فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️اولین کسی که گفت: امام حسین را سیاسی نکنید .
🎬 #اندیشکده_مطالعات_نفوذ 👇
@Anusism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حافظه_تاریخی
♦️توپخانه میخواید یا دیگ غذا؟!
🔹این دو قطبی بود که انگلیس ها با تبلیغات توی ذهن مردم ایران کردن و سبب جدا شدن شهرهای افغانستان، قندهار و هرات از ایران شدن، به همین سادگی!🤔
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔷️🔹️🔹️ #اندیشکده_مطالعات_نفوذ
لطفا کانال ما را به دوستان خود، معرفی کنید. لینک کانال :
👇👇👇👇👇👇👇
@Anusism
🔊🚨 #حافظ_تاریخی 🚨🔊
♨️ مجمع لژ بزرگ ماسونی 2024 در پایتخت آذربایجان شهر باکو برگزار شد. فراماسون ها از کشورهای مختلف جهان به آذربایجان آمدند !
این دیدار سال گذشته نیز علنا در آذربایجان برگزار شد و موضوعات مطرح شده در جلسه محرمانه اعلام شده و گزارشی از آن در دسترس نیست.
📌 لینک عضویت در کانال #آنوسیسم :👇
#اندیشکده_مطالعات_نفوذ
@Anusism
https://eitaa.com/Anusism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥محمود احمدینژاد در سفر به ترکیه هم سید شد هم پرفسور
دوستان چرا احمدی نژاد کله گرگی میره ?
#طنز
🇮🇷 کانال رسمی #اندیشکده_مطالعات_نفوذ 👇🏻
@Anusism
⭕️آقای پزشکیان! در رسانه ملی جلوی حدود میلیونها انسان گفته بودید با مردم صادق هستید و با دولت سوم روحانی کاری ندارید اما امروز وزیر امور خارجه دولت روحانی را به رییس شورای راهبردی دولتتان منصوب گردید!!
🆔 @Anusism 🔜 #اندیشکده_مطالعات_نفوذ
حجم تخریبی که علیه جلیلی صورت گرفت بی سابقست!
جلیلی هم از خودی ها خورد هم از غیر خودی ها. شما فکر میکنید چرا برخی از افرادی که تو ستاد آقای قالیباف بودن ،پناه بردن به ستاد پزشکیان؟
تا حالا به این فکر کردید که چرا انقدر از جلیلی وحشت دارند؟ چرا نمیخوان جلیلی رو بازی بدن؟ چرا دوست ندارن یکی مثل جلیلی مطرح بشه؟
دلیلش مشخصه، تنها نامزدی که اشاره داشت به فساد در سیستم جلیلی بود
بارها مثال انبار گندم و موش هارو زد.
بارها مثال نشتی لوله های آب و زد و علنن
گفت به حساب شرکت های دولتی خواهم رسید.
با اون نقل قول ساختگی از آقای ذولنور
خواستن جلیلی رو بزنن و بگن جلیلی سفته
اتفاقا مملکت ما به همچین آدمایی نیاز داره. برای خدا کار کنه و به کسی باج نده.
با پولپاشی و اجیر کردن چارتا کودن رسانه ای نخواد خودشو مطرح کنه. جلیلی در چهارچوب اصول و رعایت کردن تمام خط قرمزهای اخلاقی چهارده میلیون رای حلال جمع کرد و بدخواهان از همین اثر وحشت دارند.
پولپاشی هایی عجیب غریبی شد برای زدن جلیلی و از اون طرف بالا بردن نامزد مورد نظر اصلاحات. هرچی در توان داشتن رو کردن تا جلیلی رئیس جمهور نشه!
جلیلی بخوبی میدونه بخور بخورها کجاست
و میدونست برای جمع کردن بساط اینا
به قدرت بالا دستی مثل جایگاه ریاست جمهور نیاز داره . اما همه دست به دست هم دادن تا جلیلی به این جایگاه نرسه.
جالبه امروز داشتم چنل های یوتیوبی رو رصد میکردم ، کیلیپ های تولیدی علیه جلیلی شدت گرفته (سر ماجرای کرسنت دارن جلیلی رو متهم جلوه میدن) همه شون هم سعید جلیلی رو مهره اصلی رهبر انقلاب معرفی میکنند که نماینده ویژه رهبر انقلابه با اختیارات ویژه.
سعید جلیلی امروز سیبل خودی و غیر خودیه! چرا؟ چون شهیدانه زندگی کرده.
کسی که شهیدانه زندگی کنه عاقبتش ختم به شهادت میشه.
این روزها رو خوب بخاطر بسپارید
چون در آینده وقتی به این روزها نگاه کنید
از خودتون میپرسید ما کجای این ماجرا بودیم؟
جلیلی رو سنگ زدیم
برچسب زدیم
یا کمکش کردیم؟
یا شاید تماشاچی؟!
🛑#اندیشکده_مطالعات_نفوذ
🏴@Anusism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آقای «عباس موزون» عزیز در مورد واژه «تَنَقَّبت» در زیارت عاشورا تفسیری فوقالعاده دردناک ارائه کردند...
آتشی افکنده بر این شرحه شرحه جسم را
📌 عضویت در کانال #اندیشکده_مطالعات_نفوذ :👇
https://eitaa.com/Anusism
بحار الأنوار - ط دارالاحیاء التراث نویسنده : العلامة المجلسي جلد : 22 صفحه : 516
انتقاد مسیح مهاجری از بیانیه دیپلماتیک پزشکیان: چرا اینقدر نقش چین و روسیه را در روابط خارجی ایران پررنگ کردید؟
مسیح مهاجری در رونامه جمهوری اسلامی نوشت:
🔹اولین مقاله دکتر پزشکیان که تحت عنوان «پیام من به جهان جدید» در رسانهها منتشر شد، نقاط قوت و ضعفهائی دارد که قطعاً مورد توجه صاحبنظران قرار گرفته است.
🔹این مقاله نقاط ضعفی هم دارد که در رأس آنها پررنگ شدن رابطه با چین و روسیه و تمجید کمنظیر از پیمانهای درازمدت ۲۵ ساله با چین و ۲۰ ساله با روسیه است. لابد رئیس جمهور منتخب میدانند این پیمانها و بطور کلی زیادهروی در تقویت روابط با این دو کشور در سالهای اخیر از نقاط ضعف دولتهای دوازدهم و سیزدهم بوده و همواره مورد انتقاد و اعتراض رسانهها و صاحبنظران قرار داشته است.
👈 پ.ن: انتقادات و دخالتهای پدرخواندهها شروع شد. یاد مینی سریال "یکی از این روزها" (با بازی مرحوم داود رشیدی) افتادم. فیلم زیبایی است، دوباره دیدنش ضرر نداره
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔷️🔹️🔹️ #اندیشکده_مطالعات_نفوذ
لطفا کانال ما را به دوستان خود، معرفی کنید
@Anusism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰نبرد سنگین و خاموش سربازان گمنام امام زمان(عج) در وزارت اطلاعات با تروریستها در ۵۰ روز اخیر
🔹# اندیشکده_مطالعات_نفوذ
@ANUSISM
18.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 #پرفسور_عسگرخانی آرام بخواب! ما بیداریم
🔹️تمام تلاش باند نیویورکی ها برای حذف پرفسور به جایی نرسید تا متاسفانه ویروس کرونا او را از پای در آورد. آنچه در این کلیپ مطرح می شود تماما مورد تایید نیست ولی به عنوان یک منتقد منصف، #عسگرخانی حرف هایش را زد تا بماند برای تاریخ و فردا کسی گلایه نکند که ما به این موضوع جهل داشتیم.
تحریریه خیمهگاه ولایت
محمدحسین واسعی
کارشناس مسائل سیاسی
رونوشت:
رییس جمهور مردمی جناب آقای دکتر پزشکیان برای استحضار
#ظریف #عسگرخانی
◀️ به پایگاه امنیتی خبری تحلیلی #اندیشکده_مطالعات_نفوذ بپیوندید👇👇
@Anusism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴چرا به آیت الله میر باقری هجمه میکنند...؟!
آیت الله میرباقری:
در نظام سرمایهداری، این شرکتهای دستساز، سرمایهدارهای رفاقتی، حزبی، اَنفال را به ریال میخرند به دلار میفروشند، آن هم در بازار بورس، یک بار هم در بازار بورس با آن بازی میکنند
این روال اگر ادامه پیدا کند، همهی تحریمها هم برداشته شود، چیزی به سبد فقرا نمیرود
#اندیشکده_مطالعات_نفوذ
🇮🇷@Anusism
✡ حاج میرزا علینقی کاشانی از تجار متمول ایران و پدربزرگ (مادری) محمدجواد ظریف.
✅ #اندیشکده_مطالعات_نفوذ:
👉 @Anusism
🎯 مثلث برمودا در ایران (١)
1⃣ #حاج_میرزا_علینقی_کاشانی از تجّار متموّل ایران در سالهای پس از جنگ جهانی دوم است. آنگونه که #عینالسلطنه نوشته، او، مانند برخی تجّار دیگر آن زمان، در سالهای ۱۳۲۰-۱۳۲۴، در زمانی که ایران تحت اشغال ارتشهای متفقین بود، از طریق بحران مالی زمان جنگ، ثروتی انبوه به دست آورد.
2⃣ قهرمان میرزا سالور (عینالسلطنه) در ۵ تیر ۱۳۲۴، حدود دو ماه قبل از پایان جنگ دوم جهانی (۲ سپتامبر ۱۹۴۵ / ۱۱ شهریور ۱۳۲۴)، نوشت:
📝 باغ مرحوم نبیلالسلطنه، که چهار هزار ذرع است جنب باغ من و رعیتی است عمارت مختصری دارد، «حاجی علینقی کاشی» به مبلغ یکصد و پنجاه هزار تومان خریداری و قرب سیصد چهارصد هزار تومان خرج بنای عمارت نموده.
🔸 هیچ بنایی را به این مفصلی و به این سرعت من ندیده بودم به اتمام برسد. این کاشانی از دولتِ سرِ یک کارخانهٔ نخریسی در سمنان کارش به اینجا رسیده که ذرعی چهل تومان باغ تجریش بخرد. در حالی که این باغ پسکوچه [است] و آب روان هم ندارد.
🔸 این قبیل تجّار تازه چرخ [تازه به دوران رسیده] زیاد شده[اند] و بیمحابا بدون تعمّق ملک میخرند، عمارت میسازند و تا دهن باز کنی فلان باغ، خانه، ملک، دکان، فروشی است، مثل ریگ پول میدهند.
📚 روزنامهٔ خاطرات عینالسلطنه، ج۱۰، ص ۸۰۶۷
3⃣ و در ۴ مرداد ۱۳۲۴ افزود:
📝 گفتند، در روزنامه هم بود، همسایهٔ شمیران من «حاجی علینقی کاشانی» در این ایام که انحصار پنبه بههم خورد پانصد هزار تومان منافع برد. (باغ به این گرانی نخرد؟)
🔸 نمازی، باز همسایهٔ دورتر من، سال قبل در دو معاملهٔ کتیرا و چای از هریک ششصد هزار تومان برد. تا امسال چقدر برده باشد خدا عالم است.
🔸 قمار هم بین اینها از زنانه و مردانه رواجی دارد که شبی پانزده و شانزده الی سی هزار تومان برد و باخت میشود. شبی یکهزار و دویست تومان به صاحبخانه و مجلس میدهند بساط را راه بیندازد. توپ پانصد و هزار تومان میبندند. عبدالعلی خان [خواجهنوری] میگفت در کلوپ ایران شبی صد هزار تومان بردوباخت میشود.
📚 روزنامهٔ خاطرات عینالسلطنه، ج۱۰، ص ۸۰۷۳
✍ استاد عبدالله شهبازی
✅ #اندیشکده_مطالعات_نفوذ:
👉 @Anusism
🎯 مثلث برمودا در ایران (٢)
1⃣ فروشندهٔ باغ فوق به #حاج_علینقی_کاشانی، که پسکوچه و بدون آبِ روان و با قیمتِ بالا بود، بهنحوی که #عینالسلطنه را متحیّر کرد، «میرزا ابراهیمخان نبیلالسلطنه» است که بعدها پسرش، #فضلالله_نبیل، رئیس دفتر #فرح_پهلوی شد و دخترش، #زهرا_نبیل، سناتور. #نبیلالسلطنه و فرزندانش از #بهائیان سرشناس بودند.
2⃣ این نوع معاملات مشکوک (خرید ملک به قیمتی بسیار بالاتر از قیمت متعارف) در زمان جنگ جهانی دوم، و بحرانهای مالی که قوانین نظارتی شدید وجود دارد، به معاملات صوری بهمنظور تبادل غیرقانونی پول (#پولشویی) شبیه است.
3⃣ علینقی کاشانی بخش مهمی از ثروت پیشین خود را از طریق کارخانهٔ ریسمانریسی سمنان به دست آورد. او احداث کارخانهٔ فوق را در سال ۱۳۰۵، در زمینی که #حاج_میرزا_آقا_فامیلی، بزرگ طایفه فامیلی سنگسر و سمنان، در اختیارش گذارد (مجانی یا با قیمت نازل)، شروع کرد. کارخانه ریسمانریسی سمنان در شهریور ۱۳۱۰ با حضور #رضاشاه افتتاح شد.
4⃣ احداث این کارخانه در #سمنان به دلیل کشت وسیع پنبه در اراضی مابین #آرادان و #سرخه بود که در آن زمان مرغوبترین پنبه ایران بهشمار میرفت. بخش مهمی از زارعین این اراضی از طوایف شبان #سنگسر بودند که از زمان صفویه بهتدریج به سُرخه و آرادان مهاجرت کردند و شیوهٔ زیست و معیشت خود را از دامداریِ کوچنده به زراعت و یکجانشینی تغییر دادند.
5⃣ عینالسلطنه در همان یادداشت ۵ تیر ۱۳۲۴ افزوده است:
📝 این آدم [حاج علینقی کاشانی] پنبه را از دولت (انحصار بود) به لطایفالحیل ارزان خرید و به هر قیمت دلش خواست فروخت (نخ را).
📚 روزنامهٔ خاطرات عینالسلطنه، ج۱۰، ص ۸۰۶۷
✍ استاد عبدالله شهبازی
✅ #اندیشکده_مطالعات_نفوذ:
👉 @Anusism
🎯 مثلث برمودا در ایران (٣)
1⃣ سیوسه سال قبل، در دوران احمدشاه قاجار، #عینالسلطنه در یادداشت ۲۵ ذیحجه ۱۳۳۰ ق / ۱۴ آذر ۱۲۹۱ ش. نوشت:
📝 شش ساعت از دسته گذشته، شاهآباد رسیدیم. اسبها رمق ندارند و خیلی آرام حرکت میکنند. باد میآمد و سرد بود... باز چای خوردیم. عکس #عباس_افندی [عبدالبهاء، سومین شخصیت محوری بهائیت] در صدر اطاق آویخته بود. از وقتی که «میر علینقی کاشانی» مدیر این راه بود تمام عملهجات را از #بابیها گرفته بود. حالیه هم باز همانها هستند. به این جهت است که عکس عباس افندی در اطاقها است.
📚 روزنامهٔ خاطرات عینالسلطنه، ج۵، ص ۳۸۰۹
2⃣ تصور میکنم منظور از «میر علینقی کاشانی» فوقالذکر همان «حاج علینقی کاشانی» است که در جوانی «میرزا علینقی» خوانده میشد.
3⃣ با توجه به اسنادی که از تحرکات مالی برخی ثروتمندان بزرگ بعدی ایران در زمان جنگ جهانی دوم موجود است، احتمالاً باید اسنادی باشد که بتواند اطلاعات دقیقتری دربارهٔ «حاج علینقی کاشانی» و شرکایش، و سازوکار عملیات مالی ایشان، به دست دهد و یادداشتهای عینالسلطنه را مستند و کامل کند.
4⃣ #حاج_علینقی_کاشانی در سالهای پسین میکوشید، مانند سایر ثروتمندان بزرگ از این قماش، آنگونه که هم در ایران و هم در غرب مرسوم است، برای خود #وجاهت کسب کند. به این دلیل، زمانی که به ثروت انبوه رسید، «کار خیر» نیز میکرد و به علمای بزرگ وقت، مانند مرحوم آيتاللهالعظمی بروجردی، «وجوهاتی» میداد. ورّاث مادی و معنویِ اینگونه ثروتمندان معمولاً فقط این بخش از شخصیت ایشان را برجسته میکنند و دربارهٔ منشاء و سازوکار #کسب_ثروت خاندان خود سکوت میکنند!
✍ استاد عبدالله شهبازی
✅ #اندیشکده_مطالعات_نفود:
👉 @Anusism
🎯 مثلث برمودا در ایران (۴)
1⃣ سرگذشت #حاج_علینقی_کاشانی ما را به نتایجی شگفت میرساند.
2⃣ این تأمل نشان میدهد که بخش مهمی از تحولات ایران از سال ۱۳۸۴ تا امروز، در دوران صعود #محمود_احمدینژاد و سپس انتقال دولت به #حسن_روحانی، توسط افرادی رقم خورده که به منطقهٔ کشت پنبهٔ فوق تعلق دارند؛ همان اراضی بین آرادان و سُرخه که بهخاطر آن حاج علینقی کاشانی، با حمایت رضا شاه و کمک حاج میرزا آقا فامیلی، کارخانهٔ خود را برای تبدیل پنبه به نخ احداث کرد. (بنگرید به تصویر منطقهٔ فوق در انتهای همین نوشته)
3⃣ محمود احمدینژاد اصالتاً از طایفه #صباغیان_سنگسر مهاجر به #آرادان است. حسن روحانی از جانب پدر از طایفه #فریدون_سنگسر (مهاجر به #سرخه) و از جانب مادر از طایفهٔ #پیوندی_سنگسر است. «حاج علینقی کاشانی» نیز پدربزرگ (مادری) #محمدجواد_ظریف است.
4⃣ قبلاً و در یادداشت یکشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۷ / ۲۹ ژوئیه ۲۰۱۸، نوشتم:
📝 «در سالهای ۱۳۲۸- ۱۳۲۹ که دایرهٔ جغرافیاییِ ستاد ارتش اولین مجلدات «فرهنگ جغرافیایی ایران» را منتشر کرد، «سُرخه» روستایی بود با ۴۰۰۰ نفر سکنه از توابع بخش مرکزی شهرستان سمنان در استان دوم، و «آرادان» روستایی بود در نزدیکی سرخه با ۲۵۰۳ نفر سکنه از توابع بخش گرمسار شهرستان دماوند استان مرکزی.
📝 آن زمان برای هیچکس قابل تصور نبود که در آیندهٔ دور از دو خانوادهٔ ساکن این دو روستا، که هر دو اصالتاً از طوایف شبان #سنگسر (مهدیشهر) بودند، دو تن به مدت ۱۶ سال پیاپی زمام دولت ایران را بهدست خواهند گرفت و بر اقتصاد (و سیاست) ایران بزرگترین تأثیرات را خواهند گذارد.»
✍ استاد عبدالله شهبازی
✅ #اندیشکده_مطالعات_نفوذ:
👉 @Anusism
🎯 موقعیت جغرافیایی سنگسر (مهدیشهر)، آرادان و سُرخه
✅ #اندیشکده_مطالعات_نفود:
👉 @Anusism
🎯 توضیحات تکمیلی درباره یادداشت «مثلت برمودا در ایران»
1⃣ در یادداشت فوق در پی اثبات #بهائی_بودن «حاج علینقی کاشانی» نبودم بلکه یافتههای خود را درباره جایگاه حیرتانگیز منطقهٔ «آرادان - سُرخه - سنگسر» در تحولات اخیر ایران، از سال ۱۳۸۴ تا امروز (دولتهای محمود احمدینژاد و حسن روحانی)، بیان کردم.
2⃣ یادداشت فوق فقط نشان میدهد که #حاج_علینقی_کاشانی با کانون مالی- سیاسی معینی ارتباط و شراکت داشته که در منطقهٔ سمنان نفوذ فراوان داشت و، اگر «میر علینقی کاشانی» ذکر شده در یادداشت ۲۵ ذیحجه ۱۳۳۰ ق / ۱۴ آذر ۱۲۹۱ ش. عینالسلطنه همان «حاج علینقی کاشانی» باشد، این ارتباطات بسیار قدیمی بوده.
3⃣ آنچه فرضیهٔ یکی بودنِ «حاج علینقی کاشانی» سال ۱۳۲۴ ش. و «میر علینقی کاشانی» سال ۱۲۹۱ ش. را تقویت میکند نامهای است به محمد مسعود، منتشره در روزنامهٔ مرد امروز (شماره ۶۰، مورخ ۲۵ خرداد ۱۳۲۵، ص۷)، از فردی با نام مستعار «ب. ب.» که در آن حاج علینقی کاشانی را «حاج میر علینقی کاشانی» خوانده و مسعود را به رشوهگیری و سکوت دربارهٔ او متهم کرده. این نامه نشان میدهد که حاج علینقی کاشانی به «میر علینقی کاشانی» نیز مشهور بوده.
4⃣ در روزنامهٔ خاطرات عینالسلطنه فرد دیگری بهنام «حاج علینقی کاشانی» دیده میشود که در یادداشت یکشنبه، ۲۴ ربیعالثانی ۱۳۲۴ ق / ۱۷ ژوئن ۱۹۰۶ م. از او با عنوان «مرحوم حاج علینقی کاشانی» یاد شده یعنی در سال پایانی سلطنت مظفرالدین شاه مرحوم بوده. عینالسلطنه درباره این حاج علینقی کاشانی مینویسد:
📝 «این کاروانسراها را تا مشهد مقدس همه را مرحوم حاجی علینقی کاشانی تعمیر کرده. خدایش رحمت کند، بسیار زحمت کشیده و مصارف کرده است.» (روزنامهٔ خاطرات عینالسلطنه، ج۲، صص ۱۶۵۱- ۱۶۵۲)
5⃣ از حاج علینقی کاشانی فوقالذکر موقوفاتی بر جا است که فهرست آن در سال ۱۳۰۱ ق / ۱۸۸۳ م.، ده سال قبل از قتل ناصرالدینشاه، منتشر شده با مشخصات زیر: صورت موقوفات حاج علینقی کاشانی، تهران: ۱۳۰۱ ق، دارالطباعه سید آقا میر باقر رازی. روشن است که این حاج علینقی کاشانی را نباید با حاج میر علینقی کاشانی، که در سال ۱۳۲۵ ش. زنده بود، یکی دانست.
✍ استاد عبدالله شهبازی
✅ #اندیشکده_مطالعات_نفوذ:
👉 @Anusism
✡️ حضور یهود در شهرهای مهم اسلامی (١)
1️⃣ شناخت موقعیت و خاندانهای #یهودی ساکن در #جزیرةالعرب و اطراف آن برای آشنایی با تاریخ یهود و تحولات تاریخی مسلمانان قبل و بعد از شهادت رسولالله (ص) امری اجتنابناپذیر است.
2️⃣ اهمیت این مسأله وقتی بیشتر معلوم میشود که بدانیم اقدام برخی از #سران_صحابه به #اخراج_یهود از جزیرةالعرب و اطراف آن به منطقهٔ شام، باعث شد سیل جمعیت یهودی به این منطقه منتقل شده و تأثیرات شگرفی را در معادلات سیاسی، فرهنگی و اجتماعی آن منطقه بر جای گذارد.
3️⃣ براساس برخی از نصوص، در #مکه یهودیانی زندگی میکردند. اما #مدینه بر خلاف مکه، شهری بود که یهودیان زیادی در آن زندگی میکردند. تأسیس این شهر به حضور #یهودیان بازمیگردد و اوس و خزرج، پس از یهودیان به این منطقه نقل مکان کردند.
4️⃣ آمدن #یهود به این منطقه نیز بیحکمت نبود. براساس گزارشهای موجود، چند دلیل عمده برای آمدن یهود به مدینه و مقیم شدن در این شهر وجود داشت:
🔸١) انتظار پیامبر آخرالزمان
🔸٢) فراهم شدن بستر برای پیدایش پیامبر آخرالزمان از نسل اسحاق
🔸٣) تعیین مسیر برای سایر یهودیان، در مواجهه با پیامبر غیراسحاقی
🔸۴) طرد از سوی سایر یهودیان
🔸۵) فشار حکومت مسیحی روم و جنگ یهود و روم
🔸۶) حمله بختالنصر به فلسطین و آواره شدن یهود
✅ #اندیشکدهٔ_مطالعات_نفوذ :
🇮🇷👉 @Anusism
✡️ حضور یهود در شهرهای مهم اسلامی (٢)
1️⃣ نکتهای که «دلیل سوم» را بهصورت ویژه تقویت مینماید، گذشته از برخورد #یهودیان_حجاز با رسولالله (ص)، نوع چینش سکنایی آنها در این منطقه است.
2️⃣ آنها هیچگاه به سمت #مکه نرفتند و هیچ گزارش معتبری از سکونت قبیلهای از آنها در مکه در دست نیست.
3️⃣ از دیگر سو، مسیر سکونت آنها از #مدینه به سمت #شام است که در مرز میان حجاز و شام، دژ غیر قابل نفوذ #خبیر وجود داشت. خیبر در کنار استحکاماتی که داشت، به مجموعهای از شبکه راههای زیرزمینی نیز مجهز بود!
4️⃣ بهگفتهٔ واقدی، یکی از یهودیان به رسولالله (ص) گفت: «حتی اگر یک ماه هم قلعهٔ نطاة را محاصره کنی، به آنها ضرری نمیرسد. آنها دالانهایی زیرزمینی دارند که شبانه بهوسیلهٔ آنها خود را به آب میرسانند»!
5️⃣ گفته شده است هر روز، دههزار شمشیرزن از قلعههای این منطقه بیرون میآمدند و فریاد برمیداشتند: «محمد با ما میجنگد؟! امکان ندارد»!
6️⃣ آیا واقعاً این دژ برای دفاع از آخرین پیامبر در برابر تهدیدهای ایران و روم بود یا برای جلوگیری از نفوذ دین پیامبری اسماعیلی به سایر مناطق و ازجمله شام و بیتالمقدس؟!!
✅ #اندیشکدهٔ_مطالعات_نفوذ:
🇮🇷👉 @Anusism
✡️ حضور یهود در شهرهای مهم اسلامی (٣)
1️⃣ عدّه و عُدّهٔ #یهود در مدینه، بهگونهای بود که رسولالله (ص) در ابتدای ورود به این شهر، مجبور شد با آنها پیماننامه امضا کند؛ چنانکه گفته شده است یهودیان در مدینه ۵٩ قلعه داشتند.
2️⃣ ایشان در این پیماننامه برای آنها شروطی گذاشت، از جمله اینکه دشمنانش را یاری نکنند. سپس هر قبیلهای را به همپیمانانشان در مدینه ملحق ساخت. براساس گزارش دیگری، با آنها شرط کرد نه به نفع وی باشند و نه علیه او.
3️⃣ بسیاری از مردم #مدینه نیز با یهودیان اقسام رابطهها همچون رابطهی دوستی، خویشاوندی، همسایگی، همپیمانی، و شیرخوارگی داشتند.
4️⃣ تعدادی از زنان مدینه که فرزندانشان در کودکی میمردند، برای اینکه فرزندانشان عمری طولانی داشته باشند، نذر میکردند که نوزادشان را به #یهودیان بسپارند!
5️⃣ البته ما این مسأله را بیارتباط با جایگاه یهودیان در #سحر_و_جادو نمیدانیم! چنانکه پس از این، گزارشهایی از منابع غیرشیعی نقل خواهیم کرد که میفهماند یهودیان برای #کنترل_جمعیت مسلمانان، مهاجران را سحر کرده بودند!
6️⃣ نتیجهٔ این آمیختگی و غلبهٔ یهودیان، رواج برخی #سنن_یهودی در میان انصار بود.
✅ #اندیشکدهٔ_مطالعات_نفوذ:
🇮🇷👉 @Anisism
✡️ متن کامل مقالهٔ «حضور یهود در شهرهای مهم اسلامی» را به همراه مستندات آن در آدرس زیر مطالعه کنید:
👉 https://jscenter.ir/judaism-and-islam/jewish-intrigue/14216
✅ #اندیشکدهٔ_مطالعات_نفوذ:
🇮🇷👉 @Anusism