eitaa logo
رهپویان هدایت
178 دنبال‌کننده
2هزار عکس
253 ویدیو
3 فایل
متفاوت ترین کانال در حوزه رصد و تبیین انحرافات کلیه فرق ضاله / تلگرام: t.me/antisect
مشاهده در ایتا
دانلود
❌رونن برگمن: ایران زمان پهلوی همانند گاو شیرده بود❌ 📌رونن برگمن نویسنده معروف اسرائیلی و تحلیل‌گر مسائل نظامی ، اسناد محرمانه مربوط به روابط رژیم پهلوی با اسرائیل را بررسی و این‌گونه افشاگری کرده است: اسناد بررسی‌شده نشان می‌دهد مقامات اسرائیل در زمان پهلوی ، ایران تحت سلطنت پهلوی را همانند گاو شیرده برای تأمین بودجه‌های نظامی خودشان مدنظر داشتند. .
❌ رونن برگمن: ایران زمان پهلوی همانند گاو شیرده بود❌ 💢 امروز جریان‌های سلطنت‌طلب و حامیان ربع پهلوی ، رژیم صهیونی را بهترین دوست و پشتیبان خودشان می‌دانند و مقابله با جمهوری اسلامی ایران نقطه مشترک آن‌هاست. منابع تاریخی شهادت می‌دهد که یهودیان صهیونیستی جز برای تأمین اهداف و منافعشان با هیچ احدی رابطه مسالمت‌آمیز ندارند. 💢رونن برگمن نویسنده معروف اسرائیلی و تحلیل‌گر مسائل نظامی ، اسناد محرمانه مربوط به روابط رژیم پهلوی با اسرائیل را بررسی و این‌گونه افشاگری کرده است: اسناد بررسی‌شده نشان می‌دهد مقامات اسرائیل در زمان پهلوی ، ایران تحت سلطنت پهلوی را همانند گاو شیرده برای تأمین بودجه‌های نظامی خودشان مدنظر داشتند. 💢با رایزنی مقامات اسرائیلی و افسران ارتش پهلوی، شش پروژه تسلیحاتی مشترک به ارزش شش میلیارد دلار بین همدیگر امضا می‌کنند. مقررشده بود اسرائیل دانش فنی خود را ارائه دهد و ایران پول و مکان آزمایش این تسلیحات را فراهم کند. مهم‌ترین پروژه آن‌ها به نام گل بود که موافقت محمدرضا شاه قرار شد درازای دریافت تکنولوژی موشک بالستیک دوربرد (جریکو 280) باقابلیت حمل کلاهک اتمی ، 280 میلیون دلار نفت به اسرائیل بدهد. 💢بنابر اعتراف فرماندهان ارشد وزارت دفاع وقت اسرائیل ، پروژه تحویل موشک جریکو1 یک فریب و کلاهبرداری بود. هرکدام از این شش پروژه بخش اعظمی از منافع مالی اسرائیل در قبال ارائه نسخه‌های ازکارافتاده و قدیمی سلاح‌های موردنظر به ارتش پهلوی ارائه می‌شد. سرمایه مالی دریافت شده صرف ساخت سلاح‌های جدید موردنیاز اسرائیل می‌شد. .
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این فرد فرانکلین گراهام از کشیشان معروف صهیونیستی جهان است که این چنین در حمایت از رژیم صهیونیستی و کشتار ایرانیان سخن می گوید. دشمنی عمیقی با ایران و ایرانیان دارند و دلیل اصلی آن تامین امنیت و منافع رژیم صهیونیستی در جهان و خاورمیانه است. مسیحیت صهیونیستی و عوامل فارسی زبان آن از حامیان اصلی کشتار مردم ایران و جنایت علیه کشورمان هستند. ما هیچ گاه این خیانت به ایران را فراموش نخواهیم کرد.
وَحالا از همیشه بيشتردوست دارم ایران ...
⛔️مدارس ضد ایرانی جریان حجتیه 👈مدرسه به عنوان سکوی ترویج و رسوخ اندیشه‌ها شناخته می‌شود و انجمنی ها از همان روزهای پس از پیروزی انقلاب تلاش کردند این سکو را در اختیار خود گرفته و در سراسر کشور به نام مدارس مذهبی، گستره نفوذ خود در ساختار آموزشی کشور را بنیان افکندند. .
⛔️مدارس ضد ایرانی جریان حجتیه 👈مدرسه به عنوان سکوی ترویج و رسوخ اندیشه‌ها شناخته می‌شود و انجمنی ها از همان روزهای پس از پیروزی انقلاب تلاش کردند این سکو را در اختیار خود گرفته و در سراسر کشور به نام مدارس مذهبی، گستره نفوذ خود در ساختار آموزشی کشور را بنیان افکندند. ➕در این مدارس همان تفکرات انجمنی به بچه ها آموخته شده و اسلام انقلابی که حقیقت اسلام را جز در آن نمی توان یافت به گوشه ای رانده و طرد می‌شود و وقتی به درسی می‌رسند که به مربوط به انقلاب چه تاریخ و چه دستاوردهای آن می‌شود از آن گذر کرده و دانش آموز را از درک ثمرات انقلاب محروم می‌کنند. ⚠️نگاه ضد انقلابی انجمن که در مدارسشان نیز تدریس می‌شود از همان اول انقلاب پا برجا بوده و اکنون هم تداوم دارد. در جریان دو جنگ تحمیلی پس از پیروزی انقلاب، اغتشاشات و فتنه‌های مختلف و حتی در جریان تجاوز صهیونی- امریکایی به خاک کشور مدارس انجمنی بر خلاف مدارس دیگر فعالیتی برای ایران نداشته و برخی از این مدارس حتی از نصب پرچم ایران بر سر در مدرسه احتراز می‌جویند. ➕چرایی این رفتار را جز در یک عبارت نمی‌توان خلاصه کرد اینکه مدارس انجمن حجتیه ضد ایرانی هستند. .
📛 نا سپاسی عامدانه دراویش نعمت الهیه نسبت به ایران📛 📌علیرضا جذبی قطب فرقه نعمت الهیه بعد از دوماه از جنگ تحمیلی رمضان، برای بازدید از مزار بیدخت بالاخره از دولتسرای خود خارج شد و به تبع آن عده ای از مشایخ و دراویش راهی بیدخت شدند تا در معیت قطب شان ، بر سر قبور اقطاب مدفون در بیدخت حاضر شوند و اشک بریزند. .
📛 نا سپاسی عامدانه دراویش نعمت الهیه نسبت به ایران📛 ⭕️علیرضا جذبی قطب فرقه نعمت الهیه بعد از دوماه از جنگ تحمیلی رمضان، برای بازدید از مزار بیدخت بالاخره از دولتسرای خود خارج شد و به تبع آن عده ای از مشایخ و دراویش راهی بیدخت شدند تا در معیت قطب شان ، بر سر قبور اقطاب مدفون در بیدخت حاضر شوند و اشک بریزند. ⭕️با برگزاری مجالس خانقاهی دراویش در بیدخت، علیرضا جذبی طبق معمول به روخوانی مکتوبات فرقه پرداخت. دراویش مهمترین نکته ای که از روخوانی های معمار فرقه فهمیدند این بود که در سالهای گذشته برای تمام حضرات معصومین علیهم السلام مراسم ولادت و جشن نمی گرفتند و این کار درستی نبود !!!! ⭕️اینها همان دروایشی هستند که از همان ابتدای شروع جنگ تحمیلی رمضان، امیدوار بودند که حاکمیت جمهوری اسلامی ایران با حملات نظامی آمریکا و رژیم صهیونی به پایان خواهد رسید. اینها همان کسانی هستند که مزار بیدخت را مرهون کمک های شخص محمدرضا پهلوی و دربار هستند. و فرقی ندارد که در چه نظام و حاکمیتی ، به مرید و مرادبازی های فرقه ای می پردازند. ⭕️ملت غیور ایران در این دوماه جنگ تحمیلی امنیت و آسایش را برای کل کشور حفظ کردند و نیروهای نظامی دفاع جانانه از تمامیت ارضی کشور را محقق کردند. این امنیت و آسایش امروز نصیب دراویشی شده است که با بی توجهی عامدانه ، تنهات به فکر این هستند که چگونه به دور مریدشان حلقه بزنند. 👈 بازهم حوادث روزگار ثابت کرد دراویش کسانی هستد شرافت ، عزت و ملی گرایی خود را زیر پای قطب فرقه لگد مال کردند و قدر نشناسی خود را بار دیگر به ملت همیشه قهرمان ایران نشان دادند. .
🔴 نکات مهم پیام رهبر انقلاب: ۱. تنگه هرمز سرمایه راهبردی ماست: یعنی معامله‌پذیر نیست. ۲. آینده خلیج فارس بدون آمریکا ترسیم شده: یعنی حضورش رو به حذف است. ۳. مدیریت تنگه هرمز در اختیار ایران است: یعنی تصمیم‌گیری مستقل انجام می‌شود. ۴. این مدیریت، آغاز نظم جدید منطقه است: یعنی نقش آمریکا تمام می شود. ۵. منافع اقتصادی تنگه به مردم می‌رسد: یعنی عوارض و .. را خواهیم گرفت. ۶. فناوری هسته‌ای و موشکی سرمایه ملی است؛ یعنی قابل مذاکره نیست. تمام فرمایشات معظم‌له بر اساس ایجاد وحدت حداکثری است. .
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌به مناسبت روز ملی خلیج فارس ✅از آن طرف دنیا می‌آید رزمایش برگزار می‌کند؛ خب بروید همان خلیج خوک‌ها، اینجا چه می‌کنید؟! 🔸سخنان صریح و راهبردی رهبر شهید در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵؛ «می‌نشینند طراحی می‌کنند که ایران باید در خلیج فارس رزمایش نداشته باشد؛ چه غلطا. از آن‌طرف دنیا می‌آید اینجا رزمایش راه‌ می‌اندازد؛ شما اینجا چه می‌کنید؟! خب بروید  همان خلیج خوک‌ها.»
رهپویان هدایت
⛔️مدارس ضد ایرانی جریان حجتیه 👈مدرسه به عنوان سکوی ترویج و رسوخ اندیشه‌ها شناخته می‌شود و انجمنی
⚠️⚠️مدارس انجمنی کمی دیر به فکر افتاده اند نقاب نفاق این جریان مدتها است که از چهره افتاده دستور تشکيلاتی آقایان این بار دیر صادر شده و نمی‌تواند چهره ضد ایرانی انجمن را تطهیر کند. 📌حضور و حمایت از مقاومت ۶۰ روز بعد از شروع دفاع مقدس و حماسه سازی مردم در میادین آب رفته را به‌ جوی باز نخواهد آورد
اثر کمال شرف، کاریکاتویست یمنی درباره حملهٔ وحشیانهٔ یک صهیونیست به یک راهبهٔ مسیحی کاتولیک در بیت‌المقدس.