پرداختند. 🔘رسانه های خبری آمریکایی به صراحت اعلام می کنند دونالد ترامپ با دمیدن بر شیپور جنگ و فروش تسلیحات در جهان، کاملا برعکس پاپ تازه وارد عمل می کند. پاپ لئو چهاردهم در اولین سخنرانی عمومی خود را به عنوان یرک حامی و مدافع صلح جهانی معرفی کرد. 🔘برخلاف مسیحیان کاتولیکی که به انتصاب پاپ لئو امیدوار هستند ، تحلیل گران سیاسی انتخاب وی را طنز آمیز دانسته و براین باور هستند که پاپ جدید توان و قدرت برآوردن کردن انتظارات مسیحیان کاتولیکی نخواهد بود. 🔘در نشریات خبری آمریکایی موضوع تبریک ترامپ به پاپ و اینکه به آمریکایی بودن وی افتخار کرد بسیار برجسته سازی شده لکن همه ی آنان اعتراف می کنند که وی مطابق میل و اراده سیاستمداران آمریکایی رفتار نخواهد کرد و بنابر اظهارنظر های قبلی پاپ لئو در خصوص سیاست های آمریکا، روحیه تقابلی با ترامپ دارد. 🔘بررسی اخبار و تحلیل های کارشناسان خبری آمریکایی نشان می دهد هر چند هر دو به عنوان یک آمریکایی توجه جهانیان را به خود جلب کرده اما همه آنان بر این موضوع اتفاق نظر دارند که به زودی مخالفت های آن دو ، برای جهانیان بالاخص مسیحیان هویدا خواهد شد. .
📌📌سنگسار مفت! 👈👈در جای جای کتاب مقدس احکام سخت، سنگین و بی مبنایی وجود دارد که معمولا مبشران مسیحیت تبشیری به آن هیچ اشاره ای ندارند.
🌐اندیشه های ام خمینی ره در باب حقوق بشر (8)🌐 📃حضرت امام خمینی ره حفظ حقوق بشر را در گروی حکومتی می داند که بر اساس عقاید و ایمان درست پایه گذاری شده باشد. ایشان در 17 ابان ماه 1357 در نوفل لوشاتو در جمع دانشجویان و ایرانیان مقیم خارج از کشور فرمودند: حکومتی می تواند ادعا بکند که حقوق بشر را حفظ می کند که دولتش مبتنی بر یک‏‎ ‎‏عقاید الهی دینی باشد؛ و خودش را مسئولْ پیش یک قدرت بزرگ بداند. آن اشخاصی‏‎ ‎‏که خودشان را مسئول نمی دانند پیش یک قدرتی، قائل نیستند. به یک قدرت بزرگی‏‎ ‎‏توجه ندارند، به یک قدرت عظیمی، به یک مسئولیت واقعی. اینها هر چه ادعا بکنند که‏‎ ‎‏ما بشردوست هستیم و ما می خواهیم حقوق بشر حفظ بشود و ما می خواهیم، ادعاست؛‏‎ ‎‏هیچ واقعیت ندارد. تا آن نقطۀ اصلی که نقطه اتکاست، خدا نباشد و خوف از او نباشد و‏‎ ‎‏خوف از مسئولیت روز جزا نباشد، این بشر هرج و مرج می کند، به تباهی می کشد. ⚠️ درهمان جلسه، امام خمینی ره علت ناکارآمدی و اصلاح نشدن حقوق بشر را اینگونه تشریح کردند: تا یک نقطۀ اتکای معنوی نباشد، بشر اصلاح شدنی نیست. اصلاح بشر، حفظ حقوق‏‎ ‎‏بشر نمی شود الاّ اینکه نقطۀ اتکایش یک مبدأ معنوی باشد. باز می بینیم که حکومتهایی‏‎ ‎‏که سر کار می آیند، آن حکومتی که سر کار آمده و نقطۀ اتکایش خداست چه جور رفتار‏‎ ‎‏کرده با بشر، و آن حکومتی که نقطۀ اتکایش خدا نیست و کاری به این حرفها ندارد چه‏‎ ‎‏جور معامله کرده با بشر. .
📌📌عرفانِ پولی ✍🏼✍🏼در میان شبه معنویت های متعددی که در کشور گسترش یافته است، فرقه هایی هستند که بر اساس سود بنا شده اند. این شبه معنویت ها اتفاقا دارای رشد سریع هستند و علت رشد سریع این متدها را باید در همین کلیدواژه جستجو کرد! بدلیل اینکه پایه این نوع شبه معنویت ها و عرفان های دروغین در نفع و سود بسیار برای سردمداران آن است لذا بیشتر از دیگر عرفان های بدلی در حال رواج هستند و افراد بیشتری به خود جرات می دهند با چند ویدئو، کلیپ و راه اندازی صفحه در شبکه های مجازی و... به نوعی خود را مطرح کنند. ✍🏼✍🏼سرکرده های متدهای کسب ثروت و موفقیت که برنامه های خود را با معنویت های غربی همراه می کنند، به شما قول می دهند اگر به آنها بپیوندید و از برنامه های آنان برای موفقیت پیروی کنید، بسیار ثروتمند خواهید شد و این ثروت را بین یک تا سه سال بدست خواهید آورد! این نوع از فرقه های معمولا نمونه های موفق زیادی ندارند و برای نشان دادن الگو و کسی که به هدف رسیده، از رهبر فرقه استفاده می کنند در صورتی که رهبر فرقه خود این راه را نرفته است! ✍🏼✍🏼در حقیقت در چنین شبه معنویت هایی از کنترل ذهن استفاده می شود و شما در طول دوره ها مجبور می شوید دوره ها، کتاب ها، سی دی و ... را به قیمت گزاف خریداری نمایید تا به اصطلاح انسان موفق و ثروتمندی شوید. این مدعیان هیچ گاه نمی گویند که راه ثروت اصلی خود این افراد همین برگزاری دوره ها و فروش پکیج و ابزارهای برانگیزاننده به دیگران است.
✍️صید مذهبی‌ها به نام دین 🔺انجمن حجتیه برای خروج از خلاء تشکیلاتی بر روی جوانان مذهبی متمرکز کرده، به واسطه این رویکرد حجتیه قطعا از دیگر جریان‌هاي سیاسی خطرناک‌تر است، چراکه دیگر جریان‌ها سعی در جذب معاندین یا حداکثر افراد خنثی را دارند اما انجمن افرادی را بر ضد ولایت بر می انگیزاند که خود زمانی حامی آن به حساب می آمدند.
✍️صید مذهبی‌ها به نام دین 🔺انجمن حجتیه برای خروج از خلاء تشکیلاتی بر روی جوانان مذهبی متمرکز کرده، به واسطه این رویکرد حجتیه قطعا از دیگر جریان‌هاي سیاسی خطرناک‌تر است، چراکه دیگر جریان‌ها سعی در جذب معاندین یا حداکثر افراد خنثی را دارند اما انجمن افرادی را بر ضد ولایت بر می انگیزاند که خود زمانی حامی آن به حساب می آمدند. 🔺مبلغان انجمن با نفوذ در هيئت‌هاي مذهبی ابتدا با تقویت روابط عاطفی خود با طعمه سعی در مجاب کردن او در دین‌داری خود مي‌كنند. طعمه مذهبی بعد از مدتی حسرت دین داری و اخلاص مبلغ را می کشد تا برای ضربه نهایی آماده شود. ☑️در مرحله بعد پيشنهاد جالبی به طعمه می شود: «قرار بوده یه تعداد از دوستان بریم مشهد مقدس یکی نتوانست بیاد لذا امام رضا تو را طلبیده است نکند دعوت آقا را رد کنی نصف هزینه را هم بانی می دهد» اما در طول این سفر هدفمند مراحل زیر به اجرا در می آید: 1- نمایش دین داری، صداقت و توجه ویژه اعضا کاروان به امام زمان و اثبات آن به طعمه 2- نقد هایي از جامعه سیاسی نظیر طرح ذبح شرعی طیور و ربا در بانک ها 3- تشریح شرایط ظهور و تطابق آن با وضع کنونی و ذکر احادیث با تفسیر همسو 4- لعن به خلفا و تشریح جنایات آنها و سوال پرسیدن در رابطه با اینکه چرا رهبری لعن آنها را در کشور امام زمان ممنوع کرده و... 5- حمله به رهبری و شخص مقام معظم رهبری و طرح شبهات عجیب: «تو که به صداقت من شک نداری؟ فلان فامیل ما نزدیک به آقای خامنه ای است خودش دیده که... البته من نیز زمانی برای ایشان یقه چاک می دادم اما الان...» 6- حرام دانستن پول دولت یا شهرداری با طرح سفسطه مربوطه 7- دعوت از طعمه گرفتار در تور برای شرکت در جلسات خصوصی ✅به این ترتیب فرد فریب خورده به مجالس خصوصی انجمن وارد شده و در آنجا پس از ذهن شویی به یک مهره حجتیه تبدیل شده و اسلام ولایتی را رها و به دامن اسلام روادارانه و رحمانی که همان نسخه امریکایی از اسلام است می‌افتد.
☑️☑️تشریح ملاقات دروغین حسین تابنده ✍️ سران فرقه نعمت الهیه برای کسب وجهه در میان عموم مردم و کتمان انحرافات فرقه ، از شخصیت های مطرح و مشهور استفاده ابزاری می کنند. دروغگویی در مکتوبات به جامانده از سران فرقه نعمت الهیه گنابادیه موج می زند. در این مجال قصد داریم ماجرای دروغین دیدار حسین تابنده با حضرت امام خمینی ره در اوایل انقلاب اسلامی را کمی تشریح کنیم . .