﷽
♦️سوال:
آیا قانون جرم افشای اموال مسئولین تصویب مجلس است؟
❇️پاسخ:
@Antishobheh
گفت حجم وقاحت را ببین بر اساس مصوبه جدید مجلس،« افشای اموال مسئولین جرم طلقی شده است» (روزنامه شرق). یعنی اگر خبرنگار بیایید بنویسد آقای وزیر پول این ویلای کانادا را از کجا آوردی، مجازات میشود؟
گفتم که:
اولا چیزی مصوب نشده (حتی توی کمیسیون)
ثانیا مجلس مصوب نکرده (مصوبه مجمع تشخیص بوده)
ثالثا جدید نیست (مربوط به ۶ سال پیشه)
رابعا ربطی به افشاگری خبرنگارا نداره (اطلاعات ثبت شده از #اموال_مسئولین در سامانه قوه قضائیه برای عموم منتشر نمیشه)
خامسا "تلقی" رو اینجور مینویسن نه طلقی!!/کاظمی
اما اصل ماجرا👇
داستان اینه سال ۹۴مجمع تشخیص مصلحت با ریاست مرحوم رفسنجانی، قانونی رو تصویب میکنه که اموال مسئولین (باتوجه به اصل قانون اساسی) باید در یک سامانه و با حفظ محرمانگی و امنیت، درج بشه...
مجلس فعلی هیچ مصوبهای رو در این زمینه تصویب نکرده!!! فقط در کمسیون قضائی قراره سازمانها را مکلف کنن اموال مسئولین رو در همین سامانه درج کنن...که طبیعتا محرمانه هم هست چون سال ۹۴ تصویب شده
هروقت میخواید تخریب کنید قبلش دوتا جستجو بزنید حداقل...
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه:
هزینه یک نفتکش سوخت چقدر است؟
سومین محموله سوخت ایران به حزب الله لبنان بسلامتی به بیروت رسید. نمیدانم چه تعداد از هموطنانمان میتوانند حدس بزنند که هر کدام این نفتکشها چقدرهزینهشان است؟ بگذارید نگاه نزدیکتری به ارزش یکی از این تانکرها بیاندازیم.
هر یک از این تانکرها در حدود ۱۵۰هزارتن سوخت حمل میکند. یک نفتکش حاوی بنزین، حدود ۲۰۰میلیون لیتربنزین حمل میکند. باتوجه به افزایش جهانی بهاء نفت به بشکه ایی ۸۰ دلار، بهاء یک لیتر بنزین دربازار جهانی حدود یک دلاراست. در نتیجه ارزش یک تانکر ۱۵۰هزارتنی بنزین حداقل ۲۰۰میلیون دلار میشود. قیمت دلار ۲۸هزارتومان است که باجناب سید حسن نصرالله، دلار را سر راست ۲۵هزارتومان حساب میکنیم. در نتیجه ۲۰۰میلیون دلار میشود درحدود ۵۰۰۰میلیارد تومان.
۵۰۰۰میلیارد تومان چقدر پول است؟
من شما را نمیدانم، اما خودم وقتی اعداد و ارقام ازحقوقم دردانشگاه (۱۱میلیون تومان درماه)خیلی بیشترمیشود،ابعاد آنرا چندان درک نمیکنم.تفاوت پنج هزار میلیارد تومان را با پنج هزار دلار یا درهم نمیفهمم. فقط میدانم که تومان از ریال بیشتر است و دلار از هر دو آنها.
تصفیه خانه "دهکده امید" با لوله کشی کامل بیش ازیکصد منزل و انتقال فاضلاب یک کیلومتر بیرون روستا و احداث تصفیه خانه با استفاده ازانرژی خورشیدی، درحدود دو میلیارد تومان هزینهاش شد.یعنی با ۵ هزارمیلیارد تومان می توانستیم برای ۲۵۰۰ روستا تصفیه خانه فاضلاب بسازیم. با همه مزایایی که برای محیط زیست و تامین آب میداشت.
میماند فقط یک پرسش : آیا مردم ایران راضی به اهداء تانکرهای سوخت ۵هزار میلیارد تومانی به حزب الله لبنان هستند؟.
۲۰مهر ۱۴۰۰
صادق زیباکلام
❇️پاسخ:
@Antishobheh
متاسفانه نویسنده معلوم الحال متن فوق، بار دیگر بدون در نظر گرفتن واقعیت ماجرا و بدون استناد به دلایلی معتبر، ادعایی مطرح کرده که بطلان آن بر همگان آشکار است.
ادعا این است که کشتی های سوخت منتقل شده به لبنان، اهدائی ایران است. اما واقعیت این است که این سوخت ها توسط تجار شیعه لبنانی با وساطت حزب الله خریداری شده است.
جمهوری اسلامی در حالی که با وجود تحریم ها توان فروش نفت خام خود را ندارد، توانسته با راهی جایگزین، نه نفت خام بلکه نفت پالایش شده را بفروشد و مسلّماً سود حاصل از آن از سود حاصل از فروش نفت خام بسیار بیشتر است و این یک پیروزی بزرگ در برابر دشمنی های آمریکاست.
جمهوری اسلامی ترسی از کسی ندارد که بخواهد فعالیت های خود را کتمان کند. هرگاه به کشورهای منطقی از سوی جمهوری اسلامی کمکی صورت گرفته، با صراحت توسط مسئولین و رسانه ها بیان شده است. پس اگر این محموله ها هم هدیه ایران به لبنان بود، دلیلی برای کتمان آن وجود نداشت.
https://www.nournews.ir/fa/tiny/news-74835
https://sptnkne.ws/Hes9
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
🚫شایعه:
دیروز ماشین هندوانه جلو مسجدی در شهر بیاض استان کرمان چپ کرده بود.
شما فقط داخل مسجد را تماشا کنید
❇️پاسخ:
1️⃣این شایعه مربوط به سال ۹۴ است که همانزمان تکذیب شد اما شیادان جهت تخریب نمازگزاران هر چند وقت یکبار آنرا بازنشر میکنند.
2️⃣روز جمعه ۳۰ مرداد ۹۴ در ابتدای بلوار جمهوری اسلامی و روبروی درمانگاه بیاض یک کامیون حامل هندوانه در اثر بی احتیاطی و برخورد از پشت به کامیون دیگر واژگون گردید.
اما تصویر مسجد مربوط به هیچ یک از مساجد بیاض نبوده و هیچ کدام از افراد داخل عکس از اهالی بیاض نیستند.
https://rourasti.ir/14912/amp/
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
🚫شایعه:
فروش دختران شیعه توسط جنایتکاران طالبان
روزنامه جمهوری اسلامی در صفحه اول خود تصویری از یک کودک دختر با دستانی روی صورت و غمزده در میان جمعی از مردم افغانستان منتشر کرده و برای آن چنین تیتری را انتخاب کرده است: "فروش دختران شیعه توسط جنایتکاران طالبان در بازار بردهفروشی غزنی و ننگرهار" و بالای عکس نوشته: "تصویری که باید دنیا را تکان دهد"
❇️پاسخ:
@Antishobheh
1⃣ این تصویر مربوط به زمان فعلی نیست و متعلق به ۱۰ سال پیش است!
2⃣ این موضوع هیچ ارتباطی به بردهفروشی و طالبان و شیعه و سنی ندارد
3⃣ تصویر مربوط به دختربچه ای است که خانوادهاش را در حملات شبانه اشغالگران آمریکایی از دست داده است
4⃣ این جزییات را همان ۱۰ سال پیش رویترز و اشپیگل اعلام کردهاند
5⃣ متاسفانه روزنامه جمهوری اسلامی که با گرایش کارگزارانی و اصلاح طلبی عنوان بسیار پرطمطراقی را هم یدک میکشد بدون هیچ جستجوی ساده این دروغ بزرگ منتشر کرده
6⃣ خیلی از روایت ها رسانه ای از افغانستان که این روزها در فضای مجازی منتشر میشود تکرار همین حکایت است
✍محمدصادق سلطانزاده
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه:
چرا در عربستان که مهد اسلام است حتی یک امامزاده هم وجود ندارد!
❇️پاسخ:
@Antishobheh
بسیاری از فرزندان و نوادگان ائمه که ما از آنها با عنوان امامزاده یاد می کنیم در عربستان وفات یافته و به خاک سپرده شده اند اما چون در وهابیت، زیارت قبور ایشان و توسل جستن به آنها حرام و شرک محسوب می شود، لذا مقبره های ایشان یا تخریب شده اند یا به فراموشی سپرده شده اند.
از طرفی بسیاری از امامزادگان نیز به دلیل اینکه از طرف حکومت های اموی و عباسی در معرض تهدید و دستگیری و قتل قرار داشتند، در آن دوره به فلات ایران مهاجرت کرده و اینجا وفات یافتند.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
الإمامعليّعليهالسلام
مَن أفنى ،عُمرَهُ في غَيرِ ما يُنجيهِ، فقَد أضاعَ مَطلَبَهُ
هر كه عمر خود را در راه چيزى جز آنچه او را نجات مى دهد صرف كند، مطلوب خود را از دست داده است
غررالحكمحدیث8532
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
♦️سوال:
«محرمانگی داراییهای مقامات» میراث چه کسی است؟
❇️پاسخ:
@Antishobheh
رسیدگی به اموال برخی از مسئولان حاکمیتی، قبل و بعد از دوره تصدی مسئولیت توسط آنان، موضوع اصل ۱۴۲ قانون اساسی است: «دارایی رهبر، رئیس جمهور، معاونان رئیس جمهور، وزیران و همسر و فرزندان آنان قبل و بعد از خدمت، توسط رئیس قوه قضاییه رسیدگی میشود که بر خلاف حق، افزایش نیافته باشد.»
در اجرای این اصل قانون اساسی، در روز ۱۳۹۱/۰۲/۱۷ مجلس شورای اسلامی با تصویب قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران» را تصویب میکند و در اثر مخالفت شورای نگهبان با برخی از بندهای این مصوبه مجلس، موضوع به مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست «هاشمی رفسنجانی» ارجاع میشود. مجمع تشخیص مصلحت نظام در تاریخ ۱۳۹۴/۰۸/۰۹ مصوبه مجلس را با اصلاحاتی تایید میکند.
در ماده ۵ این قانون تصریح میکند که «فهرست دارایی های افراد مشمول و نیز اسناد و اطلاعات مربوط به آن به جز در مواردی که در این قانون و آییننامه ذیل آن تعیین شده است، محرمانه بوده» و برای افشاء و انتشار آن مجازات تعیین میکند. یعنی اطلاعات در سامانهای زیر نظر قوه قضائیه «ثبت» میشود ولی «اعلام عمومی» نمیشود.
این قانون در تاریخ ۱۳۹۴/۰۹/۱۴ از سوی علی لاریجانی برای اجرا ابلاغ شده و بنا بر ماده ۶ این قانون قوه قضائیه به ریاست آملی لاریجانی موظف میشود حداکثر ظرف مدت شش ماه پس از لازم الاجراءشدن این قانون، آییننامه اجرائی قانون را تهیه و پس از تأیید رئیس قوه قضائیه ابلاغ نماید.
اما این قانون در دوره مدیریت آملی لاریجانی در قوه قضائیه هیچگاه عملی نشد و پس از انتصاب آیتالله رئیسی به ریاست قوه قضائیه، در تاریخ ۱۳۹۸/۰۳/۲۰ آییننامه اجرایی این قانون از سوی رئیس قوه قضائیه ابلاغ میشود. به موجب این آئیننامه:
اولا؛ به استناد ماده ۵ قانون فوقالذکر که اطلاعات مسئولان را محرمانه تلقی کرده، در بند ۲ آییننامه سامانهای را «با رعایت ساز و کارهای امنیتی، حفظ محرمانگی و حریم خصوصی و همچنین صحت و تمامیت دادهها» برای این ثبت اموال مسئولان راهاندازی میکند.
ثانیا؛ مجددا به استناد ماده ۵ قانون مجلس، در بند ۸ آییننامه اعلام میشود که «فهرست دارایی مقامات مسئول و سمتها و مشخصات افراد مشمول و اسناد و اطلاعات مربوط به آن که به قوه قضاییه ارائه میشود، محرمانه بوده و افشای آن ممنوع است.»
ثالثا؛ برای متخلفین از ثبت کامل داراییها در سامانه در بند ۱۹ آییننامه، تعقیب کیفری توسط دادستان را پیشبینی میکند.
رابعا؛ در بند ۱۸ آییننامه این حق را به رئیس قوه قضائیه میدهد تا نتیجه بررسی اموال و دارایی مسئولان ذکر شده در اصل ۱۴۲ قانون اساسی را منتشر نماید.
در حال حاضر نیز مجلس در حال بررسی طرحی است که سازمانها را موظف میکند تا اطلاعات مالی و اقتصادی مسئولان را در این سامانه به اشتراک بگذارد و «همچون گذشته» تاکید میکند که این اطلاعات محرمانه است. در حقیقت اتفاق جدیدی در این حوزه نیفتاده جز اینکه مسیرهای تطبیق اموال و داراییهای مسئولان، صرفا به خوداظهاری مقامات محدود نشده و از مسیرهای متعدد دیگری نیز اخذ اطلاعات صورت خواهد گرفت.
نکته جالب توجه آن است که درج محرمانگی اطلاعات سامانه ثبت اموال مسئولان، مصوبه مجمع تشخیص به ریاست هاشمی رفسنجانی بوده که البته در همان دوره نیز مورد نقد جریان انقلابی قرار گرفته بود. علاوه بر آن، آملی لاریجانی نیز در دوره ریاست خود بر دستگاه قضائی از ظرفیت این قانون برای راهاندازی سامانه ثبت اموال مقامات استفادهای نکرد و این موضوع تا سال ۹۸ به تاخیر افتاد.
اکنون نیز مجلس نه تنها تصمیمی برای محرمانگی اموال مسئولان نگرفته، بلکه بر اساس الزام قانونی حرکت میکند که در گذشته توسط مجمع تشخیص مصوب شده و حالا با تنوع بخشیدن به مسیرهای دریافت اطلاعات، سعی در اجرای بهینه قانون مذکور دارد.
هر چند موارد اعلام شده بحثهای داخل کمیسیون قضائی بوده و صحن مجلس هنوز هیچ بندی را تصویب نکرده، اما بهتر است مجلس شورای اسلامی ضمن تثبیت تصمیم خود درباره اخذ اطلاعات از مسیرهای متنوع، مصوبه محرمانگی اطلاعات که در هنگام تصویب در مجمع تشخیص مورد نقد جریان انقلابی بود را هم مجددا مورد بازنگری قرار دهد.
از سوی دیگر، رئیس قوه قضائیه نیز با بهرهگیری از ظرفیت قانونی مندرج در ماده ۱۸ آییننامه اجرایی این قانون، میتواند نتایج رسیدگی به اموال مقامات مشمول اصل ۱۴۲ قانون اساسی را به اطلاع عموم برساند.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه:
برای خداوند فرقی ندارد که تو برایش نماز بخوانی یا نه !
برایش روزه بگیری یا نه !
فرقی ندارد چقدر برای عزیزانش ضجه زده باشی !
اما اینها برای من و تو فرق می کند .
و این فرق زمانی شروع شد که من و تو بر سر خدایمان جدل کردیم..
من گفتم من با ایمان ترم تو گفتی من!
و فراموش کردیم که خدای هر دویمان یکی ست، فقط راه اتصالمان به او فرق دارد..
به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم !
اجازه بدهیم هر کس به گونه ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما!
خداوند عارف عاشق می خواهد نه مشتری بهشت!
❇️پاسخ:
اگر قرار بود برای خدا بندگی انسان یا سرپیچیش فرقی نداشته باشه عدالت خدا زیر سوال میرفت
بهشت و جهنم، عقاب و ثواب معنایی نداشت.
ضمن اینکه اگر ما روزه میگیریم و نماز میخونیم و خدا رو عبادت میکنیم این نفعی به حال پروردگار نداره این مبرهنه بلکه روح ماست که احتیاج به عبادت و پرستش داره تا به تعالی برسه.
جدال بر سر خدا میان آدمها هیچ ارتباط با صدر سخنش نداره و نتیجه ای که ازش گرفته کاملٱ بی ارتباطه.
یک جمله گفته که فراموش کردیم خدای همه یکیست.
بله بعضی ها این مسٱله رو فراموش میکنند البته مسلمان واقعی این مسٱله رو یکی از بدیهیات میدونه!
گفته فقط راه اتصالمان فرق دارد...اگه راه اتصال مبناش غلط باشه هرگز به خدای یگانه نمیرسه!
گفته اجازه بدیم هر کس هر طور دلش میخواد به خداش متصل بشه..
بهترین راه اتصال به خداوند،همانست که خود پیش روی ما نهاده اگر در اون مسیر قدم بگذاریم تا ته جاده میریم و به مقصد میرسیم اما اگر غیر از این راه رو بریم به بیراهه رفتیم.
مثل این میمونه که من به شما بگم آدرس خونم فلان منطقه تهرانه مسیرهای اتصال بهش رو بهتون بگم.
فردی بیاد به شما بگه با بی ارتی هم میتونین به منزل من بیایین اما مسیر خانه ما به هیچ وجه بی ارتی نداشته باشه قطعٱ شما به مقصد نخواهید رسید مگر راههای درست رو دنبال کنید.
گاهی خداوند در مسیر بندگیش راههای مختلف ترسیم فرموده برای مثال راه رو باز گذاشته فقط به واجبات اکتفا کنیم یا علاوه بر اون مستحباتم داشته باشیم.. در هر دوصورت مسیر بندگی رو طی کردیم منتهی صورت دوم سریعتر ما رو میرسونه و طبعا بهترین جا به ما تعلق میگیره.
پس راههای رسیدن به خدا میتونه متعددباشه به شرطیکه خود خداوند این راه رو نشون ما داده باشه... در غیر این صورت هرگز به خداوند نخواهیم رسید.
در آخر گفته خداوند عارف عاشق میخواهد نه مشتری بهشت..
عارف عاشق یعنی چه؟!
هیچ عاشقی نیست که عاشق خداوند باشه و از دستور خداوند سرپیچی کنه و طبق عقیده خودش رفتار کنه.
عاشق واقعی خداوند،عبده، بندگی بلده
اصلا هر کس بندست عاشقه...
هر کس عاشق واقعیه معشوقش معبودشه لذا فرمانبردارش از خداوند از همه بیشتره و راه به بهشت میبره.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه:
حجت الاسلام #رئیسی بتشخیص رهبر به شورای نگهبان ،مجتهدست. است دکترای حقوق اسلامی هم دارد آیه مشهور ۳_ نمل را در تنفیذ بادو غلط خواند: یقیمون الصلاةِ و يوتون الزکوةِ!! مقدمات نحو هم نخوانده چه بداند مفعول، منصوب است؟ عناوین دکترا و اجتهاد به چه روزی افتاده! آدم از غصه بمیرد، جا دارد!
محمد حسین کریمی پور
❇️ پاسخ:
چنین سخنان سخیفی ارزش پاسخگویی ندارد. یک طلبه ساده که چند سال درس حوزوی خوانده است این آیه را حفظ است و به درستی می خواند، آیا می توان چنین دروغی را باور کرد که شخصی مانند حجت الاسلام و المسلمین دکتر رییسی که دارای مدرک سطح چهار حوزوی و دکترای دانشگاهی است و سالها منبر رفته و چنین آیاتی را خوانده است، این آیه را اشتباه بخواند؟؟؟
سوابق تحصیلی ایشان را در لینک زیر مشاهده بفرمایید.
https://b2n.ir/t78359
فیلم کامل سخنان ایشان را در لینک زیر ببینید، حدود دقیقه ۱۸ آیه مورد نظر را به درستی قرائت می کنند. البته شاید شنوایی این آقا مشکل دارد و لازم است حتما به پزشک مراجعه کنند.
https://b2n.ir/u84877
بله ایشان آیه ۵۵ سوره مائده یا همان آیه ولایت را خوانده اند، نه آیه ۳ سوره نمل که آقای کریمی پور می گویند.
اما اعراب آیه را به نظر می رسد کاملا درست بیان کرده اند، البته شاید به خاطر لهجه ای که دارند کسی گمان کند کسره می گویند ولی با دقت بیشتر مخصوصا در کلمه دوم که در تصویر هم مشخص است فتحه گفته اند.
🔶️ این آقا جزو جماعتی است که به شدت از انتخاب مردم ناراحت است و نمی تواند جناب آقای رییسی را در راس قوه مجریه ببیند. در چنین شرایطی چاره ای جز دروغ گویی ندارد.
این فرد دنباله رو همان کسی است که در مناظرات انتخاباتی ادعا می کرد جناب آقای دکتر رییسی فقط شش کلاس سواد دارد.
🔶️ این فرد خود سالها از مسئولین اقتصادی کشور بوده و اکنون باید برای شرایط بد اقتصادی موجود پاسخ گو باشد که برای اقتصاد این کشور چه کار مفیدی انجام داده است؟؟؟؟؟
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه:
دكتر مجدی تبعه کشور مصر از طریق قرآن به اثبات تعداد امامان شیعه پرداخت. دكتر مجدى وهبة الشافعى، خطيب و استاد دانشگاه دینی الأزهر با تحقیقات خود به ارقام و اعداد جالبی دست پیدا کرده که باعث شگفت همگان شده است ومتعاقب آن به مذهب تشیع روی آورد.
توجه کنید
با توجه به اینکه تعداد و ارقام در قرآن بی دلیل نبوده و دارای هدف خاصی هست همچون تعداد کلمه یوم (روز) که ۳۶۵ بار تکرار شده و همانا تعداد روز در یک سال میباشد، و یا كلمه شهر (ماه) که در قران ۱۲ بار آمده که همان تعداد ماهها در یک سال میباشد، و مثالهای زیاد دیگری ...
(خلاصه شده)
@Antishobheh
❇️پاسخ:
ﻓﺮاﮔﯿﺮ ﺷﺪن راﯾﺎﻧﻪﻫﺎ و ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﻫﺎی ﻧﺮم اﻓﺰاری، در ﭘﮋوﻫﺸﻬﺎ و ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت دﯾﻨﯽ ﻧﯿﺰ، ﺗﺤﻮل ﺑﺰرﮔﯽ ﭘﺪﯾﺪ آورد. ﺑﺮای اوﻟﯿﻦ ﺑﺎر، اﯾﻦ اﺳﺘﺎد ﻋﺒﺪاﻟﺮزاق ﻧﻮﻓﻞ (ت ۱۹۸۴) ﺑﻮد ﮐﻪ واژۀ «اﻋﺠﺎز» را در زﻣﯿﻨﻪ ﺗﻨﺎﺳﺐ اﻋﺪاد در ﻗﺮآن ﺑﻪ ﮐﺎر ﺑﺮد و در ﮐﺘﺎب “واﻻﺳﻼم دﯾﻦ دﻧﯿﺎ” ﭼﻨﯿﻦ آورد ﮐﻪ دو واژۀ دﯾﻦ و دﻧﯿﺎ در ﻗﺮآن ﺑﻪ ﺗﻌﺪاد ﺑﺮاﺑﺮ ﺑﻪ ﮐﺎر رﻓﺘﻪاﻧﺪ؛ اﻣﺎ ﭘﺮ ﺳﺮ و ﺻﺪاﺗﺮﯾﻦ ﭘﮋوﻫﺸﻬﺎ را دﮐﺘﺮ ﻣﺤﻤﺪرﺷﺎد ﺧﻠﯿﻔﻪ، ﺷﯿﻤﯿﺪان ﻣﺼﺮی ﻣﻘﯿﻢ آﻣﺮﯾﮑﺎ اﻧﺠﺎم داد و ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از راﯾﺎﻧﻪ، ﻣﺪت ۴ ﺳﺎل ﺑﻪ ﭘﮋوﻫﺶ درﺑﺎرۀ ﮐﻠﻤﺎت ﻗﺮآن ﭘﺮداﺧﺖ. وی ادعا نمود که با بکارگیری از رایانه ارتباط عددی ویژهای را در متن قرآن یافتهاست که با عدد ۱۹ارتباط دارد. حروف مقطعه یکی دیگر از پایه های نظریه اوست.
همچنین گفته شده که رشاد خلیفه پس از مدتی با استناد به همان فرمول خود را رسول خدا نامید و چندی بعد توسط گروهی از مسلمانان افراطی پاکستانی در مسجدی در آریزونا با ضربات چاقو به قتل رسید.
در ایران نیز این نظریه بسط یافته و عده ای در تکاپوی یافتن اعجازهای عددی دیگر به تلاشهایی دست یازیدند.
اما پس از مدتی عباس یزدانی استاد حوزه علوم دینی دانشگاه نقدی جامع بر این نظریه نوشت و آن را فاقد ارزش دانست و گفت: ” این جریان ، انحرافى بوده وکسانى که در این وادى افتادند، جز سرگردانى و ناکامى چیزى عائدشان نشد واشکالات نقضى و حلى فراوانى بر دعاوى آنها وارد است.”
پس از آن محققان حوزه دین جسارت بیشتری یافتند تا بر این ادعا بتازند. دکتر منصور پهلوان (استاد دانشگاه تهران) در مقاله ای با کمک سعید شفیعی این نظریه را به شکل مبسوط نقد کرد و آن را دارای مشکلات فراوان دانست. او در مقاله خود نشان داده که نظرات رشاد خلیفه و معتقدان به او جدا از اشکالات مبنایی، دارای ایرادات بنیادین آماری است. همچنین او ثابت کرده که خلیفه هم مثل بسیاری از متوهمان دیگر با بررسی غیرمنطقی و گزینشی هرجا به موردی برخورده که تئوری او را نقض کرده آن را نادیده گرفته است:
دکتر محمّدنبی احمدی استاد دانشگاه رازی نیز در مقاله ای با ذکر اشکالات و مثال های فراوان اعجاز عددی را مردود دانست.
به نظر می رسد پژوهش های چند دهه اخیر نشانی از اثبات اعجاز ریاضی یا عددی نیافته اند، یا روش های آنان اشکالات و مثال های نقض فراوان دارد.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
الإمامعليّعليهالسلام
تَمُرُّ مَرَّ السَّحَابِ، فَانْتَهِزُوا فُرَصَ الْخَيْرِ
فرصت چون ابر می گذرد، پس فرصتهای نیکو را غنیمت شمرید (و پيش از آنکه از دست برود، از آن استفاده کنيد)
نهجالبلاغهحکمت21
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه:
میدونید طلبه هایی که درسشون تموم شده و اصلا علاقه ای به روحانیت ندارن و لباس نمیپوشن و شغل های آزاد انتخاب کردند ولی همچنان از حوزه حقوق میگیرن ، این حقوق طلبه ای که طلبه نیست برای چیه؟ سالانه مبلغ زیادی به همین افراد داده میشه
❇️پاسخ:
@Antishobheh
دو نکته👇
اولا دریافتی طلبه ها اونطوری که بعضیا میگن نیست.
طلبه ی متاهل با سطح سه علمی، حدود یک و نیم تا دو م. شهریه میگیره و این شهریه از پول نفت و بیت المال نیست و از وجوهات شرعی متدینین جامعه است. که حالا خیلی از طلبه ها با چند فرزند ، مستاجر هم هستند ..
ولی روحیه ی طلبگی ، جوری هست که با عزت زندگی میکنند و اظهار نیاز نمیکنند طوری که مردم فکر میکنند اینها خیلی پولدارند.
البته در بین طلاب هستند کسانی که ارث بهشون میرسه و خونه و ماشین خوب میخرن ، یا شغلی داره که درآمدش خوبه مثلا استاد دانشگاه یا قاضی یا دفتردار هستند ولی هموم طلبه ها این طور نیستند. این راجع به درآمد طلاب.
اما راجع به کارشون:
تبلیغ مناسبتی ، کاریه که خیلی ازطلبه ها انجام میدن.
یعنی در طول سال به درس و بحث و زندگی خودشون اشتغال دارن و در ایام خاص مثل محرم و صفر و ماه رمضان و .. به تبلیغ میرن.
این یک دسته از طلاب که تقریبا زیاد هستند.
دسته ی دیگر در همون محل زندگیشون ، جایی برای تبلیغ دارن.
مثل تدریس در حوزه و مدارس آموزش و پرورش، امام جماعت مسجد یا ادارات و..
یک دسته از طلاب هم مهاجرت کرده اند به روستاها و شهرهای دیگه و اونجا مشغول تبلیغ هستند.
دسته دیگر هنوز به درجه ای نرسیدن که بتونن برن تبلیغ و باید ادامه تحصیل بدن
این چند دسته که ذکر شد ، همگی در حال فعالیتِ طلبگی هستند و دریافتی هاشون مشکلی نداره
و البته هستند کسانی که متاسفانه از حوزه فقط کارت طلبگی و لباس روحانیت رو دارند و خیرشون به حوزه و دین نمیرسه.
این افراد اگر چه تعدادشون هم خیلی کم باشه ، لطمه میزنن و به خاطر خدا و عاقبت خودشون باید از حوزه انصراف بدن
حتی اگه شده دستفروشی کنند بهتر از اینه که جای یک طلبه ی خوب رو اشغال کنند و کار نکنند.
به هر حال این افراد ممکنه خیلی کم باشند ولی یکیشون هم زیاده.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh