eitaa logo
اندیشکده مطالعات نفوذ ( آنوسیسم ایران )
250 دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.4هزار ویدیو
5 فایل
یهودیان پنهان ایران یا آنوسیها(نوکیشان مسلمان)که درایران شروع به نفوذ درمسند های کلیدی و حساس حکومتی کردند #واقعه_الله_داد #آنوسی #اندیشکده_مطالعات_نفوذ #יהודים_סודיים טנק חשיבה ללימודי השפעה צווארון לבן מרגלים ושכירי חרב ישראלים @Anusism
مشاهده در ایتا
دانلود
بی‌تردید این شرایط، حاصل غفلت مسئولان داخلی از برنامه‌ریزی متمرکز دشمن در این جنگ تمام‌عیار است. طرفه این‌که شواهد روشن نشان می‌دهد موفق‌ترین برنامه‌های تحدید نسل جهان که توسط ابرکمپانی‌های فراملی هدایت می‌شود، در ایران به اجرا درآمده است! برای روشن شدن بخشی از ابعاد مسأله، اشاره به یک توئیت نسبتاً جدید از ملیندا گیتس (۲) خالی از وجه نیست. او در تاریخ ۳ آوریل ۲۰۱۸ (۱۴فروردین۱۳۹۷) در توئیتی ایران را حائز یک رکورد در کل تاریخ جهان می‌داند، او می‌نویسد: «سریع‌ترین کاهش نرخ باروری زنان در طول تاریخ جهان مربوط به ایران است، جایی که در دهه ۱۹۹۰ میلادی، کارخانه کاندوم جهان بوده است.» (۳)
تصویر توئیت ملیندا گیتس درباره نرخ باروری زنان ایرانی این‌که ملیندا گیتس به موضوع جمعیت علاقه‌مند شده به هیچ عنوان اتفاقی نیست. بیل گیتس مؤسس و صاحب کمپانی مایکروسافت (۴)، با راه‌اندازی «بنیاد بیل و ملیندا گیتس» (۵) در پوشش اقدامات خیریه و عام‌المنفعه، به‌صورت جدی به دو مقوله‌ی «واکسیناسیون» و «غذا» در سطح بین‌المللی ورود کرده است. به‌طوری‌که ملیندا گیتس در صفحه شخصی توئیترش بجای عناونینی مانند «همسر بنیانگذار مایکروسافت» یا مانند آن، خود را این‌گونه معرفی می‌کند: «هماهنگ‌کننده بنیاد بیل و ملیندا گیتس، تاجر و مادر. یاری‌کننده مردم در زندگی سازنده و سالم.» (۶)
معرفی ملیندا گیتس از خودش بنیاد گیتس، به‌عنوان یک ابرکمپانی جدیدالورود به عرصه‌ی قدرت و سیاست راهبردی، در مسیر کنترل جمعیت با متولیان سنّتی جهانی‌سازی غذا همراه و در مواردی شریک شده است. در فصل‌های بعد خواهیم دید که ورود این بنیاد به این موضوعات تحت برنامه و با هدایت بنیاد راکفلر صورت گرفته است. (۷) به این ترتیب توئیت ملیندا گیتس، مفاهیم سیاسی و اجتماعی برنامه‌ی راهبردی غرب برای ایران را تا حدی روشن می‌کند. هرچند شایسته است اِشراف و سیطره‌ی این نهادها و بنیادهای بزرگ بر ساختارها و نهادهای جهان مورد بررسی بیشتر و کامل‌تری قرار گیرد، اما برای خارج نشدن از موضوع پرونده، این موضوع همین‌جا وانهاده می‌شود. در فصل‌های آتی به جریان‌شناسی ابرکمپانی‌ها و بنیادهای فراملی و سرنخ‌های حضور آنان در ایران، پرداخته خواهد شد. بخش بعدی پرونده، حکایت جذاب مؤثرترین خانواده تاریخ در «غذا»ی مردم جهان است. منتظر باشید.
پی‌نوشت‌ها: [۱] یک نمونه و مصداق بارز پی‌گیری این برنامه در ایران، به هم ریختن سازمان و نظم کشاورزی کشور، با طرح شناخته شده «اصلاحات اراضی» بود. در این زمینه خواهیم نوشت. [۲] Melinda Gates [۳] The fastest drop in babies per woman in world history was in Iran, home to the largest condom factory in the world during the 1990s. [۴] Microsoft Corporation [۵] Bill & Melinda Gates Foundation [۶] Co-chair of the Bill & Melinda Gates Foundation, businesswoman, and mother. Dedicated to helping all people lead healthy, productive lives. [۷] سند اذعان بنیاد راکفلر به این موضوع در ادامه‌ی پرونده خواهد آمد. کاهش نرخ باروری
پرونده «ایران ایری راکفلر»
پرونده «ایران، ایری، راکفلر»، به بررسی جای پای «بنیادهای صهیونیستی» خصوصاً «بنیاد راکفلر» در «کشاورزی ایران» می‌پردازد. آن‌گونه که خواهیم دید، «راکفلرها» طی سه دهه‌ی گذشته به اقداماتی بنیادین در این زمینه دست زده‌اند که می‌توان از این اقدامات به «شفته‌ریزی و بنیان‌سازی نفوذ در کشاورزی ایران» تعبیر کرد. برای این منظور از «مستندات» مورد قبول خودِ این بنیادها در این زمینه بهره خواهیم برد.
نهادسازی راکفلر در کشاورزی ایران
گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت اول ( بنیاد راکفلر ) «ایری» و پژوهش‌های بنیادی در «برنج» در این پرونده، به بررسی جای پای «بنیادهای صهیونیستی» خصوصاً «بنیاد راکفلر» (۱) در کشاورزی ایران می‌پردازیم؛ آن‌گونه که خواهیم دید، راکفلرها طی سه دهه گذشته به اقداماتی بنیادین در این زمینه دست زده‌اند که می‌توان از این اقدامات به «شفته‌ریزی و بنیان‌سازی نفوذ در کشاورزی ایران» تعبیر کرد. در این شماره به بررسی «مؤسسه بین‌المللی تحقیقات برنج» (۲) در «لوس‌بانوس» (۳) فیلیپین خواهیم پرداخت. برای این منظور از مستندات خود «ایری» (۴) در این زمینه بهره خواهیم برد. نسبت «راکفلر» با «ایری» مراجعه به سایت ایری نشان می‌دهد این نهاد، یک مؤسسه غیرانتفاعی بین‌المللی وابسته به بنیادهای فورد و راکفلر است. بودجه سالانه این مؤسسه به‌طور رسمی، رقمی بالغ بر ۱۰۰ میلیون دلار است. نهاد بالادستی این مؤسسه، CGIAR است (۵) که ظاهراً یک نهاد چندملیتی خصوصی به شمار می‌رود.
صهیونیست‌ها از دهه ۱۹۲۰ میلادی برای کنترل غذای دنیا شبکه بسیار گسترده‌ای ایجاد کردند؛ این جریان از پیش از انقلاب تا هم‌اکنون در ایران نفوذ دارد؛ بخش اول این گزارش به فرآیند تشکیل مؤسسه «ایری» برای کنترل بنیادین نژاد برنج دنیا می‌پردازد.
سایت رسمی ایری خود می‌نویسد ایری یک مجموعه دانشی است که با هدف تحقیقات بنیادین بر خصوصیت‌های ژنتیک بذر برنج تشکیل شد. جستجو در سایت مؤسسه ایری نشان می‌دهد امکان‌سنجی ایجاد این مجموعه تنها ۱۴ سال بعد از جنگ دوم جهانی، در سال ۱۹۵۹ توسط بنیادهای راکفلر و فورد صورت گرفته است (اینجا). سایت رسمی این مجموعه ذیل وقایع نهم ژوئن ۱۹۵۹ می‌نویسد: نمایندگان بنیادهای راکفلر و فورد، درخصوص امکان ایجاد ایری و محل احتمالی آن در کالج کشاورزی فیلیپین و امکان تبدیل شدن آن به دانشگاه فیلیپین در لوس‌بانوس گفتگو کردند. (۶) پس از آن تنها در عرض سه ماه راکفلر و فورد موفق شدند موافقت کابینه فیلیپین برای برپایی این مؤسسه را کسب کنند. تاریخچه ایری ذیل تاریخ ۱۶ سپتامبر ۱۹۵۹ در این زمینه می‌نویسد: کابینه فیلیپین پیشنهاد بنیادهای فورد و راکفلر را برای ساخت یک مرکز جهت مطالعه روی برنج “با تمرکز بر افزایش تولید در واحد سطح، در هر دو جهت کیفیت و کمیت.” پذیرفت. (۷) تنها چند ماه پس از دریافت این موافقت، در ماه‌های پایانی ۱۹۵۹ وزیر کشاورزی فیلیپین به امریکا دعوت شد تا موافقتنامه رسمی در این زمینه امضا شود. در سایت مؤسسه ذیل وقایع ۹ دسامبر ۱۹۵۹ می‌خوانیم: یک یادداشت تفاهم برای ایجاد ایری، به‌عنوان یک سازمان انجام دهنده «پژوهش‌های بنیادی در گیاه برنج» و پژوهش در تمام مراحل تولید برنج، در نیویورک امضا شد. امضاکنندگان این قرارداد جی. رودریگز وزیر کشاورزی فیلیپین، دین راسک مسئول ارشد بنیاد راکفلر، و هنری هِلد مسئول ارشد بنیاد فورد بودند. (۸)
یک جستجوی ساده نشان می‌دهد بنیادهای فورد و راکفلر، تأمین‌کنندگان مالی «ایری» هستند.
پس از آن تاریخ نیز حضور راکفلرها در این مؤسسه تا هم‌اکنون استمرار داشته است. ذیل وقایع ۷ فوریه ۱۹۶۲ می‌خوانیم: رئیس‌جمهور فیلیپین و خانم دیوسدادو ماکاپاگال و خانم و آقای جان دی راکفلر در معاهده رسمی ایری شرکت کردند. (۹) جان دی راکفلر در سال ۱۹۶۷ مجدداً از مراحل پیشرفت این پروژه در لوس‌بانوس بازدید کرد. در تاریخ ۱۲ آگوست ۱۹۶۷ می‌خوانیم: جان دی راکفلر از ایری بازدید کرد تا برنج معجزه (IR8) را ببیند. (۱۰) ۲۱ آوریل ۱۹۸۰ یک ساختمان بزرگ این مؤسسه به افتخار یکی از مسئولان بنیاد راکفلر به نام «هَرار» نامگذاری شد. (۱۱) دو سال بعد این تاریخچه از درگذشت او در نیویورک خبر داد. (۱۲) این روند ادامه دارد تا در سال ۲۰۱۳ یک دیدار مهم خانواده راکفلر از این مؤسسه رقم می‌خورد. ذیل وقایع نوامبر ۲۰۱۳ می‌خوانیم: دیوید راکفلر جونیور، ملوان آمریکایی، نیکوکار و فعال زیست‌محیطی مؤسسه بازدید کرد. او عضو نسل چهارم خانواده معروف راکفلرهاست که به‌عنوان “عموزاده‌ها” شناخته می‌شوند. ایری یکی از موفقیت‌های بزرگ بنیاد راکفلر است. (۱۳)
دیوید راکفلر جونیور فرزند «دیوید راکفلر» (۱۴) معروف و «پگی مک‌گِرَت» (۱۵) است. وی جزو نسل چهارم راکفلرها به شمار می‌رود؛ تصویر خانوادگی آنها را می‌بینید.
راکفلرها و كشاورزی
دیوید راکفلر جونیور و مؤسسه ایری تصاویر بازدید دیوید راکفلر جونیور به‌همراه همسرش «سوزان کوهن راکفلر» (۱۶) از مؤسسه ایری؛ نوامبر ۲۰۱۳ (عکس‌ها و اطلاعات بیشتر را اینجا ببینید)