#گزارش_تصویری
#خادم_الشهدا
۱۴۰۱/۱۲/۲۹
🔷حضور ریاست محترم جمهوری اسلامی حجت السلام و المسلمین دکتر سید ابراهیم رییسی در یادمان
🔸یادمان عملیات کربلای چهار (علقمه)
@karbalaye4
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
کسانی که علوم سیاسی یا جامعه شناسی خوانده اند یا حداقل مطالعاتی در حوزه «انقلاب» های دنیا داشته اند با نام جک گلدستون آشنا هستند. جامعه شناس امریکایی که حوزه تخصصی اش انقلابهای جهان است.
وی اخیرا در گفتگو با یکی از رسانه های ضدانقلاب گفتگوی مفصلی درباره اغتشاشات اخیر در ایران انجام داده که نکات مهمی دارد. اهمیت حرفهای گلدستون از این جهت است که وی یک امریکایی مخالف جمهوری اسلامی است اما وقتی از منظر تخصصی خودش درباره حوادث اخیر صحبت کرده، آب پاکی را روی دست اپوزسیون ریخته تا جایی که وسط مصاحبه، پرسشگر که یکی ایرانیان ضدانقلاب است به وی می گوید: «چشماندازی که ترسیم کردید آنقدر تیرهوتار است که نمیدانم چطورمیشود اینها رامنتشر کرد!»
گلدستون در این مصاحبه، اگرچه با سوءگیری علیه انقلاب اسلامی حرف زده اما ناخواسته اعترافهای مهمی کرده. از اینکه آشوبهای اخیر نمی تواند به نتیجه برسد چون نه چشم اندازی برای فردا دارد و نه رهبری مشخصی دارد تا اینکه جمهوری اسلامی آنقدر ریشه دار است که به این سادگی ها برایش اتفاقی نمی افتد و استقلال آن باعث شده که قدرتهای خارجی هم نتوانند به آن ضربه محکمی بزنند.
🔻اهم حرفهای گلدستون در این گفتگو:
* انقلاب نادر است، دقیقاً به همین علت که باید شمار قابلملاحظهای از اصحاب قدرت و ثروت به این نتیجه برسند که وضعشان در یک حکومت دیگر بهتر میشود و این موقعیت به این سادگیها پیش نمیآید.
* خمینی در هدایت انقلاب رهبر بسیار مؤثری بود. به هرکس هرچه میخواست بشنود میگفت... رهبری یعنی این. یعنی شما همهی کسانی را که پیش از آن حاضر نبودند سر یک میز بنشینند متحد کنی. فکر نمیکنم ایران در این لحظه چنین چهرهای داشته باشد.
*به نظرم خمینی یکی از رهبران انقلابی برجستهی تاریخ است و برانداختن نظامی که ساخته، چنان رهبری میطلبد... ایران هم اگر بخواهد از جمهوری اسلامی بگذرد، باید کسی بیاید و تصویر و دورنمایی از آینده خلق کند که متفاوت با امروز و مطلوب مردم باشد. قبول، در نظام بعدی حجاب اجباری نیست. اما کشور را چطور قرار است اداره کنیم؟ چهکسی قرار است اداره کند؟ سیاست خارجیمان چگونه خواهد بود؟ نزدیک به غرب؟ جمعیت مذهبی یا محافظهکار یا سنتی چه؟ پول نفت چه میشود؟ این جنبش بدون رهبری به نفسنفس میافتد و فرو میریزد. کافی نیست که فقط بگوییم ما این حکومت را نمیخواهیم پس باید برود. این آرزواندیشی است، نه انقلاب.
*هیچ قدرت خارجیای اهرم فشار کافی برایاینکه به رژیم فعلی بگوید «باید بروی» ندارد. شاید یک علتش این باشد که این نظام دهههاست با همه سرشاخ است و در تحریم است و ناگزیر به خود متکی است... این رژیم از روز اول جلوی تهدید آمریکا ایستاده. بهنوعی سرنوشتش دست خودش بوده.
*باید از آنچه ایالات متحده از زمان انقلاب با ایران کرده اعلام انزجار کرد. رویهمرفته، معتقدم آمریکا آنطور که شایسته است با ملت و مردم ایران رفتار نکرده. حساب حکومت جداست.
*اینکه کسی (در ایران یا هرجای دیگر) فکر کند همینکه اعتراض کند و خشمش را نشان بدهد اوضاع دگرگون میشود خوشباوری است... کافی نیست که فقط بگویید من از این رژیم بیزارم. آیا اصلاً میتوانید تصویری از آینده در ذهن بسازید که همهی این گروههای رنگارنگ ایرانی با آن همراه شوند؟ بدون چنین دورنما و تصویری از آینده آنچه دارید فقط خشم است.
*بعضی ایرانیها میگویند دولتهای غربی سفرا و نمایندگانشان را از ایران خارج کنند و داراییهای خارجی ایران را مصادره کنند چون این رژیم بهخاطر رفتاری که با مردم ایران کرده دیگر مشروعیت ندارد. متأسفم، چنین اتفاقی نمیافتد. کشورهای دیگر به منافع خودشان فکر میکنند. دقیق حسابوکتاب میکنند. میخواهند همچنان مسیری برای اعمال نفوذ داشته باشند. نمیخواهند همهی پلها را خراب کنند. طرفشان، بههرحال، یک کشور بزرگ و قدرتمند است. نمیشود بگویند ما دیگر با این حکومت حرف نمیزنیم. به جایش با کی حرف میزنید؟ واقعیت این است که در ایران حکومتی سر کار است، در منطقهای حیاتی و استراتژیک. و به نظر میرسد زمام امور را همچنان در دست دارد. تا زمانی که این حکومت برقرار است، طرفحساب بقیه دولتها خواهد بود.
* این گزینه را هم آمریکا در ونزوئلا آزمود. دولت ما گفت مادورو در انتخابات تقلب کرده و از نظر ما رئیسجمهور نیست، دیکتاتور است و بد است و خلاصه ما بهجای او رئیس سابق مجلس را، که در تبعید است، به رسمیت میشناسیم. چند سال به همین منوال گذشت. چه شد؟ هیچ. به هیچجا نرسیدیم. و حالا دوباره برگشتهایم سر خانهی اول و ارتباط با حکومت ونزوئلا. بنابراین، آنچه درعمل در دنیای سیاست رخ میدهد این است که دماغشان را میگیرند و با اکراه میگویند ما از این دولت بیزاریم، آنها هم از ما بیزارند، ولی بعضی مسائل هست که باید بابتش با هم ارتباط داشته باشیم.
@Sabeti ✅
هدایت شده از علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
14.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 کانال 12 در گزارشی اعلام کرد:
"چندین کشور اروپایی در روزهای اخیر به کارآفرینان اسرائیلی مراجعه کرده و بسته ای از مزایا را به آنها پیشنهاد داده اند تا آنها به کشورهای اروپایی نقل مکان کنند.
یکی از افراد ارشد فناوری پیشرفته در رژیم صهیونیستی در این گزارش می گوید : "میترسم بسیاری از کارآفرینان در برابر وسوسه مقاومت نکنند.
این درخواست از سوی کشورهای دوست اسرائیل انجام شد که متأسفانه فرصتی را تشخیص دادهاند و از طریق کانالهای مختلف با چندین نفر از مقامات ارشد صنعت فناوری پیشرفته اسرائیل تماس گرفتند.
می توانم بگویم که اینها کشورهای اروپایی هستند که به دنبال موتورهای رشد هستند و به پرسنل باکیفیت علاقه مند هستند. آنها روندی را دیدهاند که در آن جریانی از مردم وجود دارد که اسرائیل را ترک می کنند و در جای دیگری به دنبال شغل می گردند.
از جمله این مزایا ظاهرا، مالیاتی بسیار قابل توجه، ویزاهای مهاجرت و زندگی و کار هم برای کارمندان و هم برای خانواده هایشان، سلسله۱ پروازهای مستقیم به فلسطین اشغالی برای حفظ ارتباط و ایجاد پارک های فناوری است.
اینها کشورهایی هستند که بزرگ فکر می کنند. وضعیت کنونی اسرائیل پیچیده است ،قشری از مردم وجود دارند که نمی خواهند در یک مکان غیردموکراتیک، نژادپرست و نفرت زا باشند.
🆔 @kriyaasses
هدایت شده از علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اردن
یکی از وزرای اردن، در پاسخ به اسموتریچ پرچم مجعول رژیم اسرائیل را زیر پا می گذارد.
🆔 @kriyaasses
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صدبار اگر توبه شکستی باز آی
این درگه ما ، درگه نومیدی نیست...
🌺حلول ماه مبارک رمضان مبارک🌺
@antizione
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش کنعانی به آتشزدن پیرمرد مسلمان در انگلیس
سخنگوی وزارت امور خارجه:
🔹آتشزدن یک پیرمرد مسلمان در شهر بیرمنگام انگلیس هولناک و شوکآور است.
🔹بررسی دقیق این اقدام وحشیانه و اعلام نتایج آن را مسئولیت فوری دولت انگلیس میدانیم.
@TasnimNews
هدایت شده از 💢 بصیرت سایبری 💢
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایالات متحده آمریکا بدلیل اینکه بیش از نیم قرن حرف اول را میزد، اکنون وارد مرحله ناباوری شده است که دیگر حرفش حتی نزد دوستانش با مشکلِ خریداری روبروست، رقبا که جای خود دارد.
البته برای همه امپراطوری ها پذیرش سقوط از سکوی نخست یکی از دشوارترین و دردناکترین دورهِ سلطه گرهاست.
هدایت شده از 💢 بصیرت سایبری 💢
11.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افسر پیشین اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی:
🔹وقتی عربستان میبیند یک گردان کامل از خلبانان ما در تمرین های خود شرکت نمیکنند چرا ما را رها نکند و به سمت ایران نرود؟
🔹ما مغلوب خودمان شده و راه خود انهدامی را در پیش گرفتهایم.
🔹کدام فرد عاقلی به یک اسب شکسته تکیه میکند در حالی که در همان حوالی یک اسب چابک وجود دارد؟!
🔹ایرانیها از رابطه ما با امارات خوشنود نیستند، فشار میآورند و عرب ها هم خودشان را قربانی رابطه با اسرائیل نمیکنند...