هدایت شده از KHAMENEI.IR
▪️ یکسال پیش در چنین روزی؛
📆 یعنی ۱۴ تیرماه ۱۴۰۴
🖤 رهبر شهید انقلاب به مجلس عزای سیدالشهدا علیهالسلام در شب عاشورا آمدند.
📷 تصاویر کامل را از اینجا ببینید👇
farsi.khamenei.ir/photo-album?id=60606
⚫️ اعتراف رسانه صهیونی : نمایش قدرت مردم ایران
◾️نشریات صهیونیستی در واکنش به حضور مقتدرانه ملت ایران برای خون خواهی رهبرشهید معظم انقلاب اسلامی در مصلی تهران ، اعتراف کردند که این مراسم به نمایش قدرت تبدیل شده است. درست زمان 250 سالگی تأسیس آمریکا ، شعار های خون خواهی مردم ایران از آمریکا توجه جهانیان را به خود جلب کرده است.
◾️رسانه های صهیونی، با رصد برنامه وداع ملت ایران با رهبر شهید معظم انقلاب اسلامی ، پیش بینی کردند که میلیون های نفر در این مراسم سردادن شعار های مرگ بر آمریکا و اسرائیل شرکت خواهند کرد و مراسم تشییع گسترده امام خمینی ره دوباره یادآوری خواهد شد.
◾️ یکی از تحلیل گران رسان های صهیونی با شرح کیفیت مقتدرانه مراسم های برگزار شده در مصلی تهران گفت: حضور گسترده مردم در این مراسم جایگاه دولت ایران را تقویت کرد و جنگ با ایران پایان یافت و حالا در اسقاطیل به شکست اعتراف میکنند.
#خون_خواهی #یا_لثارات_الحسین #باید_برخاست #رهبر_شهید #ایران #ایران_قوی