Araspress
#بخش_اول
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد ارس، دکتر مجید کیانی در دیدار با خبرنگاران منطقه با بیان اینکه در طول ۲ سال گذشته اقتصاد گردشگری مورد توجه قرار گرفته است، اظهار داشت: در کنار ثبت جهانی ژئوپارک، کاروانسرای خواجهنظر و... بهرهمندی از ساحل رود ارس بهعنوان نماد این منطقه مورد توجه سازمان بود و در همین راستا پیاده راه سلامت احداث، امکانات جوار رود ارس تقویت و مجوز جزیره گردشگری اخذ شد.
وی با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۳ میلیون خودرو با پلاک غیربومی وارد منطقه شدهاند، خاطرنشان ساخت: با تقویت زیرساختهای گردشگری در بخش تفریحی و هدایت مسافران بهسمت ژئوسایتهای ژئوپارک جهانی ارس و از همه مهمتر آشناسازی جوامع محلی با ژئوپارک، میتوان بر مدت اقامت گردشگران افزود و با همین هدف اقداماتی از قبیل تقویت امکانات و زیرساختها در ژئوسایتها و سرمایهگذاری در بخش گردشگری درحال انجام است.
رئیس هیاتمدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس با بیان اینکه علیرغم افزایش ورود مسافر در سالجاری با کار عمرانی ترافیک درونشهری مدیریت شد، عنوان کرد: در ایام پیک سفر با احداث میدان خانواده، ژئوپارک و خیابان جاده ساحلی، شاهد ترافیک سنگین نبودیم و بهنسبت گذشته اهالی و گردشگران از این موضوع ابراز رضایت داشتند.
وی زیباسازی شهری را نشانهی توسعه خواند و گفت: ابتدای حضور در ارس متوجه شدم درختان ورودی اصلی منطقه تا انتهای خیابان را با تانکر آب میدهند و عملیات تجهیز این مسیر به سیستم آبیاری در دستور کار قرار گرفت و به بهرهبرداری رسید. تقویت زیست شبانه و افزایش نورپردازی و روشنایی، ایجاد حصار کارگاهی برای تعدادی از مجتمعهای نیمهتمام، اجرای دیوار سبز در حول میدان خانواده و مجتمع مسکونی راهآهن، افزایش المانهای شهری و... اقداماتی بود که برای ارتقاء زیبایی بصری شهر صورت گرفت.
کیانی از افزایش بودجه گردشگری در سال گذشته و جاری به نسبت سالهای قبل خبر داد و تاکید کرد: با تخصیص اعتبار تعداد برنامههای فرهنگی، ورزشی و گردشگری منطقهای، ملی و بینالمللی سازمان به شکل قابل توجهی افزایش یافته است.
وی هدف از اجرای پروژههایی همچون احداث مجموعه ورزشهای ساحلی ارس را تقویت اقتصاد گردشگری عنوان و یادآور شد: بارها تاکید کردهام همکاران سراغ اجرای پروژههایی بروند که در استان و سایر نقاط کشور تعدادشان زیاد نیست و مجموعه ورزشهای ساحلی با ظرفیت ۲ هزار تماشاگر برای میزبانی از رویدادهای ملی و بینالمللی و تقویت توریسم ورزشی درحال احداث است.
@Araspress
Araspress
#بخش_دوم
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد ارس، دکتر مجید کیانی در نشست با خبرنگاران مهمترین ماموریت سازمان را جذب سرمایهگذاری و افزایش آن دانست و ابراز داشت: سازمان در راستای جذب سرمایهگذاری اقدام به تهیه بستههای سرمایهگذاری و معرفی آن در نمایشگاهها و همایشها کرد و ضمن آشنایی بیشتر جامعه هدف با ظرفیتهای ارس، در نتیجهی این معرفی سال گذشته ۶۶ هزار میلیارد تومان طرح سرمایهگذاری متقاضیان در کمیسیون اقتصادی سازمان به تصویب رسید که به نسبت سال گذشته ۹ برابر افزایش را نشان میداد و عملیات اجرایی بسیاری از این طرحها با تخصیص زمین آغاز شده است.
وی یکی از مشکلات اساسی منطقه آزاد ارس را نبود زمین جهت واگذاری به سرمایهگذاران در سال ۱۴۰۱ عنوان کرد و یادآور شد: با پیشنهاد سازمان بازرسی و تشکیل کارگروه ویژه، زمینهایی که سالها قبل واگذار و در آنها سرمایهگذاری صورت نگرفته بود خلع ید و به سازمان بازگشت و علاوه بر آن ۷۱۰ هکتار زمین در محدودههای جلفا و خداآفرین جهت واگذاری به سرمایهگذاران آمادهسازی شد که زیرساختهای آن نیز با تخصیص بودجه و همزمان با واگذاری و بهرهبرداری از واحدها به مرور تکمیل خواهد شد. سایت چهل هکتاری، فاز ۳ صنعتی و... آماده بهرهبرداری است و ارسی دیگر در دل ارس متولد شده است.
رئیس هیاتمدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس با بیان اینکه در طول ۲ سال گذشته ۶۶۶ هزار تن محصول در ارس تولید شده است، خاطرنشان کرد: میزان تولیدات به نسبت سالهای ۱۴۰۰ و ۱۳۹۹ که ۵۲۷ هزار تن محصول تولید شده بود، ۱۳۹ هزار تن افزایش یافته است و ۳۱۹ میلیون دلار از تولیدات ارس نیز در طول ۲ سال گذشته به بیش از ۱۵ کشور صادر شده است. بر اساس آمار رسمی میزان صادرات تولیدات ارس در سال ۱۳۹۹ حدود ۳۹ میلیون دلار، سال ۱۴۰۰ قریب به ۷۰ میلیون دلار، سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۴۷ میلیون دلار و سال گذشته ۱۷۲ میلیون دلار بوده است.
وی ادامه داد: برخی مناطق آزاد صادرات محصولات تولیدی چشمگیری ندارند اما با محاسبه تعداد گردشگران خارجی، عدد صادرات خدمات گردشگری را اعلام میکنند. ۱۷۲ میلیون دلار صادرات قطعی ارس در سال گذشته، عدد صادرات تولیدات منطقه است و چنانچه همانند سایر مناطق عدد ورود مسافر خارجی هم تحت عنوان صادرات خدمات گردشگری اضافه شود مجموع صادرات ارس زیادتر از این رقم است. برای نمونه تنها در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۶۲ هزار مسافر خارجی از مرز نوردوز وارد منطقه شدهاند.
کیانی تراز تجاری ارس را مثبت اعلام کرد و توضیح داد: تراز تجاری هر منطقه بر اساس میزان واردات مواد اولیه و ماشینآلات و... و میزان صادرات تولیدات آن محاسبه میشود و عدد صادرات ارس بیشتر از واردات است. قبل از شکلگیری منطقه آزاد ارس گمرک جلفا وجود داشت و طبیعی است که میزان واردات از این گمرک بهدلیل هممرزی با اروپا بیشتر است اما همین واردات نیز ربطی به منطقه آزاد ندارد و باید گمرک ایران نسبت به تفکیک آمار و اصلاح عناوین گمرک جلفا و منطقه آزاد ارس اقدام کند تا فعالین اقتصادی به خاطر سوءبرداشت و عدم اجرای معافیت مالیات بر ارزش افزوده متضرر نشوند.
وی با اعلام اینکه با اتمام پروژههای سرمایهگذاری در سال آینده شاهد تولید، صادرات و اشتغالزایی بیشتر خواهیم بود، گفت: در طول ۲ سال گذشته برای ۵۸ واحد تولیدی صنعتی و ۱۶ واحد کشاورزی پروانه بهرهبرداری و مجوز تولید صادر شده است و ضمن ادامه تاسیس واحدهای جدید، سازمان درصدد رفع موانع برای افزاسش ظرفیت تولید واحدهای موجود بوده است. کاهش هزینههای صدور گواهی تولید، کاهش عوارضات پذیره و پروانه ساخت، اخذ تفویض استاندارد و غذاودارو در حمایت از تولید صورت گرفت.
@Araspress
#ورزش
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد ارس، دومین دوره مسابقات بدنسازی و فیتنس جایزه بزرگ کاپ آزاد ارس، در منطقه آزاد ارس برگزار شد.
در این دوره از مسابقات، ۱۷۹ ورزشکار از استانهای آذربایجانهایشرقی و غربی، کردستان، اردبیل، زنجان و البرز و مناطق آزاد ماکو، اردبیل و ارس در رشتههای بادی بیلدینگ، بادی کلاسیک، فیزیک کلاسیک، فیزیک و ماسکولار فیتنس به رقابت پرداختند.
دومین دوره مسابقات بدنسازی و فیتنس جایزه بزرگ کاپ آزاد ارس توسط هیات پرورش اندام منطقه برگزار شد که در مجموع تیمی باشگاههای پارالل پلاس جلفا در رشته فیزیک کلاسیک، مولا تبریز در رشته بادی بیلدینگ، اسکات تبریز در رشته بادی کلاسیک و فیتانیو تبریز در رشته فیزیک مقامهای اول را کسب کردند.
@Araspress
#خبر_خوب
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد ارس، در ارزیابی عملکرد سهماهه مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در سال ۱۴۰۳، ارس بهمانند سال گذشته با کسب بیشترین امتیاز در شاخصهای هفتگانه بهعنوان منطقه آزاد برتر کشور معرفی و در رتبهی اول قرار گرفت.
ارزیابی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از عملکرد مناطق آزاد در بخشهای اقتصادی، مدیریت منابع، عمرانی و زیربنایی، فرهنگی، اجتماعی و گردشگری، حقوقی، فناوری اطلاعات و تصویرسازی روابط عمومی صورت میگیرد.
بر اساس اعلام دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد، ارس ضمن آنکه در مجموع امتیازات در صدر قرار گرفته است، در بخشهای اقتصادی، مدیریت منابع، فرهنگی، اجتماعی و گردشگری و تصویرسازی روابط عمومی در رتبهی نخست ایستاده است.
خاطرنشان میشود سال ۱۴۰۲ نیز در ارزیابی عملکرد مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ارس در رتبهی نخست ایستاد.
@Araspress
13.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری_موشن
سوم شهریور، سالروز مقاومت شهدای مرزبان ۱۳۲۰ در برابر متفقین و روز ملی ارس
@Araspress
آگهی تجدید مناقصه عمومی یک مرحلهای اجرای خدمات عمومی ونگهداری فضای سبز خداآفرین و قلی بیگلو زون (۳و۴)
@Araspress
45.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
مراسمات جاماندگان اربعین در منطقه آزاد ارس
@Araspress
#تولید
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد ارس، دکتر مجید کیانی ظهر سهشنبه با حضور در واحد تولیدی سهند آذران ترمز ارس از آخرین وضعیت این پروژه سرمایهگذاری و روند پیشرفت آن بازدید کرد.
بنابر اعلام مدیر صنایع سازمان عملیات عمرانی احداث این مجموعه از اوایل سال ۱۴۰۱ با سرمایهگذاری ۱۵۰ میلیارد تومانی در زمینی به مساحت ۳۶۷۲ متر مربع احداث شده که با بهرهبرداری از آن در ماه آتی برای بیش از ۴۰ نفر اشتغالزایی خواهد شد.
خاطرنشان میشود با اتمام عملیات نصب دستگاهها و راهاندازی خطوط تولید، سالانه ۹۵۰ تن لنت ترمز و ۸۰۰ هزار عدد لنت کلاج خودرو در منطقه آزاد ارس تولید خواهد شد.
@Araspress
50.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
حضور هیات تجاری ارمنستان در منطقه آزاد ارس
@Araspress