┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄┄
🔴راه بهشتی شدن تضمینی
این تعبیر در این روایت منحصر به فرد
میباشد و در هیچ روایت دیگری چنین
عتابی با این لحن شديد از پیامبر (ص)
دیده نشده است:
🌹پیامبر اسلام (ص) در حديثي خاص
چنین فرمودند: خاك بر سر کسیکه، خاك بر
کسیکه، خاك بر کسیکه پدر و مادرش پيش
او به پيرى رسند و او بهشتى نشود.
📚نهج الفصاحة ص: 503، حدیث 1666
از این روایت فهمیده میشود: بهترین
فرصت برای کسب بهشت، خدمت پدر و
مادر میباشد. که رسیدن به بهشت را برای
انسان تضمینی میکند، تا آنجا که اگر کسی
پدر و مادر داشته باشد ولی نتواند به بهشت
خدا راه یابد از بدبختترین انسانهای روی
زمین است.
در واقع خدمت به والدین، کفاره گناهان
بوده و رضایت قطعی خدا را به همراه دارد.
در احوالات یکی از علما گفته شده که در
مرگ مادر خود خیلی گریه میکرد، از اون
پرسیدند چرا اینقدر گریه میکنی؟ گفت:
من بیشتر به حال خودم گریه میکنم که
چنین فرصت بزرگی برای کسب درجات
معنوی و بهشتی را از دست دادم.
➥ شیخ احمد ڪـافی
اگر از تزکیه نفس غفلت کردی ...
کتاب #معراج_السعاده به زبان ساده
هر روز بخشی از این کتاب را بخوانید و به آن عمل کنید. بعد از مدتی تغییر را حس می کنید/ آیت الله بهجت (ره)
🏴🏴🏴
🤔🤔اگر تنها به ظاهر و پوسته عبادت توجه کردی و رسیدگی و مراقبت از باطن وجودت را فراموش کردی،
هر چه قدر هم که ظاهری موجه پیدا کنی،
اما به تدریج،
آن آفتی که زشتی های اخلاق، در درونت ایجاد کرده، هلاکت تو را به دنبال خواهد داشت.
✳️ هر ذره حساب دارد!
🔻 هر یک #ذره و هر یک #لحظه در زندگی مؤمن حساب دارد. یعنی ایمان این را به ما تعلیم میدهد. یعنی مؤمن حتی یک ذره از موجودیاش را و یک لحظه از زندگیاش را بیحسابوکتاب نباید رها کند؛ باید آن را بفهمد که چه کار میکند، درست خرج کند؛ زیرا همین یک ذره در #قیامت یک جزئی از #شخصیت او است، یک جزئی از #سرنوشت او است: «فَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًا يَرَهُ» (زلزال، ۷) مثقال یعنی به قدر سنگینی؛ هر کسی عمل کند به سنگینی ذرهای- ذره که میدانید چیست؟ همین چیزی که در شعاع آفتاب که از شیشه میافتد، میلیونهایش را میبینید که در فضا معلقاند؛ هر یک از آنها ذره است؛ خب، این را توزین کنید، ببینیم وزنش چقدر است، سنگینیاش چقدر است؛ به سنگینیِ هر یکی از آنها- اگر شما کار خوبی کرده باشید، آنجا آن کار خوب را خواهید دید. «یَرَه»؛ خودِ آن کار را میبینید؛ آنجا مجسم میشود، و اگر به قدر سنگینی یکی از آن ذرهها کار بد انجام داده باشید، خودِ آن کار بد را آنجا خواهید دید؛ «وَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ» (زلزال، ۸).
📚 تفسیر سورهی حمد ص ۵۱
🔵#آخرالزمان
💠نفرت عمومی در میان خلق
🔹وجود مشکلات فراوان در آخرالزمان، باعث میشود مردم اوضاع خوبی نداشته باشند. اطمینان و آرامش خاطر در بین مردم کم میشود و برخوردهای مردم، خالی از مهر و محبت است. در میان خویشاوندان و همسایگان و همچنین امور اداری و دولتی، در معاملات و در کوچه و خیابان و بازار، مردم با صحنه های آزار دهنده مواجه میشوند.
🔹از امام حسن مجتبی علیه السلام نقل است که فرمودند:
«وضعیت مردم قبل از ظهور به گونه ای میشود که اغلب مردم از یکدیگر بیزاری میجویند. بعضی، بعضی دیگر را لعن میکنند و دشنام میدهند و برخی در صورت برخی دیگر آب دهان میاندازند و حتی برخی شهادت به کفر بعضی دیگر می دهند.»
🔹شخصی پرسید: چه خیری در این هست؟
امام فرمودند: «همه خیر در این است؛ در این زمان است که قائم ما بر میخیزد و تمام این نفرت را از میان می برد.»
📚بحارالانوار، جلد ۵٢، ص ٢١١
➥ شیخ احمد ڪـافی
🦋در تجارت دنیا، چه چیزی را به آخرت صادر میکنی؟
🌿🌺انسان باید ببیند از زندگیش چه چیزهایی را به آخرت میفرستد که برایش بماند. مثلاً یک موقع فردی سردرد میگیرد، چشم درد میگیرد، خانمی که در جهاد شوهرداری، دارد زحمت میکشد، پای اجاق گاز دستش میسوزد، روغنی میریزد، دستش را میبرد، یا خبر بدی به شخصی میرسد، حادثه ای برای انسان اتفاق میافتد، در برخورد با این اتفاقات انسان اگر زیرک باشد و عقلانیت داشته باشد، فکر میکند و میبیند که آیا میتواند این اتفاق را برگرداند. حضرت میفرماید، ببین برایت اتفاق افتاده، نمیتوانی عوضش کنی و برگردانی؟
✅حالا که اتفاق افتاده زنده اش کن. میگوید: به آخرت بفرست. چطور به آخرت بفرستم؟
✅میگوید: با غصه نخوردن. اتفاقی افتاد، بگو باشد، دادیم رفت برای آخرت. مریضی بود، درد بود، دادیم رفت برای آخرت.
✅به خصوص در روایت داریم، اگر انسان بتواند کاری کند که دردش را تحمل کند و کسی نفهمد این خیلی بهتر است. «الَّذِینَ إِذا أَصابَتْهُمْ مُصِیبَةٌ قالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ
🌿 [همان] كسانى كه چون مصیبتى به آنان برسد مى گویند ما از آن خدا هستیم و به سوى او باز میگردیم.»
سوره بقره آیه 156🌿
#پای_درس
#استادمحمدشجاعی
📘#داستانهایبحارالانوار
زندگی دنیا
🔹ابن مسعود که یکی از دانشمندان و جزء اصحاب رسول اکرم صلی الله علیه و آله بود روزی وارد اتاق پیغمبر (صلی الله علیه و آله) شد، در حالی که حضرت روی حصیر خوابیده بودند.
همین که پیغمبر صلی الله علیه و آله از خواب بیدار شدند، ابن مسعود ملاحظه کرد اثر چوبهای خشک و زبر حصیر روی بدن پیامبر دیده میشود.
🔹با مشاهده این وضع عرض کرد:
یا رسول الله! اگر صلاح است، برای اتاق خواب شما وسایل آسایش تهیه کنیم؟
حضرت فرمودند:
«ابن مسعود! وسایل آسایش این دنیا، برایم مهم نیست. زیرا من همانند مسافری هستم که پس از استراحت اندک در سایه درختی، به سوی مقصد حرکت کند. اینجا خانه اصلی من نیست که در آبادی آن بکوشم.»
📚 بحارالانوار، ج ۱۶، ص ۳۸۳
➥ شیخ احمد ڪـافی
💠 گناه یا گناهکار؟
🔹 مجالس حسینی از بهترین فرصتها برای توبه و پاکی از گناه است و به همین دلیل باید گناهکاران را به جلسات روضه و ذکر مناقب و مصائب اهل بیت دعوت کرد :
▪️درب مجالس حسینی به روی اهالی دروغ و غیبت ، دزدان ، شرابخواران ، بی حجابان و در یک کلمه گناهکاران باز است ...
❇️ اما این مجالس جای دروغ و غیبت و شرابخواری و دزدی و بی حجابی نیست!
نه شرابخوار حق دارد با بطری شراب وارد این مجالس شود و نه بی حجاب اجازه دارد بدون رعایت پوشش و حریم شرعی پا به این مجالس بگذارد!
❇️ هیاتها و روضه ها جای گناهکاران است اما مکان گناه نیست! آنها که این روزها برای ورود زنان و دختران بی حجاب به مجالس حسینی گریبان می درند نمی فهمند و یا نمی خواهند بفهمند که این مجالس، جای ترک حرام است و نه مکان ارتکاب آن !
▪️وقتی زنان معتقد مسیحی و یهودی برای ورود به کلیسا و کنیسه از روسری و..استفاده می کنند چرا باید یک بی حجاب اجازه پیدا کند وارد مجلس عزای سیدالشهدا (ع) شود؟ آیا حرمت و قداست این مجالس از کنیسه و کلیسایِ، یهود و نصاری کمتر است؟
❇️ به نظر مدافعان ورود زنان بی حجاب به هیاتها و تکایا،امام زمان ( عج) به عنوان صاحب اصلی این مجالس ، موافق ارتکاب حرام و مخالفت با شریعت ( بی حجابی ) در این مجالس اند؟
#دکترکوشکی
#امام_حسین
#تلنگر
گویند "حر بن يزيد رياحي"
اولين کسي بود که آب را به روي امام بست و اولين کسي شد که خونش را براي او داد.
"عمر سعد" هم اولين کسي بود که به امام نامه نوشت و دعوتش کرد براي آنکه رهبرشان شود و اولين کسي شد که تير را به سمت او پرتاب کرد!
✅کي ميداند آخر کارش به کجا ميرسد؟
دنيا دار ابتلاست.
با هر امتحاني چهرهاي از ما آشکار ميشود،
چهرهاي که گاهي خودمان را شگفتزده ميکند.
چطور ميشود در اين دنيا بر کسي
خرده گرفت و خود را نديد؟
ميگويند خداوند داستان ابليس را تعريف کرد
تا بداني که نميشود به عبادتت،
به تقربت، به جايگاهت اطمينان کني.
خدا هيچ تعهدي براي آنکه تو همان
که هستي بماني، نداده است
شايد به همين دليل است که سفارش شده،
وقتي حال خوبي داري و ميخواهي دعا کني،
يادت نرود "عافيت"
و "عاقبت به خيريات" را بطلبي
🔴 عنایت امام حسین علیه السلام به کریم سیاه
آیة الله سید محمد کاظم طباطبایی یزدی مشهور به صاحب عروه (1253 – 1337 ق) برای صله ارحام عازم یزد بود، یک قطعه کفن برای خودش خریده در حرم امیرمؤمنان علیه السّلام همۀ قرآن را بر آن نوشته، سپس در حرم امام حسین علیه السّلام زیارت عاشورا را با تربت براطراف آن نوشته بود، در این سفر این کفن را با خودش به یزد می برد، در شب اول ورودش به یزد، در منزل یکی از دخترانش استراحت می کند، حضرت سیدالشهداء علیه السّلام به خوابش آمده می فرماید:
یکی از دوستان ما فوت کرده، در مزار یزد منتظر کفن است، ما دوست داریم این کفن به او اهداء شود.
بیدار می شود و می خوابد، دوبار دیگر این رؤیا تکرار می شود، لباس پوشیده به قبرستان یزد می رود و می بیند شخصی به نام «کریم سیاه» فوت کرده، او را غسل داده روی سنگ نهاده منتظر کفن هستند.
تا ایشان می رسد، می گویند: کفن را آوردند.
مرحوم یزدی از آن ها می پرسد: شما کی هستید؟ می گویند: همان آقایی که به شما امر فرموده کفن بیاورید، به ما نیز امر فرموده که برای تجهیز و دفن ایشان به این جا بیاییم.
مرحوم یزدی می پرسد: این شخص کیست؟ می گویند: او شخصی به نام «کریم سیاه» است، یک فرد معمولی، ولی عاشق امام حسین علیه السّلام بود، در هر کجا مجلسی به نام امام حسین علیه السّلام برگزار می شد، او بدون هیچ تکلّفی حاضر می شد.
جرعه ای از کرامات امام حسین، ص 97.
➥شیخ احمد ڪـافی
بر منکر حضرت رقیه سلام الله علیها لعنت
طبق نقل «سیف بن عمیره» (۱)صحابی بزرگ امام صادق (سلام الله علیه وآله)از قدیمترین مأخذی که در خیل فرزندان رنجدیده و ستم کشیده سالار شهیدان علیه السلام درکربلا از وجود دختری موسوم به رقیّه علیهاالسلام درکنارسکینه علیهاالسلام خبر می دهد، قصیده سوزناک سیف بن عَمیره، صحابی بزرگ امام صادق علیه السلام است.
سیف بن عَمیره نخعی کوفی، از اصحاب بزرگوار امام صادق و امام کاظم علیهماالسلام و از راویان برجسته و مشهور شیعه است که رجال شناسان بزرگی چون شیخ طوسی در «فهرست»، نجاشی در «رجال»، علامة حلّی در «خلاصه الاقوال»، ابن داود در «رجال»، و علاّمه مجلسی در «وجیزه» به وثاقت وی تصریح کرده اند. ابن ندیم درفهرست خویش وی را از آن دسته از مشایخ شیعه می شمردکه فقه را از ائمّه علیهم السلام روایت کرده اند.شیخ طوسی در رجال خویش، وی را صاحب کتابی می داندکه در آن ازامام صادق علیه السلام نقل روایت کرده است ومرحوم سیّد بحرالعلوم در «الفوائدالرجالیّه»، لیستی از راویان شهیر شیعه (همچون محمد بن ابی عمیر و یونس بن عبدالرحمن)را که از وی روایت نقل کرده اند به دست داده است. سیف بن عمیره، همچنین از جمله راویان زیارت معروف عاشورا به نقل از امام باقرعلیه السلام است که قرائت آن درطول سال، ازسنن رایج میان شیعیان می باشد.باری، سیف بن عمیره، در رثای سالار شهیدان علیه السلام چکامه بلند و پرسوزی دارد که با مطلع:
جلّ المصائب بمن اءصبنا فاعذرى
یا هذه ، و عن الملامة فاقصرى
📓۱_سیف بن عمیره نخعی عربی کوفی، اهل کوفه و صحابی امام صادق و امام کاظم (علیهماالسّلام) و راوی از آن دو بزرگوار بود.
همچنین از راویانی چون ابوبصیر، ابوحمزه ثمالی
و ابان بن تغلب روایت نقل کرده است، چنانکه محمد بن خالد طیالسی، محمد بن عبدالحمید عطّارو حسن بن محبوب از وی روایت نقل کردهاند.
📓رجال الطوسی، ص۲۱۵. و۳۵۱
📓رجال النجاشی، ج۱، ص۱۸۹.
📓ابنحبان، محمد بن حبان، الثقات، ج۸، ص۲۹۹.
📓معجم رجال الحدیث، ج۹، ص۳۸۴.
📓خلاصة تذهيب تهذیب الکمال، ج۴، ص۲۹۶.۹.
📓جامع الرواة، ج۱، ص۳۹۶.
📓شیخ علی ابوالحسنی(منذر)، سیاهپوشی در سوگ ائمه نور(علیهم السلام):ص۱۴۰-۱۴۱
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم لعن جبت و الطاغوت
▪️دوستان خود را از فیض این پست بهره مند سازید و نشر دهید
▪️ایـن کانال را بـه دوســتان خـود معــرفی کنید
🔴 زمینی از جنس آسمان
از ویژگیهای سپاه حضرت این است که از هر گروهی در آن حضور دارند. سمت راست لشکریان، جبرئیل است و سمت چپ، میکائیل. همهٔ نیروهای زمینی و آسمانی با پرچمی که جبرئیل برایشان آورده، آماده و گوش به فرمانِ امام ایستادهاند. این پرچم، پرچمِ پیامبر در جنگ بدر و پرچمِ امیرالمؤمنین در جنگ جمل است که اکنون به وارثشان، امام زمان، رسیده است.*۱
🔆 فرشتگانی که نوح را در کشتی، ابراهیم را در آتش، موسی را هنگام شکافتنِ نیل، عیسی را هنگام عروج به آسمان و پیامبر را در روز بدر همراهی کردند و فرشتگانی که برای یاری امام حسین در کربلا حضور داشتند و از منتظران مهدی بودند، همه و همه حضور دارند.*۲
💠 علاوه بر اینها در این لشکر، مردانی با قدرت و صلابت و زنانی دلسوز و با بصیرت را میبینی که در رکاب حضرتاند.*۳ هر کدام با توجه به روحیات و توانایی خود وظایفی دارند. حتی جنّیانی مخلص هم در لشکر حضرت هستند.*۴
▫️ حضرت، یارانِ وعدهداده شدهٔ دیگری هم دارد، حضرت عیسی که بر ابر سفیدی نزول میکند، حضرت خضر، الیاس، ادریس و یارانی که با رجعت دوباره زنده میشوند، مومنانِ پاکی که لیاقت یاری امام زمان را دارند.
📚 ۱. امام صادق، غیبت نعمانی، ترجمه فهری، ص ۳۶۱، ۳۶۲
۲. امام صادق، متن و ترجمه غيبت نعمانى، ص ۴۲۹
۳. کتاب هنگامه ظهور، علی اصغر رضوانی، ص ۵۹
۴. امام علی، ارشادالقلوب، شیخ مفید، ج ۲، ص ۲۸۶
#ویژگی_یاران_امام_زمان
#اللهمعجـللولیڪالفـرج
➥ شیخ احمد ڪـافی
حکایت منبری شدن میرزا جعفر شیرازی
مرحوم سید میرزا جعفر فرزند سید میرزا حبیب الله شیرازی رحمه الله و پسر عموی آیهالله میرزا محمد حسن شیرازی که از علمای بزرگوار عراق بود، می گوید: روزی به منزل حضرت آیهالله میرزا عبدالهادی شیرازی رفتم و گفتم: آقا جان! مرا معذور بدار؛ چون من منبری نیستم. دوباره با اصرار فراوان فرمودند: روضه بخوان.
میرزا جعفر فرمودند: دیشب حضرت امام حسین (ع) را در خواب دیدم و حضرت علی اکبر (ع) هم در کنارشان بودند و در دست او کاغذ و دفتری بود.
امام حسین (ع) به فرزند بزرگوارشان حضرت علی اکبر (ع) فرمودند: اسم فلان منبری مشهور را از دفتر حذف کن و جای آن، اسم میرزا جعفر شیرازی را بنویس.
مرحوم میرزا جعفر فرمودند: تا این خواب را شنیدم گریه و زاری کردم و گفتم من دیشب خانواده خودم را جمع کردم و برای آنها از روی کتاب، روضه خواندم و گریستم و خدمت امام (ع) عرض کردم: چشم! اطاعت میکنم از آن روز به بعد خودم را برای منبر رفتن و روضه خواندن آماده کردم. مرحوم میرزا جعفر در سال ۱۳۷۰ قمری فوت کرد و در شهر ری در مقبره ابوالفتوح رازی دفن شد. (مردان علم در میدان عمل، ج ۶، ص ۴۰۶.) کرامات حسینیه و عباسیه؛ موسی رمضانی پور