📌دعوت به مناظره
🖊حجتالاسلام والمسلمین احمدحسین #شریفی، با اشاره به مطالب بیان شده از سوی حجت الاسلام سید جواد#علوی_بروجردی درباره انکار اسلامیسازی علوم انسانی، از وی دعوت به مناظره و مباحثه کرد.
متن نامه :
با تقدیم سلام به محضر استاد سیدجواد علوی بروجردی
حضرتعالی در مصاحبهای درباره اقتصاد اسلامی، در ضمن مصاحبه، به صراحت مقولههایی مثل «#اقتصاد اسلامی»، «#جامعه_شناسی اسلامی» و «#روان_شناسی اسلامی» و به طور کلی «#علوم_انسانی_اسلامی» را انکار میکنید و ابراز ناراحتی میکنید که چرا مراکزی در حوزه علمیه تأسیس شده است که دنبال جامعهشناسی و روانشناسی و اقتصادند!
افزون بر این، با صراحت #پیامبر اکرم(ص) را صرفاً به عنوان یک «مرشد معنوی» معرفی میکنید که برای ارتقای اخلاق و معنویت مردم آمده است و هرگز کاری به علم و اقتصاد و سیاست و امثال آنها نداشته است! و در نهایت ایده «علوم انسانی اسلامی» را یک «شوخی» میدانید و در عین حال اعلام آمادگی میکنید که اگر کسی از این ایدهها دفاع میکند و توانایی قانع کردن شما را دارد، حاضرید که با او بحث و گفتگو کنید و میفرمایید: «من را باید قانع کنند».
پیرو این درخواست حضرتعالی، این کمترین طلاب که سالیانی است در حوزه علوم انسانی اسلامی فعالیت دارم، اعلام آمادگی میکنم که هر زمانی و در هر مکانی که حضرتعالی صلاح بدانید، آمادهام که به محضر شما شرفیاب شوم و در این زمینه با شما گفتگو کنم.
🌀#آنتی_سکولار.
https://eitaa.com/antisecular_ir
💠💠💠💠💠🌟✨
⭕️ شهید سید عبدالکریم #هاشمی_نژاد:
دشمن در میدان مبارزه اگر احساس کند که موضع رقیب ضعف دارد، ضربه را شدیدتر می کند و به همین دلیل است که سازش در منطق #امام (ره) در طول این چندین سال اصلاً وجود نداشت.
#نفوذ
#مذاکره
#آنتی_سکولار.
https://eitaa.com/antisecular_ir
💠💠💠💠💠🌟✨
♨️آقای #علوی_بروجردی در این مصاحبه نکتههای ضد ونقیض فراوانی بیان میکنند که نشان از عدم تعمیق مطالعات ایشان از شاخههای #علوم_انسانی_اسلامی است. خود ایشان در این مصاحبه، به یک روایت استناد میکند و بلافاصله از روایت یک حکم صادر میکنند که پیامبر(ص) مرشد اخلاقی است.
این نظر ایشان با 1400 سال فقه شیعه مخالف است چرا که برخی علمای شیعه در کتب فقهی خود بر اساس یک روایت قطعی السند، در فقه شیعی فتح بابی داشتند ولی ایشان میگویند من با تحقیق میگویم در بحث اقتصاد نهایتا دوازده روایت وجود دارد.
سخن عجیب ایشان با سیره فقهی علماء در تضاد است که گاه با یک روایت تکلیف مکلف را مشخص میکردند. مثل لا تنقض یقین بالشک، که مسئلههای فراوانی از مکلفین را حل کرده تا جایی که امروز در دنیای سیاسیت هم به این فقره استتناد میشود.
این نظرات شاذ و نادر در حوزه مبانی اقتصاد اسلامی،صدای یکی از اساتید نشست دورهای اساتید(آقای هادوی تهرانی) را هم در آورده است و نقدهای جدی به نظر آقای علوی بروجردی ارائه نموده اند.
در نهایت باید گفت؛ کرسی افاضات مباحث اخلاقی با کرسی نظریه پردازی علوم اسلامی تفاوت بسیار زیادی دارد و مرد میدان خاص خودش را میطلبد! چرا که اگر با قلم فرساییهای اخلاق گونه ارائه گردند،طبعات منفی بر اقتصاد جامعه اسلامی وارد میشود. مومنین خصوصا دلسوزان #حوزه_علمیه این عجله کردن در اظهار نظرهای شما را بارها دیدهاند یک مورد آنهم عجله برای چاپ #رساله_عملیه بود که بزرگانی چون حضرت آیت #وحید_خراسانی اعلام کردند که به کسی حکم اجتهاد ندادهاند.
https://eitaa.com/antisecular_ir
🌀بازی تحریف، جای گزارش قرارگاه گشایش #اقتصادی !
📌رئیس دولت تدبیر در جملاتی عجیب و غریب بیان کردند:
«تحریم هم در سالهای قبل بوده، گاهی تحریم بیشتر و گاهی هم کمتر شده است. اما جنگ اقتصادی از سال ۱۳۹۷ شروع شده است. نباید آدرس و تاریخ اشتباه داده و تحریف شود بلکه باید واقعیتها را برای مردم بیان کنیم...».
⏺اما کافیه به ایشان یک مشق شب داده و گفته شود جناب! شما فقط یک سرچ ساده در مورد نام گذاری سالهای کشور میداشتید آن وقت با واقعیت اقتصادی کشور آگاه میشدید! این کار ثوابش از بستن #دهن_منتقدان هم بیشتر است!.
*️⃣جهت اطلاع ایشان:
۱۳۹۰: جهاد اقتصادی. به دلیل افزایش تحریمهای بینالمللی علیه ایران در سال ۱۳۸۹، رهبر جمهوری اسلامی فعالیتهای اقتصادی را کافی ندانست و ضمن نامگذاری سال ۱۳۹۰ به عنوان (جهاد اقتصادی) خواستار مجاهدت کلیه قشرها و نهادها در زمینه اقتصاد شد.
۱۳۹۱: تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی.
۱۳۹۲: حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی، توجه به تولید ملی به عنوان «حماسه اقتصادی» و برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ در ایران.
۱۳۹۳: اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی.
۱۳۹۴: دولت و ملت، همدلی و همزبانی
۱۳۹۵: اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل.
۱۳۹۶: اقتصاد مقاومتی، تولید- اشتغال
۱۳۹۷: حمایت از کالای ایرانی.
١٣٩٨: رونق تولید
۱۳۹۹: جهش تولید
#مذاکره
#برجام
#امضای_کِری
https://eitaa.com/antisecular_ir
💠💠💠💠💠🌟✨
دفاع از #مرجعیت یا اظهار وجود #رسانه_ای...؟!
♨️نکته ای مقدمةً تقدیم می شود؛
تشکل نشست دوره ای اساتید، در بیانیهای به دفاع از مرجعیت معظم #عراق پرداختهاند و حفظ حرمت و تعظیم جایگاه مرجعیت شیعه را لازم دانستهاند!.
لازم به ذکر است که در حوزههای علمی شیعی،این مسأله یک امر بدیهی است. اما مسألهی سئوال برانگیز چیز دیگری است که خوب بود مجموعه نشست دورهای پاسخگو باشند.
⁉️ آیا مراجع معظم شیعه در همه أقصی نقاط مورد احترام و کرامت هستند؟!
⁉️آیا اگر کسانی به شیوههای پیچیده به جایگاه مرجعیت خدشه وارد کردند باز این تشکل بیانیه خواهند داد؟
اگر این تشکل گزینشی برخورد نمیکند؛ پس چرا در فتنه و حوادث سال ۱۳۸۸ که اصل ولایت فقیه و حضرت امام ره مورد هجمه قرار گرفت؛ در دفاع از مرجعیت و آرمانهای امام راحل هیچ بیانیهای صادر نکردند؟!
چرا این تشکل با #بدعتگذاران در شیوه انتخاب کسانی که با خودرأیی، مرجعیت خود را اعلام کرده و رساله چاپ نمودند، بیانیه نداده و این روند را که به نوعی خدشه دار کردن جایگاه مرجعیت محسوب میشود به عموم مومنین متذکر نشدند؟!
اتفاقا یکی از همین مراجع خود خوانده از اعضاء صدر نشینِ نشست دورهای اساتید است که حضرت آیت الله وحید خراسانی چنین اعلام فرمودند؛ مرجعیت کسی را تأیید نکردهاند.
#نفوذ
#مرجعیت_خود_خوانده
#تشکل_غیرقانونی_نشست_دوره_ای
https://eitaa.com/antisecular_ir
💠💠💠💠💠🌟✨
💠حوزه باید این طور باشد
🔹کسی که در حوزه باشد و به #نظام_اسلامی و احکام قرآن، که در این نظام عملی می شود، و به #حکومت اسلامی، که به برکت مجاهدت مردم سر پا شده است، با چشم غیر جدّی نگاه کند، یک عنصر بیگانه است؛ هر کس می خواهد باشد.
در #حوزه_ی_علمیه_ی صحیح شیعی، همه بخصوص طلّاب جوان، باید خود را در صفوف اوّل بدانند.
امام خامنه ای(مدظله العالی، ۷۳/۶/۲۰).
#آنتی_سکولار.
https://eitaa.com/antisecular_ir
💠💠💠💠💠🌟✨
12.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کدام #مجتهد؟ کدام #مکتب !
👈هجمه ی #تحریف در این سالها، فضای کشور را غبارآلود کرده است
‼️سوء استفاده از نام #خمینی_کبیر رحمه الله علیه و اجتهاد نامیدن #کج_فهمی، ابتکار جدید #پایگاه_خبری_جماران در جهت #تحریف_اندیشه_های_امام است!
🔍پایگاهی خبری که بنا بود حافظ میراث گرانبهای امام راحل باشد...
#فقه_خوارجی
#سکولارهای_حوزوی
#جماران
https://eitaa.com/antisecular_ir
💠💠💠💠💠🌟✨
آنتی سکولار
♨️آقای #علوی_بروجردی در این مصاحبه نکتههای ضد ونقیض فراوانی بیان میکنند که نشان از عدم تعمیق مطالع
♨️ این بخش بیانات رهبر معظم انقلاب حفظه الله، پاسخی است بر عرایض استاد علوی بروجردی عضو #نشست_اساتید
🔻همهی تئوریهای اینها در زمینهی #اقتصاد - که حالا وضع اقتصادیشان را دارید مشاهده می کنید!! در زمینهی سیاست، ادارهی سیاسی آنها، مدیریت سیاسی آنها، اینجور دارد در این منطقه به گل مینشیند!!
بعد از این همه کاری که در این منطقه کردند و نفوذی که پیدا کردند، حضور سیاسی و اقتدار سیاسی آنها اینجور دارد نابود می شود. اینها نشان می دهد که تئوریپردازیهای غربی در زمینهی سیاست، در زمینهی #اقتصاد، تئوریهای ناقص و عقیم و بیخاصیتی است‼️
اینها ما را بیشتر تشویق می کند که برویم به درون خودمان مراجعه کنیم و فکر اسلامی و اندیشهی #اسلامی را پیدا کنیم..
۱۳۹۰/۰۶/۰۲
🔻رهبر انقلاب فرموده:«مرحوم آقاى صدر رضواناللهعلیه به نظر بنده قطعاً نابغه بود؛ یعنى کارى که از عهدهى او برمىآمد، از عهدهى خیلى از فقها و علما و متفکّرین حوزههاى ما برنمىآید: فضاى دید بسیار وسیع، فهم نیازهاى دنیاى اسلام، پاسخگویى سریع و آماده به خواستهها -ایشان همین 📗«البنکُ اللّاربوى»📗 را در جواب درخواست دولت پاکستان نوشت؛ آنطور که شنیدم آنها می خواستند یک کار اینجورى درست کنند، ایشان بلافاصله این را فراهم کرد و براى آنها فرستاد...»!!
‼️ سوال از آقای #علوی اینه که اگر این کتاب رو نخوندند که چرا بی تحقیق و بدون مطالعه سخن پراکنی می کنند؟
اگر هم این کتاب رو خواندند و آن را اسلامی ندیدند، نقدهاشون رو مطرح کنند!!
💬 عمار
@HozeTwit
💠آنتی_سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir
♨️واکنش طلاب و حوزویان به سخنان استاد #سیدمحمدجواد_علوی
این همه حادثه و #حماسه، فقط برای #ارشاد_معنوی؟!
محمد دهقانی شورکی(دانش ِآموخته حوزه علمیه قم)
🔹در روزهای اخیر کلماتی از استاد جناب اقای علوی بروجردی در رسانه های حوزوی و غیر حوزوی نشر یافت که موجب القاء #شبهاتی شده بود، متن زیر را در قالب نامه و در جایگاه یک طلبه کوچک، خطاب به ایشان نوشته ام.
🔹این متن بسیار به سبیل اختصار است و نیاز به شرح و توضیح بیشتری دارد اما به نظرم نکات کلیدی در پاسخ به شبههی ایجاد شده به واسطهی #مغالطهی شکل گرفته در بیان ایشان را در بردارد:
▪️استاد ارجمند جناب آقای #علوی بروجردی/ سلام علیکم
🔸...آنچه اینجانب از بخش های جنجال برانگیز مصاحبه اخیر حضرتعالی برداشت نمودم در دو ادعا خلاصه می شود:
🔻الف: پیامبر و اساسا شریعت و پیشوایان آن صرفا مرشدان معنوی هستند.
🔻ب: گرایش اسلامی دادن به علوم، بی معنا و یک #شوخی است.
✅اماپیرامون #بخش_اول:
جناب آقای #علوی برجرودی!
اگر پیامبر(ص) و شریعت، صرفا جنبهی #ارشادات_معنوی دارد، پس:
⭕️الف: چرا حضرت برای انتشار آن در کمتر از ده سال به بیش از 80 #جنگ دست بردند؟
🔻آخر مرشد معنوی را به حرکت #اجتماعی چه نیاز است؟ آن هم از نوع جنگ و درگیری سخت!
⭕️ب: شما خود بهتر می دانید در زمان بعثت پیامبر اسلام(ص)، پیروان دین #حنیف و یکتا پرستانی بودند که در اعتقادات، تمام #مراتب_توحید را پذیرفته (بخلاف مشرکین) و بسیاری از اعمال شرعی مانند صلاة، صوم، حج و... را انجام می دادند و در کنار مشرکین زندگی می کردند؛ حال به نظر شما اگر پیامبر(ص) با تقویت عقائد و تکمیل و فروعات، صرفا در صدد تعالی معنوی و فردی افراد بودند (مثلا به آنها میگفتند: از فردا به جای دو رکعت، سه رکعت نماز بخوانید)؛ ابوسفیان های مشرک همی بر می آشفتند که ای وای محمد(ص) آمده است و یک رکعت نماز اضافه کرده است؟
پس بُکشید و شکنجه کنید و بساط شعب ابی طالب به پا کنید و چه چه.
🔻آیا این همه هیاهو و حادثه، تنها به خاطر اضافه کردن چند حکم شرعی و ارشاد معنوی بوده است؟!
🔻به راستی تا کنون با خود اندیشیده اید که پیامبر(ص) با خود چه آورد که مشرکین و مستکبرین آن زمان نتوانستند او را تحمل کنند؟
🔻آنها که ارشاد کردن را سالها در میان پیروان سایر ادیان توحیدی دیده بودند؛ این هم یکی مثل آنها، این همه هیاهو نمی خواست!
⭕️ج: اگر پیامبر اسلام صرفا به دنبال ارشاد معنوی بود، پس آن همه تلاش برای ایجاد حکومت و ولایت و بیعت گرفتن از سایر امپراطوری های وقت؛ و سپس تلاش برای انتقال آن بر بهترین خلق یعنی علی بن ابی طالب(ع) و اولاد او(علیهم السلام) به چه معناست؟
و چراهای بسیاری که دیگر مجال نگارش آن نیست.
✅اما #بخش_دوم
جناب استاد علوی بروجرودی؛ در این رابطه نیز دانسته یا نادانسته دچار مغالطه و خطا شده اید!
🔻چرا که باید بدانید هر علمی (دانش) #فلسفه ای دارد که برگرفته از یک یا چند #مکتب_فلسفی و جهانبینی خاص است و این مکاتب هستند که حدود و صغور، ابزار و روش ها، اهداف و مهمتر از همه #اصول_موضوعه و #پیش_فرضهای هر دانش را تعیین می کنند و تاثیرات بس شگرفی بر آن دانش می گذارند.
◽️به عنوان نمونه کلان مکتب فلسفی و جهانبینی #امانیسم (انسان محوری منهای #خالق و #شارع ) هنگامی که در مساله ی #اقتصاد جلوه کند، جز تولید یک مکتب کوچکتر به نام خُردمکتب اقتصادی سرمایه داری و لیبرالی، چیزی برایش متصور نیست؛ بلکه در این فرض تمامی قوانین این دانش چون «قانون عرضه»، «قانون تقاضا»، «قانون قیمت واحد»، «قانون بازده کاهنده» و صدها قانون اینچنینی آن جز در خدمت این مکتب اقتصادی نخواهد بود و به همین منوال است سایر علوم.
‼️ حال اگر #اسلام_عزیز با احداث یک مکتب و با ندای ملکوتی «قولوا لا اله الا الله تفلحوا» به نفی این #مکاتب بپردازد ما باید تاثیر مکتبی آن را بر علوم منکر شویم؟
▪️آقای علوی بروجرودی؛ اگر کسی شعار اسلامی سازی سر داده است، مرادش از #اسلامی_سازی_علوم، نفی قوانین و یافته های عقلایی بشر نیست که شما بگویید آیه و روایتی مبنی بر نفی یا رد یا احداث قانون اقتصادی(یا سایر علوم) نداریم بلکه مراد او احیای تاثیرات مکتبی اسلام بر این علوم است تا به تبع قوانین و یافته های #عقلایی در راستا و خدمت این مکتب قرار بگیرد.
امید آن که از زلل آخر الزمان محفوظ باشید.
آنتی_سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir
♨️واکنش طلاب و حوزویان به سخنان آقای #سیدمحمدجواد_علوی
📛تناقض های یک مدعا و ضرورت تامل و تعامل با اهل علم!
🔹عریضه ای ناصحانه
وَ لاٰ تَقْفُ مٰا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ إِنَّ اَلسَّمْعَ وَ اَلْبَصَرَ وَ اَلْفُؤٰادَ كُلُّ أُولٰئِكَ كٰانَ عَنْهُ مَسْؤُلاً ﴿ اسراء ۳۶﴾
🔻عقل و نقل بر اتباع از دلیل و برهان و قبول و طرد عالمانه متفقند و بر قبح اظهارنظر غیرعلمی و بدون فحص از منابع مرتبط حکمی گویا دارند؛ مخصوصا اگر این اظهار نظر غیر علمی از طرف افراد صاحب نفوذ و منتسب به دین باشد تبعات منفی آن تصاعدی خواهد بود.
♦️جناب آقای علوی بروجردی در طی مصاحبه ای علم اقتصاد اسلامی را نفی کرده و بلکه نظریه ی علم اسلامی را بطور مطلق(شامل علوم انسانی و علوم تجربی) شوخی تلقی کرده اند.
🔸انتقادات مبنایی و بنایی زیادی بر افاضات ایشان وارد است ولی قبل از هر مطلبی باید از ایشان (که عمری را در علم فقه و اصول اسلامی سپری کرده اند) پرسید که مرادشان از اسلام چیست؟ و نظریه و علم اسلامی کدام است؟
🔹وقتی به کلام ایشان مراجعه کنیم می بینیم که تلقی ایشان از اسلام؛ متون نقلی دینی است؛ آن هم نقل هایی که متضمن مطالب تاسیسی باشد!!! و الا احادیث متضمن مطالب ارشادی را غیر اسلامی شمرده و آنرا بنای عقلایی صرف می پندارند.
🔻اولا؛ ایشان طبق چه دلیلی اسلام و علم اسلامی را چنین ترسیم می کنند؟!!
🔻ثانیا: با این حساب باید پرسید علم فقه و اصول فقه(که طبق همه ملاک ها و نیز اذعان همه محققان جزء اصیل ترین علوم اسلامی هستند) از نظر ایشان؛ اسلامی است یا غیر اسلامی؟
🔻اگر اسلامی است طبق کدام دلیل؟!
🔻 مگر چند روایت (آن هم تاسیسی!)راجع به مسائل اصولی وارد شده است؟!
🔻یا اینکه به نظر ایشان فقه و اصول غیر اسلامی است؟!!
🔸اگر جواب مثبت است(که طبق مبنای ایشان باید مثبت باشد) باید بگویند که تمام فقه و اصول موجود؛ بلکه تمامی قرآن و روایات منقول از اهل بیت(علیهم السلام) غیر اسلامی است ؛ مگر آن قسمتی که حاوی مطلب تاسیسی باشد؟!؟!
🔻آیا ایشان به سخنان خود و لوازم آن آگاهی دارند؟؟؟
🔻 به همین مقدار از بحث اکتفاء کرده و از طرح انبوه اشکالاتی که متوجه کلام ایشان است و نیز اثبات مدعای علم اسلامی خودداری می کنم و جناب آقای علوی بروجردی را به تامل بیشتر در منابع مربوطه و تعامل و گفتگو با اندیشمندان این عرصه دعوت می کنم.
♦️خداوند همه ما را به علم نافع و عمل صالح موفق گرداند.
أقل الطلاب، اصغر زمانی (دانش آموخته فقه، اصول و فلسفه/حوزه علمیه قم)
آنتی_سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir
♨️واکنش استاد حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه به سخنان استاد علوی بروجردی در نفی #اقتصاد_اسلامی
بسم الله الحکیم
اقتصاد اسلامی جدی است نه شوخی
مخالفت برخی از مدرسان #حوزه_علمیه سنتی با مکتب اقتصاد اسلامی عکس العمل یک واقعیت مهم در حوزه علمیه قم و مشهد است.
این واقعیت عبارت از استقبال گسترده طلاب نسل سوم و چهارم انقلاب اسلامی به فلسفه های مضاف و فقه های تخصصی و فقه های نظام های اسلامی است که در مرکز فقهی ائمه اطهار(علیهم السلام) و مرکز جامع علوم اسلامی ولی امر(عج) و مدرسه عالی فقه و علوم اسلامی و مدرسه امام کاظم(علیه السلام) و مدرسه مشکات و پژوهشگاه های حوزه و دانشگاه، فرهنگ و اندیشه اسلامی، علوم و فرهنگ اسلامی و... تاسیس و توسعه یافته است.
این واقعیت مبارک در دانشگاه های علوم انسانی هم در حال شکل گیری است و به همین دلیل #سکولارها را داغ دیده کرده است.
آری گرایش به #فقه های تخصصی یک واقعیت جدی است اصلا شوخی نیست و شوخی بردار هم نیست.
حال عده ای از دانشگاهیان شبه #روشنفکری در قم از پیدایش استادان فاضل جوان در گرایش های فقه تخصصی همچون فقه اقتصاد و فقه سیاست و فقه فرهنگ و فقه تربیت و فقه مدیریت و فقه قضا و فقه امنیت و غیره نگران هستند و چماقی به نام ایدئولوژی بر سر این جریان می زنند تا مانع گسترش جریان عقلانیت اسلامی بشوند و جامعه را به سمت ایدئولوژی لیبرالیستی سوق دهند.
مخالفان اسلام جامع نگر بدانند این واقعیت به لطف الهی با جدیت تمام در حال پیش روی در #حوزه و دانشگاه است.
عبدالحسین خسروپناه
۱۰ مهر ۱۳۹۹ حوزه علمیه قم
@khosropanah_ir
آنتی_سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir