شاگرد شهید
💢 در میان آن همه تخریبی که درباره علامه مصباح یزدی( رحمه الله علیه)، از گذشته تا کنون، صورت گرفته و میگیرد و او را به خاطر خدا محوریش در امور سیاسی زیر سوال میبرند؛ شاگردان شهیدش از همان زمانها تلخی این رفتارها را تا ابد به شیرینی مبدل کردهاند و چه زیبا مشق توحید را در امورِ جاری زندگی خود پیاده ساختند!
♨️ روحانی شهید عبدالله میثمی( رحمه الله علیه) با اینکه نمایندهی امام در قرارگاه خاتمالانبیاء بود اما جلوههای توحیدی رفتار و کردار و گفتارش، زبانزد بچههای رزمنده شدهبود.
‼️ نقل به مضمونی از حاج صادق آهنگران که اینگونه از شهید بزرگوار میگفت: برادران! به دستان و توان خود ننگرید، چرا که توان شما به میزان توکل شماست، وقتی برای او کار کنید، خستگی معنایی نخواهد داشت!
‼️ حاجی از شهرت گریزی شهید میگفت، از اینکه شهرت دنیا را زندانی با حصارهای سخت و نفوذ ناپذیر میدید، از اینکه برای نیفتادن به دام آن، کارهایت فقط برای خدا باشد و بس... و چه عالم عاملی! اینگونه، خدایی، عمل میکرد... انگار نه انگار که پست و مقامی دارد و صاحب جایگاهی باشد‼️
▪️برگرفته از خبرگزاری دانشجو. خاطرات شفاهی مکتوب شده حاج صادق آهنگران
🌐 آنتی سکولار را دنبال کنید👇🏻
🆔 @antisecular_ir
🔻 اگر این حرم ماند...
♨️ امروز قرارگاه حسینبن علی (علیه السلام) ، ایران است.
♨️ بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرمها میمانند.
♨️ اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمیماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(صلی الله علیه و آله و سلم).
🎙شهید حاج قاسم سلیمانی
#تلنگر
🌐 آنتی سکولار را دنبال کنید👇🏻
ایتا | تلگرام | اینستاگرام | آپارات | توییتر
🆔 @antisecular_ir
♨️ گوش دادن به رادیو...با اجازه انگلیسیها😳
🌐آنتی سکولار را دنبال کنید👇🏻
🆔 @antisecular_ir
عینکهای همیشه بدبین!
❌ انگار قرار نیست برخی احزاب دست از تعصبات حزبی و جناحی خود برداشته و بیشتر به فکر آرامش روح و روان مردم باشند! همانها که وقتی میخواهند انتقادی هم کنند به قصد تخریب است و ظاهراً خبری از دلسوزی و خیرخواهی نیست‼️
💢 دیدار رهبری با تولید کنندگان کشوری هم بهانهای شد تا دوباره عینکهای بدبینی را به چشم بگذارند و آنگاه به تماشای این دیدار بنشینند بلکه بتوانند سخنی برای تخریب بیابند که البته یافتند!
♨️ یادمان نرفته فرمودهی رهبری دربارهی توفیقات دولت را که در مسیر اقتصاد و سازندگی گام های مهمی را برداشته و موجب احیای امید و اعتماد مردم بوده است:
به نظر من مهمترین توفیق این دولت، زنده کردن امید و اعتماد در مردم است؛ این بزرگترین توفیق شما است. مجموع عملکرد دولت ــ چه شخص رئیسجمهور محترم، چه مسئولین در بخشهای مختلف ــ به مردم این احساس را داد که دولت وسط میدان است، مشغول کار است، دارد تلاش میکند و برای آنها خدمت میکند، میخواهد خدمترسانی بکند. 1401/06/08
‼️ حال اگر کسی مشکلات تولیدکنندگان را در این دیدار ببیند و بشنود اما احیای حدود ۷۰۰۰ واحد راکد و نیمه تعطیل را نخواهد ببیند و یا چشمانش را بر تلاشهای اقتصادی دولت ببندد، این، همان تخریبی است که جز با عینکهای همیشه بدبین صورت نخواهد گرفت!
✍️ باسط
🌐 #آنتی_سکولار را دنبال کنید👇🏻
🆔 @antisecular_ir
دو باخت در یک بازی!
⭕️ گل اول را که ژاپن به ایران زد، موتور کانال های ضد انقلاب و معارض روشن شد. گزارش لحظه لحظه، به خیال این که ایران می بازد.
⭕️ تصور کنید تیم ملی، بازی را با همین نتیجه می باخت. برای جنگ اعصاب با مردم هم که شده، کانال های بی وطن، تا چند روز، ماجرا را رها نمی کردند.
‼️اما نیمه دوم وقتی ایران توفان به پا کرد و پس از خلق موقعیت های متعدد، یکی پس از دیگری گل کاشت، چراغ و موتور کانال های معاند یک جا خاموش شد.
بعد از گذشت بیش از یک ساعت، هنوز هم در کما هستند!
♨️ طوری نشده که. ژاپن هم می برد، آنها باخته بودند. از سر بیخردی، قمار کرده بودند بر سر دار و ندار خود، و پیشاپیش باختند. منتها پیروزی ایران، دو باخت برای وطن فروشان بود.
#ایران_قوی
🌐 #آنتی_سکولار را دنبال کنید👇🏻
🆔 @antisecular_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹طلاب اگر برای انتخابات کار نکنند نزد خدا مسئولند
🎙امام خمینی (ره)
#انتخابات
🌐 #آنتی_سکولار را دنبال کنید👇🏻
🆔 @antisecular_ir
#شبهات_انتخاباتی
📌اگر قرار بود با رأی دادن، مسائل اصلاح شود، در این چهل سال با وجود مشارکت بالا، مشکلات اصلاح شده بود
🔹 مقام معظم رهبری (حفظهالله) در بیانیهی گام دوم میفرمایند: «فاصلهی میان بایدها و واقعیتها، وجدانهای آرمانخواه را عذاب داده و میدهد اما این فاصله طیشدنی است و در طول این ۴۰ سال در مواردی بارها و بارها طی شدهاست.»
یعنی یک جا قرار بودهباشیم و یک جا هستیم. این دو با هم فاصله دارد. در طول این ۴۰ سال در خیلی موارد، ما این فاصله را طی کردهایم. در سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۳، ما ۱۷ هزار شهید ترور داشتیم اما الان امنترین کشور دنیا در ناامنترین نقطهی دنیا هستیم.
🔹ما ۴۰ سال پیش سیمخاردار نمیتوانستیم تولید کنیم و ۳ کامیون برای ما از یوگوسلاوی سیمخاردار آوردند اما الان موشکهای نقطهزن ما دارد چهکار میکند؟
🔹در تولید علم ما جزء ۵۰ کشور اول دنیا هم نبودیم اما الان پانزدهمین کشور دنیا در تولید علم هستیم.
ما اصلاً جزو کشورهایی نبودیم که ۱% مقالات پر استناد را دارا بودند اما الان ۱/۳% مقالات پر استناد برای ما است. ۵% مقالات دستهاول برای ما است.
🔹ما جزو ۳۰ کشور اول دنیا در ثبت اختراع نبودیم اما الان هفتمین کشور دنیا در ثبت اختراع هستیم.
🔹بیست سال پیش بیست گروه جهادی در بم حضور پیدا کردند اما در زلزلهی اخیر، ۲۵۲۰ گروه جهادی در صف اعزام بودند که نوبت آنها نشد. امید به زندگی ما یعنی میانگین عمر افراد طبق گزارش WHO، چهل سال قبل از تمام کشورهای همسایه پایینتر بود اما اکنون از خیلی کشورها بالاتر هستیم.
در شاخص توسعهی انسانی یعنی HDE، بالاترین رشد را در این ۴۰ سال داشتیم.
در دوران شاه، استالین، چرچیل و روزولت به ایران میآیند بدون اینکه به شاه خبر دهند اما نمایندهی ویژهی ترامپ (شینزو آبه) به ایران میآید و رهبری حتی نامهی او را نمیگیرند.
کجا بودیم و کجا هستیم؟ فاصلهی بین بایدها و واقعیتها خیلی طی شده است و اگر تفکری بیاید که قائل به تولید داخل باشد، مشکلات اقتصادی هم حل خواهد شد.
🌐 #آنتی_سکولار را دنبال کنید👇🏻
🆔 @antisecular_ir
✴️ بازخوانی تاریخ پهلوی
💢 شاهی که از خود اختیاری نداشت
🌐آنتی سکولار را دنبال کنید👇🏻
🆔 @antisecular_ir
📌 رد صلاحیت دو چهره معروف برای خبرگان!
🔻در انتخابات دوره جدید خبرگان، فقط روحانی رد صلاحیت نشده است. شخصیتهای روحانی دیگری هم هستند که اتفاقا منتسب به جریان اصولگرا هستند ولی احراز صلاحیت نشدند.
♨️ مثل حجتالاسلام مصلحی (وزیر اطلاعات در دوره احمدینژاد)، حجتالاسلام پورمحمدی (دبیرکل جامعه روحانیت مبارز) و حجتالاسلام مهدی طائب در همین دوره و بزرگانی مثل آقایان صدیقی امام جمعه موقت تهران، آقاتهرانی و... در دوره قبل که همگی به نظر شورای نگهبان احترام گذاشتند.
#انتخابات
🌐 #آنتی_سکولار را دنبال کنید👇🏻
🆔 @antisecular_ir
#شبهات_انتخاباتی
⁉️ آیا رای ندادن نشانه اعتراض به حاکمیت است؟
🔻 شما یک نمونه در طول تاریخ بیاورید در یک انتخابات، صدای آراء خاموش و آراء نداده شده، شنیده شده باشد!!!
♨️ مثلا در انتخابات آمریکا، سال ۱۹۹۶ مشارکت بسیار پایین بود، تقریبا ۴۹ درصد مردم آمریکا رأی دادند و از بین ۴۹ درصد حدود ۲۵ درصد به کلینتون رأی دادند؛ یعنی در واقع ۷۴ درصد مردم آمریکا به کلینتون رأی نداده بودند، یعنی عملا کلینتون رئیس جمهور اقلیت بود. در انتخابات اوباما که جزء بالاترین مشارکت ها بود، بسیاری از مردم به او رأی دادند. یا مثلا همین انتخابات اخیر آمریکا، جزء شلوغ ترین و پرمشارکتترین انتخابات های دهه های اخیر آمریکا بود، سوال اینجاست آیا کلینتون کمتر از بایدن رئیس جمهور آمریکا بود؟! آیا در آن دوران کسی صدای آن ۵۰ درصدی که رای ندادند را شنید؟
🔹 مهم این است که حتی در یک انتخابات، در یک جای تاریخ شما ندارید که صدای کسانی که رأی نداده باشند، شنیده شده باشد.
🔹 اما در مقابلش بسیاری از کشورها برای تغییر، پای صندوق آمدند و شرایط را آن طور که میخواستند تغییر دادند.
🔹 پس اینکه کسی بگوید من رأی نمیدهم که صدایم شنیده شود، درست نیست!
🌐 #آنتی_سکولار را دنبال کنید👇🏻
🆔 @antisecular_ir