eitaa logo
رهپویان هدایت
246 دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
214 ویدیو
0 فایل
متفاوت ترین کانال در حوزه رصد و تبیین انحرافات کلیه فرق ضاله / تلگرام: t.me/antisect
مشاهده در ایتا
دانلود
💢هرروز که می‌گذرد کشیشان پولدارتر و مسیحیان فقیرتر💢 ♨️جریان مسیحیت اوانجلیستی در آمریکا با معضل بزرگی به نام فسادهای مالی کشیشان خود ، دست‌وپنجه نرم می‌کند. زندگی‌های بسیار مرفه و برنامه‌های تفریحی کشیشان مشهور آمریکایی، صدای اعتراض و عصبانیت مسیحیان را بلند کرده و برخی از برنامه‌های هفتگی آنان لغو شده است. اخیراً یکی از مؤسسات نظارت و دیدبانی سازمان‌های تبشیری، اعلام کرد در ماه‌های اخیر استفاده از هواپیماهای شخصی توسط کشیشان اوانجلیستی بیش‌ازحد معمول گزارش‌شده است. ♨️ هزینه نگهداری ، سوخت و سایر هزینه‌های مربوط به این قبیل هواپیماهای شخصی کشیشان اوانجلیستی بسیار بالا است. مدیران این موسسه تحقیقاتی به مسیحیان اوانجلیستی هشدار داده است کمک‌های مالی و نقدی خود را به کشیشان بیشتر کنترل کنید و مشاهده کنید هزینه زندگی‌های شخصی این کشیشان از کجا تأمین می‌شود. ♨️مؤسسات نظارتی و ارزیابی سازمان‌های تبشیری اعتراف کرد : بسیاری از اسناد مربوط به هزینه‌های مالی و درآمدهای دریافتی کشیشان اوانجلیستی به مراجع اداری و به‌اصطلاح مالیاتی ارائه نمی‌شود. برخی از کشیشان اوانجلیستی به‌صراحت اعلام کرده‌اند که مدارک و مستندات مربوط به درآمد و هزینه‌های زندگی شخصی خودشان را ارائه نمی‌کنند. ♨️ثروت‌اندوزی کشیشان اوانجلیستی در آمریکا به یک امر شایع و رایجی تبدیل‌شده و بسیاری از مسیحیان اوانجلیستی که در مشکلات اقتصادی و مالی گرفتار هستند به‌صراحت مخالفت خود را در فضای رسانه‌های آمریکا اعلام کرده‌اند تا به گوش مقامات کاخ سفید برسد اما تا به امروز اقدام مناسبی صورت نگرفته است. هرروز که می‌گذرد کشیشان پولدارتر و مسیحیان فقیرتر .
📚 ماهیت سازمان ملل 📚 گزیده ای از آثار مهم استاد شمس الدین رحمانی (شماره 8) 📕در ادامه مطلب قبلی در خصوص صاحبان اصلی سازمان ملل متحد ، نقش انگلیس را به طور خلاصه بیان کردیم. در این شماره به آمریکا خواهیم پرداخت. 📖استاد شمس الدین رحمانی در کتاب ماهیت سازمان ملل بیان می دارند: نفوذ و سیطره سرمایه داری یهود در آمریکا، بسیار عمیق تر و اساسی تر از انگلیس است. در آمریکا ، 80 درصد تمامی ثروت ها ، شبکه بانکی، بورس ، نفت ومطبوعات و رسانه ها ، سازمان های اقتصادی و سیاسی با همه اجزاء و ابعادشان ، کاملا در اختیار یهودیان بی رقیب و ثروتمند صهیونیست همچونه کسانی مانند راکفلر ، مورگان ، گلدواتر، لیلیانتال و غیره قرار دارد. 📕از کریستف کلمب یهودی گرفته ( که به دنبال ارض موعود ، ثروت های هند را وسیله تحمیق دربار اسپانیا کرد و به سرزمین آمریکای شمالی دست یافت) تا نابود کردن سرخپوستان آمریکایی و تا راه انداختن یک کشور سرمایه داری امپریالیست و تجاوز گر که همه و همه اثبات این حکم است که سراسر وجود آمریکا آمیخته به مطامع و اغراض یهود است. .
😳😄کورش در دوره دایناسورها! 🧠🧠 چی میگی وقتی متوجه بشی سرکرده شبه معنویت ها و عرفان های کاذب معتقده کورش کبیر با دایناسورا زندگی می کرده!!! همین آدمایی که با یه گوشی و آرایش، مشهور میشن و به مرور کنفرانس و همایش برگزار می کنند از ابتدائیات علم و فهم هم بی بهره هستند! 👈👈این خانوم که ده ها هزار نفر تو اینستاگرام دنبالش می کنند و برای دوره هایی که برگزار می کنه تا بیست میلیون تومن هم پول به پاش میریزن! تا بیاد اونها رو به یک انسان بزرگ! پر نور و قدرتمند! تبدیل کنه اول که غربالگری رو نوشته غلبارگری!!! بعد میگه اگر همراه مادر زمین نشی! یعنی خودش! میفتی تو دوره دایناسورا، دوره 2500 سال قبل! حالا این بشر نمیدونه که فقط تمدن ایران بیش از 7000 ساله!
😳👈کورش در دوره دایناسورها! 😳👈چی میگی وقتی متوجه بشی سرکرده شبه معنویت ها و عرفان های کاذب معتقده کورش کبیر با دایناسورا زندگی می کرده!!! همین آدمایی که با یه گوشی و آرایش، مشهور میشن و به مرور کنفرانس و همایش برگزار می کنند از ابتدائیات علم و فهم هم بی بهره هستند! 0️⃣0️⃣ این خانوم که ده ها هزار نفر تو اینستاگرام دنبالش می کنند و برای دوره هایی که برگزار می کنه تا بیست میلیون تومن هم پول به پاش میریزن! تا بیاد اونها رو به یک انسان بزرگ! پر نور و قدرتمند! تبدیل کنه اول که غربالگری رو نوشته غلبارگری!!! بعد میگه اگر همراه مادر زمین نشی! یعنی خودش! میفتی تو دوره دایناسورا، دوره 2500 سال قبل! ⚠️❌حالا این بشر نمیدونه که فقط تمدن ایران بیش از 7000 ساله! نمیدونه که 2500 سال پیش دوران پادشاهی هخامنشیان بوده! دوران حضور حضرت موسی نیز در همین بازه زمانی است. نمیدونه که تقریبا 2500 سال قبل همزمان بوده با دوران پیامبران بسیاری از بنی اسرائیل که ده ها نفرشون مثل حضرت دانیال تو ایران زندگی می کردند! و باز نمیدونه که تاریخ انقراض دایناسورها به میلیون ها سال قبل برمیگرده!!! ❌قبلا هم این خانوم یکی از سنگین ترین مراتب معنوی و عرفانی یعنی طی الارض رو اولا به اشتباه نوشته و ثانیا به سخیفترین شکل ممکن توضیح داد که هیچ ربطی به طی الارض نداشت! ضمن اینکه مدعی بود در اینباره می تواند آموزش دهد!
19.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🎥روایتی از حضور هیئت عالی‌رتبه حقوق بشری ایران در شصتمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل؛ دادخواهی خانواده شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در ژنو منبع خبر: خبرگزاری میزان .
❌اسلام صوفیانه بستر آماده برای پرورش مدعیان دروغین است❌ ⛔️در اسلام صوفیانه ، هر مراد و قطبی که حلقه مریدانش بیشتر و منسجم‌تر باشد، زمینه برای ارائه ادعاهای دروغین بیشتر میسر می‌شود. اقطاب و مشایخی که الگوی مریدان هستند ، بیشتر از مریدان گرفتار ضلالت و گمراهی هستند. در اسلام صوفیانه صدها نفر خود را به‌عنوان امام زمان معرفی کرده تا بتوانند موضوع مهدویت و ظهور را با آموزه‌های شیطانی و انحرافی خودشان آلوده کنند. .
❌اسلام صوفیانه بستر آماده برای پرورش مدعیان دروغین است ❌ ‼️در اسلام صوفیانه ، هر مراد و قطبی که حلقه مریدانش بیشتر و منسجم‌تر باشد، زمینه برای ارائه ادعاهای دروغین بیشتر میسر می‌شود. اقطاب و مشایخی که الگوی مریدان هستند ، بیشتر از مریدان گرفتار ضلالت و گمراهی هستند. در اسلام صوفیانه صدها نفر خود را به‌عنوان امام زمان معرفی کرده تا بتوانند موضوع مهدویت و ظهور را با آموزه‌های شیطانی و انحرافی خودشان آلوده کنند. ‼️در فرقه صوفیه نور بخشیه مشاهده می‌کنیم ، محمد نوربخش قطب فرقه براثر یک خوابی که از مراد خودش به نام خواجه اسحاق ختلانی ( که خودش یک گمراه بیچاره تمام‌عیار است) او را به‌عنوان مهدی آخرالزمان معرفی می‌کند و برای اینکه ادعای او ثابت شود ، لباس خرقه بر تن او می‌کند !!! ‼️به همین راحتی و سادگی احمقانه ، مریدان فرقه نوربخشیه ، به مهدی آخرالزمان دست پیدا کردند و از خوشحالی در پوست و گوشت خودشان نمی‌گنجیدند. محمد نوربخش دریکی از مکتوباتش آورده است : اگر در تمام روی زمین از مشرق گرفته تا مغرب ، کسی یافت شود که مشکلات شریعت و طریقت و حقیقت را به تمامه ، جز من بتواند حل کند، امامت من باطل خواهد بود. !!! در مطالب بعدی برخی از اظهارات سخیف وی در این خصوص را بیشتر تشریح خواهیم کرد. ادامه دارد. . . . .
🔻مرگ اخلاق در صهیونیسم 👈 یکی از بحرانهای مهم در رژیم جعلی صهیونیستی و میان صهیونیست وجود بحران های اخلاقی متعدد در میان جامعه یهودیان صهیونیست است. .
🔻 مرگ اخلاق در صهیونیسم 👈 یکی از بحرانهای مهم در رژیم جعلی صهیونیستی و میان صهیونیست وجود بحران های اخلاقی متعدد در میان جامعه یهودیان صهیونیست است. ➕ از جمله این موارد می توان به پدیده شوم قاچاق جنسی زنان به صورت گسترده در این رژیم جعلی اشاره نمود. بیشتر این زنان نمی‌دانستند که قرار است وارد فعالیتهای غیراخلاقی شوند و هیچ تصور روشنی از سرنوشت خود نداشتند. آن‌ها از اروپای شرقی و برخی کشور‌های دیگر ، با هدف کسب درآمد بیشتر نسبت به کشور خود آمده بودند. ▫️ تا سال ۲۰۰۳ میلادی پدیده‌ی قاچاق زنان در اولویت سیاست‌های دولت اسرائیل قرار نداشت و دولت نسبت به پدیده‌ی فحشا به‌طورکلی واکنش خاصی نداشت. ▫️ در سال ۲۰۰۳ ملادی کمیته‌ی تحقیق پارلمانی، نظرسنجی‌ای انجام داد که برای نخستین‌بار در اسرائیل، آگاهی عمومی و نگرش‌های اخلاقی نسبت به پدیده و ادراک عمومی از رابطه بین قاچاق زنان و نقض حقوق بشر را بررسی کرد. ▫️ این نظرسنجی نشان داد که در آگاهی عمومی، قاچاق زنان با نقض حقوق بشر مرتبط نیست؛ بلکه بیشتر به‌عنوان بخشی از مشکل کارگران مهاجر در اسرائیل تلقی می‌شود. همچنین این پدیده بیشتر به‌عنوان جرمی اخلاقی و نه به‌عنوان نقض حقوق بشر درک می‌شد. ▫️ یافته‌های نظرسنجی همچنین به نابینایی جامعه نسبت به مسائلی چون «کرامت انسانی»، «آزادی» و «حقوق» و بی‌توجهی جامعه‌ی اسرائیل نسبت به کسانی که اسرائیلی نیستند، اشاره داشت. تنها پس از سال ۲۰۰۳ بود که تغییراتی در سیاست‌های دولت در زمینه‌ی تعقیب قاچاقچیان، حمایت از قربانیان و پیشگیری از قاچاق زنان احساس شد. ▫️ بیشتر موارد قاچاق انسان به اسرائیل امروزه با زور و اجبار نیست، بلکه با فریب و نیرنگ انجام می‌شود. همچنین بسیاری از قربانیان جدید قاچاق جنسی در اسرائیل پس از جنگ اوکراین به این کشور دعوت شده‌اند. 🔺 این موارد نشان دهنده بحران گسترده اخلاقی در میان صهیونیستها هست و جالب اینجاست که این افراد خود را قوم برتر محسوب می کنند و چندان ارزشی برای اقوام دیگر به خصوص مسلمانان و اعراب قائل نیستند. .