eitaa logo
رهپویان هدایت
1.2هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
307 ویدیو
4 فایل
متفاوت ترین کانال در حوزه رصد و تبیین انحرافات کلیه فرق ضاله / تلگرام: t.me/antisect
مشاهده در ایتا
دانلود
⛔️⛔️ افول مسیحیت درآمریکا 👈 آمارهای منتشر شده از سوی منابع غربی نشان می‌دهد که هرساله هزاران کلیسا در غرب بسته می‌شوند و بخش زیادی از نسل جوان، مسیحیت را برای همیشه از زندگی خود کنار می‌گذارند. .
⛔️⛔️ افول مسیحیت درآمریکا 👈 آمارهای منتشر شده از سوی منابع غربی نشان می‌دهد که هرساله هزاران کلیسا در غرب بسته می‌شوند و بخش زیادی از نسل جوان، مسیحیت را برای همیشه از زندگی خود کنار می‌گذارند. 🔻 براساس اطلاعات موجود تنها درسال 2019 میلادی بیش از 4500 کلیسای پروتستان در آمریکا بسته شده اند و در همین سال تنها 3000 کلیسای جدید افتتاح شده اند، این امر نشان دهنده افول تعداد کلیساهای فعال در آمریکاست. ➕ هرچند دیگر کلیساها که به اصطلاح فعال هستند هم اوضاع چندان مناسبی ندارند، عمده افراد حاضر در این کلیساها افراد مسن و سالخورده هستند و جوانان به ندرت در کلیساها حضور مستمر و فعالی دارند. 👈 همچنین پژوهشی دیگر توسط pew نشان می دهد که در سال 2020 میلادی 30 درصد از جمعیت آمریکا خود را غیرمذهبی معرفی کرده و این روند روبه افزایش است. ▪️ یکی از دلایل مهم افول مسیحیت در آمریکا همه گیری بیماری کرونا بوده است و دلیل دیگر تفاوت اندیشه‌های جوانان با مفاهیم موجود در است که موجب شده این گروه حضور کمتری در کلیساهای معاصر داشته باشند. ▪️ از دیگر دلایل این مسئله را می توان ماهیت سیاست زده مسیحیت در آمریکا و حمایت افراطی از نامزدهای ریاست جمهوری این کشور دانست، بر اساس آمارهای موجود 25درصد جوانان که کلیسا را ترک می کنند به دلیل مخالفت بامواضع سیاسی و اجتماعی کلیسای خودشان است. 🔺 از سویی دیگر در کلیساهای مسئله مفاسد اخلاقی و رسوایی‌های آن موجب شده نسل جوان نسبت به ماهیت بی اعتماد شده و نتواند آموزه‌های القایی آن را بپذیرد. 🔸 در پایان می‌توان گفت مسیحیت و شاخه های آن (شامل پروتستان و کاتولیک) به دلایلی چون: انحرافات گوناگونی که در آنها اعمال شده، تناقض‌های فراوان منطقی و ناتوانی در پاسخگویی به سئوالات و نیازهای روز جوانان؛ در حال از دست دادن اعضای خود و مرگ تدریجی است. .
⚠️⚠️ وضعیت حقوق بشری دستگاه قضا در رژیم پهلوی 👈 یکی از اصول مهم اعلامیه جهانی حق دادخواهی افراد و برابری در مقابل قانون است. طبق ماده 8 این اعلامیه به‌ظاهر جهانی حقوق بشر، هر انسانی سزاوار و محق به دسترسی مؤثر به مراجع دادرسی از طریق محاکم ذی‌صلاح ملی در برابر نقض حقوق اولیه‌ای است که قوانین اساسی یا قوانین عادی برای او شمرده و به او ارزانی داشته است. میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی در ماده 14 به حقوق افراد در حاکم قضایی اشاره کرده است. 🔻 در رژیم پهلوی جایگاه و اعتبار دستگاه قضا طبق چارچوب تعیین شده قوانین حقوق بشری برابر اسناد و مدارک تاریخی این‌گونه اعمال می‌شده است: ➕ رابرت گراهام در کتاب سراب قدرت آورده است: "روند دخالت دولت در دستگاه قضایی تا جایی پیش رفت که ساواک به نام منافع کشور افراد را بازداشت، بازپرسی، شکنجه، زندانی و اعدام می‌کرد بدون آن‌که فرد یا ارگانی کار آن را کنترل کند و یا در قبال آن پاسخگو باشد. اعتبار دادگستری به‌این‌ترتیب بسیار پایین آمده بود و حکومت قانون وجود نداشت، زیرا قبول حکومت قانون موجب تضعیف قدرت مطلقه شاه می‌شد." ➕ روزنامه اطلاعات در سرمقاله شماره یک بهمن 1341 با اشاره به این موضوع می‌نویسد: «مردم از دادگستری مأیوس هستند و این مهلک‌ترین خطر اجتماعی است. خود اعضای دادگستری هم حتی وزیر و معاون و مدیرکل و قضات عالی‌رتبه دادگستری همه این را می‌دانند که مردم چشمشان از دادگستری آب نمی‌خورد، تیغ فرشته عدالت را بر ترازوی عدل را معتدل و میزان نمی‌دانند و خود آن‌ها می‌دانند حق با مردم است اما چرا دادگستری اصلاح نمی‌شود و چرا نمی‌توانند دادگستری را اصلاح کنند؟ من خیال می‌کنم به این جهت است که دادگستری طلسم شده و هنوز طلسم شکنی پیدا نشده که این طلسم را بشکند." ➕ یرواند آبراهامیان در کتاب ایران بین دو انقلاب آورده است: "این وضعیت باعث شده بود که در اواخر سال 1354، سازمان عفو بین‌المللی مستقر در لندن که درگذشته بیشتر به مسائل و مشکلات زندانیان سیاسی بلوک شرق می‌پرداخت، به سراغ کشورهای غیر کمونیست رفت و پی برد که ایران یکی از «بزرگ‌ترین نقض‌کنندگان حقوق بشر» در جهان است. نهاد محافظه‌کار کمیسیون بین‌المللی قضات در ژنو نیز رژیم پهلوی را به «شکنجه دادن زندانیان» و «نقض حقوق مدنی شهروندان خود» متهم کرد. همچنین کمیسیون بین‌المللی حقوق بشر وابسته به سازمان ملل، در نامه سرگشاده‌ای به شاه، رژیم را به نقض شدید حقوق بشر متهم کرد و از وی خواست تا «وضعیت اسفناک حقوق بشر» را در ایران اصلاح کند." قضاوت با شما.
⚠️⚠️وضعیت حقوق بشری دستگاه قضا در رژیم پهلوی 👈یکی از اصول مهم اعلامیه جهانی حقوق بشر حق دادخواهی افراد و برابری در مقابل قانون است. طبق ماده 8 این اعلامیه به‌ظاهر جهانی حقوق بشر، هر انسانی سزاوار و محق به دسترسی مؤثر به مراجع دادرسی از طریق محاکم ذی‌صلاح ملی در برابر نقض حقوق اولیه‌ای است که قوانین اساسی یا قوانین عادی برای او شمرده و به او ارزانی داشته است. میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی در ماده 14 به حقوق افراد در حاکم قضایی اشاره کرده است. ➕رابرت گراهام در کتاب سراب قدرت آورده است: "روند دخالت دولت در دستگاه قضایی تا جایی پیش رفت که ساواک به نام منافع کشور افراد را بازداشت، بازپرسی، شکنجه، زندانی و اعدام می‌کرد بدون آن‌که فرد یا ارگانی کار آن را کنترل کند و یا در قبال آن پاسخگو باشد. اعتبار دادگستری به‌این‌ترتیب بسیار پایین آمده بود و حکومت قانون وجود نداشت، زیرا قبول حکومت قانون موجب تضعیف قدرت مطلقه شاه می‌شد." .
❌حفاظت ساواک از خاندان تابنده ❌ 📌 نعمت ا.. نصیری رئیس سوم اداره ساواک از حامیان حسین تابنده ملقب به رضا علیشاه قطب فرقه نعمت الهیه بود و معاشرت های آنان در مکتوبات فرقه درج شده است و آنان مدعی هستند که نصیری عضوی از فرقه نعمت الهیه به حساب می آمد. این نفوذ به قدری بود که هرگونه انتصاب و تصمیم مهم در شهر بیدخت با نظر و مشورت حسین تابنده و پدرس محمد حسن بیدختی (صالح علیشاه) صورت می گرفت. .
❌حفاظت ساواک از خاندان تابنده ❌ 🔺دراویش فرقه نعمت الهیه گنابادیه در دوره رژیم پهلوی، ارتباطات و مراودات بسیاری با دربار و بالأخص مقامات سیاسی وقت داشتند. حمایت مستقیم دربار پهلوی از اقطاب و مشایخ این فرقه، باعث شده بود برای اهداف نامشروع فرقه‌ای‌شان از امکانات و دارایی مردم بیدخت سوءاستفاده کنند و به خاطر رعب و وحشتی که ایجاد کرده بودند کسی جرئت اعتراض نداشت. 🔺به‌عنوان نمونه، نعمت ا.. نصیری رئیس سوم اداره ساواک از حامیان حسین تابنده ملقب به رضا علیشاه قطب فرقه نعمت الهیه بود و معاشرت‌ صمیمانه آن‌ها در مکتوبات فرقه درج‌شده است. برابر اسناد تاریخی نصیری عضوی از فرقه نعمت الهیه به‌حساب می‌آمد. این نفوذ به‌قدری بود که هرگونه انتصاب و تصمیم مهم در شهر بیدخت با نظر و مشورت حسین تابنده و پدرش محمدحسن بیدختی (صالح علیشاه) صورت می‌گرفت. 🔺با وقوع انقلاب اسلامی در سال 1357 و دستگیری و اعدام نصیری در 26 بهمن‌ماه توسط دادگاه انقلاب، رضا علیشاه با از دست دادن چنین حامی بزرگی در رژیم پهلوی، از ترس مردم بیدخت مخفیانه فرار کرده و دست به دامان برادرش نورعلی تابنده می‌شود. برای مدتی مخفیانه در تهران منزل وی ساکن می‌شود. با خروج حسین تابنده از بیدخت برخی از اهالی بیدخت شکایت کردند و توانستند مقداری از زمین‌ها و اموالشان که توسط خاندان تابنده تصرف‌شده بود، پس بگیرند. 🔺 نورعلی تابنده از منصب و جایگاهی که در میان اعضای نهضت آزادی و دولت موقت داشت، تلاش خود را به کاربست تا بتواند با حفظ جان برادر بزرگش بقای فرقه را تأمین کند. وی با وساطت اعضای حزب نهضت آزادی توانست دوباره به بیدخت برگردد. فردی که در دربار پهلوی چنین جایگاهی داشت و توانست از محاکمه دادگاه انقلاب فرار کند، بعد از انقلاب اسلامی چنان به شخصیت امام خمینی ره اظهار ارادت می‌کند که برای مخاطب به‌دروغ مسجل شود وی از دوستان و علاقه‌مندان دیرینه ایشان بوده است. التماس تفکر