eitaa logo
رهپویان هدایت
1.2هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
303 ویدیو
4 فایل
متفاوت ترین کانال در حوزه رصد و تبیین انحرافات کلیه فرق ضاله / تلگرام: t.me/antisect
مشاهده در ایتا
دانلود
☑️☑️ اخلاق و ایمان حلقه مفقوده پروتستانتیزم ▪️ ایمان یک حالت قلبی است که در ظاهر و همچنین افعال ما نمود پیدا می کند و در حقیقت، اعمال انسان نشان دهنده میزان ایمان وی به خداوند است. تفکیک میان ایمان و عمل مومنانه در آموزه های انبیاء الهی جایی ندارد چراکه شان اصلی ایمان نتیجه عملی آن در افعال آدمی است. ▪️ در قرآن کریم، ایمان به قرینه عمل صالح بیان شده و از این رو کسی را می توان مومن محسوب کرد که فارق از اقرار لسانی و قلبی به خداوند، در ابعاد عملی نیز ملزم به رعایت امور و احکام خداوند باشد. حال مسئله اینجاست که در فرقه های ساختگی و جریان های منحرف شده از طریق انبیاء مانند ، ایمان به خداوند نه تنها دارای نتایج عملی نیست بلکه از آن به عنوان سرپوش و توجیه ارتکاب افعال زشت استفاده می شود. ⚠️ مارتین لوتر، موسس فرقه با صراحت می نویسد: اﯾﻤﺎن ﻫﯿچ اﻣﺮ دیگری ﻧﯿﺴﺖ، مگر ﺻﺪاﻗﺖ ﻗﻠﺐ، یعنی ﺷﻨﺎﺧﺖ درﺳﺖ ﻗﻠﺐ درﺑﺎره ﺧﺪاوﻧﺪ!!! لوتر و جریان وابسته به وی در خصوص نتایج عملی ایمان طریق انکار را در پیش گرفته اند و از این رو امروزه جوامع این فرقه از حیث الزامات عملی به اخلاق تهی می باشند. ▪️ امروزه خروجی ایمان مسیحیان پروتستان در مجالس رقص و آوازی است که از آن به سرود پرستشی یاد می کنند یا دورهمی هایی که جز مفاسد اخلاقی چیزی در آن نیست. در مجموع، ایمان رایج در نمی تواند پدید آورنده انسان هایی اخلاقی باشد چراکه از اساس چنین شانی ندارد. .
⛔️⛔️ مغزشویی به سبک فرقه نعمت الهیه ✍️ روسای فرقه نعمت الهیه گنابادیه همانند سایر فرقه‌های انحرافی که در اقصی نقاط جهان وجود دارد، مریدان بیچاره را به گونه‌ای تحت سلطه درآورده‌اند که آنها دیگر هیچ‌گونه اراده و اختیاری برای فکر کردن و مستقل عمل کردن نداشته باشند. .
⛔️⛔️ مغزشویی به سبک فرقه نعمت الهیه 🔻 روسای فرقه نعمت الهیه گنابادیه همانند سایر فرقه‌های انحرافی که در اقصی نقاط جهان وجود دارد، مریدان بیچاره را به گونه‌ای تحت سلطه درآورده‌اند که آنها دیگر هیچ‌گونه اراده و اختیاری برای فکر کردن و مستقل عمل کردن نداشته باشند. اعمال و رفتارهای مؤکدی که از سوی اقطاب و مشایخ فرقه به مریدان بیچاره تحمیل می‌شود، عیناً همان شیوه‌های مغزشویی است تنها اختلاف آن این است که براساس سبک و سیاق متناسب با فرقه طراحی‌شده است. اما در ماهیت و تأثیرگذاری خطرناکی که بر روی روان و افکار مرید بیچاره می‌گذارد هیچ گونی تفاوتی در عمل بین این دو مشاهده نمی‌شود. ▪️ در مکتوباتی که توسط اقطاب و مشایخ فرقه نوشته‌شده این‌گونه به دراویش القا می‌کنند که شخص معلوم‌الحال قطب فرقه بر تمامی اعمال و رفتار مرید نظارت دارد. اگر درویشی خطا یا اشتباهی انجام دهد در نظر قطب فرقه همانند کسی است که آلت قتاله به دست گرفته و قصد دارد صاحب خود را بکشد و یا به‌صورت عزیزی است که جلوی پدر در حال جان کندن است. این اباطیل سخیف از مکتوبات منتسب به حسین تابنده نقل‌شده است. ⚠️ ملا سلطان در مکتوبات انحرافی خود به این مساله پرداخته و چنان جایگاه موهومی برای قطب فرقه ترسیم کرده است که اگر مریدی بخواهد از وسوسه‌های شیطان در امان باشد تنها بایستی به تصور و تجسم قطب فرقه بپردازد!! وی در مکتوبات خود به‌صراحت آورده است: اگر او (مرید) دل را به جمال شیخ مشغول نسازد به هرزه، روی به‌غفلت اندازد و به خیالات فاسده و تبعیت شیطان مشغول گردد. 👈 مریدان فرقه نعمت الهیه به‌گونه‌ای تحت تأثیر آموزه‌های انحرافی اقطاب و مشایخ فرقه قرارگرفته‌اند که حتی تصورات و خیالات اندرونی‌شان هم بایستی به سمت‌وسوی قطب باشد و در غیر این صورت از مرتبه فقر و درویشی وی به‌شدت کاسته می‌شود. .
☑️☑️ محتوای پوچ در بسته‌بندی شکیل ✍️ بعد از بازنمودن این بسته‌بندی‌ها شما نه‌تنها محصول بی‌کیفیت، که گاه هیچ محصولی نمی‌بینید و در عین حال برای خرید آن شبه معنویت و آن جملات سطحی انگیزشی میلیون‌ها تومان هزینه داده‌اید. خریدی آمیخته با انحراف، آموزه‌های التقاطی و اشتباه، رفتارهای برخلاف معنویت، ترویج افراط گونه دنیاگرایی، ترویج بی‌شرمانه اباحه گری و روابط آزاد و از سویی سست شدن و بعد دور شدن از اعتقادت درست، نهادینه شدن خدا ناباوری و انسان‌گرایی و اثرات مخرب غیراخلاقی و غیردینی گوشه‌ای از آن چیزی است که در ظاهری زیبا دریافت خواهید نمود! .
☑️☑️ محتوای پوچ در بسته‌بندی شکیل 🔻 بسته‌بندی خلاقانه و جذاب می‌تواند اولین علت جذب به یک محصول باشد. استفاده از بسته‌بندی خلاقانه برای محصولات و طراحی بسته‌بندی لوکسِ می‌تواند مشتریان را به سمت آن محصول جذب کند و تجار و افرادی که در واردات و صادرات محصولات فعال هستند به این مسئله مهم برای فروش اجناس و محصولات خود توجه دارند. ▪️ حتماً برای بسیاری از شما پیش‌آمده است که علاقه‌مند و شیفته یک ظاهر زیبا و یک بسته‌بندی شکیل درباره محصولی شده‌اید و حتی به خاطر نوع زیباسازی محصول، آن را خریداری کرده‌اید. 🔻 وقتی شما وارد یک فروشگاه می‌شوید، قطعاً به سمت محصولی می‌روید که در نگاه اول‌نظر شمارا بیشتر به خود جلب می‌کند. نخستین برخورد مشتری با محصول و تأثیر آن بر ذهن مشتری، نقش مهمی درفروش ثابت و ماندگار دارد. ▪️ درواقع هر فروشنده اگر بتواند روی ظاهر بسته‌بندی یک کالا تمرکز کند، قطعاً به فروش خوبی دست پیدا خواهد کرد. تأثیری که ظاهر و بسته‌بندی محصول در جذب مشتری دارد، شاید حتی خود محصول هم نداشته باشد. 🔻 این روش در حقیقت همان شیوه‌ای است که جنبش‌های نوپدید دینی از آن بهر بردند. در چند دهه اخیر این شبه معنویت‌ها بودند که برای جذب مشتری بیشتر و ربودن افراد از اعتقادات سنتی خود به شکیل سازی ظاهر محصولات ( درواقع گفته‌ها، جملات، آموزه‌ها و....) خود روی آورده‌اند. ▪️ اکنون کافی است بسترهای فضای مجازی را ملاحظه کنید. این صفحات مملو از جملاتی است که ظاهری زیبا دارد، مملو از تصاویری است که حس ترغیب‌کنندگی به شما می‌دهد، پر است از آموزه‌هایی که در ظاهر انگیزه‌ای برای شما ایجاد کند و... ▪️ همچنین سمینارهای عناصر سرکرده عرفان کاذب در داخل کشور را ببینید، چهره این افراد را و ظاهر آنان را دقت کنید! همه در قالب همان بسته‌بندی شیک و کادو پیچی شده است تا ایتدا شما به آن متمایل شوید. ▪️ اما بعد از بازنمودن این بسته‌بندی‌ها شما نه‌تنها محصول بی‌کیفیت، که گاه هیچ محصولی نمی‌بینید و در عین حال برای خرید آن شبه معنویت و آن جملات سطحی انگیزشی میلیون‌ها تومان هزینه داده‌اید. خریدی آمیخته با انحراف، آموزه‌های التقاطی و اشتباه، رفتارهای برخلاف معنویت، ترویج افراط گونه دنیاگرایی، ترویج بی‌شرمانه اباحه گری و روابط آزاد و از سویی سست شدن و بعد دور شدن از اعتقادت درست، نهادینه شدن خدا ناباوری و انسان‌گرایی و اثرات مخرب غیراخلاقی و غیردینی گوشه‌ای از آن چیزی است که در ظاهری زیبا دریافت خواهید نمود! .
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 تبیینِ رهبر انقلاب از صف‌آرایی دو جبهه نظام اسلامی و لیبرال دمکراسی غرب در صحنه‌ی جنگ تبلیغاتی: 🔰 مبارزه امروز ما تمدنی و جهانی است 🛎 امروز خوشبختانه آسیب‌پذیری غرب از همیشه بیشتر است ✏️ رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار مبلغان و طلاب حوزه‌های علمیه: امروز تقابل بین دو جبهه است. این دو جبهه را بشناسیم، بعد تشخیص خواهیم داد که آن پدیده‌ای که در مواجهه‌ی با ما قد علم کرده این خودش مستقل است یا وابسته‌ی به آن جبهه‌ی مقابل است. این دو جبهه کدامند؟ یک جبهه، جبهه‌ی نظام اسلامی است. یک جبهه، یک جبهه‌ی دروغگویی است که خودش را لیبرال دموکراسی نامگذاری کرده. در حالی که نه لیبرال است نه دموکرات. اگر شما لیبرال هستید چرا استعمار کردید. استعمار سنتی قدیم و استعمار جدید و استعمار فراجدید، فرانو. شما چطور لیبرالی هستید، چطور آزادی‌خواهی هستید، چطور آزاداندیشی هستید که یک ملت چند میلیونی مثل هند را مثلاً سالهای متمادی بیش از صد سال استعمار میکنید در تصرف خودتان نگه میدارید. همه‌ی دارایی‌هایش را از آن میکشید بیرون تبدیلش میکنید به یک ملت فقیر. شما لیبرالید، این لیبرالیسم است؟ یا فرانسوی‌ها در الجزایر بیش از صد سال جنایت کردند، آدم کشتند. شاید دهها هزار کشته در طول چند سال. دموکرات هم نیستند دروغ میگویند. برای خاطر اینکه حکومتهایی را تحمیل میکنند در یک جاهایی. طرفدار دموکراسی نیستند با دموکراسی‌ای که در خدمت آنها نباشد صددرصد مخالفند. ✏️ خوی آن کسی که در الجزایر و در هند آن کارها را کرده همان خوی آن روز است. امروز هم اینها حاضرند یک ملّتی مثل ملّت بیچاره‌ی بی‌پناه اوکراین را بیندازند جلو برای اینکه جیب کمپانی‌های اسلحه‌سازی آمریکا پر بشود. او بجنگند، او کشته بشود برای اینکه سلاح فروش برود. جیب کمپانی‌های سلاح پر بشود. ✏️ یک دولتی مثل آمریکا نفت سوریه را راحت جلوی چشم همه دارد می‌دزدد. اینها همان‌هایند فرقی نکردند. خب این یک جبهه است. در مقابلش هم یک نظامی است که به اتکای به اسلام با الهام از اسلام با استکبار، با استعمار، با دخالت در منافع ملت‌های گوناگون مخالف است. حالا این دو در مقابل هم قرار دارند. ✏️ مبارزه، مبارزه‌ی تمدنی و جهانی است. بدانیم با کی مواجهیم. البته امروز خوشبختانه آسیب‌پذیری غرب از همیشه بیشتر است. ۱۴۰۲/۴/۲۱ 🖼 💻 Farsi.Khamenei.ir
⛔️⛔️ رژیم صهیونیستی در گرداب بیماری‌های روانی ✍️ برخلاف آنچه جریان مسیحیت صهیونیستی ادعا می‌کند، وضعیت روحی و روانی یهودیان صهیونیستی به‌عنوان سیاست‌گذاران اصلی جریان به‌شدت بحرانی و خطرناک است. برابر تحقیقات و بررسی‌های صورت گرفته ، مصرف داروهای ضدافسردگی در میان یهودیان صهیونیستی ساکن در مناطق اشغالی فلسطین افزایش چشمگیری پیداکرده است. .
⛔️⛔️ رژیم صهیونیستی در گرداب بیماری‌های روانی 🔻 جریان مسیحیت صهیونیستی از مدعیان دروغین صلح و آزادی در جهان است. آنان بر این باور هستند که با پایبندی به آموزه‌های صهیونیستی می‌توان به آرامش معنوی واقعی رسید و به‌راحتی موانع و مشکلات زندگی روزمره بشریت رفع خواهد شد. ⚠️ اما برخلاف آنچه جریان مسیحیت صهیونیستی ادعا می‌کند، وضعیت روحی و روانی یهودیان صهیونیستی به‌عنوان سیاست‌گذاران اصلی جریان به‌شدت بحرانی و خطرناک است. بنا بر تحقیقات و بررسی‌های صورت گرفته، مصرف داروهای ضدافسردگی در میان یهودیان صهیونیستی ساکن در مناطق اشغالی فلسطین افزایش چشمگیری پیداکرده است. ⚠️ بنا بر اخبار منتشرشده در خبرگزاری‌های اردوگاه صلیبی ، از هر سه نفر یهودی صهیونیستی، یک نفر به‌طور مرتب، به رفتار پانیک مبتلا شده است. به گفته برخی از متخصصان بهداشت ، رقم واقعی احتمالاً بسیار بالاتر است. 🔻 متخصصین و پزشکان رژیم اشغالگر قدس اعتراف کرده‌اند در سال ۲۰۲۲، حدود ۷.۵ درصد از یهودیان صهیونیستی نزدیک به ۶۴ هزار نفر، به‌صورت روزانه ، دارو‌های ضدافسردگی و ضد اضطراب مصرف می‌کردند، این در حالی است که در سال ۲۰۱۶، تنها ۵ درصد از این دارو‌ها استفاده کردند اما آمار و ارقام امروز ۵۰ درصد افزایش را نشان می‌دهد. ⚠️ در مطالعات صورت گرفته ، افراد ۲۵ تا ۴۵ ساله بیشترین میزان مصرف دارو‌های ضدافسردگی و ضد اضطراب رادارند؛ درعین‌حال مصرف دارو‌های ضدافسردگی در میان افراد ۱۵ تا ۲۵ سال حدود ۴۳ درصد و در میان ۵۳ درصد میان افراد ۴ تا ۱۵ ساله افزایش‌یافته است. 🔻 جای تعجب است جریان مسیحیت صهیونیستی که از درون مبتلابه بیماری‌های سنگین روحی و روانی است، چگونه می‌تواند پیام‌آور صلح و آرامش معنوی باشد. 👈 قضاوت با شما .
📚📚 معرفی کتاب: یک ون شبهه ✍️ کتاب یک ون شبهه نوشته حجت الاسلام والمسلمین محمدحسین راجی است که توسط اندیشکده راهبردی سعدا تدوین و در انتشارات نشر معارف به چاپ رسیده است. نویسنده در این کتاب سعی دارد به شبهات پیش آمده در زمینه زن و آزادی از منظر اسلام پاسخ دهد. .
📚📚 معرفی کتاب: یک ون شبهه ✍️ کتاب یک ون شبهه نوشته حجت الاسلام والمسلمین محمدحسین راجی است که توسط اندیشکده راهبردی سعدا تدوین و در انتشارات نشر معارف به چاپ رسیده است. نویسنده در این کتاب سعی دارد به شبهات پیش آمده در زمینه زن و آزادی از منظر پاسخ دهد. ➕ در بخشی از کتاب می‌خوانیم: جمهوری اسامی اگر واقعا اسامی است، چرا به اقلیت های دینی آزادی نمی دهد؟ نظام جمهوری اسامی ایران، با الهام از آموزه ها و تعالیم حیات بخش اسلام، اهمیت و جایگاه ویژه ای در احترام و رعایت حقوق اقلیت های مذهبی قائل بوده و این مهم با مراجعه به اصول قانون اساسی جمهوری اسامی ایران و سایر قوانین عادی و عملکردها و اقدامات نظام اسلامی بعد از پیروزی انقلاب، در قبال این دسته از هموطنانمان به خوبی قابل اثبات است. 👈 پس از گزارش مغرضانه ای که یکی از نهادهای بین المللی درباره محدودیت اقلیت ها در ایران منتشر کرده بود، برخی از سران آن ها به سفر کرده و به همراه برخی نمایندگان اقلیت ها در کشور از اماکن موردنظر بازدید کردند و در نهایت از وضعیت بسیار خوب اقلیت ها در ایران اابراز رضایت و خوشحالی کردند که در ادامه نمونه هایی از این اظهارات را می خوانیم: «یوناتن بت کلیا »، نمایندۀ آشوری ها و کلدانی ها در دورۀ هفتم، هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی می گوید: اگر نسبت جمعیت یک دین را به نماینده هایش در نظر بگیریم، باید بگویم ما چند برابر مسلمانان در مجلس نماینده داریم و داشتن این حق برای ما با ارزش است و دیدگاه نظام جمهوری اسلامی همواره در قبال اقلیت های دینی و مذهبی بسیار مثبت و احترام آمیز بوده و حق مشارکت ما در برنامه های فرهنگی_ اجتماعی همواره فراهم شده است. ▫️ «یهودا گرامی » خاخام ارشد یهودیان ایران گفت: ما آزادی عقیدۀ کامل داریم. تمامی کنیسه‌ها (عبادتگاه یهودیان) باز بوده و آموزش های تورات در آن جا صورت می پذیرد. ما تمامی انواع موسسات آموزشی، از جمله ابتدایی و متوسطه را داریم. فعالیت های مذهبی یهودیان در ایران به صورت آزادانه و بدون هیچ گونه محدودیت صورت می گیرد. ... همسایگان مسلمان ما احترام زیادی برای ما به عنوان یهودیانی که در ایران زندگی می کنند قائل هستند. برخلاف اروپا، در ایران نیازی به حضور نیرو های امنیتی برای حفاظت از کنیسه ها و مدارس یهودی وجود ندارد و امنیت شخصی ما عالی است. .
⛔️⛔️ نیشتری بر فقدان تبلیغ مناسب ✍️ دنیای مسیحیت با استفاده از شبکه‌های عظیم تبلیغی و گسیل دادن هزاران مبلغ به کشورهای مختلف توانست در ظاهر افراد را به مسیحیت سوق دهد و همین مسئله برای آنان مهم است که فقط به‌صورت کیفی بر جمعیت خود بیفزایند. .
⛔️⛔️ نیشتری بر فقدان تبلیغ مناسب ➕ رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به اهمیت مقوله تبلیغ در جامعه، نسبت به کاهش کمی و کیفی امر تبلیغ ابراز نگرانی کرده و در جلسه‌ای بر توجه و اهتمام به آن تأکید داشتند. 🔻 در حقیقت ریشه این نگرانی به این برمی‌گردد که حوزه که متولی اصلی نشر اسلام در سطح جامعه است مسئله تبلیغ را برخلاف مسیحیت در جایگاه پایین‌تری قرار داده است. 🔻 متأسفانه ارزش تبلیغ و جایگاه تبلیغ در نگاه مبلغ دینی سطح پایین‌تری دارد و این مسئله درست در نقطه مقابل مسیحیت قرار دارد که سرمایه‌های عظیمی را برای این مهم اختصاص می‌دهند. مسیحیت به‌خوبی دریافته است که بدون تبلیغ و بدون حضور مبلغ، گرایش مردم به مسیحیت کاهش خواهد یافت. ⚠️ البته ناگفته نماند که حقیقتاً از ابتدا متوجه اهمیت آن بوده و شبکه‌های تبلیغی را در طی قرون گذشته داشته است اما متأسفانه به نسبت رشد علم، فنّاوری و رشد پایگاه های تبلیغی مسیحیت و شبکه های متعدد تبلیغات شبه معنوی، در 200 سال گذشته، به کندی طی مسیر نموده است. 🔻 تبلیغ و اشاعه اسلام اگر صورت نگیرد یقیناً استحاله فرهنگی جامعه را در درخواهد گرفت و از حرام‌های الهی قبح زدایی خواهد شد. همان بلایی که در دنیای غرب گریبان مردم را گرفت و حرمت‌ها را از بین برد جوامع اسلامی و مخصوصاً جامعه ما را گرفتار خواهد نمود. ⚠️ دنیای مسیحیت با استفاده از شبکه‌های عظیم تبلیغی و گسیل دادن هزاران مبلغ به کشورهای مختلف توانست در ظاهر افراد را به سوق دهد و همین مسئله برای آنان مهم است که فقط به‌صورت کیفی بر جمعیت خود بیفزایند. .