eitaa logo
رهپویان هدایت
1.2هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
301 ویدیو
4 فایل
متفاوت ترین کانال در حوزه رصد و تبیین انحرافات کلیه فرق ضاله / تلگرام: t.me/antisect
مشاهده در ایتا
دانلود
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈محسن از مشهد ⚠️روایت مردی با شرف که از خود را به رسانده برای کمک به مردم و آسیب دیدگان ➕این مردم دارند و ... .
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیابانها هنوز سرشار از غیرت و وطن پرستی ایرانیان است چه فرقی می کند کدام شهر باشد، مهم ایران است و لاغیر!
محمدعلی طاهری باز هم یکی از طرفدارانش را کشت! فرقه حلقه و دستورات این فرقه و شخص طاهری تا کنون هزاران نفر را به بیماری، اختلافات خانوادگی، خودکشی، مرگ و مشکلات اخلاقی و... کشانده است.
📌استفاده‌ی ابزاری از مقدسات، توسط پکیج‌فروشان انحرافی «رویا طاهرخانی» ، از مروجین معنویت های کاذب همچون فنگ‌شویی؛ اینچنین با حس معنوی پاک مومنین بازی می‌کند و اهل بیت علیهم السلام را تضمین دوره‌های انحرافی اش میداند!! این مصداق استفاده‌ی ابزاری از مقدسات و تحریف معارف و آموزه‌های دینی است. پی‌نوشت: هفته‌های پیش در پی انتقادات صورت گرفته نسبت به فعالیت های انحرافی‌اش، به مدت کوتاهی مسدود شد ولی ظاهراً پرقدرت تر از قبل برگشته است!
⭕️خسارت جبران نشدنی جنگ رمضان بر جریان تبشیر⭕️ 📌 هرچه بر روزهای جنگ تحمیلی رمضان می‌گذرد، عصبانیت جریان مسیحیت صهیونیستی هم بیشتر می‌شود. قطعی اینترنت بین‌المللی و عدم دسترسی به پیام‌رسان‌های غیر ایرانی، راه‌های ارتباطی آنان را با مزدوران داخل کشور به‌شدت محدود کرده است. این موضوع یکی از محورهای خبری امروز جریان تبشیر فارسی‌زبان است. .
⭕️خسارت جبران نشدنی جنگ رمضان بر جریان تبشیر⭕️ 🔹هرچه بر روزهای جنگ تحمیلی رمضان می‌گذرد، عصبانیت جریان مسیحیت صهیونیستی هم بیشتر می‌شود. قطعی اینترنت بین‌المللی و عدم دسترسی به پیام‌رسان‌های غیر ایرانی، راه‌های ارتباطی آنان را با مزدوران داخل کشور به‌شدت محدود کرده است. این موضوع یکی از محورهای خبری امروز جریان تبشیر فارسی‌زبان است. 🔹ادامه یافتن شرایط جنگی کشور، باعث شده بسیاری از برنامه‌های تبلیغی و تبشیری مسیحیت صهیونیستی علیه مردم کشور متوقف شود و خسارات‌ هنگفتی برای آنان ایجاد کرده است. به‌عنوان نمونه یکی از سازمان‌های تبشیری فارسی‌زبان اعتراف کرد دریکی از کشورهای همسایه، برای اجرای یک اردوی آموزشی و تبلیغی چندروزه، هزینه سنگینی برای اجاره سالن و هتل پرداخت کرده بودند. با شروع جنگ برنامه کاملاً لغو شد و بخش اندکی از مبالغ پرداختی عودت داده شد. 🔹بسیاری از برنامه‌های تبلیغی جریان مسیحیت تبشیری فارسی‌زبان در بستر اینترنت و پیام‌رسان‌های خارجی تعطیل و بسیاری از برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده کان لم یکن شد. عناصر جریان تبشیر دست به دامان شرکت‌های ماهواره‌ای شده‌اند که مبادا سیگنال شبکه‌های آنان به خاطر شرایط جنگ تحمیلی رمضان قطع و یا متوقف شود. اخیراً یکی از شبکه‌های تبشیری با این مشکل مواجه شد و با هزینه هنگفتی مجبور شد دریکی از دیگر سیگنال‌های ماهواره‌ای فعالیت کند. 🔹برخلاف پیش‌بینی و برنامه‌ریزی‌های از قبل انجام‌شده که قرار بود سران رژیم صهیونی با همکاری دولت آمریکا شرایط مساعدی برای فعالیت های تبشیری ایجاد کنند، امروز نقشه راه جریان تبشیر کاملاً ازهم‌پاشیده و عناصر شاخص و مدیران رسانه‌ای در انتظار اجرای سیاست‌های احمقانه دولتمردان آمریکایی هستند تا شاید... 👈عدو شود سبب خیر گر خدا خواهد .
⭕️سفیدشویی به سبک خبرگزاری‌های جریان تبشیر فارسی‌زبان⭕️ 📌 برخلاف آنچه رسانه‌های مشهور آمریکایی به‌صورت مرتب از تأثیرات مخرب جنگ تحمیلی رمضان بر زندگی روزمره آمریکا صحبت می‌کنند، رسانه‌های تبشیری فارسی‌زبان به جمعیت حداقلی آمریکایی بسنده کرده‌اند که طرفدار جنگ با جمهوری اسلامی ایران هستند و به‌دروغ ادعا می‌کنند که کل مردم امریکا از سیاست‌های جنگ‌طلبانه دونالد ترامپ در منطقه خلیج‌فارس راضی هستند.
⭕️سفیدشویی به سبک خبرگزاری‌های جریان تبشیر فارسی‌زبان⭕️ 🔹یکی از وظایف ذاتی رسانه‌های جریان تبشیر فارسی‌زبان، کتمان حقیقت و دروغ‌پراکنی به نفع اردوگاه صلیبی است. از شروع جنگ تحمیلی جنگ رمضان تاکنون، تمامی رسانه‌های خبری جریان، هیچ‌گونه خبری مبنی بر نارضایتی و اعتراض مردم آمریکا نسبت به سیاست‌های اشتباه ترامپ و نتانیاهو منتشر نکردند. 🔹برخلاف آنچه رسانه‌های مشهور آمریکایی به‌صورت مرتب از تأثیرات مخرب جنگ تحمیلی رمضان بر زندگی روزمره آمریکا صحبت می‌کنند، رسانه‌های تبشیری فارسی‌زبان به جمعیت حداقلی آمریکایی بسنده کرده‌اند که طرفدار جنگ با جمهوری اسلامی ایران هستند و به‌دروغ ادعا می‌کنند که کل مردم امریکا از سیاست‌های جنگ‌طلبانه دونالد ترامپ در منطقه خلیج‌فارس راضی هستند. 🔹اخیرا یکی از برنامه‌های خبری جریان تبشیر فارسی‌زبان، به‌دروغ اعلام کرد مردم آمریکا بدون توجه به سیاست‌های اشتباه دولت، همانند گذشته به زندگی عادی خودشان ادامه می‌دهند و چندان تغییر خاصی احساس نمی‌کنند. این خبرگزاری صهیونی مدعی است مردم آمریکا فقط به دنبال صلح و آزادی هستند و جز این به چیز دیگری فکر نمی‌کنند!!! 🔹اینگونه سفیدشویی رسانه‌های خبری جریان تبشیر از سیاست‌های دونالد ترامپ، جای تعجب ندارد زیرا همانطورکه بارها با مصادیق مختلف اثبات کردیم جریان تبشیر فارسی‌زبان پیاده‌نظام اردوگاه صلیبی است و هیچ‌گونه آزادی فکر و عمل ندارد و کاری جز انجام دستورات دیکته شده رژیم صهیونی ندارد. .
👈🏻👈🏻تفاوت عرفان شیعی با عرفان‌نماها 🔹در عرفان ناب اسلامی تلاش می‌شود نفس انسان له شود و او از حصار منیّت و خودخواهی رها گردد تا به فنای در ذات الهی برسد؛ اما در عرفان‌های نوظهور تمام کوشش بر تقویت نفس، بزرگ شدن من و رسیدن به قدرت‌های خارق‌العاده متمرکز است؛ دو مسیری که در مقصد و آرمان، صددرصد در نقطه مقابل یکدیگر قرار دارند.
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴نشست «امنیتی» لاکهید مارتین-پولیتیکو در واشنگتن دی‌سی امروز صبح به‌دلیل اعتراض یکی ایرانی تبار به نقش مستقیم سازنده تسلیحات در نسل‌کشی در غزه و حملات مداوم در سراسر ایران و لبنان مختل شد.