eitaa logo
رهپویان هدایت
1.2هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
301 ویدیو
4 فایل
متفاوت ترین کانال در حوزه رصد و تبیین انحرافات کلیه فرق ضاله / تلگرام: t.me/antisect
مشاهده در ایتا
دانلود
↙️↙️ اربعین حسینی تجلی حقوق بشر حقیقی ▫️ راهپیمایی باشکوه و جهانی اربعین حسینی با حضور 16 میلیون زائران شیفته خاندان عصمت و طهارت در کمال امنیت و آسایش به نحو مطلوب برگزار شد و بار دیگر عظمت و آزادگی سید و سالار شهیدان برای تمام بشریت، نورافشانی کرد. این تجمع باعظمت یک نقشه و راهنمای کامل و وسیعی است برای رسیدن بشریت به قله‌های رفیع انسانیت و صلح پایدار که هرساله خیلی عظیمی از مردم آزاده جهان فارغ از دین و مذهب، خود را به این حماسه بی‌نظیر می‌رسانند. ▫️ مراسم اربعین حسینی به معنای واقعی، تجلی ماهیت واقعی و حقیقی حقوق بشر است. فلسفه تدوین حقوق بشر به‌عنوان آخرین علاج و چاره برای رهایی از ظلم و ستم از سوی ایادی استکبار و ظالمین به بشریت تحمیل‌شده است که هرچه می‌گذرد، نا کارآمدی و معضلات آن گریبانگیر بشریت شده است. اما هرساله، میلیون ها انسان آزاده اعم از مسلمان و غیر مسلمان، معنای حقیقی عدالت و صلح واقعی را با روح و قلب شان لمس می کنند. ▫️ راهپیمایی بی بدیل اربعین حسینی، ارزش های فردی و تساوی حقوق و زن و مرد را برخلاف قوانین ابداعی حقوق بشری به تمام بشریت تبیین نموده و آزادی و عدالت واقعی را برای زندگی سعادتمند انسان‌ها ترسیم کرد. ▫️ حقوق بشری که با سرمایه‌های ملت‌های جهان، 80 سال از عمر خود را گذرانده، هنوز نتوانسته کارنامه‌ای از آرمان‌های دیکته شده در قوانین بین‌المللی را به جهانیان نشان بدهد. اما حماسه باشکوه اربعین حسینی، نابودکننده هرگونه تبعیض، نابرابری و بردگی است. ▫️ مقاصد عالیه موردتوجه حقوق بشر مانند حسن تفاهم مشترک، تعهد، اخلاق و انسانیت، که امروز بشریت را از رسیدن به آن ناامید کرده است برای زائران حسینی یک امر رایج و بدیهی محسوب می‌شود که ما را از بیان آن بی‌نیاز کرده است. ▫️ برگزاری هرساله مراسم اربعین حسینی، عقلانیت و انسانیت بشریت را به‌قدری ارتقا می‌دهد درست در نقطه مقابل آن، قوانین حقوق بشری ماهیت خصمانه خود را هویدا می کنند. اربعین حسینی همان حقوق بشری است که بر اساس فطرت و عقلانیت انسانی بناشده و کمال انسانیت و پیشرفت حقیقی را برای جهانیان اجرا خواهد کرد. ▫️ اگر بخواهیم مصداق واقعی ازآنچه در قوانین حقوق بشری مانند آزادی در همه ابعاد مطرح‌شده آن مانند مذهب، حق کار و سایر حقوقی که در قوانین حقوق بشری ذکرشده است را به بشریت نشان بدهیم، در راهپیمایی جهانی اربعین حسینی می‌توان آن را به‌وضوح مشاهده کرد. ▫️مراسم اربعین حسینی به معنای واقعی، تجلی ماهیت واقعی و حقیقی حقوق بشر است. فلسفه تدوین حقوق بشر به‌عنوان آخرین علاج و چاره برای رهایی از ظلم و ستم از سوی ایادی استکبار و ظالمین به بشریت تحمیل‌شده است که هرچه می‌گذرد، نا کارآمدی و معضلات آن گریبانگیر بشریت شده است.
📚📚 معرفی کتاب: سنجش تحلیلی ـ عقلانی معنویت اسلامی و شبه‌معنویت‌های نوظهور ▪️کتاب “سنجش تحلیلی ـ عقلانی معنویت اسلامی و شبه‌معنویت‌های نوظهور” با نویسندگی هاشم قربانی، عضو هیات علمی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) منتشر شد. ▪️ این اثر به‌سان متنی پایه در مطالعات انتقادی و مقایسه‌ای ساحت عرفان و معنویت است. مطالعه آن، افق جدیدی از معنویت کاربردی را بازطراحی خواهد کرد. ▪️ نویسنده در این کتاب در پی تحلیل انتقادی چهار جنبش معنویت‌گرای جدید و بررسی مقایسه‌ای آنها با معنویت اسلامی بر پایه رویکردی خردورزانه است. ▪️ به اعتقاد نویسنده، در عصر جدید، گونه‌های مختلفی از شبه‌معنویت‌ها ظهور یافته‌اند و هر یک با ابزارهای نوین و ایجاد جذابیت، مخاطبان را به سوی خود دعوت می‌کنند؛ اما شوربختانه عمده پژوهش‌هایی که تاکنون در عرفان اسلامی صورت پذیرفته است، از حیث توسعه کاربردی و روش‌شناسی ناظر بر ایجاد فضای گفتمانی، موفق نبودند و عرفان اسلامی را در محاق قرار دادند؛ امری که معنویت اسلامی را انتزاعی و نااثربخش نمایش می‌دهد و حیثت کاربردی آن را نادیده می‌انگارد. ▪️ از این‌رو، در این اثر الگوئی جدید برای معنویت اسلامی در سنجش با شبه‌معنویت‌ها باز طراحی می‌شود. ارائه محتوائی کاربردی و روشن‌گری انتقادی مکاتب معنویت‌گرا از اهداف این پژوهش به شمار می‌آید. ▪️ نویسنده تلاش می‌کند با ادبیاتی جدید از معنویت سخن بگوید. در این اثر تأکید می‌شود بهره‌گیری از الگوی مقایسه‌ای، موجب فهم عمیق و مواجه خردورزانه می‌شود و تحجرزدگی و دگماتیسم را متوقف می‌سازد. بنابراین در این اثر، از الگوی مقایسه‌ای در ارائه محتوا بهره گرفته شده است.
📣اهانت وقیحانه کشیش پروتستان به حضرت مسیح(ع) ⛔️مسیحیت پروتستان وقاحت را از حد گذرانده و اجازه هر گونه اهانتی به عیسی مسیح را به خود می‌دهد در تازه‌ترین دور از این اهانت‌ها یک کشیش پروتستان حضرت مسیح را همجنس‌باز معرفی کرد. ✔️به نظر می‌رسد مسیحیان راستین باید به صحنه آمده و یکبار برای همیشه این انحراف تاریخی(پروتستانتیسم) در بدنه مسیحت را سرجای خود بنشانند. @antisect
مسیحیت صهیونیستی و جمهوری آذربایجان 🔻 مسیحیت تبشیری یک جریان افراطی مسیحی است که با ارائه تفاسیر جهت دار از متون کتاب مقدس، به توجیه تئوری های زیاده خواهانه صهیونیستی می پردازد. مبلغان این جریان می کوشند تا به مخاطب القا کنند جنایات صهیونیست ها و غصب زمین های فلسطینیان خواست خدا بوده و تحقق این مسئله الزامی می باشد. 👈 همچنین به اعتقاد این گروه خداوند مقرر کرده که بشر هفت مرحله را از طی نماید تا به ظهور مسیح در آخرالزمان برسد که ازجمله آن، تسلط صهیونیست ها بر جهان می باشد. مسیحیت تبشیری یا همان پروتستانتیزم جریانی بود که با هدف سمپات سازی برای یهودیان، در میان مسیحیان راه اندازی شد. 🔻 با این وصف، یهودیان که تا پیش از تاسیس مسیحیت تبشیری و در نظر کاتولیک ها دشمنان طراز اول حضرت عیسی علیه السلام قلمداد می شدند به ناگاه مبدل به افرادی شدند که مقوله نجات به حمایت از آنان بستگی داشت. ▫️ پس از دوره تحریف باورها و شکل گیری مسیحیت جدید(تبشیری)، فعالیت این فرقه به صورت کاملا تشکیلاتی، توسط سازمان ها، مبلغان و شبکه های ماهواره ای دنبال شد. "سمپات های مسیحی صهیونیزم" هرجایی که منافع این رژیم غاصب ایجاب می کند حاضر می شوند و حاضر هستند تمام انجیل را در راه آنان زیر پا بگذارند. 📌 برای نمونه در جنگ اخیر ارمنستان و آذربایجان، مهره های تبشیری به نحوی صوری علیه جمهوری آذربایجان موضع گرفتند اما از آنجا که 40 درصد نفت رژیم غاصب صهیونیستی از آذربایجان تامین می‌شود و این کشور یکی از مهمترین خریدارهای تسلیحات نظامی از صهیونیست ها است، فعالیت تبشیری ها در خصوص ضدیت با جمهوری آذربایجان خیلی زود تعطیل گردید. 👈 جالب اینجاست، علی رغم مناقشه موجود بین جمهوری آذربایجان با ارمنستان، مبلغان تبشیری در سایه حمایت صهیونیست جهانی شهرهایی مانند باکو را به مرکز فعالیت خود تبدیل کرده‌اند تا آنجا که شبکه تلویزیونی «ECTV» با هدف بسط مسیحیت در جمهوری آذربایجان احداث شده است. شبکه مذکور به زبان ترکی و به صورت 24ساعته به رواج باورهای تبشیری می پردازد. 📌 در مجموع، امروزه مبلغان تبشیری در هر محدوده‌ای که به عنوان جامعه هدف صهیونیست ها است حاضر می شوند و در صدد بر می آیند تا از باورهای خرافی و ساختگی برای سمپات سازی صهیونیزم استفاده کنند. حضور پروتستانتیسم در کره، آذربایجان، امارات و برخی دیگر کشورهای حاشیه خلیج فارس و تلاش برای عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس با همین رویکرد قابل تفسیر است.
🔰🔰 سبک زندگی عارف کامل و واصل علامه حسن زاده آملی (ره) از زبان فرزند ایشان 👈 (بخش اول) 👈 آنچه در این نوشتار می خوانید مصاحبه ای است که در سال 1391 با فرزند ارشد علامه حسن زاده آملی صورت پذیرفته است. لازم به یادآوری است که افعال و جمله بندی ها با توجه به تاریخ گفتگو در زمان حیات ایشان می باشد. 👈 به دلیل مطول بودن گفتگو، مختصری از برخی نکات درباره سبک زندگی علامه حسن زاده آملی رحمه الله علیه، این عالم فاخر و نادر از زبان عبدالله حسن زاده تقدیم خوانندگان می شود. 💠 علامه هر روز به خودشان نمره می داد! یک چیز جالب در زندگی ایشان که از گذشته در خاطرم مانده و بسیار جالب بود این که ایشان یک دفترچه کوچکی داشتند و در آن، سر فصل‌ها و عنوان‌هایی را نوشته بودند و روزانه به خودشان نمره می دادند. عنوان هایی در خصوص درسشان، شاگرد پروری شان، رابطه با فرزندانشان و اهل خانه و موارد دیگر؛ یادم هست که نمره ایشان در خصوص رفتار با خانواده‌، بسیار خوب بود و همیشه بیشترین نمره را داشته است. به نظرم، این کار خوبی است که فرد از خودش حساب بکشد و خودش نمره بدهد. ایشان خودشان نمره می‌دادند و این، خیلی انصاف می خواهد. انسان خیلی باید پایبند قانون و عدل و انصاف باشد که وقتی می خواهد به خود نمره بدهد، آن چیزی که هست بدهد چون خودش می‌داند و خدای خودش. روزی نبود که از خود حساب نکشد و به خود نمره ندهد. و نداند حال و روزش در این اموری که در زندگی دارد چگونه است. این هم طبق دستور آیات الهی است که خودتان از خودتان حساب بکشید قبل از آن که کسی از شما حساب بکشد و این، به نظرم برای طلبه ها و دانشگاهیان و برای همه سرمشق است. 💠 شعرخوانی و نرم خویی در منزل ایشان در خانه راحت بودند و حتی برای ما شعر می خواندند. "آقاجان" حافظه بسیار خوبی دارند و از همان ابتدا به ادبیات علاقه وافری داشت. خودشان شاعرند. از همان زمانی که تازه رفته بودند مدرسه، طبع شعر داشتند و شعر می‌گفتند الان بعضی اشعار در دیوانشان مربوط به همان سنین جوانی است. یادم نمی‌رود که یکی دو قفسه کتاب پر از کتاب های ادبیات کلاسیک داشتند و دیوان ها و تذکره شعرا بود و اهتمام داشتند که یادم هست در مدرسه حقانی برای طلبه ها گلستان می‌گفتند و سفارش می کردند که ادبیات فارسی را درست بخوانیم و درست بیاموزیم و در خانه هم شعر می خواندند. اینها را عرض کردم که بگویم ایشان اصلا در خانه خشک نبودند. ممکن است برخی به اشتباه تصور کنند که باید خشک برخورد کرد اما دین، اینگونه نیست. 💠 با اهل خانه متواضع و شوخ طبع در خانه یا در بیرون فرق نمی‌کند، بندگان خدا، بندگان خدا هستند چه در داخل خانه و چه در بیرون خانه؛ آن که یک جور نگاه می کند همه را بنده خدا می‌بیند. ایشان با فرزندانش همان گونه بوده است که با جوان‌ها و بچه‌های دیگر همان گونه بود. در بیرون هم اگر با جوانی برخورد می کردند همانطور بود. از نظر عاطفی ایشان شدیدا انسان عاطفی است و نسبت به بندگان خدا همینطور است و سالها همینطور بوده است و در رسیدگی به دیگران کوتاهی نمی کرد. اجازه بدهید نگویم که چه از او می دانم و چه بسیار مواقعی کمک کرده است، نه اینکه از اهل خانه دریغ کند بلکه احساس کرده بود که دیگران مقدمند.هیچگاه پیش نیامد ایشان دست روی بچه‌ها بلند کند.